fredag 22. juli 2011

Noen ganger har man skrevet noe på forhånd og fikset det sånn at innlegget publiseres på bloggen, selv om man sjøl er langt unna datamaskinen. Ikke at vårt ferieinnlegg var støtende, sårende eller usømmelig. Men akkurat nå, når jeg mottar meldinger fra folk hjemme i Norge, føler jeg det blir mest riktig å skyve et trivielt innlegg lenger ned på lista. Flåse og tulle gjør vi en annen dag. Men ikke akkurat i dag.
Published with Blogger-droid v1.6.6

12 kommentarer:

 1. Bra. Nei, i dag er vi målløse.

  SvarSlett
 2. alt er heilt uverkeleg......

  SvarSlett
 3. Sønnen min var heldig-han var 300 m fra eksplosjonen-han er bl.a. en ung Venstre politiker på 23 år.Det gikk bra med han fysisk,men sjokket sitter i.Nå vil vi ha han hjem til Telemark noen dager!Forferdelige greier!Ha det godt!Synnøvehilsen

  SvarSlett
 4. Nei - idag er vi bare triste :(

  SvarSlett
 5. Ufattelig og surrealistisk å se på tv nå. Ikke langt unna oss, men det er som om det er i en annen verden.

  Håper dere koser dere på tur likevel.

  SvarSlett
 6. det er helt ufattelig..
  ord kan ikke beskrive det jeg føler..
  tårene triller for de omkomne, og alle andre berørte....

  SvarSlett
 7. Jeg tok meg ikke nær av det! Jeg syns faktisk det var litt forfriskende med noe annet å lese mitt oppi alle nyhetene om tragedien! :)

  Fortsatt god ferie!! Kos dere masse!

  SvarSlett
 8. Av og til griper alvoret inn - som nå ! Klem

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails