tirsdag 4. oktober 2011

Me and I. Og tajts.

me&i selger barneklær. Men de har også en kolleksjon for voksne. I den forbindelse får bloggere som jeg, Elisabeth innerst i veien og sånn stille som modeller. Og det er jo vågalt av me&i .

Jeg må for skams skyld stille på noen bilder. Særlig når det er et outfit jeg skal vise fram. Kan liksom ikke vise bilde av en kano når jeg skal skrive om tights. Her håper jeg dere kan fokusere på skyggen. Den ble veldig fin. Og NEI, foten er ikke amputert ved ankelen, den er der nede i gresset et sted.

Jeg har fått prøve en tights. Eller en CB cool and comfy leggings, som vi også sier. I velour, faktisk. Eller plysj, som Me and I kaller det for.
Jeg liker tightser. Jeg liker beina mine. Men jeg sliter litt med midjepartiet, for å si det sånn. Og derfor er tightser geniale. De strammer ikke. De er behagelige og myke. Samtidig er de faste i formen.


Jeg likte denne tightsen veldig godt, men den er litt slaskete i livet. Det er forsåvidt jeg også.

Har du slaskete partier på din kropp?

Ha en tajt kveld med eller uten bein!

32 kommentarer:

 1. Ikke det fnugg av slask hos meg!
  Skjønner egentlig ikke spørsmålet....

  ;-)

  SvarSlett
 2. Tights er genialt!!! Jeg bruker HM sine mammatights enda jeg ikke har baby i magen. De går nemli over slaskemagen slik at det ikke ser ut som magen har delt seg i to...... på langs!

  SvarSlett
 3. Slask nei? Er kanskje gift med en? Neiiiiida. Pluss for å stille som modell, det turde ikke jeg...eller gadd ikke. Kos deg i tightsen.

  SvarSlett
 4. Og en ting til, som har mora meg lenge: Det er et kakeinnlegg som er ditt mest populære! *fnis*

  SvarSlett
 5. overhode ikke noe slask her, bare fast fett :))

  God kveld!

  SvarSlett
 6. Du ser så fin ut med amputert fot!!
  Slaskete partier??..tror du nevnte det her, gitt;O)
  Ha en fin kveld i herlig outfit!!

  SvarSlett
 7. Elisabeth: Jepp, kakeinnlegg må jeg ha mere av. Ingen tvil om hva som fenger.

  SvarSlett
 8. slask, hva er det?
  neppe noe her!!!

  SvarSlett
 9. Slask både her og der - like greit å innrømme først som sist!
  Jeg likte overdelen. Hvor er den fra?
  Ja fine tæits også da!

  SvarSlett
 10. Jeg liker ikke tights jeg da...
  Og slask, nei det har jeg aldri hørt om.

  Men du ser flott ut!!!

  SvarSlett
 11. Neida, akkurat like fast i fisken som før alle ungene kom til verden...

  SvarSlett
 12. Slask....
  Uff- alt for mye her! Tihi... :)

  SvarSlett
 13. Jeg digger Me and I sine klær. Helt klart fordi jeg er en slask.

  SvarSlett
 14. Mormor: Overdelen er noe gammelt ræl fra Hennes og Mauritz.

  SvarSlett
 15. Nei men sjå, der er huldra!
  -tenkte eg... Smeis for nokre fine bein! Eg synes det er flott med slike benklær når ein skal åv-ete. Veit du kva det er? Stappe inn alt for mykje mat... Eg er superfast og fin over alt. Er berre så vidt eg klarer å fise, fordi rumpa mi er så stram...

  Nyt kvelden, et masse medan du har på den der!

  E ;)

  SvarSlett
 16. Igjen; det er godt å ha deg tilbake. Lattermild klem fra størstepia
  PS; kan ikke TENKE meg at det er noe slaskete rundt midjen på oss som har født et par barn... :/

  SvarSlett
 17. Flotte outfitbilder, Pia :-) Det er viktig å fokusere på de delene av seg selv man er fornøyd med :-D

  Ha en fin kveld - klem Siv

  SvarSlett
 18. Utruleg flott positur altså;) Denne reklamen er nok verdt si vekt i gull! Og slaskete? Kva betyr det? Kan det ha noko med ammeslutt å gjera?? ;) I say no more.

  SvarSlett
 19. Vel, ja, slask er det nok av, særlig på midten, hehe! Jeg liker me&i - stryk det - jeg ELSKER me&i - til barna. Mammaklærne er litt for slaskete generelt for meg. ;) Jeg er nok ikke noen tunika - og thigts - person :)

  SvarSlett
 20. Ååå! Du er elegant til tåspissane, iallefall til tåspissen ;)
  Slaskete etter fire barn, ehh, nei, eller...?
  Tights og tunika, eller noko gammalt rask frå H&M, passar jaffal til min slaskete kropp ;)

  SvarSlett
 21. Lekker!
  Nei, ingen slask her. Overhode.

  SvarSlett
 22. Stilige taits. Slaskete? her? nei det har vi IKKE sett..:-P

  SvarSlett
 23. Eg og likar tights på min stramme kropp. Gjerne svarte sådan slik at eg ikkje flasha for mykje med dei muskuløse beina. Berre så synd at svarte tightsar og langhåra grå/kvit collie er ein dårleg kombo...

  SvarSlett
 24. Jeg må bare sende en klem fordi jeg blir så blid av å lese det du skriver! Slaskeliv her også men skitt au!

  SvarSlett
 25. Her er det tait fra topp til tå!!
  Det er jo følgene etter å ha fått tre unger ;)
  Kul taits!!
  Klæm

  SvarSlett
 26. Ikke noe slask eller slark her nei. Kjære vene, jeg har jo bare bært frem tre barn! Skulle det derimot komme et fjerde, ville nok saken vært en annen (og derfor blir det ikke en fjerde...) Men jo, jeg liker tights veldig godt! (men litt skummelt, siden man ikke legger så godt merke til cm-endringer - og ugjevnheter...)

  Er egentlig mest imponert over at du drister deg barbeint ut i gresset i oktober!

  SvarSlett
 27. Kjenner en og annen slask, men jeg har ingen av dem rundt livet eller andre steder på kroppen for den saks skyld! Eller var det adjektivet du mente? Har kanskje noen slaskete t-skjorter, men kroppen! Ikke tale om!

  SvarSlett
 28. Hehe...de så da veldig behagelige ut, og om der er noe annet enn klær som henger på meg ....eh...etter tre barnefødsler henger litt av hvert på meg for å si det sånn....
  Fin dag til deg :-)

  SvarSlett
 29. Tights: I like
  Slask: Not so much.... (Like altså, har dessverre ;P)

  SvarSlett
 30. Hehe, skyggen din var nydelig! Resten og altså, men jeg fokuserte mest på skyggen ;)
  Jeg liker tights ja, og desverre så har jeg litt slask... Hmm, det sitter forferdelig godt fast har jeg følelsen av. Finnes masse fine klær av det merket, har ikke prøvd noe til meg selv enda da.
  Ha en fin dag videre!

  SvarSlett
 31. Som ei venninne av meg videreførte; "forskalinga holder ikke lenger"

  SvarSlett
 32. Leggings i mitt hjerte! Min slaskete midje er veldig glad i dem. Helst sammen med lange ullgensere som går over rompa. Rompa mi liker varme.. HVorfor har ikke leggings innlagt rompevarmer..? Tror det ville slått an jeg!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails