torsdag 9. juni 2011

Mange valg. Og tett tak!

Utad later jeg som at det er et kakestykke å ta alle disse valgene til nyhuset. Og det skal jeg fortsette med å late som.

Men seriøst. Noen bruker et år på å velge benkeplate til kjøkkenet. Eller fliser til badet. Eller tapet til innsiden av skapene.

Vi skal bestemme hus, dører, farger, fliser, plater, vasker, blandebatterier, dører, håndtak, gulv, knagger. Og hvor vi skal plassere juletreet. Sånn at vi får plassert en stikkontakt i treets nærhet.

Djises. Her gjelder det å holde tunga rett i munnen.
"Nå har taket kommet", jublet min kjære. Ja, ja, jeg mente at vi skulle ha et mørkt tak. Men et hvitt, tekstilaktig tak er sikkert flott det og. Og så må jeg påpeke at vi ikke har plassert juletreet oppå taket, selv om det kan se sånn ut på dette bildet.

Ha en strålende aften med eller uten beslutninger!

23 kommentarer:

 1. Det er en grunn til at vi ikke kan bygge nytt hus, vi er blant de som bruker et år på å velge hvilken kran vi skal ha... Men jeg har etter hvert skjønt at det ikke er sikkert man blir noe mer fornøyd med valgene man tar om man har brukt et år på å ta de enn om man har brukt 5 minutter.

  Nå sitter jeg og forsøker å velge om jeg skal pakke til vi skal reise bort til helgen eller om jeg skal gå og plante ut gresskarplantene vi har sådd. Valg, valg, valg...

  SvarSlett
 2. Å som jeg ønsker at vi skulle bygge nytt hus. Vi har nemlig kjøpt hus, og ikke alt er som vi ville gjort om vu hadde bygget! Men sakte men sikkert blir det mer oss - ikke fordi vi bruker lang tid på å bestemme oss, men fordi vi er så trege med å få ting gjort he he!

  Ha en fin kveld!

  Klem

  SvarSlett
 3. Akkurat den biten misunner eg deg ikkje - alle avgjørelsene som må tas...
  Men blandebatteriet treng du ikkje tenke så mykje på. Det vil likevel aldri synes under dei vakre kjøkken-tekstilene du viste på bildet nylig :)

  SvarSlett
 4. Ingrid: Men blandebatteri på badet! Vi skal ha to bad, til og med! Jeg kan jo ikke henge kjøkkenkluter overalt!

  SvarSlett
 5. Oi, så morsomt å se hvor langt de har kommet allerede! Fine, hvite tøyaktige taket da! Det blir nok varmt og godt inne hos dere i vinter, ja... ;o)
  Jeg har vært med på husbygging en gang med eks`en, og det er jo utrolig spennende å se at drømmehuset reiser seg foran øynene dine!

  SvarSlett
 6. Ferfekt for kranselaget det! Taket på, fest for gutta!!!! Ja, jeg vet det er pes med alle valgene. Det virker litt dekadent å si det, men det er jo sannheten. Man vil jo helst kose seg med disse tingene, og sette pris på at man er så priviligert. Og dyre valg bør helst bli riktige. Lykke til da!!!

  SvarSlett
 7. Uroa deg inte, det ordnar seg alldrig. Det er ikke så farlig, det blir bra likevel. Og det du er misfornøyd med, kan du ordne om 25 år. Minst to do, og nok stikkontakter er vesentlig.

  SvarSlett
 8. Hehe, jeg som trodde at dere prøvde ut treet på den nye plassen sin...
  Lykke til med alle valgene! Vi sliter enda med valg av baderomsinnredning, skulle gjerne kommet over et supertilbud sånn som du!

  SvarSlett
 9. Det går fort fremover nå gitt

  SvarSlett
 10. Jeg er skikkelig imponert over hvor fort det har gått fra du blogget fra tomt, til huset nå har tak! Ikke minst tenker jeg du/dere må være skikkelig handlekraftige, for, som du sier; enkelte bruker år på å bruke benkplate til kjøkkenet. Selv får vi ikke bestemt oss for om vi skal pusse opp badet eller ikke, før vi eventuelt flytter. Og det har vi tenkt over like lenge som det er siden tomta din sto uten hus..

  Ha en fin pinsehelg!

  SvarSlett
 11. Her går det fort i svingene ;) Begynner å ta form jo . Jeg er glad jeg ikke er i dine sko , akkurat nå . Men etterpå når huset er ferdig , da kunne jeg vært deg ;) Blir digg med nytt hus da .

  Hilsen Janne

  SvarSlett
 12. Det så nesten ut som om det lå et digert tre inni huset også,hahaha;)

  Overdriv med stikkontakter. Bare da får dere nok av de;)

  SvarSlett
 13. Ser der ja, ligner jo på et hus nå. Synes alltid det er fasinerende hvor fort det går fra "ikkeno" til nesten ferdig hus.
  Misunner deg ikke alle valgene.. Tror jeg hadde ligget våken hver natt i ukesvis om det var mine valg.. Men jeg er sikker på at dere klarer å finne bra plass til juletre og velge farge på benkeplaten. :)
  Lykke til med "resten"!
  KLEM

  SvarSlett
 14. Du verden, dette går unna!
  Misunner deg ikke alle avgjørelsene dere må ta , men det nye huset DET misunner jeg deg litte grann......

  Men du, dere skal vel ikke ha en utleidel i huset vel???
  Er på hybeljakt til min "lille" sønn skjønner du.

  Klem Lykkeliten

  SvarSlett
 15. Hihi, husker mannen sa det da vi pusset opp gammelhuset. Vi skulle kjøpe fliser til yttergangen. Han syns det var sååå vanskelig å bestemme. "Et luksusproblem, men et problem like fullt", sa han. Eller noe i den duren. Og dere skal jo ta mange valg. Mange! Kan tenke meg det er morsomt og givende, men også litt skremmende?

  SvarSlett
 16. Jøss..skal si det går unna her! Jeg er jo ambivalent som fy, men med kniven på strupen tar jeg glatt valg..men så mange som dette, på så kort tid..utfordrende! Blir spennede å se om dere kjenner igjen det dere har valgt, når huset står ferdig da, eller om det hele oppleves helt ukjent!! Juletrestøpsel er faktisk ikke en liten detalj, når jula kommer og du bare kan snurre lysa rundt treet og feste kontakten oppe..glimrende!!! Ingen snubletråder på gulvet!

  SvarSlett
 17. hoij! nå har dere kommet like langt på superkort tid, som vi har gjort på nesten 1 år ;)
  men, vi bygger selv da, på kveld og helg..det kommer til å ta tid med andre ord ;)
  mange valg, mye pes, mye morro!

  SvarSlett
 18. Hæ? Har du ikke kjøkkenkluter overalt? Det trodde jeg virkelig selveste Pia stadig hadde på en armlengdes avstand;) Besluttingen min nå, går på legge eller ikke legg? Det ender ofte opp med, litt til opp bare. I natt skal vi vel sove alle mann, eh...

  SvarSlett
 19. Skal si det går unna med huset!
  Kan ikke si jeg misunner deg alle valgene, selv om jeg gjerne skulle bygd selv... Jeg bruker bare såååå lang tid på å bestemme meg for noe, og hadde garantert slitt visst jeg måtte ta raske avgjørelser.

  SvarSlett
 20. Krevande prosess med husbyggjing ja, sjølv om de slepp gjera jobben, er i grunn det verste alle vala ein må ta! Men gjer du nokon val du angrar på seinare, kan de jo kosa dykk med å PUSSA OPP :P Er jo kjedeleg om de aldri får gjort det som "alle" andre gjer, berre fordi de byggjer nytt...

  SvarSlett
 21. Kan ikke du bare ha juletreet på taket da, så slipper du å ta standpunkt til den stikkontakten?! Syns det så greit ut jeg!!

  Ellers så begynner det virkelig å ta form hos dere. Ser supert ut. Kos dere med valg og avgjørelser!! KLEM!

  SvarSlett
 22. Ja det er alle disse valgene jeg og kvir meg til. Jeg har ikke klart for meg noen ting, leser interiørblad, men det hjelper liksom ikke det heller...
  Men flott å se at huset er på gang, håper på flere bilder etterhvert. :-)

  SvarSlett
 23. Forresten. Hva skal dere ha oppå taket, går det med takstein, eller er det for liten skrå på taket til det?

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails