onsdag 30. november 2011

Cellofan. Og lei.

Jeg føler at jeg drukner i julekalendere. Det er jo julekalendere overalt, på alle skjermer, i alle kanaler, i alle kroker og kriker. Jeg merker at jeg er bittelitt kalenderlei allerede før kalenderlukene sprettes. Og så er jeg bittelitt blogglei, og tror at jeg heller bruker resten av kvelden på å rulle meg selv inn i cellofan. Sånn at jeg er klar til ektemannens julekalender.

Det kan bli en tøff desember.

Skal du følge med på en julekalender? På TV? På fjesboka?

Et barn som ikke er så opptatt av kalenderluker. Enn så lenge.

Ha en travel kveld med eller uten kalender!

Og har du et blogginnleggønske - bring it on! Så dedikerer jeg kanskje et blogginnlegg til deg.

29 kommentarer:

 1. Jeg gleder meg veldig til Jul i Blåfjell jeg. Men har ikke egen kalender. Ingen tenker på meg lissom.
  Lykke til med innpakkinga, haha!

  SvarSlett
 2. Her i huset er det norsk tipping sin skrapekalender som gjelder :) kjenner at jeg er litt lei alt pakkestyret...

  SvarSlett
 3. Jeg gleder meg også til Blåfjell (synes musikken er så fin!)
  Og jeg vil du skal blogge om hvordan du får til tiden som 4barns-mamma(-blogger)! Hvordan år dere tid til å hjelpe alle med leksene? Følge opp fritidsaktiviteter? handler det bare om effektivitet? ;)

  Hvordan gjør du det?
  For jeg er mektig imponert over 3-4 barnsmødre 8ikke minst 5-6 barns mødre) :)

  SvarSlett
 4. WB: effektivitet;) Og så er vi heldige og har selvdrevne skolegutter som har greie arbeidsvaner når det gjelder lekser - vi trenger svært sjelden å trå til akkurat der:)

  SvarSlett
 5. Jeg skal se nissene over skog og hei ;)
  Blogginnlegg med ironi liker jeg, både over dine egne bakekunster eller mer samfunnskritisk.

  SvarSlett
 6. Eg har fleire kollegar med tre born som pakkar inn 72 pakkar til kalenderen. Ungane er så lei pakkar til slutt og gidd knapt opne dei når det nærmar seg julaftan, den store pakkedagen. Kva er vitsen? Dei unnskylder seg med at dei får ting som dei treng. Ulltrøye, tjukkelestar, deodorant... Kor gøy er det då?

  Eg følg med kalenderen til ungane, at riktig luke vert opna. Kvar sin sjokoladekalender. Dei synest det er kjempespennande. Og eg har ei jente som gleder seg vilt og uhemma til jul fordi ho skal få masse pakkar, gå rundt juletre og ha på seg fin kjole. Tenk å kjenne på den gleda, sukk....

  SvarSlett
 7. Herlig bilde! Deilige farger!

  SvarSlett
 8. Jeg ønsker meg en gjettekonkurranse eller noe jeg. Var så moro med middagsgjettinga. (ja, jeg mener ikke dere skal sette igang hele de greiene igjen da, men en liten quiz?)..

  Kalender ja.. blir blåfjell med guttungen. Og noen på FB..en dag eller to tenker jeg.. ;-)

  SvarSlett
 9. Skjønner godt at du er lei!
  Blogg gjerne om fyrstikkesker, høyballer og tomflasker, for meg. Jeg leser det du skriver, hver dag, uansett. Og VETDUHVA?? I dag kom pakken med alle de kule pepperkakeformene!!! Wohoo

  SvarSlett
 10. Vi sitter her foran hver vår pc, mannen og jeg. Og så hører vi på musikk. Musikk vi liker. Og sjekker turnelister og håper at noen av banda vi liker kommer til Norge i løpet av året som kommer.
  Mitt ønskeinnlegg må være at du skriver om musikk. Liker Pia musikk? Hva hører Pia på akkurat nå? Hva var den siste cd'en hun kjøpte? Går hun på konserter? (Her teller ikke julekonserter på skolen til unga eller korpset de spiller i).
  Ellen :)

  SvarSlett
 11. Er det adventskalendere på Facebook?? Har jeg ikke sett noe til...

  SvarSlett
 12. Også jeg som har laget kalender i bestemors hage, med trekning hver søndag.

  SvarSlett
 13. Minsten gleder seg stort til Blåfjell..hun kan sangene og historien, og ingenting er jo så gøy som det som er kjent! ;-)

  SvarSlett
 14. Korr hi du fått ti kleian te liss-snuppa di hænn ? heildressen å huva va jo bære kjæmpe søt :)

  SvarSlett
 15. Jeg var svært fristet til å kjøpe sjokoladekalender i år, men jeg lar det være. Jeg har sagt det før, men jeg repeterer: skriv et blogginnlegg om kommaregler! Innlegg om tegnsetting for øvrig og grammatikk mottas med takk.

  Cecilie

  SvarSlett
 16. Jeg har akkurat gjennomskuet mannes planer for julekalender til meg, så jeg gleder meg veldig. Mest til den er ferdigåpnet, dog. ;-)

  SvarSlett
 17. Søsknene mine og jeg har ikveld ordnet klar pakkekalender til mamma'n våres. Det håper jeg mine barn kan lage til meg også når de blir "store". på tide å gi noe tilbake :)

  SvarSlett
 18. Nei, ingen kalendere her lenger :) Heldigvis :) Og for den som vil ha noe annerledes i siste liten:

  http://www.egedenne.com/2011/11/advent-kalender.html

  SvarSlett
 19. kalender på veggen, og dette er den dagen i året der ungene spretter opp...skal mannen plukke av et lag cellofan hver kveld?

  SvarSlett
 20. Er jo veldig spent på den celofan kalenderen - er det en fortsettelse der ? Lag for lag eller? Ser for meg Pia på juleforkost i barnehagen stående fordi celofanen er litt plagsom :-) He he he.
  Har nesten klart mine 72 gaver til ungene - innspurten i dag - noen ganger er det kjekt å være sykemeldt. Egentlig synes jeg blogge kalendere er litt tja men greit nok - jeg vil jo bare bli inspirert...
  Hilde

  SvarSlett
 21. Eneste kalenderen jeg skal følge med på er Julenissekalenderen på TVNorge. Hvis humoren er som i Nissene på låven, er det innertier for meg. Ellers har jeg jo tatt meg pause, blir litt i overkant mange adventstaker og julegreier for meg i bloggeland for tiden. Men, jeg er jo innom for å lese littegranne da :)

  Tipper mannen din synes luke 1 i kalenderen er helt toppers altså, kanskje jeg må bruke den ideen. Cellofan...hmmm

  SvarSlett
 22. Deilig innlegg!
  ;-)Ha fin dag..

  SvarSlett
 23. I hele desember har jeg en sikkert 50%stilling i julekalenderdeltagelse. Men etterhvert har jeg lært meg å kun være med på de dagene hvor det er ting jeg faktisk har lyst til å vinne, da tar det litt mindre tid. Jeg har ikke rukket å kjøpe noen kalender til meg selv (Flax) men ungene har fått sine ferdigkjøpte StarWarsLego og hellokitty kalendere, så da er både jeg og de veldig fornøyde :D *♥*

  SvarSlett
 24. Wow, snakk om snasen dame som ruller seg inn i cellofan;)
  Jeg deler pakkekalender med mannen, vi gir hverandre gave annen hver dag, en grei måte å kjøpe inn kjedelige nødvendigheter som deodorant og sokker. Og litt romantisk da. Gavene "pakkes inn" i tidenes styggeste kalender, med ferdige gavebokser. Nice.

  Bloggønsker? At du fortsetter som før, du skriver nemlig aldri for fjasete (ref facebook). Men kun om du vil, og orker.

  God adventstid til deg og dere, med eller uten kalendere.

  SvarSlett
 25. Skrev akkurat et innlegg i dag om pakkekalendere. Jeg ga opp hele greien i fjor, men savnet det likevel. Så nå blir det pakkekalender på mine store gutter i år også :-))

  SvarSlett
 26. Jeg skal se den TVN greia, åsså skal jeg gjøre et tappert forsøk på å introdusere turboprinsen for Blåfjell. As if he cares, TV er oppskrytt etter hans mening. Han har kansje sett på TV tilsammen i 5 minutter, han er jo fult opptatt med å dra katten i halen, eller hoppe opp og ned på glassbordet mitt, jadda B)

  SvarSlett
 27. Anonym: De klærne er kjempeflotte:) Har kjøpt dem av ei som heter Hege som driver Løv Design. Hun har ikke blogg, men du kan finne henne på Facebook.

  SvarSlett
 28. Skal sjekke ut Løv design, nydelige klær

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails