lørdag 15. oktober 2011

Vanish testet på gulv og fjes.

I en ytterst kort periode var jeg uoppmerksom. Det kan ikke ha dreid seg om mange sekundene. Jeg skulle bare veldig kjapt sjekke mailen. Og alt det som følger med.

Som sagt, sikkert bare et par sekunder. Og i løpet av dette ene sekundet klarte et visst barn å få tak i en merketusj (sånn vannfast som vi merker klær med). Og hun hadde blant annet gått løs på parketten. Gulvet i huset som vi absolutt ikke eier. Bare leier.

Mor prøvde først trikset tommel-i-munnen-deretter-gnukke-på-flekk. Dette funket ikke. Og angsten grep meg.

Da kom jeg på Vanishen. Megaesken med diverse flekkfjerningsprodukter som jeg hadde fått fra Buzzador. Det var nå eller aldri. Jeg forkastet Vanish for tepper og sofa. Jeg ville ikke prøve med Vanish for hvitvask.

Jeg rev med meg den som det sto Flekk Fjerner på. Eller Tahranpoistaja, som jeg tipper betyr noe sånt som "Flekkfjerner" på finsk.


Jeg sprayet. Jeg gnukket. Jeg gned. Og VOILA - de små svarte tusjstrekene forsvant! Og jeg hylte at en sønn måtte komme med kameraet, for det var jo enestående at dette funka!

Først i ettertid så jeg at dette var flekkfjerning ment for tekstiler. Og kanskje hadde jeg fått bort tusjen ved hjelp av Zalo. Eller tannkrem. Eller varmt vann. Men who cares. Jeg har brukt Vanish. Og jeg kan dokumentere det.

Noe som også er enestående, er at den skjemmende barten jeg viste fram i forrige innlegg faktisk forsvant! En lett dusj mot kjeveregionen, og barten ble borte! Halleluja!

Ha en enestående dag med eller uten bart!

18 kommentarer:

 1. :) synes du skulle behalde den barten? Tenk viss det kjem eit sirkus og oppdager deg? Ja, ja. Kjekt å høyre at enkelte reklamer stemmer! Spørs om vi må ha ein slik i hus? Eg er veldig god på spytte-på-fingeren opplegget...

  Nyt helga,
  reknar med at du er blitt hekta på vasking???

  E

  SvarSlett
 2. hvilken bart?? har jeg gått glipp av noe?? hehe :)

  SvarSlett
 3. Du, det var god reklame! Vanish mot tusj og bart er det vel mange som har behov for :)

  SvarSlett
 4. Nøgen kvinde osv...

  Original Kamelrytterske, bare på Karavanseraiet.no, om faglighet og klatrestativ

  SvarSlett
 5. Flott at vanish flekkfjerner funka! Jeg har vel til gode å finne noe som fjerner vannfast tusj..
  Fikk ikke være med på den kampanjen jeg.

  SvarSlett
 6. Gud, du er sexy med bart! Bær din bart med stil, Pia!

  SvarSlett
 7. Nais! Et annet hett tips er våtservietter. De samme våtserviettene som er "ekstremt skånsomme mot ditt barns hud", kan fjerne f. eks. maling (Les: Jotun Lady) dersom man (rent hypotetisk) skulle oppdage (etter at det har tørka) at man har sølt det på gulvet.

  SvarSlett
 8. 3prinser: Barten ser du i forrige innlegg.

  Randi: Her burde du ikke se noen bart. Håper at det er bildet i forrige innlegg du sikter til...

  Karen: Jepp, de våtserviettene svir. Kjempeskånsomme. Og som førstegangsmor tror man jo oppriktig at spnne våtservietter er bedre enn en klut med vann.

  SvarSlett
 9. Elin: Ikke hekta på vasking. Kommer aldri til å skje.

  SvarSlett
 10. Veldig greit å vite ;) hehe.. Sprittusjer er jammen noe herk i barnehender.

  SvarSlett
 11. Dei er utruleg kjappe desse små,- og så når du berre skulle sjekke eposten.... Det tek jo berre eit sekund, det veit eg jo godt!
  Morsom test, iallefall for oss som les om den!:)

  SvarSlett
 12. Bartefjerner kan nok slå an både her og der!

  SvarSlett
 13. Hehe - produkt testet og godkjent! Godt å vite hva man kan bruke før man tømmer tannpastatuben da ;)

  Ha en fin kveld! :)

  SvarSlett
 14. Eehh.. Tror ikke du skal bruke for mye av den i annsiktet. Jeg brukte den flittig på uhellsflekker (babybais på klær) og endte med åpne sår og himla tørr/sprukket hud i hendene. Dette er virkelig syre for hud! Så vis forsiktighet.
  Troli.

  SvarSlett
 15. Hva er det egentlig som er galt med bart?

  SvarSlett
 16. Bente: Det er sikkert flott med bart. Men jeg er liksom ikke klar for det ennå.

  SvarSlett
 17. Wow!! Og jeg som bare trudde den dugde til rødvinsflekker!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails