torsdag 1. september 2011

Provoserende blogging?

Foreldremanualen spurte om vi har kontroversielle mammabloggere her i Norge. Og det fikk meg til å gruble litt. Jeg har ikke kommet over det jeg vil kalle kontroversielle mammablogger.

Men mammablogger er så varierte og så ulike, og du finner ytterligheter. En ung, vakker mor med nusselige prinser og prinsesser iført englevinger, blondesmekker og hairextensions synes nok at en småfrekk blogg som min er lite hyggelig. Mens eldre, rufsete mødre med kaotisk innredning himler med øynene når de snubler over bloggere som stryker ektemannens truser eller som sender med kidsa nybakte speltscones på skolen daglig.

Det er jo vanskelig å skrive et sånt innlegg som dette uten å støte noen, og jeg ønsker ikke å nevne noen. Men jeg har et par ganger opplevd å snuble innom blogger der jeg oppriktig tenker at "dette her MÅ jo være tull!" Men så skjønner jeg at det ikke er tull i det hele tatt. Bloggen er faktisk blottet for tull.

Felles for de fleste mammabloggere, er at de skriver trivielt og hverdagslig. Inkludert meg selv. Det er en bloggform som fenger, som er grei å forholde seg til.

Emnet "Barn spiser av en stor ost" kunne jeg godt ha skrevet om. Noen ville synes at det var morsomt, mens andre kunne blitt provosert over at ungen på bildet ikke bruker kniv og gaffel. Ei heller siklesmekke.

Noen mammabloggere tar opp engasjerende tema mens andre kommer med tomt pjatt. Noen har en salig blanding. Jeg har vært innom mange ulike blogger. Noen få ganger har jeg sagt stille "KOKO!" for meg selv og left the building. Eller the blog, da. Og ikke kommet tilbake. Men jeg har aldri blitt provosert. Tror jeg.

Hva med deg? Blir du provosert av å lese blogger? Og hva provoserer deg? (Og vær såpass at dere ikke nevner spesifikke blogger eller henger ut noen, det gagner ingen)

Ha en undrende dag, med eller uten mangfold!

56 kommentarer:

 1. Knallbilete!

  Eg har ikkje heilt opplevd å bli provosert, nei. Litt oppgitt på bloggane du nemner, der tilsynelatande perfekte tilstandar rår. Oppgitt fordi dei gneg på samvittigheita mi.

  Og veldig glad når eg oppdagar bloggar som dine, og tenkjer at "jaja, me har det no heilt greitt. Ingen små born her som et av store ostar UTAN kniv og gaffel i alle fall". ;)

  SvarSlett
 2. Jeg fikk en gang en kommentar fra Liv-Inger om at det var ingen hun ble så inderlig rasende på som meg!
  Det er som regel mine "vil du værra mamma eller karrierekvinne"-innlegg hun hisser seg opp over. Haha - må jo sette ting litt på spissen.
  Jeg vet også at neon har latt seg engasjere/provosere av mine såkalt politiske innlegg, enten det handler om tvillingene i India eller partipolitikk.
  Deter ganske skummelt egentlig, vi har det vel i oss at vi vil bli likt og tror at meninger vi har kan endre på det.
  Men sånn i det store og det hele, har jeg neppe en særlig provoserende blogg.

  Å shit, nå ble en negl for lang til tastaturet...såååå irriterende å skrive feil hele tiden pga for lange negler. Nei, da er det på tide å finne seg noe annet å gjøre.

  SvarSlett
 3. Jeg har nok ikke vært innom blogger som provoserer meg, men skal innrømme at jeg noen ganger kan himle litt med øynene:-) Men men...vi er alle forskjellige:-) Din blogg er ihvertfall hysterisk. Priceless bilde av datteren din. *ler*

  SvarSlett
 4. Blogging er en trivelig "aktivitet", og jeg holder meg derfor unna de som evt provoserer meg.
  Glansbildebloggene har jeg blitt for gammel til å la meg provosere av, de møter nok virkeligheten en dag de også :-)
  På den annen side bruker jo også jeg bloggen til å være positiv, og kanskje skrive noe hyggelig, på en dag som for meg kanskje er grå pga helseproblemer.....


  Nei, en skal ikke dømme andre, en får begynne med seg selv.

  Håper bloggverden har rom for oss alle.

  Klem Lykkliten

  SvarSlett
 5. MEN SE Å GI DEN UNGEN EN OSTEHØVEL, FOR POKKER!

  :-)

  Vært innom mange strigla mammablogger med "hverdagslig pjatt", men de er jo ikke provoserende - bare uinteressante, altså for meg.

  Men en prinsesseblogg ramla jeg innom og om jeg ikke blei provosert så blei jeg oppgitt, matt og uttalte høyt "er'e mulig?". Det er jo selvfølgelig for at vi er forskjellige. Jeg hadde aldri sagt opp jobben for å være hjemme og stryke Burberry-klærne til toåringen min..

  SvarSlett
 6. Njaei, jeg blir som regel ikke provosert over konkrete utsagn. Meeeen det hender seg at jeg blir oppgitt over at det finnes så mange blogger i sjangeren "interiør-mammablogger" og "mote-mammablogger" og "håndarbeid-mammablogger". Oppgitt, fordi skulle jeg holdt på med interiør, mote eller håndarbeid så hadde jeg verken hatt overskudd til å være mamma, eller til å gå på jobb. Jeg blir frustrert når jeg ser folk går hjemme i foreldrepermisjon og har tid til å flytte og ominnrede og pusse opp - fordi det er så milelangt unna min hverdag. Jeg tenker misunnelige tanker som "den ungen sover sikkert hele tiden" eller "den mammaen må være i eksepsjonelt god form" eller "de bildene må være bloggifiserte - rotet er sikkert i det hjørnet vi ikke kan se". Jeg kan også ta meg selv i å tenke at folk som (ser ut til å) bruke så mye tid på hobbyene sine må bruke bekymringsverdig lite tid på sine stakkars barn...

  Men stort sett vet jeg at det er misunnelse og sjalusi som gir meg slike tanker, og at jeg ikke burde sammenligne meg selv med andre. Jeg har ikke perfekt helse og prioriterer kos og hvile framfor interiør og de greiene der - og det er mitt valg. Jeg kan ikke måle meg selv i andres standard og ei heller dem i min :)

  SvarSlett
 7. Nei, er ikke blitt provosert av noen blogger ennå ihvertfall.
  Om jeg ramler innom noen som ikke passer meg, og jeg kjenner det krible i feil side av følelsesregisteret klikker jeg meg greit ut og finner et annet sted å lese.
  Enkelt og greit.
  Jeg er nok heller ikke av typen som lar seg irritere så fort,
  og synes alle skal få bruke bloggen sin til det de vil.
  Men forbeholder meg retten til å ikke lese.
  :)
  Ha en fin dag!
  (lar meg heller fascinere av at noen har klart å kommentere kl 0800 på et innlegg du la ut kl 0815.

  SvarSlett
 8. Jeg blir heller ikke provosert av noen bloggere, bare uenig med noen. Og så er det jo mange som ikke faller i smak. Det er jo så enkelt som å la være å lese der.
  For meg er blogging hyggelig og inspirerende. Jeg liker det som ikke blir altfor seriøst hele tiden. Jeg kan gjerne lese seriøse og alvorlige innlegg altså, men ikke bare det.

  SvarSlett
 9. Jeg blir ikke engasjert provosert, men kjeder meg provosert av enkelte. Når det ser litt for perfekt ut blir jeg fort lei og stikker derifra. :-)

  SvarSlett
 10. Og forresten: glad flere "gir" ungene hele osten og "bare lar de gnage".. så lettvint da gitt. ;-))))

  SvarSlett
 11. Er det noe jeg ikke liker på en blogg, så overser jeg det bare. Det er egentlig verst for den som skriver det.... Det er så mange fantastiske blogger der ute som er verdt et besøk, at jeg gidder ikke kaste bort tia på sånne som ikke gir meg noe :)

  Synes knivmannen din i bakgrunner er heftig :-D Ser ut som hun sikter seg inn mot den for å få til en større ostebit ;)

  Klæm

  SvarSlett
 12. Vet du? Nå har jeg lest bloggen din i nærmere to år, og selv om du har gitt meg flere latterkuler enn noen annen har jeg fortsatt aldri kommentert (tror jeg). Det gikk opp for meg at nå var på tide :)

  Jeg blir sjelden provosert! Jeg leser både strigla, perfekte interiørblogger og rotete, koselige mammablogger - og jeg blir egentlig bare inspirert (på ulikt vis naturligvis). Men, det er når du kommer med sånne innlegg som dette jeg skjønner hvorfor jeg liker din mammablogg allerallerbest. Det bilde av den übernydelige jenta di (som forøvrig er 3 dager eldre enn mi) som spiser rett av osten, hjelper meg til å bli en bedre mamma: til å senke skuldrene, være litt mindre seriøs, bekymre meg mindre for at huset ikke ser perfekt ut 24/7 - og drite i om søte små fingre noen ganger roter litt i primen..

  Tusen takk for at du skriver!

  SvarSlett
 13. Jeg klarer heller ikke å bli provosert, men himler med øynene når jeg leser om "hvordan unngå at barnet griser i din veldig hvite sofa" eller leser om 22-åringens glamourøse hjemmemammatilværelse med cupcakes og hekling hver dag. Jeg pleier ikke å lese sånne blogger fast, for mange blogger bare om det "perfekte" og det blir for uinteressant. Derfor liker jeg bloggen din, der jeg kjenner meg igjen og kan le litt.

  Har selv ostespisende frøken som eter på samme hvis som din. Hun kan sitte å tanne på både jarlsbergen og parmesanen. Ost er ost.

  SvarSlett
 14. Det gjeld å velgja sitt lesestoff med omhu. ;-) Fint bilde med osten.

  SvarSlett
 15. Jeg føyer meg også inn i rekken, og kan heller ikke si jeg har snublet over noen blogger som virkelig har provosert meg. Dvs, de perfekte mammabloggene provoserte meg jo egentlig til å lage min blogg, om det tvert motsatte.
  Det er deilig å vite at man er flere om å ha et helt okei liv selv om ungen spiser ost rett fra hele osten (og diger ost var det også!), at det kan stå oppvask på benken uten at jeg får noia, selv om det skulle komme noen, osv.

  Så det er ikke rart du er favorittbloggen hos mange av oss her! :D

  SvarSlett
 16. herlig ostebilde!

  Jeg har funnet en mammablogg som provoserer meg.
  Eller, hun er mamma og blogger, vet ikke helt om hun kalles mammablogg...men hun står fram med fullt navn- og beskriver sexliv og intimbarbering ...det innlegget som provoserte mest var et om hvorfor ingen tør si at det faktisk finnes mindre pene barn, og at disse barna er mindre elsket, og derfor også blir ganske ufordragelige.

  Hun er ikke på topplista. Heldigvis. Men hun er fra samme by som meg. Og verste er at hun får mange positive kommentarer.

  Kommer jeg til å lese den bloggen igjen? Niks.

  SvarSlett
 17. Heller ingen som provoserer meg, har veldig lang lunte uansett, men er ofte uenig og kanskje litt for opptatt av å "hjelpe" andre mammaer, huff kanskje jeg er den som provoserer der ute med all "hjelpingen" min :)

  SvarSlett
 18. Hei,

  Jeg provoseres av orddelingsfeil.

  Vennlig hilsen Steffen

  SvarSlett
 19. Du skriver så godt og herlig om hverdagslivet trivaliteter at jeg bare må lese deg. Selvsagt har jeg kommet over blogger som en bare Hjelp, at det går ann!!!
  Men det er fritt å blogge og selv om jeg nok har kort lunte gidder jeg ikke å bli provosert. Det er bare å hoppe videre.

  SvarSlett
 20. Haha, må le litt av kommentaren til Steffen over her. Er det noe som provoserer meg så er det faktisk orddelingsfeil og generell dårlig gramatikk. Har til og med bekjente som blogger som jeg bare ikke klarer å lese bloggene til, det er jo helt håpløst ;) Er enig med mange her, ikke så mye provoserende mammablogger som jeg har kommet over, mer kjedelige og overfladiske. Du har derimot klart det Pia!! Hysterisk morsom blogg ;)
  Heia deg! God helg!

  SvarSlett
 21. Haha, huff, eg berre håper at ingen tenkjer at min blogg er full av møkk (og gjør de det kan de finne noko anna å lese:)) Eg vart provosert ein gong eg las ein mamma som blogga om at barnevernet skulle komme å ta frå ho ungane - eg har ganske stor tru på det offetlege - dissar ein god'staten blir eg forbanna. Stort sett.

  SvarSlett
 22. Hei Pia!

  Jeg kjeder meg heller enn at jeg lar meg provosere...men nå har jeg ikke vært innom den bloggen som Alexia over her henviser til...

  Digger bilde av snuppa som gumler oss. Kunne like gjerne skjedd her hjemme. Bare at her gumler guten parmesanost. Går og henter seg det selv når vi voksne ikke får ut fingern fort nok når han er sulten. Vi hopper ikke når ungene sier hopp her hjemme..hehe...men da blir det mange rare situasjoner å da ;)

  Hærlig å komme inn til deg. Blir ofte så engasjert og glad...

  Takk! <3

  SvarSlett
 23. Good question Pia. I don't think I've run across too many blogs that bother me but once in awhile there is a post or two that causes the blood temperature to rise a bit.:) But that's just normal I think. I don't get upset by people who have different lifestyles or opinions than I do, more those whose posts reflect an unfairness in judgement toward something or someone, where it is presented unkindly and without any effort to see another side to it. But then again, I don't let it get me too upset either!

  Good question though. Luckily we don't have to read blogs we don't want to! :)

  Ha en fin dag Pia! Håper at alt går bra med dere!

  SvarSlett
 24. Blir nok aldri provosert -tror jeg.
  men jeg kjeder meg lett, og jeg giddder ikke lese blogger som kjeder meg..

  Men da er det så enkelt.
  man velger jo selv.
  Så greit.

  Noen ble tydeligvis provosert av meg nettopp, og tok ikke ironien.
  Får du ufine komentarer iblant Pia?
  Lar noen seg provosere hos deg??

  SvarSlett
 25. Jeg vil gjerne lese provoserende mammablogger! Men har ikke funnet noen enda... Forbasket!

  SvarSlett
 26. Som regel blir jeg ikke provosert. Vi mennesker er så forskjellige. Har forskjellig syn på ting, har forskjellige hobbyer, forskjellig oppdragelse på barn, noen er tykke, noen er tynne, noen midt i mellom. Vi må bare akseptere at det er så mange ulike blogger og bloggere ute i denne store verden. Og er jeg innom blogger som får meg til å "steile" (som jeg er veeeeldig sjeldent) dropper jeg heller bare å besøke den igjen. Jeg er IKKE en person som legger igjen ekle kommentarer til blogger jeg ikke liker. Det holder jeg meg for god til:)

  Elsker foressten bloggen din;)

  Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 27. Jeg prøvde å klikke meg inn på dette innlegget i går, men tror du har gjort noe om på det og postet i dag istedet?

  Uenighet er ikke negativt, jeg liker diskusjoner og har aldri fått kommentarer som har vært mer enn jeg har håndtert. Jeg ser at folk har svært ulik terskel for hva de oppfatter som provoserende eller sårende. Det kan gjøre det vanskelig å kommentere i de tilfellene der bloggeren gir uttrykk for holdninger og handlinger man er uenig i.

  Direkte provoserende blogger har jeg ikke vært borti.

  Det er mange kose-hverdags-blogger, men blir alle innleggene i samme sjanger, kjenner jeg behov for andre typer blogger. Variasjon er det beste. På den måten passer det fint å variere hvilken blogger en besøker, dersom noen av dem skriver veldig likt fra gang til gang.

  SvarSlett
 28. Hehehe, priceless bilde!!
  Jeg lar meg ikke så lett provosere, så jeg har nok ikke blitt provosert over noen blogg noen gang.. Men det hender jo at jeg tenker mitt og går videre ;)

  SvarSlett
 29. Næsj... gidder ikke bruke energi på sånt... de hopper jeg glatt over, og koser meg heller med dine morsomme innlegg. En god latter forlenger livet sies det - hvis det slår til og du fortsetter å blogge, tror jeg jeg blir nærmere 150år :)

  Og du foresten, det bildet - minner meg om da min eldste var 2 år og i et ubevoktet øyeblikk knabba agurken vi hadde i handlevogna og spiste i vei, med plastikk og det hele... herlig :)

  SvarSlett
 30. Foreløpig har jeg ikke vært innom slike blogger det er snakk om, ref.USA. Men jeg har besøkt blogger jeg ikke gidder å lese. Jeg vil gjerne lære litt og jeg vil gjerne le litt.

  Jeg er imponert over bredden i det du skriver og fatter ikke hvor du tar alle ideene fra.

  SvarSlett
 31. Blir ikke akkurat provosert av noen mammablogger, heller litt oppgitt. Ingen som kjøper at alt er så fint og vakkert hele tiden, sjø! Jeg kaller dem Greengatebloggerne, de har alle sammen matchende greengateservise til sine barn. Jadda, ser sikkert fancy ut, men plastikk er nå hakket mer praktisk til disse små, spør du meg!
  Derfor liker jeg bloggen din så godt, helt fri for jåleri! Trenger ikke bestikk en gang, lilletuppa di! Herlig

  SvarSlett
 32. Haha, elsker kjøkkenbenken din. Nett som heime!
  Blir jeg provosert? Tja, nå tror jeg at jeg er ganske lettprovosert faktisk, at jeg fort synes ting blir litt teit. Men så er jeg også ganske lettrørt, en merkelig kombinasjon igrunnen. Jeg blir litt provosert, på himle-med-øynene og tenke-jiiz - måten (som den modne 37åringen jeg er) over pretensiøst dilldall, men hva mener jeg egentlig med det? Tror jeg mener når fjas blir fremstilt som noe annet, og mer viktig, enn nettopp det fjaset det er. For fjas kan jeg like må vite, det er neimen ikke det! Og selv om dårlig språk og masse skrivefeil ikke akkurat provoserer meg, så er det litt irriterende likevel. Eller artige bokstavpåfunn, som for EksEmpEl at alle E'er i En tEkst må værE storE. Grem og gru og gråe hår. Akk ja, sånn går no dagan.

  Og tusen takk for hyggelig beibigratulasjon!

  SvarSlett
 33. Jeg spurte hva 7-åringer leker med, og fikk jo helt korrekt svar. Takker for den! Jeg har sabla mye å lære om gutter. Men man tar jo til seg kunnskap hele tiden. Nå vet jeg f.eks at de liker å slå på hverandre inni leketelt, med skumpølser. Hvem kunne ane ?? Blogglesing kan være temmelig nyttig, det må jeg huske å fortelle gubben neste gang han klager på pc-bruken.
  Jeg lar meg sjelden provosere av mammablogger, men de helt uten selvironi og humor gidder jeg ikke lese.

  SvarSlett
 34. Oj, oj,oj, her var det mange flotte kommentarer:)

  Bondekona og lammelaaret: Jeg har mange innlegg liggende som ikke er ferdige. I går kveld smatt dette innlegget ut - det var ikke ferdig. Men siden det alt var lekket ut på bloggen, måtte jeg bare skrive det ferdig. Men det ble litt kluss, fikk det til slutt ut i dag tidlig.

  SvarSlett
 35. Nei, vert ikkje provosert, men klikkar meg fort vidare :)

  SvarSlett
 36. Anette med flere: Tusen takk:)

  Steffen og Pafrika: He he, jeg irriteres også over orddelingsfeil. Men blir ikke provosert av det.

  Whitebite: Nei, jeg får faktisk ikke ufine kommentarer. Det har kommet et par sånne anonyme ala "Dette var ikke morsomt!", men det er nå greit. Om jeg blir provosert? Hmm, ikke av overdreven lykke, det får folk skrive om hvis de vil. Blir kanskje småprovosert av utsagn som "Nå må prinsen ligge og skrike på eget rom - han er tross alt blitt fire uker og nå må jeg få sove hele natta. Og jeg orker ikke den amminga - da får jeg jo aldri dratt på party." (Jeg fant på dette utsagnet sjøl, altså, har ikke kommet over noen som har skrevet akkurat det. Men du skjønner litt hva jeg blir oppgitt over.)

  SvarSlett
 37. Hei igjen
  Underholder meg med alle gode kommentarer og blei selvfølgelig veldig nysgjerrig på den bloggen Alexia nevner...he he, ja jeg er jo notorisk nysgjerrig.

  Og jeg irriterer meg over overflod av orddelingsfeil. :-)

  SvarSlett
 38. ja,Alexia -SPYTT UT!
  hele Norge vil vite!!

  SvarSlett
 39. ja glemte å si, orddelingsfeil er litt sånn småirriterende. Men om bloggeren ellers skriver bra og har gode poenger, så kan jeg leve med det.

  Når de ikke kan la et punktum stå aleine, DET irriterer meg.

  Som dette her..............og så skriver videre.......og litt mer.......og ALLE innleggene er sånn...

  men ellers skal det mye til for å provosere meg, blir heller at jeg kjeder meg og går videre.

  SvarSlett
 40. Jeg hever vel øyenbrynene jeg også over disse superperfekte, glansa greiene - der alt er hvitt og nybakt og barna er kledd i hvitt og gjør noe vakkert og kreativt hele tida. Men mest er det vel kjedelig og merkelig- ikke provoserende. Men en del politiske kommentarer i ytterste høyreretning er jo alltid provoserende - men da er jeg vel utenfor mammabloggesfæren. Orddeling og andre oppsiktsvekkende skrivefeil, jepp - også irriterende. Men mest provoserende er vel de som bare "vet best" - samtidig som de "oser" av forholdsvis mangelfull erfaring med livets ups and downs og komplikasjoner....

  SvarSlett
 41. Jeg provoseres sjelden, men må innrømme jeg undrer meg over endel bloggere. Noen er (som nevnt i hopetall over her) KUN opptatt av at alt skal være helt strøkent i hus og heim, barna er perfekte små prinser og prinsesser, de ELSKER merkeklær/møbler/interiør, osv.
  Jeg UNDRES over at såååå mange kan (tilsynelatende) være SÅÅÅ opptatt av "ting"? Det er utrolig mye som kommer lengre fram i køen enn "ting" - synes nå jeg!
  Innlegget over her var veldig godt formulert, så jeg slutter meg til henne! ;)
  Ellers leser jeg bloggen din, Pia, med stor glede! Du er fresh, uhøytidelig, og har selvironi i 1000 fold! Og det fenger, det er menneskelig, og "alle" kjenner seg igjen i det! Du knipser bilder i de mest rare øyeblikk, og poster hele "sulamitten" så vi ligger krokete over tastaturet og ler!
  Du er herlig, og overhodet ikke provoserende - håper du aldri blir det heller, det er så slitsomt med slike som alltid skal provosere......
  Ha en fantastisk dag! :)

  SvarSlett
 42. Ørti ungdomsblogger med smårips med sterke meninger som helt klart er lånt fra andre steder - slikt provoserer meg. ;) Mammablogger derimot er bare underholdende. Enten er de slik som din, ellers så er alt rosenrødt, shabby chic og naziregimet i skuffer og skap. Jeg har mest sansen for bloggere som er mest lik meg. Og når jeg ser bildene i bloggen din så fryder jeg meg over rotet og ungene dine som ikke har matchende klær, etc. Du er slik som meg. Laidback og uhøytidelig, akkurat slik en mamma skal være. :D

  SvarSlett
 43. Provosert av blogger blir jeg heldigvis ikke så ofte, men forbauset og oppgitt kan jeg jo bli i blant! (Men bare så det er sagt Pia, overnevnte sinnstilstand har jeg aldri opplevd her hos deg!!)
  Det finnes sikkert mange blogger som kunne provosert meg grønn til ryggmargen, men de er ikke i bloggrollen min. ;)
  Tuuuusen takk for bursdagshilsen. Derimot Pia er jeg stadig knallimponert over alle de kommentarene jeg ser du klarer å legge fra deg rundt omkring. Du er god du! :)
  KLEM til deg

  SvarSlett
 44. Nei, provosert har jeg vel ikke blitt..Ikke i den forstand; det skal nok en del til for det. Men det er jo noen jeg må riste på hodet over. Enten det er fordi de fremstår som perfekt, zkrvr zn zm dette, eller annenhvert ord er krydret med skriveleif. En av de "perfekte" jeg leser, skrev en gang at hun kun ønsker å skrive positivt. Hvis hun ikke har noe positivt å si, så blir det heller ikke noe innlegg. Det er nok alltids en grunn til at bloggerne skriver sånn som de gjør, og dermed fremstiller seg selv på den og den måten. Kanskje kan det å skrive noe positivt hjelpe dem til å bli mer hæppi pipels hvis de egentlig er ganske ønnhæppi? Åja; EN ting som provoserer meg, er innlegg som skrives i ett. Sånn som denne kommentaren. :-D Utrolig kjedelig og lese.

  SvarSlett
 45. Etter nærmere inspeksjon av bildet: Dakars knivholdemannen! "Schtæbb, schtæbb!"

  SvarSlett
 46. Provosert og provosert..kan vel kjenne jeg heller må le litt avogtil, nesten litt sånn høhø-hånlig av bloggere som, totalt uten ironi, serverer perfekte hjem, perfekte ektemenn, strøkne uknger..og hvor det kun er lykke opp og lykke ned i mente..jaja tenker jeg da, de har vel behov for å vise dette da, lykken sin.

  Jeg vil heller bli provosert ( av engasjerte, ærlige og reflekterte bloggere) enn å kjede meg. Og det hender det at jeg gjør.

  SvarSlett
 47. Det er ganske mange som direkte, eller indirekte, antyder at du har et rotete hjem, Pia! Hehe, DET provoserer meg ;)

  SvarSlett
 48. Sv: Hihi, Lotto er løsningen for alle mine lyster! :-D

  SvarSlett
 49. Provosert?? Nei, ikke direkte... Men litt sånn, tja... nei her sniker jeg meg ubemerket ut igjen!

  Og jeg digger de to som har trykket "ehh, javel??"

  God helg :)

  SvarSlett
 50. Provosert, nei. Muligens tenker jeg stygge urettferdige tanker som "hvor i all verden gjør de av barna mens de hobbytiserer?". Men hva vet vel jeg om at folk ikke sitter og hekler på natta liksom;)

  Politiske blogger, langt fra mitt eget ståsted, provoserer. Men så er vel det meningen også.

  Ellers er jeg enig med Randi rett oppi her:)

  SvarSlett
 51. Hihi! Jeg må le. Kunne tenkt meg å lese et innlegg om "barn spiser av stor ost" :) jeg liker bloggen din veldig godt! Men du er ikke provoserende. Eller kontroversiell. Men original! Og en sånn blogger vil jeg også være :)

  SvarSlett
 52. Jeg har hverken perfekte barn, jobber ræva av meg, aupair har jeg heller ikke, her får de av og til brus i ukedagene, ellers er vi sunne, og vi må ikke bruke Gant, Levis og Lacoste til hverdags - men jeg provoseres ikke av andres perfekte blogger og bedrevitere :-)

  SvarSlett
 53. Herregud, jeg ler meg i hjel. Hadde jeg ikke visst bedre ville jeg trodd det bildet var regissert! Haha :D Fryder meg over bloggverdens utrolige mangfold, jeg.

  SvarSlett
 54. knakende godt innlegg !!

  jeg tror de fleste er som deg.. forlater bloggen.. og tenker at dette ble litt for mye ! mens en del sluker det rått.. og gjør hva som helst for å være slik selv..

  det er ikke bare mammabloggere.. det gjelder alle typer bloggere.. jeg synes mest synd i de.. lykken sprekker når lommeboka er tom..

  forøvrig liker jeg bloggere som kaller en spade for en spade : )

  ha en strålende dag..

  SvarSlett
 55. Jeg blir vel ikke provosert... folk må vel få skrive om de det vil tenker jeg;) Selv har jeg ikke fått en negativ kommentar før i går!!! Fr aen frk iversen! Jeg slettet den og lot meg bli provosert et lite øyblikk! Men men skal en bry seg om hva alle andre mener får en et stort problem tenker jeg;);) Digger bloggen din:):)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails