onsdag 25. januar 2012

I avisen.

I dag holdt jeg på å kjøpe VG. Men jeg hadde hendene fulle, og det fikk holde med det jeg allerede hadde plukka med meg. Det betyr at jeg faktisk går glipp av historien om ei jente som tar solarium en time per dag! Ja, hun er besatt av sol!! Og det er visst noe som heter tanoreksi! Hææ?! Hva gir du meg?! Dessuten kunne de friste med noen bilder av en alligator som møter en katt! Eller en pus, som VG skriver. Jøye meg!!

Jeg tenkte at jeg kunne lese om disse spennende sakene og mye mer inne på VGs nettsider, men der skriver de jo om noe helt annet.

Jeg lurer på hva jeg egentlig har gått glipp av ved å ikke kjøpe VG i dag? En rørende liten historie om en tobarnsfamilie fra Hobøl som har tatt til seg et ekorn med cerebral parese? Noe nytt om Anders? Ti gode tips om hvordan man kan tilberede blomkål?

Nei, jeg innser at det ville blitt for mye for meg. Får holde meg til den mer lette og trivielle blogglesinga.
Jeg hadde gjort meg som journalist.
Egen forside kan alle lage her.

Har du lest noen aviser i dag? Noen gladsaker, eller kun elendighet?

Ha en informativ kveld, med eller uten nyheter!

19 kommentarer:

 1. Har skummet gjennom dødsannonser og nekrologer..
  Og leste nettopp ei nettavis om pannekaker..men fekk ikkje med meg heile historien dessverre, for deler av den var klippet vekk!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Sikkert like så greit - var neppe særlig spennende den pannekakehistorien..

   Slett
  2. Håper iallfall det gjekk bra til slutt og at alle fekk spist seg mette på pannekaker :)

   Slett
 2. Den var morsom :) Skal bruke den illustrasjonen til pynt i et blogginnlegg på lørdag. Min variant altså, ikke din med pannekakene ;D *♥*

  SvarSlett
 3. nå fikk du meg til å le litt altså :) Likte særlig godt den pannekakerøren og ekornet med cerebral p. xox

  SvarSlett
  Svar
  1. Og tenk så gøy det hadde vært hvis ekornet hadde ramla oppi pannekakerøra!

   Slett
 4. Jepp, de fem første sidene av lokalavisa i papirformat + vg og Dagbladet på nett. I tillegg har jeg faktisk lett etter oppskrifter med blomkål!

  SvarSlett
 5. De skriver så mye søppel i avisene for tiden. Vi har det jommen godt i Norge. Så jeg tror din forside kunne slått godt an jeg ;) Iallefall ikke så mye mindre interessant enn det andre de skriver om.

  SvarSlett
 6. Artig avisinnlegg!
  Lest aviser?? Eh? Eg les alltid bloggar fyrst:-)

  SvarSlett
 7. Ha he - du er artig!!! (Chr ler også av deg) Har ikke hatt tid til aviser idag. Jeg ble tvunget ut på skitur! (ok, jeg tvang meg sjøl.....) Og i hele ettermiddag har jeg hatt grinete unger. Nå er jeg sliten. Og bruker resten av kvelden ved dataen.

  SvarSlett
 8. haha! Jeg slutta å kjøpe løssalgsaviser for flere år siden... pga fordummende forsider og merkelige valg av toppsaker - det føles ikke som noe tap å slippe lese dem ;) Hilsen Siri

  SvarSlett
 9. Vi leser aviser på skolen for tiden, hver eneste dag. Heldigvis er det noen lærere som glemmer det. Ellers leser jeg innlegg i nettaviser når det er lenket fra fb eller kule blogger jeg leser.

  Koz og tusen trillioner takk for hilsenen inne hos meg!

  SvarSlett
 10. Så det. Gikk forbi.

  Fortsatt fin kveld.

  SvarSlett
 11. Herlig avis du har!!!
  Har kjøpt Dagbladet, på grunn av kryssord. Men har ikke fått åpna det enda. I dag var Petter Stordalen på forsida tror jeg. Gleder meg villt til å lese hva han har brukt penger på!

  SvarSlett
 12. Haha, jeg digger at du skriver JØYE MEG!! Jeg har i flere år gått rundt med et slags forsett om å bruke det uttrykket mer. Fantastisk. Dessuten hadde vi også pannekaker i dag!

  SvarSlett
 13. Ja, den filmen med katten som klorte alligatoren på snuten og freste var ganske søt egentlig.... Men jeg tror alligatoren var gammel og mest opptatt av de ferske kjøttstykkene som var der, men den for da ned i vannet etter ett siste klor fra katten, og det var hele historien, så nå vet du det.....

  SvarSlett
 14. Trenger virkelig ikke stå noe verdt å lese for å lese noe vel ? :) Det er bare svada som tiltrekker seg lesere uansett, så da skriver jeg litt svada jeg også. bla bla bla bla bla :) Alejandro krasja med båten og det er verdens undergang og jan fredrik karlsen har gått fra janne formoe igjen.. sånn.. da har jeg høye leser tall, eller? hahaha

  SvarSlett
 15. JA! jeg la merke til den snasne ukeplanen inne her hos deg og det var jammen du og gjengen din som figurerte der også ja:) DET hadde jeg ikke fått med meg da, men superfin er den!! ja dere også da!! Jeg har bare såå lyst på en sånn..
  Syns du gjorde mye mer fornuftig i å vandre rundt på bloggene enn å få med deg VG i går, takk for besøk forresten;)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails