torsdag 26. januar 2012

Ergonomi? Eller linselus?

I dag klarte jeg nesten ikke å bestemme meg for hva jeg skulle blogge om. Jeg har jo så innmari mange fengende og spenstige emner jeg vil ta opp, problemstillinger jeg vil løfte fram og tanker jeg vil reflektere rundt.


I dag sto valget mellom "Hvordan bør man egentlig sitte når man gjør lekser, sånn ergonomisk, lissom?" eller "Linselus. Et barns stadige fremtreden foran kameraet".


Men jeg klarte ikke helt å bestemme meg.

Du som blogger: Synes du det er lett å finne på noe å blogge om?
Og du som leser: Synes du alt er like fengende å lese om?

Ha en givende kveld med eller uten idèer!

27 kommentarer:

 1. 1. Som oftest
  2. Nei

  Jeg er sikker på at du tryller noe bra ut av begge tema, dog!

  SvarSlett
 2. Alt er kanskje ikke like fengende å lese om, men inne hos deg er jo det meste moro ;)
  Jeg har på et par bilder lagt merke til Caravaggio-lampen deres, heldiggriser! Den er såå fin.
  Fin kveld videre til deg!

  SvarSlett
 3. Alt er ikke like fengende, nei. Jeg selv har ikke hverken IQ eller fantasi nok til å lage et spennende og fengende innlegg.
  Jeg synes blogginnlegg som dette er ganske fengende. Små, korte og morsomme innlegg. Ha en fin kveld.
  Det ble visst mange fengende ord ut av denne kommentaren.XD

  SvarSlett
 4. Du har jo tydeligvis blitt en interiørblogger for jeg la merke til stolene på kjøkkenet...

  SvarSlett
 5. Nei, det er ikkje alltid like lett å finne på noko å blogge om. Kan jo ikkje blogge berre om vas heller ;-)

  Alt er ikkje like spennande å lese om, nei! Men du greier å gjere det meste kjekt å lese :) Kunne jo slengt på nokre hjerter, men det går ikkje på denne gamle pcen. Sikkert like greit :) Smilefjes får duge ;-)

  SvarSlett
 6. Nei, det er ikke alltid lett å finne bloggemateriale. Det løser jeg helt enkelt ved å la være og blogge. Jeg ser ikke hensikten med å blogge bare for å blogge. Dersom jeg har mye å blogge på én gang, lager jeg heller flere innlegg, og sparer dem til tider med bloggtørke.

  Og nei, alt er ikke like fengende å lese. Ett bilde med tre ord og god helg, er ikke fengende. Noen mestrer det, men det er minoriteten. Det som er fengende å lese, er det som er velskrevet både hva angår innhold og rettskriving.

  Men - det er meeeeeg da ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Sikkert mange som er enige med deg;)

   Slett
 7. Når ting detter ned i hue skriver jeg det ned. Sånn er det bare.
  Ikke alt er like fengende hos alle, men blant mine favoritter liker jeg det meste- som her :) Sikkert en hel haug som ikke er fengende hos meg heller, men det får leserne avgjøre.
  Veldig imponert over sittestilling til sønnen. Viktig med variasjon, både her og der :)

  SvarSlett
 8. Jeg synes det er lett å finne noe å blogge om, men det er jo absolutt ikke alltid noen ønsker å lese det ;-)
  Jeg er jo ikke spesielt flink til å skrive eller ta bilder, men det viktigste er jo at man selv synes det er kjekt å leke seg litt med denne blogginga - eller?
  :-)

  SvarSlett
 9. 1) For oss samfunnsengasjerte unge bloggere er det alltid noko å blogge om. Ingen problem å finne noko intelligent å skrive om.
  2) Lite fengende å lese tankelaust pjatt. Også kalla fjas.

  SvarSlett
 10. Alltid lett å finne på noe å blogge om. Utfordringen er å finne tid (og ork) til å gjøre det. ;-)

  Nei, ikke alt er interessant å lese. Men man velger jo selv hvilke blogger man vil følge. Din er et prakteksemplar av en kjekk blogg!

  SvarSlett
 11. 1 ja som regel
  2 nei litt kresen skal man da være.. ;-)

  Stilig sittestilling på lekseleseren. Stakkars-gi nå guttungen en pult å sitte ved! ;-)

  SvarSlett
 12. NJa, har definitivt bloggtørkeperioder. Og mye er blogget om fra før av... Men jeg skummer gjennom de fleste innleggene på blogger jeg følger, selv om det ikke alltid fenger. Klarer ikke la være å følge med! ;o)

  SvarSlett
 13. Så greit å se at det er flere som gjør lekser i merkelige stillinger. Har et yngre eksemplar som synes det er greit å gjøre leksene i hukstilling på gulvet i entreen, f. eks. Hver sin lyst.

  Til det du spør om: 1: Det kommer veldig an på. Innimellom går det av seg selv, andre ganger hersker det bloggtørke. 2: Nei, ikke alt fenger. Rosabloggere er ikke noe for meg. Jeg liker interiørblogger, men ikke nok til at jeg gidder stikke innom på daglig basis. Derimot synes jeg det er hyggelig med hverdagsglimt, sånn som jeg selv liker å skrive om. :-)

  SvarSlett
 14. Ikke alltid like lett å finne noe å blogge om, men man flyter litt på rutinen.
  Alt er jo ikke like spennende å lese om, så da er det bare å klikke seg relativt fort ut igjen:-)

  SvarSlett
 15. Hei og hå!
  Syntes det sjelden er vanskelig å finne på noe å blogge om. Har man ikke eget "materiale" er det lett for en blogger som meg å ta noe som allerede finns der ute på nettet og fremheve. Grunnene kan være mange. Og så prøver jeg å huske på at jeg først og fremst blogger for meg selv. Er jeg lei, så finner jeg heller på noe annet å gjøre. Aldri vanskelig. ;)

  Alt er ikke like fengende å lese om. Men slenger man med et interessant bilde eller to syntes jeg det straks blir mer spennende. Bilder sier mer en 1000 ord.. mye interessant å lese ut av et fotografi.

  Hilsen fra visuelle meg ;D

  SvarSlett
 16. *ler* Det så virkelig ikke godt ut å sitte slik.... ;)

  Og til spørsmålene dine: nei og nei :P

  SvarSlett
 17. Jeg har mange innlegg som jeg har planlagt i hode, men jeg har ofte litt problemer med å bestemme rekkefølgen jeg skal publisere dem i. Noen ganger dukker det opp ting i media som jeg tenker at det kunne vært greit å skrive noen linjer om, men før jeg har klart å sette sammen noe fornuftig har det gjerne mistet nyhetens interesse.

  Cecilie

  SvarSlett
 18. Jeg vil helst blogge om hobby (scrapping) og når jeg ikke driver så mye med det, ja det er svaret på det første spørsmålet ja. ;) Jeg liker å ta bilder og, men tviler på det er interessant for andre enn familie og kjente.

  Alt er ikke like fengende nei, men da klikker jeg meg jo bare videre. ;)

  La og merke til kule spisestuestoler/kjøkkenstoler forresten!

  SvarSlett
 19. Definitivt ikke alt som er like gøy å lese om, og det er kanskje derfor jeg selv også blogger i rykk og napp! Av og til har man mye på hjertet, av og til lite og ingenting! ;) Så er det greit å ha et "filter" på hva man skal blogge om, og ikke bare blogge for å blogge!
  Du derimot, har stort sett mye morsomt på hjertet, så det er gøy å følge med deg! :)

  SvarSlett
 20. Faktisk er det litt gøy å sitte litt annerledes når man holder på med litt papirarbeid.. ;)

  Ikke alt er fengende alltid, og alt er ikke like interessant å blogge om, men jeg syns folk skal få blogge om det som passer de. Jeg planla innleggene mine i begynnelsen når jeg startet å blogge, men nå går det ofte på impuls. Gidder ikke å planlegge.. Planlegging og tenking ødelegger mye av moroa ved å blogge syns jeg. ;)

  SvarSlett
 21. Variasjon er viktig når man gjør lekser. Gjør det hele mer interessant ;)
  Klæm

  SvarSlett
 22. Jeg ser en klar sammenheng mellom blogginlegg og hvor høytidelig jeg tar meg selv.
  Og så må jeg ikke ha for mye fritid, for da sitter jeg bare og surfer og opplever ingenting å blogge om. Og ikke for lite fritid for da får jeg ikke tid. Ja, livet som blogger er å balansere på en knivsegg.

  SvarSlett
 23. Haha, har et linselusinnlegg liggende her jeg;-) Synes det er vanskelig å få tatt bilder uten at noen er med på bildene, det er liksom noen som valser rett foran kameraet hele tiden:-/ Hihi, må ta bilder på kvelden og da er det jo dårlig lys! Jammen ikke enkelt å være blogger asså:-P

  Jeg har ulike favorittblogger, som handler om ulike temaer, vanskelig å vite hvorfor akkurat disse er mine favoritter, men må vel være noe med stemning, humor og hverdagen som formidles. Og så liker jeg blogger som også viser skikkelige oversiktsbilder, ikke bare sånn zoomet inn på et hjørne av en bitte liten lysestake lizzm. Jeg vil jo se alt, haha, er så nyskjerrig:-)

  Klem og god helg!

  SvarSlett
 24. Svarene på spørsmålene er definitivt nei, og nei! :)

  SvarSlett
 25. Her er det også nei og nei. Men du skuffer aldri. Enig med Elisabeth - du har noen stoler du kan skrive om.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails