onsdag 16. november 2011

Cupcakebloggers.

Er vi bloggere som cupcakes? Kvalmende søte, rosa, usmakelige? Uten innhold? Tjaaa...

Det er mye overfladisk pjatt. Det er mye søtt. Kos. Og tekopper. En del hjerter. Outfits. Og varme klemmer til alle, ikke minst.

Men under all den syntetiske icinga, bak tyllgardinene og inni sinkbøttene kan man faktisk finne oppegående damer med tanker i hodet, vett i panna og meninger i munnen. Men det kommer kanskje ikke helt fram i bloggen.

Er det egentlig et poeng å prøve å framstå som en intellektuell, belest blogger? Jeg, for eksempel, har sjelden tid, lyst eller overskudd til å skrive om feminismens tilbakeslag, døve voldtektsmenn eller om NAVs kampanje om sykefraværsoppfølging. Jeg fjaser, pludrer og pjatter. Det kunne sikkert vært spennende for meg å komme med en lang avhandling om ammehistorikk i Norge fra 1970-åra og fram til nå. Med kildehenvisninger, passende bilder og balanserte drøftinger. Men det er adskillig lettere å legge ut bilde av en pepperkake, skrive de få, men fengende ordene "Herlige pepperkaker!" og så slenge det ut på verdensveven.
En cupcake. Som jeg en gang bestilte.

For det er den lette bloggsjangeren som slår an. Sånn er det jo ellers i samfunnet også. Small talk, pludring og trivialiteter fenger. Se og Hør utklasser Klassekampen. Skal vi danse får høyere seertall enn Urix. Intetsigende husmorblogging fenger mer enn kritisk samfunnsanalyse. Sånn er det bare.

Samtidig må jeg innrømme at det ikke er noe stas hvis mine lesere får et inntrykk av at jeg er fullstendig idiot. Blåst i hue. Emptyhead, som vi sier på godt norsk.

Jeg tror jeg har funnet en bloggform som passer meg. Jeg prøver innimellom å komme med noe saklig, enten veldig tydelig eller ganske så innpakka i fjas. Men jeg trives med den lette stilen. Bloggsjangeren.

Hva synes du? Framstår bloggere generelt som tanketomme små vesener? Og hva med deg? Er du stokk dum?

Ha en fjasete dag med eller uten innhold!

44 kommentarer:

 1. Eg nyt å ikkje vere samfunnsengasjert på bloggen min. Eg kan stå fremst og hyle i samfunnet ellers, og klarer sjelden eller aldri å halde kjeft når eg er uenig med dei som styrer og steller. Men bloggen er ei frisone. Likevel blir det alvor der inne også innimellom. Sånn som du seier, litt av kvart. Trur ikkje at vi damene er heilt ærlege, og heilt som i det daglege livet på bloggane våre? Det er i alle fall ikkje eg?

  Stå på Pia, eg likar bloggen din akkurat slik som den er. Den som er smart, ser di smartheit også ;)

  E

  SvarSlett
 2. Det er så deilig å kunne fjase litt syns jeg også. Med litt alvor innimellom. Men bare litt.
  Å kunne skrive ned noe i full fart som faller en inn der og da. Det likær jeg!
  Stokk dum tror jeg ikke jeg er. Det tør jeg påstå, uten blygsel ;)
  Og du er iaffall ikke Emptyhead!

  Herlig innlegg!!!

  SvarSlett
 3. Sitter her med DET smilet rundt munnen, hehe..

  Jeg liker blanding, litt alvor inni annet som er morsomt, Merker selv godt at jeg har vært veldig alvorlig på bloggen min i det siste, og ønsker aldeles ikke å bli en sutre blogg.. Så jeg henter meg inn, og tillater meg å ha det morsomt, tross alt. Jeg tror grunnen til at mange foretrekker lett tone i bloggen sin, er at det fort blir så tungt, og hva gjør man egentlig da.. Men det må være lov å slippe ut noe alvor innimellom. Jeg merker godt at det er umulig å bestemme seg for en stil, jeg er så variabel, at derfor blir bloggen min variabel, og jeg vet ikke, kanskje det er derfor folk leser min blogg? Jeg leser din blogg fordi jeg aldri vet hva du kommer med, og det er befriende ;)

  SvarSlett
 4. Jeg fjaser med sukker på om menneskene jeg er glad i. Men mye søt er jeg definitivt ikke. Ikke når jeg blogger om at jeg føler jeg ikke får hverdagen til å fungere eller at cupcakesene mine ser ut som formkaker. Njæh. Men så slår ikke bloggen min særlig an heller, så hva vet vel jeg? Jeg blir aldri perfekt. Og jeg higer ikke mye etter det heller. Nå er jeg for dum og for trøtt til å hige. Nå ligger jeg for det meste.

  SvarSlett
 5. Stokk dum. Dog kan jeg tegnsette korrekt og rettskrivinga er heller ikke så aller verst, så får det bare være at jeg ikke fremstår som spesielt intellektuell i Bustebloggen min. Jeg er smart hvis jeg vil, og fornøyd med det ;-)

  Varm klem og mange hjerter :p

  SvarSlett
 6. Vil faktisk gå så langt som å si at jeg ikke er stokk dum!
  Jooooo,det er sant! Believe it or not. Men jeg har akkurat samme grunn som deg. Jeg gidder ikke bruke masse tid på dype fakta, politikk osv.osv og blablabla. Jeg vil bare blogge om akkurat det som passer meg.

  Og jeg har faktisk funnet ut at det er de aller aller tanketomme innleggene, som slår best an hos meg. Jaaa...som sinkus og sånt.

  Haha,jaja.

  SvarSlett
 7. *aller aller MEST (skulle det være ja)

  SvarSlett
 8. Er du dum i hodet eller, Pia? Jeg er da ikke dum i hodet?? ;-)

  Jeg kan til en viss grad forstå at noen setter spørsmålstegn ved bloggfenomenet, de tema kvinner blogger om og så videre. Men jeg tror de som uttaler seg negativt ikke kjenner fenomenet de uttaler seg om. De forstår ikke målet med å blogge, hva det gir. Hver enkelt må da stå fritt til å velge selv hva de vil skrive om. Enhver burde forstå at det uansett bare er snakk om utsnitt fra en persons liv, små biter av personens interesser.

  Selv prøver jeg å blande litt. Fjaser og tuller mye, men noen ganger bare må jeg rope ut om et eller annet som engasjerer meg. Din blogg elsker jeg, Pia! For du har en evne til å by både på underholdning og på brennende engasjement.

  Keep up the good work! :-)

  SvarSlett
 9. Har akkurat referert "cupcake-debatten" til min mann. Jeg kan også skrive fagartikler med kildehenvisninger (som professoren i Prosa), men er veldig glad når jeg bare kan spre ut nyttige eller unyttige råd. Og smile eller le når jeg leser om andres elleville barn eller oppussing. Eller lære mer om fotografering og om hage.

  SvarSlett
 10. Ja, jeg er stokk dum.
  Neida, jeg håper ikke det. Men jeg synes det er godt å ikke satse på nobelnominasjon med bloggen. da er det ikke store forventninger om samfunnsøkonomiske analyser og jeg kan konsentrere meg om babykort og julepynt. helt fint synes jeg. når jeg er jobber med seriøse saker stort sett hele dagen på jobb, er det godt å bruke pcen til andre ting når jeg kommer hjem.

  SvarSlett
 11. Nei da, jeg er ikke dum...men litt enkel kanskje?;)
  Er samfunnsengasjert så det holder jeg til daglig, blogginga blir ett fristed der jeg kan konsentrere meg om andre mindre viktige saker. Jeg nevner, i tilfeldig rekkefølge,tapetsering av hamstre( den var det du som skrev, jeg synes den er sååå god), spraylakkering, shopping osv:)
  Jeg liker å lese bloggen din, Pia, det skinner gjennom at DU er ett samfunnsengasjert menneske:)
  Ha en fin kveld:)
  Trine

  SvarSlett
 12. Det koster krefter å være "offentlig" samfunnsengasjert, krefter jeg ikke har. Jeg står opp for det jeg tror på, stemmer ved valg og prøver å være et godt menneske. Men jeg blogger om barn, hjem og hobby. Fjas og tull. Jeg ser heller Big Bang Theory enn tunge dokumentarer. Jeg trenger å le. Derfor leser jeg koselige og morsomme blogger. Men jeg prøver å holde meg oppdatert på andre ting i verden enn cupcakes ;)

  SvarSlett
 13. Jeg tror kanskje ikke det verdensveven trenger er flere nærbilder av cupcakes, men for all del - folk får blogge om det de vil. Om det blir for mye pjatt kan man faktisk bare zappe videre til man finner noe man liker- som din blogg for eksempel:-)

  SvarSlett
 14. Du har funnet en passende form! Absolutt! Jeg rygger for alt for lange tekster, ikke fordi jeg ikke er dyp, jeg leser dikt av Tarjei Vesaas og Karin Boye på senga, men jeg er over femti år, og da skjer det noe med synet, rett og slett! Derfor ikke alt for lange tekster, da passer det i alle fall best å lese på ipaden, for der kan jeg enkelt forstørre skrifta. Man velger selv de bloggene man vil lese, og jeg velger vanligvis de som ikke pjatter. Jeg velger deg, for eksempel!

  SvarSlett
 15. Av en eller annen grunn har jeg skjønt at jeg ikke har stokk dumme lesere;) Digger dere!! (okei, nesten, da)

  SvarSlett
 16. Jeg er ikke så flink på fjasing. Jeg later nok mer som om jeg er seriøs... Til gjengjeld tar jeg bilde av sokker og sånt som jeg strikker - og av grovbrødene mine - så det er vel like stokk dumt som å ta bilde av glitrende cupcakes.
  Ellers må jeg få føye til at jeg synes at det finnes så mye mye større problemer i verden enn at noen vil muntre seg opp og vise seg fram med en kake. Antagelig har disse stakkars husmorbloggerne vært oppe hele natta og vaska oppkast og fotballdrakter og noe må en få trøste seg med. Kritiser krig og verdens skjevfordeling og forurensning og mobbing og sånn i stedet for de stakkars kakene, tenker jeg.
  Og du er helt passe - Pia.

  SvarSlett
 17. He he - stokk dum er jeg nok ikke, regner meg selv faktisk som ganske oppegående :-) Nå har jo jeg en hobbyblogg, så det handler naturlig nok en del om håndarbeid - men en del anna blir det også, og da liker jeg å bruke den lette stilen. For meg har blogger blitt en form for underholdning (på bekostning av TV), og da orker jeg ikke å lese lange og tunge avhandlinger av tunge emner - JAAA til bloggestilen din, Pia :-)

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 18. Jeg er ikke stokk dum, men i likhet med deg bruker jeg bloggen først og fremst til fjas og stas. Og håper at det likevel skinner igjennom at jeg kunne ha diskutert mer alvorlige emner, om jeg ville. At jeg har et ok smart hue...der inne et sted.

  SvarSlett
 19. Dum som et brød, men like glad for det ;))
  Bloggsjangeren er perfekt, og det er ingen som kan beskylde deg for å være "stutt i huggu" ;)
  Klæm

  SvarSlett
 20. Å være ærlig og samfunnsengasjert ville nok ta alt for lang tid på bloggen - derfor blir det mye dill og dall, ting som egentlig ikke er viktig.... Akkurat som jeg av og til ser på TV Norge, selv om jeg egentlig foretrekker NRK 2... Hodet tror jeg fungerer sånn tålig bra....selv om min sønn ved en anledning har spurt meg : Mamma, skjønner du ingen ting???
  ;-)

  SvarSlett
 21. Jeg tror mange bare blogger om overfladiske ting, fordi de er redde for andres reaksjoner hvis de skrev om noe mer personlig eller samfunnsengasjerende.

  Cecilie

  SvarSlett
 22. Kjære søte deg, Pia, du er vel en av de her inne i blogglandia som er absolutt lengst unna å være stokk dum! :-)

  SvarSlett
 23. Hei! Jeg Synes det er herlig å ha en "frisone". En lyserosa boble i den travle hverdagen! Jeg liker å se på meg selv som en oppegående person jeg da, høyskoleutdanning, karriere, mor, kone, leder av verv her og der og litt for travel hverdag der pliktene roooper! Derfor synes jeg det er deilig å overøse og bli overøst av positivitet her i blogglandia!! Kikke på søte ting og drømme seg bort! Bloggen gjenpeiler ikke livet mitt, men En illusjon om en rosa pust i bakken! Jeg blogger om alt mulig rart. Uviktige ting i det store og hele, men alikevel gir det meg noe ekstra i hverdagen! Aldeles ikke for å framstille livet som at vi er den perfekte familie, med det perfekte huset og den perfekte whatsoever! Hvis det er intensjonene til folk så mener jeg de har misforstått kraftig!

  SvarSlett
 24. jeg liker bloggverden!
  nettopp fordi den er noe som det virkelige liv ikke er... på en måte!
  her treffer man de fine søte gode damene som faktisk alltid har et "smil" og en klem på lur! sånn burde det faktisk vært på ordentlig også:)

  klem ellemell, sånn helt på ordentlig!

  SvarSlett
 25. Jeg liker humor og lett innhold. Det er så mye seriøst på jobb, så da liker jeg det lett underholdende og inspirerende i fritiden. Er vel ganske oppegående og har meninger om mangt, men det er også deilig å kople ut og lese/skrive uten å måtte tenke så hardt. Men jeg leser "dype" innlegg også. En blanding er ok :)

  SvarSlett
 26. Alt til si tid... tenkjer eg:) Du er alvorlig når det trengs, og flink til å muntra opp og fjase når DET trengs!

  Eg er vel ikkje meir dum enn folk flest. Og kan ikkje laga cupcakes. Men så kallar eg meg ikkje bloggar heller då;)

  SvarSlett
 27. Bra innlegg, og så mange fine kommentarer :)

  På morran innimellom sitter jeg med rss leseren min oppe på nettbrettet mitt og prøver å finne nyheter jeg kan fortelle litt om til babyen min (sånn for treningas skyld). Veldig få ting kan fortelles om, overskriftene er om så mye forferdelige greier.
  Jeg trur vi alle får solide doser med alvorlige ting både i aviser og ellers, og det er alt for lite fjas og fanteri. Der kommer vi inn, blåggemafiaen, og setter skapet på rett hylle :)) Jeg syns det er herlig å av og til være tøysete, litt lett alvor og innimellom sandblåst i hodet.

  SvarSlett
 28. digger bloggen din og tenkte fortelle deg det! er seff ny følger! masse vennelige fjasete tanker

  renate

  www.thegrandproject.blogspot.com

  SvarSlett
 29. Nok av gravalvor i livet. Bloggen skal vere ein friplass.
  Du fjasar mykje, men det skin igjennom at du er samfunnsengasjert og slett ikkje stokk dum :)
  Hald fram som du gjer, du!

  SvarSlett
 30. Jeg synes blogging og lesing av andres blogger er en deilig (og nødvendig) avkobling fra nyhetsstrømmen som følger oss overalt og for min del pensumbøker og oppgaveskriving. Leser gjerne samfunnsengasjerte blogger også, og noen ganger kan jeg godt skrive innlegg om dagsaktuelle ting. Men mest av alt liker jeg å lese om det jeg blir inspirert av, som interiørblogger, tips og triks for småbarnsforeldre, som Foreldremanualen og diverse mammablogger, og morsomme blogger som gjør at jeg kan smile, le og kanskje tenke over ting jeg ikke har tenkt over før, som Pias verden. Det er det som er så fint med blogging, man kan skrive om akkurat det man vil selv, og vil man ikke lese om det, så kan man jo bare la være!

  SvarSlett
 31. Jeg får høy puls av gjentatte blogginnlegg om det jeg karakteriserer som "ingenting". Det gjør nesten ingenting HVA folk skriver om, så lenge de skriver BRA.

  Og: Det jeg liker å lese hos andre, gjenspeiler seg ikke i min egen blogg. Jeg lurer på å endre bloggkonseptet mitt. Nå har jeg blogget i to år PRIMÆRT for de som kjenner oss. Jeg kjener ofte behov for å skrive mer for allmennheten...

  Superintelligent hilsen fra superintelligente Randi

  YEAH! Hohoo...

  SvarSlett
 32. Jeg tror det kommer ann på hva man er interessert, det er det som avgjør hva du finner tanketomt. En blogg som bare handler om makeup og outfits er for meg veldig tanketomt og fjernt. En blogg som BARE handler om interiør og i tillegg interiør som jeg ikke liker, blir jo bare kjedelig.
  Men man må jo respektere at vi er forskjellige. For veldig mange er blogging et fristed. Et sted hvor man kan sysle med akkurat det man vil. Et tankekors er det at jo flere lesere man får, jo mer opptatt blir man av hva andre synes om deg og bloggen din. Og det blir litt sånn: Jeg må blogge NOE hver dag for ellers mister jeg lesere.
  Jeg prøver å ikke tenke sånn, men de hender det smyger seg inn.
  Du fremstår defintivt IKKE som tanketom. Du er superflink til å skrive om dagligdagse ting med masse humor. Vi kjenner oss igjen og elsker det. Du er også veldig flink til å skrive om viktige ting på en god måte. F eks amming.
  Keep on the good work, Baby!
  Klemz :)

  SvarSlett
 33. Som du skriver, det er det fine og det som det er enklest å forholde seg til jeg og de fleste andre blogger mest om. Jeg er ikke redd for å skrive et innlegg om sorg feks. Men ønsker ikke å skremme bort lesere med å skrive mine meninger om krig og fred og relgion og politikk og sånn... ;) Mye lettere å være enig om gjærbakst enn om politikk. Du er flink Pia! Stilig dame rett og slett!

  SvarSlett
 34. Jeg har bloggen min for å kunne si noe om det jeg ønsker. Alt kommer an på dagsform og samfunnsbilde. Jeg kommer aldri til å bake lekre cupcakes, langt mindre ta et godt bilde av dem. Men hvis jeg nå baker en god kake, så er det jo hyggelig at andre får se. Og bare vent til pepperkakesesongen er i gang!

  Jeg kommer aldri til å ha en politisk blogg som kommer frem hos andre politiske bloggere.
  Likevel vil jeg alltid være engasjert i både blodgivning og rasering av grøntområder i kommunen. Kanskje det skremmer vekk lesere. Kanskje jeg ikke er nok i bås?
  Men jeg vil likevel kunne skrive om bortkomne luer OG feber hos barn OG teite Carl Ivar. Og i tillegg legge ut bilder av nyinnkjøpte papirservietter.

  Hva fenger folk? Vel, jeg får i hvert fall lettere og fler kommentarer på såkalte pludrekosemoseinnlegg enn mer engasjerte.
  Tror ikke innbyggerne i Blogglandia er teite, men kanskje har fritid. Og velsigne dem for det.

  SvarSlett
 35. Eg bruker store deler av dagen til å vere "smart" og "gjennomtenkt". Da kan eg bruke bloggen til ei anna side av meg, ein kvardagsleg side. Vi er vel det vi vil vere tenkjer eg.

  SvarSlett
 36. Jeg har noen ganger tenkt på det samme, om jeg fremstår stokk dum på bloggen min. Og jeg har kommet til at det gjør jeg kanskje, men det er helt greit!

  Jeg har en krevende jobb hvor det ikke er rom for å skrive en eneste setning uten at det er helt korrekt. Jobben består av å skrive side opp og side ned med argumenter og påstander, jeg krangler på papir til daglig. Derfor er det så fantastisk deilig å bare fjase på bloggen, for det er en side av meg det også; fjaset altså;-)

  Og jeg er sikkert litt rar, men jeg finner det faktisk morsomt når folk, etter å ha lest bloggen min, gjør seg opp meninger om meg og kommer med uttalelser som: " Men hva med pensjonen din!" Eller: "hva om mannen din finner seg en annen og du blir alene, har du ikke tenkt på at du må gjøre noe med livet ditt..!" Jeg ler meg skakk, tenk at jeg klarer å fremstå så tanketom at folk blir bekymret for meg! Haha!

  Stokk dum, men (selvfølgelig) varm, klem fra fruen !

  SvarSlett
 37. Jeg innbiller meg at det ikke vil være så overveldende interessant for folk å lese side opp og side ned med diverse analyser av og betraktninger omkring renessansekomedier eller min begeistring for vokalvariasjonene man finner i engelske dialekter i senmiddelalderen - det er nok derfor jeg fjaser og tuller om hverdagslige saker og ting på bloggen min.

  Selv vil jeg ikke karakterisere meg som stokk dum, men du kan gjerne kalle meg snever og fortelle meg at jeg befinner meg i en liten, rosa og sukkersøt boble.

  En blogg skal være et fristed, og da får det være opp til hver enkelt å fylle den med det de selv vil - så får det være opp til alle andre om de vil lese det eller ei.

  Jeg for min del trenger en dose fjas med snert og masse humor hver dag. Pias verden er i så måte perfekt til mitt bruk;-))

  SvarSlett
 38. He he, stokk dum er jeg kanskje ikke, men jeg trives med lett blogging, og overater til andre det helt dypeste og mest seriøse skriveriet :) Et innlegg av og til om ting som oppatar en hører også med ..Koser meg med det jeg.

  SvarSlett
 39. Kunne ikke vært mer enig med deg!! Dette veldig søte, klemmepå, gladideg - greiene, den TONEN som er mellom jenter som blogger - det er VIRKELIG ikke sånn jeg er til vanlig. Jeg mener - jeg er blid og glad i mennesker (stort sett de fleste i alle fall) men jeg er ikke så veldig sukkersøt som det av og til blir på bloggen. Jeg tror det kommer av at det å sende hjerter og smiletryner og hva det måtte være er den eneste måten å faktisk greie å formidle at man er glad og takknemlig for at noen gidder å lese vaset mitt, haha!

  Ang. emner, altså lett eller tungt stoff, er jeg også enig. Vi har vel vært innom dette før, at vi er nokså like der - mest fjas, litt alvor :)

  SvarSlett
 40. Ah, et tema som i grunn kan diskuteres til man (jeg) blir grønn.. På samme måte som jeg lar meg engasjere av de som mener at bloggere er falske om de kun skriver om the happy days.

  Jeg mener nå at man i utgangspunktet skriver blogg for sin egen del; så er det jo opp til en selv om man vil forme den etter sine lesere etterhvert som flere finner fram til den virituelle dagboka. Jeg har sett nok av eksempler på artige blogger som har utviklet seg til et sammensurium av outfits og "billige triks-innlegg" ettersom seertallene har økt, men jeg tenker nå at det får være opp til hver enkelt hva man blogger om og hvem man blogger for.

  Selv framstår jeg sikkert som noe enkel i blant, men det trives jeg godt med. Så lenge jeg skriver noe som jeg kan stå for dagen etter er det meg revnende likegyldig om noen der ute måtte mene at det er tankeløst vrøvl.

  Som leser liker jeg de som skriver om litt av hvert, men samtidig har en snert og gjerne deler ut et spark eller to i siden på noen som fortjener det.
  Mao; jeg liker meg inne hos deg - her får jeg både tøv og sannheter, akkurat i min bane :)

  SvarSlett
 41. Om jeg er stokk dum, får bli opp til andre å vurdere..men tror selv jeg er rimelig fornuftig med bena på jorda, selv om jeg kan like en muffins med rosa krem!

  Jeg har så og si bare møtt koselige, flotte folk her..og jeg liker best lette hverdagsblogger med en passe dose fjas og ironi. De av den letteste sorten, styrer jeg bare unna. Men derfra til å påstå at de som skriver om hva de har på seg er dumme, nei det tør jeg ikke! Skinnet bedrar, som oftest!
  ;-)

  SvarSlett
 42. Godt innlegg om vanlig! Du er i hvert fall ikke noe emptyhead, det er sikkert og visst. Jeg derimot... hehe... hos meg er det puter, muffins og maling som regjerer store deler av tiden. Jeg har rett og slett friminuttene mine på bloggen, noe som jeg synes er helt herlig. Får jo av og til dårlig samvittighet for at jeg er med på å "ødelegge kvinnekampen". Eller nei...ikke så veldig!:) Lar meg sjeldent provosere av debatter som Breen satte i gang forleden, synes aller mest at det er spennende!:) Nettkultur er blitt en kjempeviktig del av vår tids kultur, og bloggere er gjenstand for synsing og granskning av den ene og den andre. Artig å være en del av det!:)

  SvarSlett
 43. Nei, jeg vil ikke ha det pa meg at jeg er stokk dum, men jeg har ikke behov for a intellektualisere i denne kanalen. Blogglesing og skriving er for meg min 'guilty pleasure'. En slags god og sa mye mye mer givende erstatning for a lese ukeblader (som jeg ikke liker mange av her borte i England). Liker godt blogger som din, noen blogger som omhandler mat, noen som tar for seg ulike kreative prosjekter, noen som skriver om boker de leser, filmer de ser osv osv. Det fine er jo at man kan sette sammen og velge selv hva slags type blogger man vil lese. Men de rosa, sote tenaringsbloggene er ikke min greie. Men de er tydeligvis noen andres 'greie' og det ma de jo for all del bare holde pa med. JEG holder pa med mitt.

  SvarSlett
 44. Poenget med blogging er vel å kunne skape seg sin egen lille virtuelle verden. Litt sånn føler jeg det. Og der må man virkelig få lov til, så sant man ikke skader andre, å skrive om bæsjebleier, cupcakes eller idiotiske likestillingsforslag. Feks. En blogg vil kanskje være som en forlengelse av noe i seg selv, eller en del av seg selv. Et lite kakestykke, kanskje? Og så blir dette servert lesere som aktivt er ute for å prøvesmake litt på bloggverden... Så får de like det eller ikke. Men huske på at man neppe får servert hele helheten i enhver blogg som publiseres. Noen holder hardt fokus, andre mikser og trikser... Har vel aldri noensinne oppfattet deg som emptyhead, Pia! Haha :D Blir heller ikke skuffa over nydelige pepperkakeformer eller mislykka kaker... Litt balanse i bloggverden tenker jeg vi må ha :) Og den skaper du på din perfekte og gode måte!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails