tirsdag 27. desember 2011

Så altfor sent...

Her har jeg strevd i hele høst. Jeg har blitt med på skogsturer, vi har kastet løv ved Botanisk Hage i Oslo, vi har hoppet, danset, tent lys og bakt pepperkaker. Alt gjort med kun et mål i sikte - at jeg skulle få tatt det ultimate julekortbildet. Det som utstråler lykke, glede og alt det der.


Det fikk jeg aldri tatt, og årets julekort ble en blandings av litt av hvert.

Så kommer selveste julaften. Kidsa legger seg ned på gulvet. Uten protester, skrik eller spark. Som fire fromme, føyelige lam. De ser inn i kameraet! De smiler!! Er det mulig, spør nå jeg! Takk skal dere ha! (her vurderte jeg et banneord etter dere, men det er tross alt jul)

Og til alle dere som litt oppmuntrende kommer til å skrive "Men dette kan du jo bruke som julekortbilde neste jul!" - I don`t think so. Neste år har minst en endret hårsveis dramatisk, minst en har vokst så enormt at hun/han er ugjenkjennelig, eller minst en har fått ny tannstilling.

Ha en fortsatt fin jul med eller uten fotografering!

32 kommentarer:

 1. Sent eller ikke, et vakkert knippe barn!

  Fortsatt god jul! :o)

  SvarSlett
 2. Du får lage dej en tradisjon med nyttårskort, framfor julekort :) Så sender du det i januar, og ønsker folket et fint nytt år :)

  SvarSlett
 3. Du får lage romjulskort ;)

  SvarSlett
 4. Men nå har du et helt nytt år på å få tatt det ultimate julekortbildet, så der bare å fortsette å kaste løv osv. Fortsatt god jul til dere!

  SvarSlett
 5. HAHA, ja er ikke det typisk! Jobbet iherdig med å få samlet alle 4 vi også når julekortfoto skulle tas. Kom i mål til slutt, men var ikke akkrat det beste bilder - men måtte senke på kravene fant jeg ut. Var fornøyd for å i det hele tatt klare å få alle samlet på et bilde, og hvor alle såg fremover:)

  Fortsatt god romjul til deg:)

  SvarSlett
 6. Nyt blinkskuddene når de kommer :) Flotte unger du har :)
  Klæm

  SvarSlett
 7. Fine unger!

  Du kan jo bruke kroppene på neste års bilde, og redigere inn hodene ;)

  SvarSlett
 8. fantastisk fine barn! god jul i den nye stua!

  SvarSlett
 9. Jeg LIKER bloggen din, Pia - og det vet du - men jeg liker den kanskje ENNÅ BEDRE med julesarkasme - for det TRENGER jeg. jeg blir forbannet over all glossyness som fucker opp hodet mitt og samvittigheten min. Jeg tror jeg er i en aggresiv periode ;). Jeg kjøpte et julemagasin - ganske tidlig - og trengte en hel psykiatertime for å rydde opp i frustrasjonen min - og vurderte å sende et brev til hun KK-redaktøren med det vanskelig navnet som begynner på G - om hun visste hva hun påførte stakkars enten fulltidsarbeidense kvinner og mammaer - eller de som ikke har krefter til å holde på i det glossy tempoet. DA savnet jeg å være en Pia-blogger. Fy fabian, så ironisk og sakrastisk blogginnlegg jeg skulle skrevet. Kanskje jeg skal be om å være gjesteblogger hos deg neste førjul ;)?

  Lys og kjærlighet ;).

  SvarSlett
 10. fire fine barn!:)
  ønsker deg og dine kjære en herlig romjul:)

  klem ellemell

  SvarSlett
 11. Det skal visst ikke være så lett ;-) Herlige bilder, og dere har jo noe å se på selv da :-))

  Ha ei fortsatt fin jul - klem Siv

  SvarSlett
 12. Fire ,flotte barn - god romjul til deg :-)

  SvarSlett
 13. Jeg leste et sted at det er blitt veldig vanlig med nyttårskort i stedet for julekort. Du får satse på det i år da! Mekk og bestill. Og send ut. Så har du noe å bruke romjulsdagene på. ;-)

  Kos dere videre i romjua i nyhuset! :-)

  SvarSlett
 14. Jeg sendte mine i dag! Kort er stas å få uansett, er tanken.

  Og vi gav opp gruppebilde, etter at vannkoppene kom. Kvisebilder kan vi kanskje spare til tenårene, da skal det bli mange av dem...

  SvarSlett
 15. Kos deg videre i romjulen med de flotte ungene, Pia.

  SvarSlett
 16. Fanken man, har du hatt bursdag? Gratulerer innmari så masse og stor forsinket klem fra meg :) Har hatt litt bloggferie, sjø.
  Og skjønne unger. Det blir sikkert en ordnings med julekort neste år. For deg altså. Jeg har gitt opp for lenge siden. Tenk deg da, to små gutter som ikke klarer å stå i ro. Tre tenåringer, hvorav MINST en synes det er lite kult å bli med på julekort Og ei voksen datter som kanskje hadde blitt med. kanskje.
  Ellen :)

  SvarSlett
 17. Ja, men da vet du hva du gjør neste år...finner frem dobbelsidig tape, borrelås, lynlim...et eller annet som får de fire viltre, vakre til å ligge på gulvet i ro!! Gjør det alt i november, så slipper du tenke på det i desember!! Så har du 10 mnd å øve på også, så det blir nok knall til neste år dette, Pia!! Gleder meg alt!!

  KLEM!

  SvarSlett
 18. God jul Pia, med eller uten ny tannstilling! :) hihi

  Men du.... du som driver å svarer på spørsmål innimellom.. kan ikke du svare meg på noe da?

  I profilen din står det noe jeg har hengup på.... det står "Jeg heter FAKTISK Pia....."

  Heter du FAKTISK PIA, som i at Faktisk er fornavnet ditt (man vet jo ikke i disse takkskalduha versågod-tider) eller gjør du et poeng utav at du heter det samme som bloggen din, eller gjør du et poeng av at du har et noget spesielt navn syns du?

  Ja ja... da var spørsmålet stilt og forhåpentligvis når svaret kommer så slipper jeg å lese profilen din hver gang jeg er her inne bare for å få bekreftet at det FAKTISK står der enda :)

  SvarSlett
 19. Fine bilder var det uansett:)

  SvarSlett
 20. Trollmor: ha ha, godt du spør;) det er ikke verre enn at jeg faktisk heter Pia. Da jeg starta med blogging, oppdaga jeg at mange hadde såkalte nicks, altså kallenavn. Mens jeg heter Pia i virkeligheten. Og i bloggen.

  SvarSlett
 21. herlige og vidunderlige barn. som perler på et garnnøste.

  ;)

  SvarSlett
 22. Jeg har funnet ut at det eneste som hjelper mot å få medgjørlige små monster til å stille opp forran kamera er bestikkelser. Myyye bestikkelse, i form av sukker. Det som da blir problemet er at de blir så hyper at du ikke får de til å stå stille mer enn 2 nanosek. Av 250 bilder blir det Max 2 brukelige bilder. Og jeg har kun to, kan ikke tenke meg hvor vanskelig det er med 4!!!

  SvarSlett
 23. Det er derfor jeg stoppet på to barn - julekortene...

  God jul i nystua. Gleder meg til hyppigere innlegg!
  Godt 2012!

  SvarSlett
 24. Tihi, slik er det bare ;)
  Men flotte er de, alle fire.
  Håper dere får fortsatt fine romjulsdager.
  Klem

  SvarSlett
 25. Det blir fantastiske takkekort! Ja, for du sender vel ut takkekort for julegavene? Alle gjør jo det!

  SvarSlett
 26. Godt bilde av en kos gjeng! Fortsatt god jul.

  SvarSlett
 27. Nyttårskort! Det er min greie. Hehe. Morsomt innlegg! Spesielt det med at barn ser helt annerledes ut etter et år. *hihi*

  Treveli' jul til deg og dine!
  Ciao!

  SvarSlett
 28. Så herlige bilder av flotte barn!!
  Fortsatt god jul:)

  SvarSlett
 29. Søren, max uflaks ! Men det kan sikkert brukes på facebook.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails