tirsdag 14. juni 2011

Hælvetesuke?

"Hælvetesuka!" stønnet en på min kjæres arbeidsplass. De skulle gjennom tre avslutninger denne uka. "So what?", tenkte min kjære.  Noen dager har vi tre avslutninger hver kveld.

Kalenderen vår. Før den er ferdig utfylt - jeg kan liksom ikke vise alle planer. Nå skriver jeg jo som et svin, så jeg regner ikke med at våre planer er så veldig tydelige. I tillegg har jeg pynta litt med et hjerte og et lyn - paint er artige saker, hvem trenger photoshop, lissom?
Jeg har jo en viss forståelse for at sommeravslutninger bør legges på denne tida av året - det blir liksom ikke det samme med pølsegrilling, lærerblomster, sommersanger og ferieplansnakking i februar. Men pussig at alt klarer å klumpe seg sammen på noen skarve ettermiddager i juni.

Det er et par kvelder denne uka jeg fortsatt er usikker på åssen vi skal takle. Men det blir vel en ordnings.

Har dere mye på programmet denne uka?

Ha en strålende kveld, med eller uten sommeravslutning!

17 kommentarer:

 1. Å ja da. Men ikke så mye enn at vi skal klare det fint! Syns problemet er verre i desember da vi i tillegg må ordne alle de derre julegreiene. Pakker, mat, husvask etc.
  Nå er det jo bare sommer!

  SvarSlett
 2. Jepp! To skoleavslutninger på torsdag, samt hiphop-oppvisninger og planleggingsmøte i velforeningen.

  Travelt, ja, MEN jeg husker enda de årene jeg bodde i Athen hvor det aldri ble organisert sosiale avslutninger og det eneste vi fikk tilbake fra skolen ver skoleslutt var en konvolutt med kunstarbeidet samlet opp gjennom året og karakterer for barnehage-ungen på 5 år. Nei, da blir jeg gladelig med på en bråkete og koselig avslutning med brente pølser og "Æ e så gla i rompa mi" sunget av snørrete, glade barn:-)

  Ha en finfin og litt hektisk uke, Pia:-) Skulle gjerne vært på visning! Det så bærre lækkert ut! Hilsen Maratonjenta!

  SvarSlett
 3. Vi hadde sommeravslutning for lille Diva i forrige uke, så vi er egentlig ferdig med vårt vi.

  Til helgen blir det fotballcup på hele familien på Voss, da da blir vi borte hele helgen.

  Jeg tror at vi man ser på det som stress, så blir det stress. Avslutning sammen med barnehage og skole er jo en gøy ting, men jeg kan forstå at det av og til kan bli litt mye.

  Ha en fin uke og lykke til med alle gjøremål!

  SvarSlett
 4. Egentlig ikke.
  Jeg er så uheldig å måtte gå glipp av årets sommerfest/grillings i barnehagen denne uka. Festen har nemlig blitt lagt til en merkelig tid,i min arbeidstid. Det er visst en ny trend her i distriktet. Og jeg får ikke fri sånn uten videre (selv om jeg er god venninne med sjefen privat..) Så det var jo veldig trist. (eller..kremt?) Ellers er det jo litt travelt sånn med tanke på at feriepengene er kommet på konto, og ja.. Du vet.

  SvarSlett
 5. He, he kjenner ikke til problemet helt enda, siden vi bare har barn i barnehagen...
  Men hører fra andre at det er hardt program om dagen ;)
  Gjør regning med at vi havner oppi det før vi vet ordet av det...
  Prøv å kose dere så godt dere kan!
  Klem May Helen

  SvarSlett
 6. Skal du virkelig skvise on lesing av alle disse kommentarene da Pia???? Det går greit her altså. Skolen og barnehagen har felles avslutning, så det er fint. Heldigvis driver vi ikke med aktiviteter som har avslutninger med pølser og brus og div. Det blir jo både ei pølsé og en brus i ny og ne uansett. Jeg kommer til å ha et par stillle bloggeuker nå. Stikkord er noe som rimer på Hiawata og Maranata og minner meg om Prima Vera! Klem

  SvarSlett
 7. Herlig Pia! Godt dere alltid finner en løsning på det... Lykke til!

  SvarSlett
 8. Det er gatefest i ny-veien deres på fredag, hvis dere vil fylle opp kalenderen med enda mer så har dere anledningen! Dere har jo et halvt hus her, så dere er nok velkomne:-)

  SvarSlett
 9. Dette er tida for alle avslutninger, og med barn i rette alder, snører nettet seg til;O)
  Nyt dem, snart er det sommerferie, klem fra meg;)

  SvarSlett
 10. Tusen takk for hilsninger til prinsen. Er så enig i at den tiden flyr så alt for fort :)

  Litt hos oss som hos dere, det skjer noe hele tiden. Gubben jobber til ca kl 19 hver kveld hver annen uke, og det er de ukene som er verst. Da må jeg jo klare alene alt det vi deler på den andre uka. Da har vi fire hester rett her borte, en hest 15 minutters kjøring unna. Fotballtrening 2 dager i uka og kamp 1 dag i uka. Så skal de til venner, og venner kommer hit. Noah og jeg skal i bassenget, og kansje en tur i åpen barnehage...Huset skal stelles, klær skal vaskes og det er alltid rotete uansett hvor mye jeg rydder...

  Og mens jeg sitter her å skriver innser jeg at det er uka på jobb som er slappavuka for min del *knegg*

  Herre fred for et sutter det ble *fnis* Men joda, man har da alltids noe å henge fingrene i...

  SvarSlett
 11. Kos dere på alle avsluninger og husk å puste mellom slagene!!

  KLEM!

  SvarSlett
 12. Navnefest på lørdag, nok av ting å ta tak i. Jeg trenger for eksempel et nytt slips :)
  Lykke til med maratonet.

  SvarSlett
 13. Stilig hjerte!!!! :-) Hos oss har det hopet seg opp å på lørdag. Da skal både jeg og eventyrjenta opptre på hver sin plass på samme tid!!!!! godt en pappa kan redde dagen, sier jeg bare!

  SvarSlett
 14. Denne uka går til pakking hade-braer og kose meg! Null avslutninger -- de gjør ikke slikt i England, altfor høflige og reservert til det

  SvarSlett
 15. Åhr, ja...
  og merkelig at alle vil bruke de samme ettermiddagene/kveldene til alle avslutningene..

  Spesielt stress ettersom kvelder/ettermiddager...eller, ja; alle hverdager fra morgen til kveld da er jeg for alenemor å regne.

  Da blir det vanskelig å få kabalen til å gå opp mange ganger.
  Men man får med seg så mye som bare mulig.
  Det er jo stort sett kos, da.
  :)

  SvarSlett
 16. Sendte de to skolebarna mine til syden med faren sin - og vips så ble det mange ledige ettermiddager. (Men ergerlig å komme på at jeg faktisk er klassekontakt og må både møte opp, planlegge og ordne gaver mm til lærerene...)

  SvarSlett
 17. Det er noen kabaler om dagen, ja. Og gesjeftige som vi er her i huset - så skal vi jo i grunnen arrangere det meste selv har jeg inntrykk av. Men vi har jo bare tre barn....
  Og så er jeg enig med Mia i Myra - det går da an nå - det er sommer, lyse kvelder, går fint å gå hjem i kveldingen med barn som orker å gå på egne bein - og hjemme kan det flyte... Til jul kunne jeg tenke meg betydelig færre avslutningsarrangementer, mer tid til å lage jul HJEMME.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails