torsdag 27. oktober 2011

Møbler. Og stolvalg.

Når man bygger et helt nytt hus, ville det vært stilig med nye møbler. En gjennomført og feiende flott stil. Men hvem har råd til det, lissom? Nå trenger vi noen nye møbler, og vi har jo allerede bestilt en gigasofa som kommer til å fylle opp mesteparten av stua. Så da trenger vi ikke flere møbler inn dit.

Noen sier at man jo kan kjøpe møbler etterhvert, i samme stil, sånn at det til slutt blir en helhet. Men de siste møblene vi kjøpte var et salongbord, spisebord og skjenk. I gulnet eik. Som jo var en hit for noen år siden. Når vi nå vil fylle på med flere møbler, velger vi vel ikke gulnet eik? Ergo blir det jo aldri noen helhet.

Nå er det en stol jeg har drømt om. En sånn god og behagelig stol som skal stå litt for seg sjøl. I et lesehjørne. Og igjen ville jeg ha noe behagelig. Samtidig som det skulle se litt ålreit ut.
Denne synes jeg er nydelig å sitte i. Pluss at jeg synes den er kul. Men så var det prisen, da...
Peel fra Varier
Denne så kul ut. Og god. OG den var på halv pris på Bolia! Men så fikk jeg prøvesitte den. Og den var ikke så utsøkt som jeg hadde trodd.
Sion fra Bolia

Og da jeg for en gangs skyld var på Bolia, måtte jeg prøvesitte det de hadde av stoler. Og denne var ganske god. Men vil den komme på halv pris?
Liva fra Bolia

Denne har de på Bohus her i byen. En utstillingsmodell. I oransje. Som jeg krysser fingrene for vil bli solgt råbillig siden det tross alt er en utstillingsmodell. For denne liker jeg.
Denne karen heter Baloo og finnes på Bohus.


Mens jeg drev research i forkant av dette flotte stolinnlegget, dukket det opp noe interessant. Og før dette innlegget blir publisert, har vi faktisk skaffet oss en lenestol.

Hva tror du vi har gjort? Hva slags stol har vi trått til med?

Ha en behagelig dag, med eller uten lenestol!

25 kommentarer:

 1. Jeg tror nok du har bygget en lun og deilig lenestol helt på egenhånd. Av drivved og europaller. Og så har du vel kanskje polstret setet og ryggen med gjenbruksputer og trukket hele herligheten med et stoff som matcher sofaen...
  Er jeg inne på noe? ;D

  SvarSlett
 2. Ble det kanskje en arvet stressless fra Ekornes? I burgunder skinn? DA blir det helhet, da! Snakker om tidløst. Synd det er eik og ikke furu i det dere har fra før... God sitting!

  SvarSlett
 3. Noen kom på døra og ga den en lekker stol tipper jeg..for godt til å kunne si nei?

  SvarSlett
 4. Storgevinst i lotto, og stol nr 1?

  SvarSlett
 5. Kali: Du kjenner meg for godt..;)

  Hilde: nope..

  Frk Virrum: Ja, hadde det enda vært så vel...

  Ingrid: Ingen lottogevinst. Ergo ingen stol fra Varier...

  SvarSlett
 6. Den utstillingsmodellen fra Bohus, i orange, ble satt ned til gi-bort-pris for de skulle lage ny utstilling?

  SvarSlett
 7. Eg også tenkte at du kunne ha slått til på sistnemnde stol. Men det er kanskje for enkelt? Var du på IKEA og fann deg ein kanskje? ;)

  SvarSlett
 8. Dere kjørte sikkert forbi et hus der ufornuftige folk pelmet (pælmet?) ut nesten alt de hadde for de ville ha en helhetlig stil, så da stod den nydelige designstolen/godstolen der, og dere hadde selvfølgelig henger med, og så var det bare å ta den. Sant?

  SvarSlett
 9. En nabo kom med en stol som likevel skulle gis bort?

  SvarSlett
 10. Denne ville jeg gått for!

  SvarSlett
 11. du fru-jansen, du fru-jansen...;)

  SvarSlett
 12. Oransje Peel, oransje Peel, oransje Peel, yeeeeeah!

  Men tipper du strikka deg en puff å sitte på...eller stifta noe sammen av et par kjøkkenhåndklær?
  Eller så dukka det rett og slett opp en uimotståelig tilbud på finn.

  Pia, Pia, ikke hold oss på pinebenken, fortell, fortell!

  SvarSlett
 13. Dere handla plutselig på finn.no.
  En oransje en kanskje???

  SvarSlett
 14. Du sikla så openlyst etter Liva ved prøvesitting, at etterpå fekk du telefon om at du får den for halv pris......

  SvarSlett
 15. Jeg blir like nysgjerrig hver gang - tipper det er en Stokke Ekstrem (i orange :-) !!!

  SvarSlett
 16. Jeg tror du kjøper brukt, og pusser opp live på bloggen;)

  Uansett, veldig fine stoler. Jeg likte alle sammen!

  God kveld til deg!

  SvarSlett
 17. Du har jo slått til på Finn før du, så du har vel gjort det igjen tenker jeg. Forhåpentligvis en stol som er litt nærmere denne gangen??

  SvarSlett
 18. Nja, jeg tror ikke du har vært på loppis. Kan du ha fått et enestående tilbud på drømmestolen mot å blogge herligheten?
  Ellen :)

  SvarSlett
 19. Kule stoler! Peel står på min visst-jeg-vinner-i-lotto ønskeliste. ;)
  Men jeg tipper Finn.no!
  Fortell da!!!

  SvarSlett
 20. Den første var veldig stilig. Men tenk som man kommer til å fryse på rompa når man sitter i den da! :-D Jeg tror dere..byttet stoffet på en dere fant på loppis! Eller..?

  SvarSlett
 21. Heisann!

  Koser meg ofte med bloggen din når jeg ammer, "liksom" ser på barnetv og etter ungene er lagt. Men leser ofte via telefon eller ipad og da er det så mye styr og kommentere;-) Nå sitter jeg her med pcen og vil bare si at jeg er så glad i bloggen din, blir alltid i godt humør etter et besøk inne hos deg!

  Flotte stoler du viser, er sikker på at du har funnet den perfekte løsningen ja;-) Kanskje en av de stolene du hadde lyst på men til halv pris pent brukt via finn.no?!

  Ellers må jeg si at jeg synes innlegget ditt under her vedr. hjemme med barn eller ikke var supert! Så enig i at en må få lov til å velge, og at man må få respekt for det valget man tar. Vi har fire barn, en av dem har gåt rakt i barnehage pga jobb og studiesituasjon, en var tre år før hun inntok barnehagen og en 1,5 år. Med minstemann nå blir det ulønnet permisjon ihvertfall frem til han er 1,5år, kanskje 2 år.

  Det som var vanskelig synes jeg, var at en for noen år siden nesten ble sett på som litt dum dersom en var hjemmeværende. Folk dro lett forhastede slutninger om manglende utdannelse eller arbeidserfaring uten å kjenne meg!

  Derfor er det så viktig som du skrev, at man respekterer den enkelte families valg!

  Ønsker deg en super dag videre og en flott helg!

  SvarSlett
 22. Se der, ja! Det ble en stol fra Finn:-)
  Kul stol! Finn er helt genialt.

  Og tusen takk for flotte tapetprøver som kom i posten i dag! Snille du!!

  Klem

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails