mandag 19. september 2011

Ut med kua! Og inn med Sprett!


Dere savner nok veldig den Litago-kua. Hver gang dere er ute i butikken med kidsa, river dere dere i håret mens dere roper "Hvor er hun?! Selveste Litago?"


Vel, fortvil ikke. Den joviale gladkua Litago finnes fortsatt der ute.
Men Litago-yoghurten eksisterer ikke lenger.


Tines barneprodukter har gjennomgått en god, gammaldags makeover, og står nå fram under navnet Sprett. Fortsatt yoghurt. Men også drikker.


Fra Tine fikk vi noen herlige Sprett-produkter og åtteåringen har i ekstase fortalt at vi har mottatt et års forbruk av yoghurt. Det var nok nærmere to dagers forbruk. For dette gikk unna.


Og jada, vi elsker Sprett og produktene er rene og friske og naturlige og alt det der.(Les mer her hvis du er fryktelig interessert)

Noe jeg la merke til, var at det nå er en slags navnelapp på lokket. Plusspoeng.

Spises det mye yoghurt i heimen?

Ha en spretten dag med eller uten yoghurt!

33 kommentarer:

 1. Yoghurt inntas periodevis. Og Tine er helt RÅ på produktutvikling, om ikke annet!

  SvarSlett
 2. Desse må testast ut:) Stilig design! Smaken kan eg ikkje uttala meg om endå, men spennande med litt nye vriar!

  SvarSlett
 3. Elsker at det faktisk er mulig å skrive navnet på lokket - de sorte kuene var bare i veien for sprittusjen.

  SvarSlett
 4. Ja her spises myyye yoghurt, ungene liker spesiellt banan spretten ;)) mor liker activia og den dær "franske" som jeg aldri husker hvordan skrives !!!

  Takker for hilsen inne hos meg, ;) koselig !!

  -maren-

  SvarSlett
 5. Men Sprett er ikkje laktoseredusert slik som Litago var :( Veldig synd for dei barna som er laktoseintolerante. Ser på sidene til Tine at dei har fått mykje kritikk for dette, så håpar dei dukkar opp med eit nytt alternativ snart.

  SvarSlett
 6. Her i Fjøset går det i bølgedaler. De spiser som noen hester når de først får det, så skal de spise så mye hver dag blir det dyrt i lengden ;)
  Liker de nye boksene jeg :)
  Klæm

  Sliter med å bli oppdatert på bloggrollene deres, men jeg er her ;)

  SvarSlett
 7. vi spiser veldig mye sånne melkeprodukter! Må se etter sprett nå da. . . . Vet du om de har redusert sukkermengden ift litago?

  SvarSlett
 8. Tøft design. Dette må testes.
  Her går det litt i bølgedaler om hvor mye youghurt som blir spist.

  Birthe

  SvarSlett
 9. Ungene er glade i yoghurt, ja.
  Som ansatt i barnehage er jeg godt fornøyd med alt som har navnelapper - så lenge det skrives navn på da :o)

  SvarSlett
 10. Sprett youhurt, ja den har vi prøvd og ungene mener det var godt. Hmmm navlapper var jo genialt!

  SvarSlett
 11. Joda, her konsumeres en hel del. Men jeg blir bare forvirra av sånt som det der, holder at det er bilde av et blåbær eller noe. Jo mer fantasifull pakking, jo mer skeptisk til sukkerinnhold blir jeg.

  SvarSlett
 12. VI har slurpet i oss Sprettyoghurt i flere uker. Men det virker som det bare var meg i hele byen som kjøper yoghurt, for ingen skjønte hva jeg snakket om når jeg babblet ivei om at litagoyoghurten var bortevekk fra kjøledisken. "litago ja, nei den e da der enda den!" Neeeeeeei den ER ikke det!!!.... ;)

  By the way, gikk på en smell første gang jeg kjøpte spretten, og ikke så at det var to forskjellige størrelser på begerne. De minste brukte Alma sånn ca 2 skuffler på å tømme, noe som igjen førte til at et brett var konsumert etter ett kveldsmåltid....

  SvarSlett
 13. Her har barna spist sprettyoghurt i noen uker. Virker ikke som om noen savner Litago her... Et par av mine har Safari (det finne ikke e i Safari) som favoritt, så her kjøpes litt av hvert. Håkon testet Sprett drikkeyoghurt i dag, og den falt veldig i smak. Særlig når han fikk bruke sugerør, hehe. ;)

  SvarSlett
 14. De vet å fornye seg ja, så vi bare MÅ prøve produktene ;)
  Kjøleskapet fullt av Sprett her!

  SvarSlett
 15. Har sprett her og (og har lurt på kor Litago gjorde av seg...)
  Ikkje mykje vits i plass til navn. Gutane har ikkje Sprett med på ungdomsskulen.. Og Elise får ikkje ha yoghurt med i barnehagen. For da blir dei andre så misunnelige... Men dei får jo yoghurt av og til da, alle i barnehagen...

  SvarSlett
 16. Yoghurt er godt, men blir regnet som dessert her i huset av kjip mor, så det spises stort sett på lørdager av ungene. Mor kan selvfølgelig unne seg yoghurt når hun vil:-)

  SvarSlett
 17. Vi spier MYE yoghurt! Eller ikke vi. Ungene. Og egentlig gubben også. Stort sett bare jeg som kan styre min begeistring for yoghurt. Har ikke testet Sprett ennå. Må vel prøve. Her har det gått mest i Safari i det siste.

  SvarSlett
 18. Jeg ble litt småstresset da jeg skulle kjøpe yoghurt og ikke kunne finne gode, gamle litago:)
  Har nemlig en fryktelig kresen fireåring, som til nå har nektet å spise noe annet enn "kuyoghurt" med banansmak:)
  Så jeg så for meg at det nå var helt slutt på å innta melkeprodukter for den gutten...
  Men merkelig nok turte han å smake!
  Og nå forklarer han villig til alle som vil høre på at kua har blitt til en frosk, men at den likevel smaker banan:)

  SvarSlett
 19. Har hørt at sukkermengden er redusert fra 7 til 6%. Med andre ord ikke noe å skrive i avisa om. Yoghurten er tilsatt risstivelse, hva nå det skal være godt for. Mengden jordbær i et beger med jordbæryoghurt tilsvarer ca 1 bær. Anbefaler å kjøpe tyrkisk yoghurt og tilsette bær selv, det blir mye sunnere. :-)

  SvarSlett
 20. Å jassåja, hvordan er det med 1-literskartongene tro? Lixm bare de jeg brys meg om nemlig, hehe ;-)

  SvarSlett
 21. Her går det også mye youghurt :) Og mest denne Sprett :)

  SvarSlett
 22. hehehe... femåringen i huset deklamerte høyt og tydelig at han IKKE likte sprett yoghurt... helt til vi lurte han til å smake, og han fant ut at det var det samme som før... bare ny innpakning :) og ja, de "navnelappene" er faktisk kjekke!

  SvarSlett
 23. Jupp guttene elsker yoghurt, og var litt deppa over at Litago-kua var borte. hehe.. Vanesak det der. :)
  Men navnelappene var supersmart om de skal være med i bhg. Absolutt plusspoeng for det ja! :)

  SvarSlett
 24. jepp, vi spiser myyye yoghurt, men jeg har ikke turd å kjøpe litago til de 2 minste. Hvorfor? Fordi de 2 eldste fikk det, og etterpå nektet de å spise yoghurt med klumper i. Fruktbiter altså. Så de 2 minste har bare fått yohurt MED fruktbiter. Stakkars. Og sønnen min kun totalt sukkerfri, det er dessverre ikke disse barneproduktene, han må spise lightyoghurt.

  Men enig med de over her som synes Tine er dyktige på produktutvikling!

  SvarSlett
 25. Takk for info! Lurte faktisk på kva det var eg kjøpte her ein dag? Men lillebror seier den nye yoghurten er kjempegod, så då så... Her et alle mann alle slike produkt nesten dagleg. Men eg held meg til sånne som ikkje sprett... God gamaldags melonyoghurt til mor...

  E

  SvarSlett
 26. Jeg klarer ikke helt yoghurt, syns den ofte er altfor søt.. Og at Litago er byttet ut med Sprett det var helt nytt for meg.. Glad jeg ikke får med meg alt som skjer der ute ;)

  SvarSlett
 27. En om dagen, maks. Mor er streng, minsten ville gjerne hatt 13. Minst.
  Maks en, etter nøye saumfaring av sukkerinnhold osv...sikkert overhysterisk. Ikke sett disse før, men er vel ikke lenge før?

  SvarSlett
 28. Her i huset er vi ikke fornøyde med utbyttingen av litago til fordel for sprett. Eldstemann har laktoseintoleranse og kunne spise litago pga at den var laktoseredusert, mens de nye sprett yoghurtene ikke er det. Derfor er hun nå uten et yoghurt alternativ. Har vært i kontakt med Tine og fått svar at de skal vurdere å komme med et nytt produkt som er for de med laktoseintoleranse også. Ja ja...får vente å se. I mellomtiden går det mye i fruktmos fra nestle og hipp! :)

  SvarSlett
 29. Ungene her digger de nye yoghurtene. De går unna. Er vel en kombo av smak og kuuul look.

  SvarSlett
 30. Det der med laktosen blir jo minuspoeng,da. Får håpe Tine gjør noe med saken:)

  SvarSlett
 31. Jepp. Her er vi også skikkelig sure på Tine som død og liv skal ha det så naturlig uten tilsatt lactrase.

  Men designen er fin-fin, det skal de ha.

  SvarSlett
 32. Vi spiser den, og er SÅ fornøyde med alt + navnelappen! Herlighet nå blir det enklere å merke dem, så de vet hvor mange de har hver. Kjøper en sånn med 8 i, og da får de fire hver. Fire barnehagedager med yoghurt i matpakka og de kan selv velge hvilken smak :)

  SvarSlett
 33. Denne yoghurten reddet morgenen her i huset i dag. Med en far på jakt, måtte mor ta morgenstellet på både seg selv og prinsessa. MEd knapp tid og sikkert en time tidligere enn vanlig, var det fint å lokke med yoghurt om hun var flink. Mao var det ingen krangel i dag, men et stk lykkelig yoghurtbarn kl. 06:35.

  Hun har ikke sagt et ord om manglende Litago, men er kokfornøyd med en frosk på yoghurtpakken.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails