lørdag 20. august 2011

Groupon. Og Picturewall

Jeg elsker rabatter. Så jeg følger med på dagens Groupontilbud.
Groupon er noe sånne rabattgreier som daglig kommer med supertilbud. Ganske så nyttige tilbud som tannblekingspenner, to rullekebaber eller åtte herlige dager på Kypros i november. 12 kilometer fra nærmeste strand.  Med rabatter på 72%  og sånt.

Jeg har aldri slått til. Bortsett fra en gang. Da ble jeg faktisk litt i ekstase.


Picturewallkonseptet har jeg likt lenge, men prisen har liksom satt en stopper for det hele. Men i sommer dukket det opp et Groupontilbud. 67 % rabatt eller noe sånt. Jeg slo til, og nå har bildene kommet. Store bildeplater som kan klebes opp på veggen.


Jeg gidder ikke å forklare mer om Picturewall, så dere får eventuelt lese mer om det her.
Men jeg tror dette kan bli en stilig bildevegg i nyhuset, og det var en kjekk måte å få fram årets sommerferiebilder.

Har du noen gang benytta deg av sånne deals?

Ha en billedskjønn dag, med eller uten veggplass!

26 kommentarer:

 1. nei, dette må sjekkes ut. Takk for tips!
  Du er veldig god på å finne smarte ting på nettet Pia.

  SvarSlett
 2. Så kult!

  Selv er jeg ikke flink til å følge med på verken supertilbud eller smarte løsninger. Det er sikkert derfor vi konstant er blakke og hele tiden kan gjøre forbedringer. ;-)

  SvarSlett
 3. Vi er uten veggplass, jepp. Men dette var skikkelig tøft, gleder meg til å se veggen ferdig.

  Og jeg er alt for lite flink til å holde rede på alle sånne kupongtilbud og rabatter knyttet til kort osv. Klarer ikke holde oversikten. Meny har begynt med kuponger i papirformat. Skal jeg liksom ta vare på en papirlapp, huske å ta den med meg i butikken så jeg kan spare tre kroner og tjue øre på å kjøpe to pakker med stålull? Nei, gidder ikke.

  SvarSlett
 4. dritkuult bildekonsept!!
  (pardon my french)

  SvarSlett
 5. WOW! Jeg er mest imponert over blinkskuddene fra sommeren - kjempestilig å henge på veggen! Jeg har plass... Jeg har plenty bilder liggende på PC'n... Så....?!?!?

  SvarSlett
 6. Bildeveggen din blir smashing!
  Gleder meg til å se den oppe. Veldig bra konsept...

  Søstra mi verva meg til Groupon tidlig i vinter...først syntes jeg det var litt spennende å få disse mailene, men nå gir det meg litt følelsen av spam...

  Har sett noen tilbud, som kunne vært aktuelle...men har ikke slått til. Skal være mer påpasselig hvis det kommer et tilbud til om picturewall...

  Deilig hælg te dæ og bunsjen! :)

  SvarSlett
 7. Nei ingen reklame her takk, men disse var kule. Gleder meg til å se dem live i nyhuset :)

  God helg til dere alle.

  SvarSlett
 8. Ingen sånne deals her, men de bildene var kjempekule! Hadde vi bare hatt mer veggplass... Mulig vi må droppe vinduer hvis vi en gang bygger oss hus, sånn at det kan bli plass til alle bildene jeg vil?!

  SvarSlett
 9. Det blir en kjempefin bildevegg! Liker sånt!:o)
  Bruker ikke kaste meg på sånne ting som Groupon - mest av redsel for å bli 'fanga' og plaga for evig tid av reklame:o( Men noen tilbud hadde sikkert vært verdt det;o)
  Goood helg til deg!

  SvarSlett
 10. Nei, det har eg faktisk ikkje...men eg ELSKAR salg og tilbud på vanlige butikkar...så kanskje dette kunne vere noko?
  Eg har sett eitt program på fjernsynet - RIK PÅ RABATT; det er amerikanerar som bruker opp til 60 timar i veka på å samle kupongar gjennom aviser og på nett, for å handle 'gratis'...har du TLC så kan det vera underhaldning ein halvtime ein torsagskveld :o)
  Ha ein fin laurdag - med dei flotte bileta!

  SvarSlett
 11. Det der så utrolig flott ut. Herlige bilder. Tror ikke jeg har hørt om Groupontilbud før. Det har i alle fall ikke festa seg. Men sukk, det er mye som ikke gjør.
  Nydelig bilde av Henny under her.
  God helg!
  Ellen :)

  SvarSlett
 12. Jeg bruker Grupon og Sweetdeal "hele tiden". Mest Sweetdeal. Og jeg bruker tilbudene på interessante restauranter. Og kroppspleie. Begge delene er noe jeg sjelden tar meg råd til. Men med disse tilbudene er det helt ok: Vi har bla hatt fantastisk måltid på Nobile&Amundsen: Kr 256,- for valgfri 3-retters for 2 pers!!! Bare den ene hovedretten hadde menypris 312,-..... Og 1 times fotpleie for kr 199. Det er en nydelig deal, assa!!
  Nå skal jeg på fest. Skal faktisk på 2 40-årslag ikveld. Tar middag hos den ene. Nachspiel hos den andre :)

  SvarSlett
 13. Har aldri hørt om det der jeg. Men takk for tips! Her inne kan man jamen lære mye!
  Kjempefine plakater!!!

  SvarSlett
 14. Oi, dette blir en flott bildevegg!
  Og det fordi du har noen flotte unger!

  Jeg burde definitivt ha brukt noen kroner på å få ungene opp på veggen. Her er alle bildene på cd-er, eksterne harddisker og mer eller mindre sikre datamaskiner.
  Og med sånn knett-gummi som vi er så glad i, er det jo bare å kjøre på med opphenget!

  Huset ser forresten særs bra ut! Gleder meg til oppfølgeren!

  Må samtidig takke for gode kommentarer på bloggen, synes det er kozelig at du følger med ;o)

  SvarSlett
 15. Aldri prøvd. Skal sjekke det ut nå. :D

  Veggen blir sikkert kjempefin! :D

  SvarSlett
 16. Knalltøft! Det det var freistande for fleire enn meg ser eg:) Og så fine bilete då! Stovevegg, eller i gongen?

  SvarSlett
 17. Så kult.. :)

  SV: Ja kupp er fantastisk :D Modell.. Nå vet ikke helt det, følte meg som den største idioten der jeg stod :P hahahaha..

  SvarSlett
 18. Jeg begrenser meg til tilbudene i kjedebutikkene på matvarer og så videre. Det kupongopplegget på Meny må jeg sjekke ut.

  SvarSlett
 19. Har vært hos frisør, og har kvittet meg med bikinilinja!
  Hetty

  SvarSlett
 20. Flotte bildeplater!
  Blir fint.
  :)

  SvarSlett
 21. Stilig! Veldig stilig!
  Har hatt planer om en lignende løsning her hjemme i eeeevigheter. Men får liksom aldri ut den derre fingern...og bildebunken av lille håpulle vokser jo hver eneste dag, og gjør utvelgelsen enda vanskeligere;) Får mails av groupon, men aldri forstått hvorda jeg skal bruke det;)
  God søndag!

  SvarSlett
 22. Så kult!! Vi kjøpte en middag på en restaurant like ved der vi bodde for en stund siden. Men vi fikk ikke somlet oss til å gå ut og spise før siste dagen kupongen måtte brukes, og da hadde de ikke ledig bord... Vi fikk ihvertfall igjen pengene da, så da var det ikke så ille allikevel.

  SvarSlett
 23. Så gøye bilder å ha på veggen, blir helt klart en stilig bildevegg.
  Dette må jeg sjekke ut!

  SvarSlett
 24. Oj, oj, det var skikkelig kult og kommer til å bli en knallflott bildevegg hos dere. Det røyser inn med tilbud fra Groupon på mailen min daglig men jeg bare sletter de fortløpende, aner ikke hvordan jeg har kommet inn i systemet dems engang. Blir plutselig litt engstlig med tanke på alle gode tilbud jeg kan ha gått glipp av og kommer fra nå av til å lese hver eneste mail fra dem! Takk for påminnelsen ☺

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails