lørdag 27. august 2011

De lekreste cupcakes!

Flate!

Innen visse områder i livet er jeg rett og slett evneveik.

Blir lissom ikke de lekreste cupcakes ut av det her.

Jeg kunne jo sagt at jeg har bakt sammen med kidsa, og skyldt på dem, lissom.
Men særlig at jeg gidder å bake med dem når jeg er stressa og skal ha mye unnagjort.
Disse får jeg ta på egen kappe.

Jeg kan dynke dem i melis og strøssel, så blir det nok greit.

Disker du opp med mye lekkert?

Ha en søt kveld med eller uten muffins!


50 kommentarer:

 1. Sånn blir mine også. En gang fylte jeg dem opp med glasur og satte drinkeparaplyer i. Det ble suksess hos barna i hvert fall! Hetty

  SvarSlett
 2. De smaker helt sikkert supergodt da!!!
  Jeg er glad i å bake, men resultatet blir nok ikke alltid sånn jeg forestiller meg på forhånd.... husker godt en gang vi feira mannens bursdag, og da var jeg misfornøyd med alle kakene jeg hadde bakt. Også kommer plutselig tantebarnet mitt bort og sa at det var de beste kakene hun hadde spist. Bl.a. så likte hun egentlig ikke eplekake, men den jeg hadde laget var best i verden!
  hehe.. så er ikke alltid utseendet som teller mest altså :)

  SvarSlett
 3. neineinei -
  jeg er ikke flink.
  foretrekker å kjøpe!

  SvarSlett
 4. Muffinsene er sikkert kjempegode, det e ikke bestandig at utseende bestemmer alt, smaken er sikker god, og det e det som betyr noe, litt melis på toppen, så blir de supre :)
  Ha fortsatt en fin kveld. hilsen Lisbeth ;O

  SvarSlett
 5. Hahaha, de ble råå! Rett og slett.
  Har du etterbilde med glasur?
  Regner med gjestene nok uansett skryter hemningsløst :D

  ps: Lykke til neste gang, eller noe i den duren.

  Hilsen fra (mis)lykket mesterbaker!

  SvarSlett
 6. hehehe... ja, dette kan skje den beste bakeren! Smaker sikkert fortreffelig. Og tenk pa sa mye ekstra melis det blir plass til i dem!

  SvarSlett
 7. Hahaha! Dersom det er noko trøst, så ser mine akkurat likedan ut; kvar gong.... Skylder på Toro eg!

  SvarSlett
 8. Uansett hvordan de ser ut, det viktigste er da smaken! Ikke alt flott smaker godt.

  SvarSlett
 9. kanskje ikke noe sjans for at dette skjedde i dag, men til neste gang har jeg et tips til deg.
  La dem bli kalde og vel så det. . . Altså la dem stå der 2-3 timer. Smuldre dem opp i en bolle. Smelt 1 plate kokesjokolade og bland i 1-2ss syltetøy uten klumper. Ha sjokoladeblandingen i smulene, rull til kuler som du legger utover på et brett. Pynt med stjerner eller hva som helst! Garantert en vinner. Og så, om noen spør etter oppskriften kan du jo begynne slik 'ja altså. . . Det er litt komplisert. Du begynner med å lage muffins. . . . ' Hihi :)

  SvarSlett
 10. wow - de ser jo ut som de jeg lagde sist :) de smakte kjempegodt! så det gjør sikkert dine også, og hvis det er til ungene, så bryr de seg ikke så fælt hvordan de ser ut :) flire...

  SvarSlett
 11. Hehe, jeg har funnet ut at sånn osteglasur (ellerhvadetnåheter) med konditorfarge kamuflerer enhver muffins!

  http://hermanogtina.blogspot.com/2011/04/hva-er-det-for-en-dag-er-det-en-vanlig.html
  -ser mistenkelig like ut!
  Kunne vært kjekt med en bakeglad dame som kan si hva/hvor/når det går galt?

  Syns igrunn det er en grei standard å legge seg på så er det ingen som forventer noe mer, det kan jo ikke bli værre, men det KAN bli bedre. Og hvem elsker vel ikke en gledelig overraskelse?

  Hipp hurra for fine jentungen deres :)

  SvarSlett
 12. Jada, her vartes det opp med lekkerbiskner hver eneste kveld....

  Nei, det går nok opp og ned for de fleste av oss Pia, men ungene kritiserer ingen. Muffinsene blir jo like gode enten toppen går opp, eller synker ned;-)

  Klem Lykkeliten

  SvarSlett
 13. Jeg bakte en skikkelig misslykka kake her på tirsdag da mannen hadde bursdag! Den så bra ut, men smakte dritt! Det er kjedelig det! Smør noe fancy topping på du! Sikker på de smaker mye mye bedre enn den jeg Laget!

  Bra h.jegerne var bra! Gleder meg!!

  SvarSlett
 14. He, he, det skal jo se hjemmebakt ut:-)

  SvarSlett
 15. Muffinsene forsvant veldig fort;) Og har bakt en kake, som faktisk ser ålreit ut.

  SvarSlett
 16. Jeg har bakt sjokoladekake i dag! Ikke hverdagskost!

  SvarSlett
 17. Herlege du! Eg brukar alltid sånne posemuffins, og det har gått bra. Men eg hadde derimot ei kake i juli, som var ca.sånn. Rå i store delar av midtpartiet. Vi skar ut det som var klissjete, og åt resten med STORT velbehag :) Mamsen min seier at slikt bakverk ofte er det beste, sjølv om det ser bomba ut. Lat oss satse på det!

  E

  SvarSlett
 18. Disse smaker sikkert fortreffelig :) Pleier å gjøre det ganske enkelt jeg, men et tips er muffins brett he he, da får du litt høyde på de. Ha en fortsatt fin lørdagskveld, Pia. Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 19. ELIN: Vet ikke helt om de ville tatt seg bedre ut på et muffinsbrett....

  SvarSlett
 20. Haha fantastisk! Sånn blir mine også! : )

  SvarSlett
 21. Hm, kunne nesten tru det var mi oppskrift.

  SvarSlett
 22. he he har ikke alle sånne muffinsminner da??? bruker nå bare 1-2-3 pakker med muffeluffer fra Møllerens (de er best) og så steiker jeg de i sånne silikonformer ;) de siger nemlig ikke utover slik at sånne ikkespesielltflinkekakebakere som meg får fluffy, høye og fiiiiine muffins ;)) uten å gjøre noe for det !!!

  Btw. så smaker de knall uansett fasong !!!

  Maren :)

  SvarSlett
 23. Peis på med uante mengder smørkrem og noen sånne pyntekuler i rosa eller whatever, så blir det sååå lekre, vettu!

  Det skal du forresten ha. Når du først kliner til med muffins, da lager du mange!

  SvarSlett
 24. Skal jeg bake, må jeg være i godt humør, helst alene hjemme, ha god tid og Ikke minst,-ha lyst. Noe som skjelden sammenfaller, så nei...jeg disker sjelden opp med bakst.

  SvarSlett
 25. Mine sank saman og! Eg trur eg skulle tatt dei over på rist med ein gong eg tok dei ut av ovnen. Ikkje veit eg. Peiste på med krem og vips så var ingen som såg det ;-)

  SvarSlett
 26. Må innrømme at jeg elsker å bake, men cupcakes har jeh ikke prøvd meg på enda. Så neste helg når vi skal ha Olivers dag, da har jeg kjøpt cupcakes fra en cafe her i byen som er spesialister på slikt:) Det gledes! Ha en strålende feiring i morgen!

  SvarSlett
 27. Å, pia! Det var nære på jeg gråt mine modige tårer i dag da nok et lass muffins sank sammen og fikk dype krater i midten... Særlig ettersom jeg skulle servere en kokk og en baker/kondittor + en gjeng superhusmødre. Bah!

  Bakinga til barnedåpen om et par uker har jeg overlatt til noen andre!

  fin søndag!

  SvarSlett
 28. Ser omtrent lik sånn mine blir. Kan bake forskjellig, men muffins er jeg elendig på. Ser mer ut som ei skål enn en toppa muffins;);)

  SvarSlett
 29. jepp, sånn blir mine rett som det er. For lite røre i formene, er det det? Men tenker de var gode jeg!

  SvarSlett
 30. hehe :) de var flate ja :) men blir nok spist for det..

  SvarSlett
 31. Uffda... Redningen kunne vært å laget en skikkelig digg ostekrem og nærmest fylt oppi. På med litt strø og du ville fått noe a la cupcakes! :D Muffins pleier gå greit her, men om jeg skulle driste meg til å feks bake en veldig god sjokoladekake fra bunn av med ekte sjokolade som er smeltet i smør og rørt inn med litt rømme for å bli skikkelig saftig.. og så kanskje slumpe litt på slutten (deigen virka litt løs, ha i litt mer mel..)- så kan jeg love deg at det blir alt annet enn vellykket. Vi snakker murstein som smaker mel.. Jaja, Pynten var fin. God helg videre!

  SvarSlett
 32. Sånn blir mine også..jeg har ikke bakt sånne på årevis,jeg mistet motet,for å si det sånn..det kan hende jeg vil bake litt igjen.Jeg fant masse støtte i dine cup cakes! Dessuten blir smaken like god!
  Mandag: Baking i Bentebo :-)

  SvarSlett
 33. Jeg er ingen bakemester Harepus, får det til tålelig greit, men ikke noe mer enn det. Venter fremdeles på å bli bitt av muffinsbasillen (som jeg konsekvent kaller det), spiser det gjerne, men baker ikke flere ladninger i uka slik de mest ihuga gjør. Someday maybe!?

  SvarSlett
 34. Hadde du brukt stivere muffins former.
  Og ikke hatt så hastverk med å ta de ut av ovnen før de var helt ferdige så hadde de nok vært et bedre syn for øyet.

  Men smaken var det nok ingenting å si på :-)

  SvarSlett
 35. De var sikkert gode:) Barna pleier jo ikke å være så nøye på det. Jeg er så heldig at Marie på 10 har fått sansen for baking, så vi har kost oss med brownies i dag :)

  SvarSlett
 36. De smaker helt sikkert bra! :)
  Tok du i bakepulver?

  SvarSlett
 37. De er sikkert kjempegode på smak da ;-) Og det er en sterk egenskap å ikke skylde på kidsa :-D

  Nattaklem Siv

  SvarSlett
 38. Her er det bare å pøse på med fargerik smørkrem!

  SvarSlett
 39. Opplegget er at du må bruke et MUFFINSBRETT når du steker, et sånt i metall med plass til 12 muffins. Legg papirformer i hvert hull, fyll i deig til det er ca 0,5 cm igjen til toppen av papirformen. Sett muffinsbrettet på stekebrettet i stekeovnen på midterste rille og stek på grader ihht. oppskriften. Når muffinsene ser ferdige ut, stikker du en strikkepinne ned i midten av en muffins. Henger det IKKE deig fast på pinnen når du drar den opp er de ferdig stekt....

  SvarSlett
 40. haha - sånn ser mine ut også. Lite lekkert, men gode blir de iallefall ;)

  SvarSlett
 41. Trøst deg med at det smaker sikkert himmelsk. Eller så er jo en snurr med smørkrem alltid en god livredder når kaker synker sammen.

  God søndag!

  SvarSlett
 42. Nei, ikke egentlig. Har prøvd meg på cupcakes, men syens at det blir bare sånn passe. Har noen få kaker som jeg har fått taket på. Mannen derimot er en kunstner på kjøkkenet.
  Ellen :)

  SvarSlett
 43. Herlige muffinser og herlig ærlig baker!!
  Jeg er ikke like flink til å publisere mine "kjøkkenulykker"...

  SvarSlett
 44. Du vet, smørkrem bygger i høyden. Muffinsene til venninna mi er ofte flate, men du skulle ikke tro det når du ser dem ferdig.

  SvarSlett
 45. Æ trudd muffinsan skoill vær sånn æ;)
  Trine:)

  SvarSlett
 46. Hahaha! Beklager; eg må berre le! (også ser eg at du har fått gode tips over):)

  SvarSlett
 47. haha, jeg bakte cupcakes for første gang i kveld, og de ble likedan. Men de ble veldig fint pyntet da, av en treåring og mammaen hans:-)

  God kveld, Pia!

  SvarSlett
 48. Eg ler så eg hikstar! I love you!!!

  SvarSlett
 49. Etter at jeg endelig ble mamma så baker jeg faktisk endel. Og masse muffins, som regel litt mislykka som dine;)
  Men etter usannsynlig mye lesing (til meg å være) lesing på bakeblogger så har jeg forstått at man skal putte 1 teskje med pulver av noe slag i røra for å unngå nedsunkne muffins. Sjekk f.eks passion for baking, der står det masse. Selvfølgelig bare hvis du gidder da... jeg serverer fortsatt nedsunkne muffins:D

  SvarSlett
 50. Haha, herlig!! Fint å komme hjem fra ei ukes ferie og ha mange Pia-innlegg ventende i rss-lesern. Dette var en god start, nå skal jeg kose meg! Takk for bloggen :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails