fredag 3. juni 2011

Leger uten grenser. Og nettbutikk

Det finnes godhet og engasjement også blant bloggere.

Ellen Sand har startet en nettbutikk, der alle inntekter går til organisasjonen Leger uten grenser

For de som kjøper er det jo en super deal - du får god samvittighet ved å hjelpe, samtidig som du velger deg ut et flott produkt.

Vi slo til med en vimpelrekke, som falt i smak.


Støtter du noen veldedige organisajoner?

Ha en solidarisk dag, med eller uten grenser!

16 kommentarer:

 1. Heisann i fredagen! Ja, jeg støtter Amnesty og er PLANfadder. Ellers så syns jeg Ellen`s initsiativ er makeløst og flott og skal selv handle der... men dette "#¤%&/() kjøkkenet må bli ferdig før jeg klarer å tenke på annet :)

  Fine vimpler til nyhuset da :)

  SvarSlett
 2. Skal ta en titt innom nettbutikken til Ellen Sand, et flott initiativ! Kanskje det blir vimpler på meg også;)

  Jeg støttet Stine Sofies Stiftelse. Synes de gjør en fabelaktig jobb for barns rettigheter.

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Ahaaa, snikreklame! Ser ut til at Henny er fornøyd med kjøpet i alle fall - og dessuten: hun har blitt HØY :))

  SvarSlett
 5. Flott tiltak! Ellers så vimpelrekken ut til å falle ismak. Herlig torp dere har, forresten. Har tyvtittet og drømt meg litt bort. Til å bo på østlandet og smyge til Sverige i ny og ne. Ikke så rart med slik dagdrømming kanskje; her har det øst ned i dagevis..

  SvarSlett
 6. Jezzz. Jeg er PLAN-fadder, signa inn hos dem da jeg ble myndig. Føste fadderbarnet mitt ble myndig i fjor, så nå har jeg fått et nytt et :) Jeg er også med i ei sånn sms-aksjonsgruppe hos Amnesty. Og medlem i norsk luftambulanse. Gir engangsbeløp til Leger uten Grenser nå og da.
  Også er jeg såklart stolt medlem i Foreningen for Muskelsyke, FFO og NHF. Men de teller kanskje ikke som veldedige organisasjoner :) Viktig arbeid gjør de læll! :)

  SvarSlett
 7. Kjempebra! Jeg elsker å kunne handle OG få god samvittighet samtidig! Det beste var dengang da Pilgrim samarbeidet med Leger uten Grenser, fine smykker til alle venninner..

  SvarSlett
 8. Tusen takk, Pia. :D
  Jeg støtter CARF, norsk organisasjon som arbeider for gatebarn i Brasil. De to eldste var i Brasil sammen med faren sin da de var små. Det gjorde inntrykk. Etter den reisen ville Svein Arne gi bort sparepengene på sparebøssa til SOS-barnebyer. Og dette uten å ite hvor mye penger det var på bøssa. Jeg sa at hvis han gjorde det, skulle jeg gi bort like mye til en organisasjon. På sparebøssa var det over 800 kroner. Da vi gikk ut fra banken spurte jeg hvordan det føltes. Var litt spent på om han ville angre seg. Men han så på meg og sa: Mamma, det kjennes godt. Jeg ble så stolt, så stolt. Jeg ga like mye penger til Incest-senteret i Trondheim. Og så støtter vi Carf hver måned. Er også med på Amnesty sin SMS-aksjon. Av og til får jeg meldinger fra Amnesty om saker med god slutt. Det er utrolig godt.
  Ellen :)

  SvarSlett
 9. Yay! der kom vimpelen ja!
  og den var fiiin.
  Støtter ingen. Men burde gjort det. Jada jada.

  SvarSlett
 10. Så flott gjort!! :) Vi er Plan fadder, eg har eit fadderbarn i Thailand. Natachayar. Når Luacas og Elliot blir litt større har eg lyst på eit eige fadderbarn til dei, gjerne eit på alder med dei, så dei på den måten kan lære om at alle ikkje har det like godt som oss.

  SvarSlett
 11. Flott tiltak og flott vimpel!
  Er Plan-fadder ja, og støtter litt hist og pist :)

  SvarSlett
 12. Flott tiltak av Ellen, har kjøpt to luer selv;)
  For ei herlig tulle du har!
  Koselig her inne, så jeg la meg som følger..har jo smugtittet her før også;)
  Ha en god dag videre, klem fra meg;)

  SvarSlett
 13. Hei! Jeg støtter kreftforenigen "rosa sløyfe"! Og vil etterhvert bli planfadder!

  Dette er et supert tiltak av Ellen!

  Flott vimpel du fikk deg da! :)

  klem til deg!

  SvarSlett
 14. Jepp, vi har et fadderbarn gjennom SOS barnebyer. I tillegg har vi en fjernadoptert katt hos Dyrebeskyttelsen. Og katten vår kommer derfra også...

  SvarSlett
 15. Vi er PLAN-faddere. Foruten det går alt engasjement til ungenes aktiviteter gitt. Har akkurat kjøpt buffer til 500 kr som Håvard har fått for å selge. Men hvem kjøper buff? I mai? Buffer er liksom slikt du får slengt etter deg som reklame hvor enn du går, jadda der ble det avsporing gitt. Frøya IL har neppe noe med veldedige organisasjoner å gjøre...

  Fin fin vimpelrekke.
  Klem

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails