tirsdag 25. oktober 2011

Fra hjertet.

Blogging er en fin hobby. Blogging gjør meg glad. Jeg nevner jo titt og ofte at jeg ikke er så for all denne skrytinga og klemzinga. Og jeg trøbler litt med å takle ros. Men selvfølgelig setter jeg pris på tilbakemelding. Vi liker alle å bli sett. Noen vil bli SETT av alt og alle, hele tiden. Noen synes det er greit trekke seg litt tilbake. Men alle liker å bli sett. Alle setter pris på ålreite tilbakemeldinger.

Jeg har ikke så mye jeg kan vise fram som jeg kan få skryt for. Jeg har ikke noe jeg har sydd eller hekla eller malt. Jeg er ikke spesielt kul på håret og jeg har ikke så voldsomt mange snasne outfits. Men bloggen min er jeg stolt av. Faktisk. Jeg har vært flau over å blogge. Jeg har synes det har vært flaut når temaet blogging har kommet på banen og jeg har ofte krympet meg og tenkt "håper de ikke vet om meg!" eller "håper jeg ikke blir nevnt".

Men så finner jeg ut at flere personer som faktisk vet hvem jeg er, leser bloggen min. De fleste nevner det ikke. Men de spytter ikke på meg og de kaster ikke hånlige blikk eller tomater når jeg kommer på jobb.

Nå kan jeg si at jeg er glad i bloggen min. Jeg er glad i å skrive. Og jeg er fornøyd med det jeg produserer her. Jeg synes ikke lenger at det er så stakkarslig å blogge. For jeg har møtt rimelig mange oppegående damer (og en og annen mann) som blogger.

Og jeg blir så innmari glad når ukjente bloggere som Anna legger igjen en rosende kommentar for første gang, når Guro sender meg en oppløftende mail eller når Ellen sender meg en kjærlighet på pinne. Og når Elin skriver innlegg som dette. Og her kunne jeg fortsatt å linke i det uendelige, men dere skjønner at det ikke går. (Jeg prøvde en gang å gjøre det her... Gjør ikke det igjen, for å si det sånn...)

Takk skal dere ha. Dere er med på å skape min blogg. Og jeg må få lov til å skrive sånne innlegg innimellom.
Og knakk du ikke sammen i tårer over dette innlegget, så knekker du ihvertfall nå.
Om det så er i tårer eller latter.
For jeg har dandert noen godterigreier i hjerteform.
På rosa bakgrunn.
Nå snakker vi!

Ha en hjertelig flott kveld med eller uten takknemlighet!

46 kommentarer:

 1. Eh, hvem har sagt at du ikke har no eå vise frem som du kan skryte av? Selvdanderte hjerter av søt gugge er det ikke som kan skilte med! ;-)

  Pia, bloggen din er fantastisk! Jeg ble først og fremst fanget av humoren og selvironien din. Men du kliner til med gode og reflekterte innlegg i samfunnsdebatten også. Jeg liker den kombinasjonen! Veldig godt!

  Du har all mulig grunn til å være stolt av bloggen din. Og av det å blogge. Jeg skjønner hva du mener. Kjente på det samme som deg til å begynne med. At det er litt rart å stikke nesa si frem med en blogg??! Men det går seg til. Og man utvikler seg som blogger, både i forhold til tekstene man skriver, men også hvordan man reflekterer rundt det å gi av seg selv i sosiale medier. Man vokser litt for hver dag som blogger. Klisje? Ja, men sant.

  Fortsett å blogge som du gjør, Pia! Det er derfor vi hiver oss over innleggene dine. :-)

  SvarSlett
 2. Du verden Pia! Det kom ei tåre sånn heilt på slutten :) Tok tommelen opp på FB, før eg las innlegget... Men veldig godt å lese det du skriv. Ein skal ikkje gå rundt å skamme seg over at ein bloggar. For ein gjer ein forskjell for nokon der ute. Det gjorde du i største grad, og gjer, for meg. Eg har vore ute på tur med mannen, og i følgje hans RunKeeper (ikkje spør...) så har eg forbrent over 500 kaloriar. No har eg ete verdens beste kveldsmåltid, og vurderer å toppe det heile med is og enorme mengder sjokoladesaus? Har man god samvittigheit, ja så har man god samvittigheit!

  Takk for at U er U :)

  KLEMMMMMMM!

  E

  SvarSlett
 3. Kjenner meg igjen, i flauheten over å blogge, håpe at ingen røper deg, at noen kjenner deg igjen på bussen.....ja, det siste der frykter jeg fortsatt. Du er gull! Er veldig glad for at du er min bloggvenn. Og før vi må atter tørke tårer så forter jeg meg å kommentere det godishjertet på rosa bakgrunn, det var nydelig. :-)

  SvarSlett
 4. å,smelt.
  sånne ufo-dingser er noe av det beste jeg vet. Så det må ligge noe bak her.

  :)

  Du er god du Pia.
  (måtte bare si det)

  SvarSlett
 5. Kjenner meg igjen, såå godt. Jeg er en av de som ikke ønsker så mye oppmerksomhet rundt bloggingen, og liker å trekke meg tilbake. Var på posten her en dag, da kommenterte hun bak skranken noe om kolikkungen min. Jeg fikk hakeslepp, ja faktisk, og rødmet og så begynte jeg å stotre frem ett eller annet mens blikket var festet på skoene. Den kommentaren var helt uskyldig men traff meg som julkvelden i tørt gress. Jeg trodde ikke noen herfra leste bloggen jeg, vet ikke en gang om jeg vil at noen jeg kjenner skal lese den. ;P

  Litt flau og litt stolt og meget ambivalent. :D

  Uansett så DIGGER jeg bloggen din. Du er så folkelig og usminket, og dette hørtes ut som verdens verste komplement. Jeg synes det er helt FANTASTISK at du legger ut bilder med soldater og nippnapp i bokhyllen (hvor bøkene ikke er inndelt etter fargekoder), rot ligger på golvene, ungenes klær matcher ikke, og det er så UTROLIG DEILIG å se. Så naturlig, så laidback og selvsikkert. Andre mammablogger med stylede hjem gir meg ingenting. Godishjerter på en rosa...krakk!? gir meg iallefall en GOD LATTER! :D

  U GO GIRL! :D

  SvarSlett
 6. Åh, gragl, jeg kjenner meg igjen!! :) Flott skrevet Pia! Du har en superbra blogg!! :)

  SvarSlett
 7. HERLIG ♥ Jeg elsker også bloggen din, og jeg er så glad for at du skriver slik du gjør og er den du er!

  Ha en herlig kveld!

  Klem

  SvarSlett
 8. Jeg kjenner meg sånn igjen Pia!:) både flauheten og stoltheten.

  Jeg setter stor pris på dine skråblikk, ærligheter og morsomheter. Du er et friskt pust u min blogghverdag, som jeg setter stor pris på! Ja, faktisk - dagen er ikke helt den samme uten Pias tanker!:) du er gull, og slutt aldri..

  Klemklem Fra 'hekleguri' ;-)

  SvarSlett
 9. :)) Morer meg alltid med lesning på siden din Pia - skråttblikk - lyspunkt i hverdagen

  Klem
  Hilde iren

  SvarSlett
 10. Steike!! Nå tar det av her......

  Men jeg er så enig så enig :)
  Ha en fin kveld :)
  Klæm

  SvarSlett
 11. Hei Pia! Det er ingenting å skjemmes over å blogge nei! Jeg kom ut av skapet ganske tidlig, og legger ut alle innlegg på facebooksida mi. Mange fra hjembygda sier at de leser den, og det er helt greit. Selv om jeg har hatt den følelsen at dette er litt pinlig, har jeg valgt å overhøre den teite stemma inni meg som sier det! Du har all grunn til å være stolt over bloggen din;)

  SvarSlett
 12. Tek tid å koma ut av bloggeskapet! Eg er ute, men angrar litt også- ingen negative kommentarar, men går liksom og ventar på dei...

  Sidan du sikkert rødmar nok frå før, seier eg berre: heilt enig med alle som har kommentert. Bloggen din er BRA, og eg mistenker at det har noko å gjera med ho der som gøymer seg bak kameraet i headeren ;)

  SvarSlett
 13. Jeg innrømmer det mer enn gjerne; JEG LIKER BLOGGLANDET. Jeg liker å lage min egen lille verden med min påfunn, jeg liker å se på alt hva man kan få til både av håndarbeid og interiør. Jeg liker å se at det umulige kan bli mulig av nesten ingen ting!! Jeg liker de gode historier, jeg liker at vi er forskjellige alle sammen og at vi alle kan by på oss selv. Det er klart noen blogger liker jeg bedre enn andre og det går på at det er blogger som gleder meg og inspirerer akkurat meg. Og trenger slett ikke være andre som liker de. DU står for de gode historiene, et skråblikk på hverdagslivet vi alle sammen kjenner oss igjen i. Av og til blir jeg nesten misunnelig over din evne i uttrykke deg, til å finne de gode temaene for jeg er ikke der i kreativitet men skulle ønske det!! MEN for meg er bloggen en fin dokumentasjon over mine små gjøremål og jeg gleder meg over de som jeg gleder meg over å lese dine små underfundige historier.Takk og Takk PIA for at du deler det ut med oss andre:)

  SvarSlett
 14. ♥ ♥
  ♥ ♥ ♥
  ♥ ♥
  ♥ ♥
  ♥ ♥


  Litt skjeivt, men skal lissom være et ♥ tilbake altså!

  SvarSlett
 15. He he, tusen takk alle sammen:) Dette er jo også noe av det vanskelige med å skrive sånne seriøse takkeinnlegg. For da flommer det jo på med enda mere skryt. Men takk:)

  SvarSlett
 16. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 17. haha - og det blei ikke sånn jeg hadde lagd det! Ble sletts ikke hjertefasong!

  SvarSlett
 18. jeg slenger meg på her og vil også være med på å rose godterihjertet ditt og bloggen din :) Kjempefin blogg!

  SvarSlett
 19. Jeg føler meg akkurat like ambivalent som Linn Kr/sykepleier her ovenfor.
  Vil bli lest, men synes det er kjempeflaut når noen avslører at de har lest meg..
  Så jeg er nok delvis inni bloggskapet ennå..men har ihvertfall begynt å våge å vise frem mine egne særinteresser, som fantasy. Hva det er for slags blogg jeg vil ha vet jeg vel heller ikke. Mammablogg, litteratur, nyhetskommentar eller samfunnskritikk? Eller DiY som idag, hehehe! Det blir vel neppe der jeg kommer til å lyse på blogghimmelen nei.

  Men jeg synes ihvertfall at bloggen din er rasende morsom, og leser hvert eneste innlegg! God natt /B

  SvarSlett
 20. Jeg føler meg akkurat like ambivalent som Linn Kr/sykepleier her ovenfor.
  Vil bli lest, men synes det er kjempeflaut når noen avslører at de har lest meg..
  Så jeg er nok delvis inni bloggskapet ennå..men har ihvertfall begynt å våge å vise frem mine egne særinteresser, som fantasy. Hva det er for slags blogg jeg vil ha vet jeg vel heller ikke. Mammablogg, litteratur, nyhetskommentar eller samfunnskritikk? Eller DiY som idag, hehehe! Det blir vel neppe der jeg kommer til å lyse på blogghimmelen nei.

  Men jeg synes ihvertfall at bloggen din er rasende morsom, og leser hvert eneste innlegg! God natt /B

  SvarSlett
 21. Heia Pia! Der er utrolig befriende å lese bloggen din! Alle de små, hverdagslige tingene du tar opp, og som jeg kjenner meg igjen i,humoren din... Er innom bloggen din stadig vekk for å holde meg oppdatert ;) Fortsett med bloggingen, og IKKE vær flau for noe!!
  Ha en forrykende fin kveld!
  Klem og klem

  SvarSlett
 22. Åh Pia, no fekk eg hjertebank!! Eg skriv på eit innlegg om eit liknade tema. Skal skrive det ferdig i morgon.
  Ser også av kommentarane her at mange føler det som meg, er litt flau og vil gøyme meg.....
  Og din blogg vert lest dagleg,
  er blitt avhengig av den.. ;)

  SvarSlett
 23. Du har en super bra blogg, og bra du er stolt av den.
  STÅ PÅ!

  Klem :)

  SvarSlett
 24. Herlig Pia! Keep up the good work! Det gleder meg og mange MANGE fler:)

  SvarSlett
 25. Du Pia du Pia :) Du har mange sider ;) Liker den måten du skriver på jeg . Og LIIIKER hjertet du har lagd til oss !

  ( nå fikk jeg lyst til å skrive klem ;) Janne

  SvarSlett
 26. Du har en flott blogg! Leser ofte høyt fra den:)

  SvarSlett
 27. Liker det jeg leser! ;-)
  Ta imot, en klem kommer i din retning..!

  SvarSlett
 28. Du har all grunn til å være stolt av bloggen din - den er sååå bra!!

  For all del, ikke stress med de tapetene!

  SvarSlett
 29. Bloggen din falt jeg tidlig for, da jeg begynte å lese blogger. Tror faktisk den var den første jeg virkelig bet meg merke i :o) Synes måten du skriver på er helt herlig ;o)
  Du har all grunn til å være stolt av den!

  SvarSlett
 30. Herlige ord fra verdens beste Pia!
  Ingen får meg til å smile mer en du.
  En tur innom Pias verden
  og smilet sitter hele dagen :-)

  Stå på vennen!
  -Klem-

  SvarSlett
 31. Helt herlig blogg har du! Jeg må innom hver dag å lese. Liker så godt dine skråblikk fra hverdagslivet. Du har så god humor, digger den!! Det er et friskt pust å komme inn på din blogg, ikke begynn med for mye råsa, interiør og hviite ting..
  Klemz og koz Hilde ;)

  SvarSlett
 32. Det er fint med slike innlegg iblant. Kjenner litt igjen det med at det er flaut å blogge, sikkert fordi den bloggingen ikke-bloggere forbinder med blogging (hurra for blogge-ord!) er rosa-blogging og det vil vi vel ikke være en del av. Noe sånt.

  Du har skapt ditt eget. Det er bra!

  SvarSlett
 33. elsker bloggen din jeg og Pia. Du har all grunn til å være stolt!

  SvarSlett
 34. Syns du er ei frisk dame ( humor ) :) og jeg liker at det er flere som deg som blogger om vær og vind, og ikke bare interiør eller lavkarbo.

  Hva du blogger om, det er din sak, siden bloggen er en forgreining av ditt liv, dine tanker og dine sprell.
  Og jeg liker sprell, så lenge det er gode sprell :)

  Jeg husker fortsatt bananbåten ;)

  SvarSlett
 35. Kjenner meg også igjen med den flauheten...
  Også må jeg bare si at etter disse amme-debatt-dagene så trodde jeg først at hjertet var laget av ammeinnlegg!! Hahaha!!!

  SvarSlett
 36. HEY! Du er jo suprt, da såååå.... :D YES, rock n' roll, fiskeboll! Du imponerer stadig vekk. KLEMS!

  SvarSlett
 37. Bloggen din er jo fin fordi den er som den er - om du begynte å vise frem pynteputer og blonder var den jo ikke deg lenger - keep up the good work - I dig ju!
  Hilde

  SvarSlett
 38. Du har en super blogg, fordi du er ei super dame. Du har super humor, og er super til å skrive!
  Derfor følger vi deg!
  Og så legger du ut sånne supre hjerter med snop.... ;)

  Så - gå nå ut i verden med hevet hode, Pia!!

  SvarSlett
 39. Jeg liker bloggen din fordi den er som den er. Bloggen din var en av de første bloggene jeg var bort i. Vær stolt av å være blogger! Det er jeg. Hvis jeg var flau av å være blogger hadde jeg ikke drevet med det, men heller funnet på noe annet å gjøre. Jeg håper du fortsetter med dine daglige betraktninger og humoristiske innlegg i mange år fremover. :-)

  Cecilie

  SvarSlett
 40. Å være kreativ med ord er jo like bra som å være kreativ med hendene, eller? Er glad for å ha funnet deg og bloggen din og håper du har massemasse flere ord å dele med oss :) klem

  SvarSlett
 41. Du har grunn til å vera stolt av bloggen ja!
  Og kanskje du kan bli bedre på fotografering...? :)

  SvarSlett
 42. neida! Du tar mange flotte bilder, altså!!
  Hjertebildet kunne du jobbet litt meir med..
  Men vakkert det og altså!!

  SvarSlett
 43. Herlig innlegg, Pia. Du har god grunn til å være stolt av bloggen din! Jeg liker den utrolig godt!
  Jeg kjenner meg igjen i det du skriver! Jeg var også ganske flau om noen nevnte bloggen min i starten. I grunnen ville jeg ikke at de skulle koble meg til dagdrømmeren. Men etterhvert, har jeg blitt fortrolig med at noen kjenner meg igjen eller at venninner leser det jeg skriver der :) Og det er greit. En skal være stolt over det en gjør :)

  Ønsker deg en god kveld
  Klem

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails