søndag 14. august 2011

Frisyre. Og komplimenter

Jeg flyr jo ikke akkurat ned dørene hos frisøren.Resultatet blir ofte at jeg har en slags mørk hette oppå hodet, liksom, og så lysere nederst. Hvis dere skjønner hva jeg mener. Også blir håret litt viltert, siden jeg ikke akkurat stajler det. Eller grer det.

Når man driver med barnehagetilvenning, er jo litt av greia at man skal forlate barnehagen noen timer. Så jeg benyttet friheten og dro til frisør.

Jeg blir lett rastløs og er åpen for forandringer, også på hårfronten, så nå fikk jeg pannelugg. Og en farge som heter et eller annet med "Gold". Og jeg ble riktig så fornøyd.


Vesla ble bare overlykkelig da jeg hentet henne i barnehagen, og hun synes nok jeg er helskjønn uansett hairstyle. Mens gutta er mer frittalende. De tittet etterhvert opp fra dataskjermene og begynte å fnise. En synes jeg var stygg, mens en annen synes jeg var prikk lik Cleopatra. Hva vet vel han, tenker nå jeg. En synes bolleklipp passer best for babyer, og dessuten fikk jeg veldig stort hode.

Da mannen kom hjem, fortsatte han å fyre opp under sjikanen. Han lo og lo, samtidig som han liksom skulle fortelle at han synes jeg var fin. Særlig! Han synes også at jeg fikk veldig rundt og stort hode, og er det noe jeg ikke trenger, så er det større og rundere hode.


Her har jeg tatt et par fiffige bilder med mobilen, og beviser herved at hodet mitt ikke er stort. Kroppen ble litt stor, da. Men synes ikke at sveisen er så latterlig.

Ha en indignert dag med eller uten hår!

På mobilen har jeg en app som heter Camera Fun, og derav de lekre bildene.

35 kommentarer:

 1. Hohohoho... ærlige unger du... jeg gjorde det samme under SFO-tilvenning for et par uker siden. Når vi nå sykler er den fine frisyren ispedd 2 x hjelmsveis så ettermiddagene er ikke til å gåbort på...

  SvarSlett
 2. Jøye ! Så rar du er på de bildene Ha ha :) Ser ikke helt hvordan du ble , men skimter en fiffi lugg !

  Hilsen Janne som har farvet håret til sønnen i dag SVART !;)

  SvarSlett
 3. pannelugg er dristig.

  prøvde det en gang i 1985, men det var ikke vellykket.

  men du ble sikkert fin du Pia.

  SvarSlett
 4. Tipper du ble kjempefin!
  Når yngste sønnen min var liten, likte han dårlig når jeg hadde vært hos frisøren...det var liksom ikke mamma ;))

  SvarSlett
 5. De venner seg til deg er min erfaring. Barna vil jo ikke ha de store forandringen, så å gå til det skrittet og klippe pannlugg....

  Kos deg med ny frisyre du - det viktigste er jo at du er fornøyd ;)

  SvarSlett
 6. syns du blei smashing! At ungene klager på muttern sin hårsveis er helt normalt. I alle fall er det slik hjemme hos oss. Særlig når jeg har vært hos frisøren.

  SvarSlett
 7. Synes ikke hodet ditt ser stort ut i det hele tatt...

  SvarSlett
 8. LER HØYT !!!
  Tror det ble kjempefint jeg..
  Jeg har og fått høre mange ærlige og herlige kommentarer om både hår og klær fra barna opp gjennom årene..
  Fin søndag til dere!!

  SvarSlett
 9. Frisyren ser kjempefin ut, den! Men jammen ble du ugjenkjennelig!;o)

  SvarSlett
 10. Det ser da kjempefint ut! Mannfolka hakke peiling! grattis med ny sveis :)

  SvarSlett
 11. Hehe, de er sikkert bare misunnelige! :-D

  SvarSlett
 12. Jeg aner en flott frisyre, så latteren må skyldes at du tok en skikkelig makeover:)..og så var de ikke rede for den:O)
  Klemmings;)

  SvarSlett
 13. Ho ho ho, blei nysgjerrig på hvordan denne bolleklippen, inkludert pannelugg egentlig ser ut.

  SvarSlett
 14. herlig innlegg! nå fikk jeg meg en god latter!!

  nyt kvelden

  klem beate

  SvarSlett
 15. Veldig veldig fin på sveisen!
  Men litt rar i fleisen?? ;)

  SvarSlett
 16. Jeg ler meg skakk:D
  (ikke bokstavelig, vel og merke, det skulle tatt seg ut)

  SvarSlett
 17. DU ble kjempefin på håret Pia !!!
  vurderer lugg her også ;)


  Synes du var riktig så lekker og barmfager på bildene, heldig med de ;O


  Klems fra nord !!!

  SvarSlett
 18. Nei da, du har slettesen ikke stort hode. Det kan vi jo klart og tydelig se ut i fra bildene :))
  Det må jo være lov til å prøve noe nytt i hårveien også. Heldigvis vokser det ut igjen :))
  Ha en flott kveld :)
  Klæm

  SvarSlett
 19. Du er jaffal morsom!
  Og sikkert feiande flott på håret ;)

  SvarSlett
 20. Det viktigste er at du er fornøyd med frisyren din selv. Jeg har nok av og til en tendens til å gå litt for sjelden til frisøren slik at håret kommer ned i øynene. Jeg har hatt den samme frisyren i mange år, kort og lettstelt og det trives jeg med. Kos deg med den nye frisyren din! Resten av familien vender seg nok til den etter hvert. :-)

  SvarSlett
 21. Skulle gjerne sett deg slik som du egentlig ser ut, har på følelsen at du er veldig fin :-)

  SvarSlett
 22. Det ble nok kjempe fint :D

  Alltid kjekt å prøve noe nytt for det om ;)

  SvarSlett
 23. Sist jeg var hos frisøren var før jeg fødte datteren min, og hun blir 3 år i oktober...hmm.. Kanskje jeg får unne meg en klipp til 40årsdagen ;D Vittige bilder, nussene dine ble jo hvertfall fremtredende, hehe. Ser ut som sveisen din er kjempefin også *♥*

  SvarSlett
 24. Randi: Ha ha, du skulle sett noen av de andre...;)

  SvarSlett
 25. Mormor: Litt rar i fleisen, ja...;)

  SvarSlett
 26. Grattis med ny sveis :) skimter niceness på det lekre lille hodet. ikke hør på guttene, de vet ikke hva de prater om

  SvarSlett
 27. Herlig igjen Pia!!:-)
  *LER*
  God ny uke til deg!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 28. Hahaha.. Så fin du er!! ;) Kjenner til den der, sist eg klipte meg sa mannen at eg minna om ei pære... Jotakk!

  SvarSlett
 29. Jeg synes du ble kjempefin!! :D

  SvarSlett
 30. Hoho - ler så jeg griner her..
  Ikke bare av bildene - som jo er hysteriske, eller av kommentarene til ungene som også er herlig ærlige. Jeg ler også godt av den følelsen jeg selv har hatt når mannen står og storflirer - samtidig som han sier at "joda, du er kjempefin!"...
  Men sveisen din så veldig fin ut altså;-)
  Ha en god tilvenningsuke..

  SvarSlett
 31. Tiltrer siste innlegg! Og tusen takk for en god latter på en kveld som ellers er litt trist i heimen - du skulle bare visst hvor godt det gjorde!
  Elin

  SvarSlett
 32. Haha ha. Du er bare kjempemorsom!!

  SvarSlett
 33. Jøss, du ble kjempefin jo, Pia! Litt overdimensjonert kropp, som du selv påpeker. Men likevel! Man ser jo at du har fått lugg! :-)

  Men altså, jeg forventer ordentlige bilder også??! Sant?

  SvarSlett
 34. Det så ehm..fint ut! :-D -Til tross for all redigeringa di på bilder, høhøø!! ;-P

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails