tirsdag 31. januar 2012

Jeg klarte det ikke!

Å nei!
Oh no!
Au revoir! (Det der måtte jeg bare skrive fordi jeg ikke kom på hva å nei var på fransk)

Jeg ble altså IKKE Norges morsomste mammablogger! Og jeg vet ikke hvordan jeg skal takle nederlaget. Man kan jo bli sykemeldt av mindre.

Som dere sikkert har skjønt, har all min tid gått med på å prøve å vinne denne kåringa over alle kåringer. Jeg har stemt. Jeg har tryglet og bedt om stemmer. Jeg har brukt tusenvis av kroner på annonsekampanjer og på reklame. Jeg har brodert små fiffige flyers som jeg har festet på diverse frontruter. Jeg har tvunget ungene barbeinte rundt i nabolaget med "Vote for this motherblogger"-lapper festet rundt halsen. Samtidig som de hostet og viste alle tegn på tæring.

Men hjalp det? Nei, da!

Aner dere for eksempel hvor mye det koster å få en Pias verden-logo på denne håndballbanen?

Jeg må innse at ungdommen har kommet for å bli, også i den enorme mammabloggsfæren. Og jeg, mammabloggernes svar på Leif Juster, slikker mine verkende sår og tar et kamferdrops. Så får jeg sakte men sikkert bygge meg opp igjen etter denne knusende opplevelsen.

Fordelen nå er at jeg ikke har det enorme presset om å blogge megamorsomt hengende over meg, og vi kan alle se fram mot noen dager med seriøse og kjedelige innlegg. Tror jeg skal blogge om bildevegger. Og lyskilder i nytt hus. Word!

Men sånn seriøst. Først: gratulerer til Litloo med seier. Hun er faktisk morsom.
Og så: takk for nominasjoner, for stemmer, og ikke minst positive ord og support. Det høres vel patetisk ut at man bryr seg om sånt, men jeg gjør det. Den slags oppmerksomhet blir en form for anerkjennelse for den "jobben" man faktisk legger ned i bloggen sin. Så takk:)

Ha en oppløftende kveld med eller uten nederlag!

37 kommentarer:

 1. Urettferdig. Og jeg som stemte på deg. Du tar dem neste år! Hetty

  SvarSlett
  Svar
  1. TAkk for støtten. Tror nok jeg har vært på min peak.

   Slett
 2. Syns du er femmenal jeg, Pia! ;o))) Heia Pia,Heia Pia,Heia Pia,Heia Pia,Heia Pia,Heia Pia,Heia Pia,Heia Pia,Heia Pia,Heia Pia,Heia Pia,Heia Pia,Heia Pia,Heia Pia,Heia Pia, Heia Pia,Heia Pia,Heia Pia,Heia Pia,Heia Pia,Heia Pia,Heia Pia,Heia Pia,Heia Pia,Heia Pia,Heia Pia,Heia Pia,Heia Pia,Heia Pia,Heia Pia,..
  Spam?? Næsj! Kun pur idoldyrking :D

  SvarSlett
 3. Svar
  1. HAdde tenkt til å skrive noe ikke fullt så gammelt, som Wesenlund eller noe sånt. Men tro til med Juster.

   Slett
 4. Dette tyder jo på at fleire unge har fått augene opp for foreldremanualen, og det er vel positivt:) Evt. tyder det på at heile bygda mi har vore og stemt på bygdas store mammabloggar;) Som jo er morsom, ja! Du er likevel bloggedronninga, med to seirar på rad, vel? Klem!

  SvarSlett
  Svar
  1. Aha, så hun bor i nærheten av deg? Klem tilbake:)

   Slett
 5. Heia Pia! Æ syns no du e best! Hadde vært tøfft om du tok hat-trick men du blir ikkje mindre arti og mindre lest uansett;-) hilsen ei som ikkje blogge sjøl, men som e innom en og ainna blogg innimellom, og syns at nettopp din blogg rope på mæ :-) Randi i nord.

  SvarSlett
 6. Syns du skulle vunnet,jeg. Ikke minst på grunn av ungene - og all jobben de har lagt ned for konkurransens skyld.
  Heia Pia!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, ungene har fått gjennomgå. De er utslitte etter dette hardkjøret.

   Slett
 7. Mammabloggernes svar på Leif Juster, du!! Ho, ho!
  Du er best uansett!
  Leif Juster var også morsom :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tja, vet ikke helt om Leif Juster var så morsom. Men han slo jo an hos de eldre.

   Slett
 8. Jeg har stemt jeg altså!!!
  Syns fremdeles du er morsomst, bare dette innlegget her beviser jo det!!
  Leif Juster du liksom. Ha ha. En stund til du er der:-)
  Godt du tar nederlaget bra:-)!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg prøver å ta nederlaget som en voksen, ansvarlig person. Litt sånn som Leif Juster, faktisk.

   Slett
 9. Herregud, nå ble du gammel! Bare det å komme på å sammenligne seg med Juster, imponert!

  SvarSlett
  Svar
  1. Herregud, har jo knapt runda seksti, da, er jo ikke sååå gammal!

   Slett
 10. Herregud, nå ble du gammel! Bare det å komme på å sammenligne seg med Juster, imponert!

  SvarSlett
 11. Juster har vært ung og morsom han også, så ikke kom her med bildet av den gamle Juster'n på netthinna... ;)

  SvarSlett
 12. Haha ler meg ihjel, du er den morsomte jeg vet vertfall :P

  SvarSlett
 13. Trøsteklem herfra. Du burde vunnet. Men sånn er livet.
  Jeg leter og leter etter reklama på den håndballbanen?

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, jeg også, jeg ser ikke noe?! :D

   Slett
  2. Hadde ikke råd med noen reklame der...Men hadde jeg hatt det, hadde jeg helt sikkert vunnet.

   Slett
 14. Så trasig at du ikke vant, for det hadde du jammen fortjent! Digger blåggen din uansett :)

  SvarSlett
 15. Du er den morsomste mammabloggeren for meg!

  SvarSlett
 16. Jeg leser deg, og ikke Litloo (?).

  SvarSlett
 17. Synd, Pia. Jeg heier på deg uansett! Du har en super blogg som jeg bare MÅ få med meg hver gang det er noe nytt. Neste gang tar du seiern vet du ;)

  SvarSlett
 18. Du - innenfor sport å slikt så sier man jo at det ikke er så viktig å vinne, men å delta! Og siden du var med har du jo gjort det viktigste...? Nei...? Uansett, jeg fryder meg over sine betraktninger og innlegg og lover å fortsette med det selv om du ikke vant. Kanskje neste år.....? :-)))

  SvarSlett
 19. Feil i opptelling av stemmer. Garantert :)

  SvarSlett
 20. Du er min favoritt. Låvv får evver!

  SvarSlett
 21. sånn helt ærlig, så er din blogg morsommere enn den som vant, kanskje fordi jeg selv er en eldre blogger?? :D

  SvarSlett
 22. Hvem er Litloo??
  Du kommer nok sterkt tilbake!

  SvarSlett
 23. Tror kanskje from not to hot har rett. Har de telt ordentlig over stemmene?

  Herlig innlegg, Pia. Måtte le litt.
  Hvis det er litt trøst; jeg stemte på deg jeg :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails