torsdag 7. juli 2011

Glansdagen. Og misunnelse

Nå tror dere sikkert at jeg skal sjikanere. Men det er ikke meninga. For jeg er faktisk litt misunnelig. På denne Glansdagen. Som alle interiørbabesa har vært på.
Det virker som det var et seriøst og flott opplegg. (Ikke ironi)
Bare de derre goodiebagsa var jo nok til å ville komme på et sånt arrangement. (Ikke ironi)
De hadde et bloggepanel der dyktige bloggere fortalte om sin bloggeinteresse  (Ikke ironi, og forhåpentligvis fakta)
Jeg fikk låne noen bilder fra en flott frue, som var på Glansdagen.

Kniver, knagger, kopper - masse lekkert fikk interiørbabesa i goodiebagesa.
Men en rosa blonde- BH??

Jeg kunne ha tenkt meg til å komme på et sånt arrangement. Men jeg er ikke så interessert i å skinne. På den røde løperen. Ikke det at jeg ikke kler rødt. Men jeg liker ikke sånn skinning. Og posering. (Ikke ironi)

Var du på Glansdagen?
Og hvis du ikke var der - kunne du tenkt deg å være med på et lignende arrangement?
Og neste år - kan sånne hverdagsbabes som meg få komme? Eller passer vi ikke inn?

Ha en skinnende kveld, med eller uten glans!

Og grunnen til at jeg fører opp om jeg bruker ironi eller ei, er for å guide interiørbabesa gjennom dette innlegget.  (ironi)

36 kommentarer:

 1. Klart sånne hverdagsbabes som meg og deg kan komme :) Jeg var der ikke, men vil veldig gjerne være med på neste arrangement :)

  De så mange fine ting de fikk... Og så hørtes det så gøy ut med bloggepanelet og foredragene, og ikke minst det å treffe mange av dem du "snakker" med på nettet i virkeligheten :)

  Ønsker deg en fin kveld
  Klem Tonje

  SvarSlett
 2. Jeg skulle gjerne vært med. Elsker å stæsje meg opp litt, men det blir det svært lite av når jeg er hjemme med 2 barn ;)

  SvarSlett
 3. Jeg er misunnelig ja. Hadde vært moro å møtt mange av damene bak bloggene jeg leser. Og ikke bare på en dårlig kino jeg ikke dro på;)

  SvarSlett
 4. Burde ikke sånne "ikke-skinnende"-bloggerbabes ha en dag vi også? (okei, jeg er nok ikke i kategorien bloggebabes - mer en bitteliten bloggeamøbe - men DU er ei skikkelig bloggebabe!). Kanskje vi kunne ha Bomullsdagen? Skinner ikke så mye, men er mykt og godt :)

  SvarSlett
 5. Trine: Kan love deg at jeg ikke er en babe...

  SvarSlett
 6. Jeg var veldig missunnelig på de som var på glansdagen merker jeg! Har veldig lyst å dra neste år!

  Enig med Trine over her, kan man ikke arrangere enda en dag? Du som er sånn kjendisblogger og greier, kan ikke du dra igang noe med f.eks Elisabeth (innerst i veien:-)!? Jeg kommer iallefall:-) (Ikke ironi!!)

  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 7. Tror ikke jeg blir buden til noe så fasjonabelt, men sannelig skulle jeg ha gått på løperen!!...ikke hver dag man får det:O)
  ..men når det er sagt, er jeg litt skeptisk...kanskje på dag to for de i andre rekke???

  SvarSlett
 8. Merkelig.
  finnes det virkelig ikke en
  Hverdagsdagen, hvor vi* med støv i krokene kan skinne?

  (*=jeg)

  SvarSlett
 9. Det spiller da vel ingen rolle hva vi er og ikke er:))) Jeg SKAL dit neste år. Om jeg så må søke om medlemsskap i NIB:)
  Da treffes vi da, Pia:)

  Trine:)

  SvarSlett
 10. Husmorkostyme er klart: Joggebukse og utvaska hårfarge :-)

  SvarSlett
 11. jeg var ikke der iår, men er så med til neste år... For her også er jeg grønn av misunnelse på de som var der!

  SvarSlett
 12. At du kaller meg.. som er interiørblogger. en babe.... Yes, tusen takk! ( ikke ironi) Jeg er en småsliten tobarnsmor med alt for mange jern i ilden. Men jeg er med alle fester jeg, på løpere av alle farger. Så husk å inviter meg på hverdagsfesten også! Klem

  SvarSlett
 13. hviit: Dere var jo vakre babes hele gjengen!

  SvarSlett
 14. ja Pia, jeg var en av de heldige:)
  jeg er veldig glad for å ha blitt kastet glans over på denne dagen!!!
  og om det blir flere slike glansdager, er det ingen babe faktor å være redd for altså;) Jeg og et par andre skiftet på to min. på doen, litt lipgloss uten farge og voila! fritt for spraytan også!:) Og ja, det er ganske stas å hilse på folk man kjenner så godt gjennom bloggen, men ikke vet hvordan de ser ut før denne dagen.

  fortsatt fin Jazz!!

  SvarSlett
 15. Pia. nå har du bare sett bilder fra dagen. Photoshop, photoshop, photoshop. Ugler hele gjengen. Derfor vi blogger. Usminka, grå og er BAK kameraet;)
  Nei, fra spøk til alvor. Jeg er ganske sikker på at mange tenker som deg og hvis flere bare kan droppe de teite tankene vil bli dobbelt så mange til neste år. For jeg er heeelt sikker på at det blir Glansdag i 2012!

  SvarSlett
 16. La hverdagsbeibsa skinne!!!

  SvarSlett
 17. Evt. mamsdagen, for mammabloggarar... Men der hadde eg vel ikkje kome inn, så kvardagsfest er eg gjerne med på;) Om eg kan gli diskrèt inn ein sideinngong og vimsa stille rundt og observera, og muligens etter kvart finna ei å prata litt med. Men sånn ti-rundt-eit-bord-prat er eg ikkje så god på....;)

  SvarSlett
 18. haha, ble noe nervøs da det stod rosa blonde-BH! For det var IKKE med i goodiebagen;)

  SvarSlett
 19. BH?? Ser ut som noe fancy kreppapir rundt noe annet fancy goodiebægg-ting.

  SvarSlett
 20. Jeg er dritmisunnelig på alle de vakre tingene som jeg ikke trenger, som damene fikk med seg hjem. OG som de betalte delvis for å få, gjennom sinnsyk bra reklame for produktene på bloggene...

  Hadde aldri kunnet vært interiørblogger...tenk å måtte rydde hver dag da gitt...

  Nei, jeg skinner best hjemme jeg, når jeg strekker meg etter sjokoladen på soffaen om kvelden etter at de dyrebare er i seng...

  Goooo sommer! Klæm

  SvarSlett
 21. Man må sikkert være medlem av NIN for å komme på Glansdag. Det innebærer å skrive 75% om interiør. Da er jeg sjanseløs.

  Hvis noen skaffer sponsorer til "godteposer" så kan jeg lage mat og dekke til 100 på låven min. Den ligger relativt sentralt ca 50 min med off.kommunikasjon vest for Oslo. Rød løper kan jeg skaffe også.

  SvarSlett
 22. Jeg var ikke med, men skulle gjerne vært der. Er nok litt for pysete enda. Er så utrulig dårlig på smalltalk....joda så....å sånn ellers...hmm.

  Men når det er sagt så passet det ikke så bra i år. Håper på et treff neste år, og da kan du joina meg, så kan vi være de som sniker oss bak ryggen på personen med kamera. ;)

  SvarSlett
 23. Ja, vi burde hatt en sånn dag vi også! :) Husmorferie. Med goodiebager. Eller godisbager. Du konne holdt kåseri og vi andre hadde sotte og ledd oss ihjel.
  God helg!!

  SvarSlett
 24. Aldri hørt om arrangementet. Men det så absolutt morsomt ut! :)

  SvarSlett
 25. Jeg er grise misunnelig og vil gjerne på treff.

  SvarSlett
 26. Jeg var ikke der... men har lyst neste år ! :) Meeen... jeg er nok litt redd for den røde løper og det 'veldig offentlige rom' - kall det et snev av sosial angst om du vil ;) ... så jeg lover ingenting . :) Billetter kunne du kjøpe på billettservice... så tror ikke du måtte være medlem av nib... ? men hva vet jeg.

  SvarSlett
 27. Du får melde deg inn i NIB, så går vi sammen neste år:-) Du har jo nytt hus snart og oransje stoler, så du burde ha rikelig med interiørstoff på lager.

  SvarSlett
 28. Marthe og Mammarie: Hadde valget mellom å se rose kreppapir eller rosa blonde-BH. Gikk for det siste alternativet.

  SvarSlett
 29. Rød løper og greier!!
  Men til neste år må vi børste av oss brødsmulane og rulle ut fillerya!!

  SvarSlett
 30. Jeg tror jeg vil bli med til nesteår, de skrev jo på forhånd at alle kunne komme, enten man var interiørblogger eller ei. Jeg leser jo mange av de bloggene selv om jeg ikke er noe interiør-jente selv. Og så er jo mange av bloggene mamma/interiørblogger! :) Hadde det vært litt billigere ville jeg dratt i år ;)

  SvarSlett
 31. Neste år tar vi innervingen på de nib-babes'a og lager århundrets PARTY for slitne husmødre.

  SvarSlett
 32. Det hørtes morsomt ut. Etter som jeg nettopp har opprettet egen blogg, ville det sikkert vært mye inspirasjon å hente ved å gå på et slikt arrangement.

  SvarSlett
 33. enig med ShyB og whitebite her.....tror jeg skal holde meg langt unna interiør! Men misunnelig på det de fikk? Ja.

  SvarSlett
 34. Jeg er med på hverdagsfest! Hadde også litt lyst til å reise på Glansdagen, men det ble ikke noe av i år. Kanskje neste år?

  SvarSlett
 35. Syns gjerne det kunne arrangeres et Hverdagstreff jeg. ER nok større ;)sjanse for at jeg hadde passet inn der. Det der med interiør skjønner jeg meg ikke på....

  Men fine gaver har de fått. Jommen er jeg litt misunnelig der altså... ;)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails