mandag 9. januar 2012

Kvinneblogging. Og barn i sofa.

Det er jo litt kritikk av oss enkle kvinnebloggere. Som ikke blogger om samfunnsrelaterte problemstillinger, men er mer opptatt av lampeskjermer, bleieutslett og kakeoppskrifter.

Men helloo!! Vi blogger jo om det som fenger!

I dag, for eksempel, hadde jeg valget mellom å blogge om
A) den utrolige nyheten om at primærvalget i USA faktisk kan bli en mormonerduell!! (Hovedoppslag i dagens Aftenposten)

eller

B) Skrive om det totalt uinteressante temaet "Barn i sofa, uten sokker, men med tomflasker."


Og ingen er vel i tvil om hva som vil fenge mest?


Barn, kombinert med interiør, er en innertier. Får du også flettet inn litt om tomflasker, har du faktisk det ultimate blogginnlegg. Du trenger ikke engang å skrive noe. Det holder lenge med et par bilder. Og et hjerte. Men det har jeg glemt hvordan man setter inn.


Har du skrevet eller lest noe interessant i dag?

Ha en interessant dag med eller uten pant!

36 kommentarer:

 1. :) hadde berre tenkt å vere sur og lei i dag... men smilte...

  e

  SvarSlett
 2. Ingenting. Før dette :)
  Takk. Og for en utsikt!!!

  SvarSlett
 3. Herlig! SKrev om dette selv i forrige uke etter at en mann syns vi damebloggere gnålte for mye... etter det har jeg ikke kommet på mye å skrive, verken smart eller gnål.
  Kanskje jeg kommer på noe!
  :-)

  NÅ virker jo WF igjen, så da kan jeg tenke litt lenger...

  SvarSlett
 4. Frk virrum: Ipaden er opptatt....Men jeg kommer straks og legger noen flotte ord som ser eller tar eller bh.

  SvarSlett
 5. Hahaha!! Du fikk meg til å le høyt! Det mest interessante og triste jeg har lest om i dag er hvordan norskindiske familier i alle fall i en periode ser ut til å ha valgt bort jentebarn. Sak på VG. Litt mer nyansert via forskere/journalister jeg følger på twitter. I dag skal jeg ikke blogge et kvekk.

  Klem

  SvarSlett
 6. Det siste bildet var helt PERFEKT :)

  Det vil alltid være menn (og kvinner) som vil synes, at dersom man ikke kan diskutere hva som foregår ute i den store verden, så er man ikke bra nok... Der er det fordommer i lange baner, for man må jo begynne innenfor egen dør dersom det skal bli forandringer i verden? Så bare fortsett du :)

  SvarSlett
 7. Jeg leste et innlegg som fikk tårene til å trille. Og det var til og med en dameblogg, så det så. :-)

  SvarSlett
 8. Javisst - som alltid. I går om nedskjæringer og i dag om det amerikanske presidentvalget.
  http://sirishverdag.blogspot.com/
  Moahahaha...

  SvarSlett
 9. Takk for eit viktig innlegg;) Eg orkar ikkje ta inn over meg så mykje aktuelle saker for tida, mykje stress både på jobb og heime. Så eit slikt eitt er nett passeleg fordøyeleg for ei sliten husmor på sofaen;) Ha ei fin veke!

  SvarSlett
 10. Sofa, barn og panteflasker, det topper alt. Har ikke lest noe mer spennende i dag.

  SvarSlett
 11. Om jeg har skrevet noe som er interessant kan jeg vel ikke skryte på meg, men jeg prøver å spre litt gladstemning;) Noe du i hvert fall klarer om det er en viktig sak eller ikke.

  Du har en fantastisk sofa forresten!

  SvarSlett
 12. Det er godt alt ikke MÅ være så alvorlig. Selv sliter jeg med å skrive morsomt, men nyter at andre gjør det! :D

  Du fenger nok uansett hva du skriver om.

  SvarSlett
 13. Skikkelig bra innlegg leste jeg hos deg akkurat nå :)
  Du verden for en utsikt!
  Og herlige Vesla med tomflaskene! I morra må ho vel ut og pante?

  SvarSlett
 14. Har lest mange egenproduserte ord på WF. Etter mi meining, gode ord, men det meiner visst ikkje WF ordlista! :)

  SvarSlett
 15. Jeg heier på barn med tomflasker, helt klart! :)

  SvarSlett
 16. Flaske? Sofa? Hvor??

  Men se på den toppen jenta har på seg da! Finnes den i størrelse stor også, tror du?

  SvarSlett
 17. For en fantastisk flott og romslig sofa. Nesten like fin som vesla med tomfalsken

  SvarSlett
 18. Nydelig datter, fin sofa, fantastisk utsikt, eventyrlige gardiner men...... hva heter du på wf???? For 'Pia' vil ikke spille med meg....!

  SvarSlett
 19. Batmankruset på bordet gjorde dette blogginnlegget komplett. Elsker stilen din, her hadde jeg kunnet deise rett ned i sofaen uten å være redd for å ødelegge et pute-stilleben i sofahjørnet. Slike hjem er de beste å komme på besøk til. Herlig!!

  SvarSlett
 20. Søte snuppa di blir vi aldri lei av. ;) Men sokkeløs og tomflasker fikk jeg ikke med meg, derimot utsikten fra fra stua deres da gitt.. den ser helt fantastisk ut!
  Og helt til slutt et lite hjerte fra meg til deg. ♥Limes inn der det måtte passe! ;)

  SvarSlett
 21. jeps, i dag skriver jeg om glitter på heklenåla.

  SvarSlett
 22. Har ikke hatt tid før nå. Hatt besøk av snekker, spist middag og vært på møte i Bondelaget. De siste borger for at jeg er samfunnsinteressert. Alt dette etter et dagsverk på jobben (den betalte).

  Enig i at utsikten er flott.

  SvarSlett
 23. hehe!
  minte du meg på at jeg bør pante flasker snart...
  mye tomgods etter julen....

  ellers så leser jeg en mindre interresaant bok nå, men veldig fengende:)
  klem ellemell

  SvarSlett
 24. Tja, leser iallefall mye av høy faktakunnskap her i blogglandia. Som nettopp den søte 2-åringen din :)

  Ellers må jeg innrømme at nyhetene jeg leste tidligere i dag har jeg allerede glemt altså...

  God natt fra nattevakten.

  SvarSlett
 25. Dette var det mest interessante jeg har lest i dag, men så er klokka bare halv 8 enda.......
  Klæm

  SvarSlett
 26. Selvfølgelig vil vi se søte barn som hopper rundt i sofaen. Hva ellers??? :P
  Hun er jo så herlig.

  SvarSlett
 27. Haha! Slik er det hjå oss også. Malin på 4 år tek alltid av seg sokkane så fort ho har kome heim frå bhg. Er utruleg varm av seg. Og mannen i huset bidrar med tomflasker på golvet. Han brukar dei som vannflasker. Eg fattar ikkje at det går an å vere interiørbloggar og ha små ungar. Kan ikkje gjere anna enn å vaske vekk flekkar, støvsuge og rydde...

  Eg les koselege ting, og overhører slike ting som 30 årsfeiring i Storbritiannia, 40 års jubeleum i Danmark, besøk i Tyrkia osv. Eg vinn aldri i quiz for å seie det slik...

  SvarSlett
 28. Har nettopp stått opp. Dette var antagelig det første interessante jeg har lest i dag.
  Ellen :D

  SvarSlett
 29. Flott - man må få skrive om det man har lyst til å skrive om, og det man vet noe om :-)

  SvarSlett
 30. kommentere med Iphone er ikke lett gitt...

  nei, jeg leser helst om barn uten sokker og tomflasker faktisk.

  SvarSlett
 31. Jeezes, du har seriøst den største sofaen jeg noensinne har sett i et privat hjem! Cool! :D

  SvarSlett
 32. Håper det er plass til en snørrete frue her? Jeg har hatt sofa, pledd og Kleenex-dag i dag. Det medførte at jeg skrev mitt førte blogginnlegg på flere måneder, som verken var spesielt viktig eller spennende. Men morsomt å skrive igjen, det var det.

  SvarSlett
 33. Ah, for en deilig sofa! Fikk akutt behov for å ta en lur. Men vår sofa er så liten??! Argggh!

  SvarSlett
 34. Hahaha! Moro! Enorm sofa forresten :)
  Det går faktsik an å være både rosa, seriøs og ironisk! ;)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails