søndag 26. juni 2011

Romantikk i hverdagen. Og kniplingsbryllupsdag.

Som alle andre megapopulære bloggere, får jo jeg også hundrevis av mails og kommentarer, spekket med de herligste spørsmål.

Et spørsmål som går igjen handler om romantikk. "Heisan Pia! Daglig legger du jo ut så innmari mange hææærlige bilder av deg og drømmeprinsen. Og dere ser jo så innmari forelska ut, lissom, på alle bilder! Er det bare et spill for galleriet, eller er dere virkelig sååå hæppy? Lissom? Og åssen klarer dere å bevare romantikken i en hektisk hverdag? Klemz, J 40"Vel, J 40, og alle dere andre som lurer: Seffer`n er det romantikk! Døgnet rundt. Selv om han ikke sier det, ser jeg jo på ham hva han tenker når han kommer hesblesende hjem fra jobb og må skynde seg for å rekke håndballtreninga. Jeg ser at han har lyst til å kaste seg over meg, rive av meg den grønne joggebuksa med bare tennene. Jeg ser at han har lyst til å sluke meg, ikke karbonaden. Jeg ser at han så ømt vil velte meg over matbordet, rulle meg i smeltet margarin og oppskårede gulrøtter. Men det blir jo bare med tanken, da. For vi rekker ikke så mye velting om ettermiddagen.

På kveldstid er det, om mulig, enda mere kjærlighet i lufta. Jeg hamrer løs på tastaturet, og han stirrer på et idiotprogram på Discovery Channel. Men jeg føler vibrasjonene mellom oss.

I morra har vi bryllupsdag, og jeg kan nesten ikke vente! Jeg vet at han planlegger bryllupsdagene våre grundig. Jeg kan fortsatt huske gleden jeg følte da han en gang ga meg en CD med den norske suksessgruppa Cape. Eller da han ga meg en femtilapp sånn at jeg kunne gå ut og kjøpe meg smågodt.

Hva slår han til med i år, tror dere?
Ha en romantisk dag, med eller uten overraskelser!
Og til min kjære - jeg vet at du med iver leser bloggen min. Men i dag kan du jo konsentrere deg om kommentarene? Les og lær!

40 kommentarer:

 1. ...kanskje du får 75 kroner, så det rekker til en flaske Pepsi Max i tillegg til smågodtet?

  SvarSlett
 2. Herlig lesing:O))..som tatt fra virkeligheten dette, gitt:)
  Men til han som leser kommentarene: ta med deg en blomsterbukett eller noen kniplinger....for det unner jeg andre..har aldri sett noe til det selv:O)

  SvarSlett
 3. Jeg har aldri blitt så sjarmert som da jeg kom hjem og gubben hadde skuret kjøkkenet....

  Ja, ja så er jeg ikke så romlemantisk av meg... ;)

  Kos dere på dagen!

  SvarSlett
 4. ....og ha en fin bryllupsdag - med eller uten romantikk :)

  SvarSlett
 5. Hehe, som alltid - hærlig lesing, frå topp til botn.
  Og til han som muligens lese ditte: Vær dej sjøl, det e tross alt bryllupsdagen dokka, og ho fortjena noke ekstra ;)
  Ha en ekstremt koselig og hektisk bryllupsdag.. :)

  SvarSlett
 6. Oi, oi. Kniplingsdagen ja! Den er stor den. Du (mannen) bør slå til med vakre, ekte kniplinger innpakket i silkepapir eller undertøy med kniplingborder.
  Hvis ikke det er noe for husfruen kan du kanskje kjøpe smågodtet til henne, med bare hennes favoritter!
  Ha en strålende kniplingdag.

  SvarSlett
 7. kanskje det er like greit å være fornøyd med at han i det hele tatt husker bryllupsdagen?

  SvarSlett
 8. hehe... blir spennende å høre hva han finner på til bryllupsdagen i morgen da :)

  SvarSlett
 9. Trine: Ramler ut av din blogg, får verken lest eller lagt igjen kommentarer...

  Janet: Kniplinger, ja...Vet ikke om det er noe jeg trenger eller ønsker meg...

  Whitebite: Han bør jo huske bryllupsdagen siden jeg så forsiktig nevner det her...

  SvarSlett
 10. Herlig lesing :-)Måtte inn på lista og se hva vi feirer i år jeg :-))

  Ha ei herlig feiring med eller uten smågodt - klem Siv

  SvarSlett
 11. Jeg måtte lese høyt for den håpløse romantikeren som sitter i det andre hjørnet her av sofaen (og selvsagt glor på Discovery, IGJEN): "På kveldstid er det, om mulig, enda mere kjærlighet i lufta. Jeg hamrer løs på tastaturet, og han stirrer på et idiotprogram på Discovery Channel. Men jeg føler vibrasjonene mellom oss" Hvorpå han repliserte: "Hva er det du skriver for noe nå?!" Det er visst ikke bare her i huset at romlemantikken blomstrer for fullt, ser jeg, haha. Dog, det hadde klikka for meg om han skulle hatt meg i armkroken 24/7 og bare dikkedakkedukket med meg og susselussebassen og alt det der. Skjønt, LITT romantikk i hverdagen er ikke å forakte ;-) Vi kvinner blir alltids glad for blomster, en overraskelsesmiddag på restaurant, en ektra SMS i hverdagen (eller, her snakker vi forresten ikke om en ekstra SMS, her snakker vi om i det hele tatt å få en SMS. En det ikke står "OK" i, som et svar på om han kan ta med halvannen liter mjølk på vei hjem fra jobb)... Det bør ikke nødvendigvis gull og diamanter til. Bare han får deg til å føle deg spesiell :-) Har jeg høye krav? Bustemannen mener nok det...
  Gratulerer med bryllupsdagen i morra!

  SvarSlett
 12. Haha du skriver så UTROLIG godt. Måtte le og le når jeg leste dette :)

  Håper du får en skikkelig overraskelse i morgen. Og tillykke med bryllupsdagen <3

  Klem klem

  SvarSlett
 13. Kjenner meg igjen. I det med discovery channel ihvertfall. How do they do that? Det evinnelige spørsmålet med utømmelig mengde inspirasjon for programlagerne.. Jaja, kos dere masse, sleng på deg noe annet enn den grønne joggebuksa, og mann: kjøp blomster!

  SvarSlett
 14. Hehe, kjent hverdag du skriver om..
  Ha en strålende bryllupsdag, en bukett hadde gjort seg, jeg fikk en potteplante. "Varer mye lengre, buketter med roser dauer med en gang.."

  SvarSlett
 15. Haha... Hva skal vi med store forfattere når vi har deg, lizm? Vet ikke om noen som skriver så levende, og gir meg så mange bilder på netthinnen som jeg strengt tatt ikke behøver... Men fortsett du!

  Det minner meg om at vi også har bryllupsdag snart. Var det lin, tro? Jeg skal gjøre som deg, og heeelt diskret nevne det på bloggen. Men det må bli snart, for vet ikke om han er innom så mye mer enn en gang i uka. Lykke til i morgen, venter spent på fortsettelsen.

  SvarSlett
 16. Pst.. Vi har ikke Discovery lenger. Men det går mange slags CSI som trekker dem til skjermen.

  SvarSlett
 17. Hihi.. Jeg tipper han disker opp med en herlig romantisk middag, etterfulgt av en deilig massasje :)

  SvarSlett
 18. Akkurat slik er det her og!!
  Ha ein fin bryllupsdag :)

  SvarSlett
 19. Haha, herlig, herlig.
  Her er det faktisk mannen som husker bryllupsdagen. Men vi nøyer oss med en 'gratulerer med dagen' hilsen og et kyss. Ellers er faktisk mannen ganske romantisk og skjønn.
  men hvorfor er det egentlig mannen som skal komme med blomster? Er det ikke litt gammeldags at mannen skal stå for romantikken?
  Vi prøver å dele. Og begynner man å tenke: "Hvis ikke han gjør noe romantisk, skal i hvert fall ikke jeg gjøre det," da blir det ikke mye romantikk i lengden. Det beste jeg har gjort for forholdet våres er å være tydelig på hva jeg liker og forventer. Og seff huske på hva mannen setter pris på.
  Grattis med dagen. Vi hadde bryllupsdag St.Hans. :)
  Ellen :)

  SvarSlett
 20. He he :-)
  Velter oss i høyet vi ;))

  Kanskje han trår til med penger til ny duk på kjøkkenbordet slik at det blir bedre å kjøre på med litt romantikk der?????

  SvarSlett
 21. Haha! Fekk nokre bilder inni hovudet no :))
  Gratulerer med bryllupsdag! Måtte tenke etter om vi også hadde dag, men det er visst 24.juli...

  SvarSlett
 22. Haha, jeg ler så jeg griner av disse innleggene dine :)

  Du formulerer og skiver så bra :)

  SvarSlett
 23. Bilder ja? Har litt for visuell fantasi, så jeg sitter fortsatt med bildene av veltingen i smeltet margarin på spisebordet.. *BeGone*

  Kniplinger? Til Pia? Nei vettuhva.. Det er neppe noe som står i hodet på denne damen. Barnevakt og kinobilletter for mann og hustru? En blomsterkvast, tente lys og litt ekstragodis om kvelden?- Uten tv`n og pc`n på that is.. Barnevakt og restaurantbesøk for mann og hustru? Piknikk i hagen etter ungenes leggetid?
  Det er ikke såå mye som skal til, men husk alltid å se henne i øynene med glitter i egne øyne. Det er tross alt hverdagen som teller.

  Grattis med kniplingsdagen! =D

  SvarSlett
 24. Hehehe, nå lo jeg så hele datapulten rista her inne, hvorpå gubben roper fra stua: ka du hold på med der inne?!

  For å dele litt av min romatikk i hverdagen, så kan det sies at ifjor på bursdagen min, fikk jeg et par joggesko. Ille nok i seg selv. Men gubben hadde glemt kortet hjemme så de måtte jeg attpåtil betale selv.

  Smelt :)

  Ha en herlig dag da.
  Og unnskyld, dersom et par joggesko står vel dandert blant sløyfer og blomster imårra..

  SvarSlett
 25. Jøss, du sliter med det samme som meg altså? En überivrig hingst av en mann, som spiller sliten og opptatt småbarnsfar bare for at det ikke skal bli for opplagt liksom? Sliiitsomt!

  Uansett hva han finner på håper jeg det blir bra! :-)

  SvarSlett
 26. Jeg vet da søren hva man skal finne på, har jo aldri vært gift..men ønsker dere en superromantisk bryllupsdag..på den ene eller andre måten! Den CD tok jo kaka, hehe... :-)

  SvarSlett
 27. Ha ha , Cape ja! Nydelig at dere har det like romantisk som oss, da kan jo jeg også nevne at mannen ser på fotball opp og i mente hele søndagskvelden, sånn uten at du blir grønn av misunnelse.

  Tipper gubben din klarer å krafse med seg en blomsterkvast på vei hjem i morra. Hundekjeks og smørblomst f.eks.

  Men det en sliten firebarnsmor på 40 trenger er vel vaskehjelp og barnepass - uten at hun må be om det.

  Gratulerer med bryllupsdagen i morra.

  SvarSlett
 28. Synes jeg ser dere og føler virkelig vibrasjonene.

  Ha en strålende feiring.

  Klem

  SvarSlett
 29. :D:D:D Dagens latter!! Det er noe med dette som virker veldig kjent, og da blir det så ekstra miorsomt! ;)
  Måtte lese det høyt for mannen, som faktisk også synes det var morsomt.

  Lykke til i morra!!
  (Vi har forresten også bryllupsdag om noen dager. Det blir jo "spennende"!)

  SvarSlett
 30. HahaHa, godt skrevet! Lykke til imorgen. Blir vanskelig å toppe Cape-cd`n. TicTac-goes the clock..haha.
  Ha ei fin uke:)

  SvarSlett
 31. Gratulera med dagen! Hm, er det ikkje noko som heiter arsenikk og gamle kniplingar?

  SvarSlett
 32. Som å lese om våre bryllupsdager dette;) Fornøyelig lesning:)
  Og Piamann, slå til i år og kjøp smågodtet selv og overrask:)

  Trine:)

  SvarSlett
 33. haha, tenk om han nå får det for seg å kaste deg over kjøkkenbordet (etter at du har dekket til middag?)

  Vel, så lenge han rydder opp etterpå så går vel det greit?

  Ha en fin bryllupsdag.

  SvarSlett
 34. Gratulerer med 13 års bryllupsdag!!! Høres ut som dere lever et helt normalt samliv!
  Hva du får? hmmmm... 13 PepsiMax hadde jo gjort susen? Og da mener jeg 1,5-litere altså, ikke svenskeburkar!

  SvarSlett
 35. hoho, du morsomme kvinne! Gratulerer med dagen!:)

  SvarSlett
 36. Jeg får de mest tenkelige og spesielle bildene på netthinna mi mens jeg leser ! Mannen din gjør vel etter å ha lest bloggen din en helvending på dagen deres. Og kanskje Discovery slåes av for kvelden?

  Ha en super dag, uansett :-)

  SvarSlett
 37. der forsvant sminken gitt :P
  Hjelpes førr ett latterkikk.. måtte til og me ha høytlesning til gubben, så han forsto koførr æ flirte så :D
  Du skriv så utruli herlig :)
  Å det verste av alt... æ kjenne mæ jo nesten litt igjen.... hehe...

  Ha ei fortsatt flott uke!

  klæm Trine

  SvarSlett
 38. Dette bragte meg inn på noe heeeeelt annet enn mine medsøstre. CAPE!
  Hvor/hvem er hun til venstre?
  Alle de andre har jeg kjennskap til for de har hatt en (av varierende art/kvalitet) karriere i etterkant.
  (H)Anne-Ka(t)rine(?) har vært med i GrandPrix, Alfie har hatt noe TV-greier på ztv, Phung er strålende i NRK og Kjetil har hatt suksess(?) i diverse sceneoppsetninger.

  SvarSlett
 39. Ha ha, ja hvor har det blitt av hun siste? Hun var frisør? Kanskje gått tilbake til saksa?

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails