onsdag 4. mai 2011

Vil du ha en SalonStyle&Control?

Det siste produktet jeg fikk fra Philips, var da ei sånn rettetang. Eller en SalonStyle and Comfort, som vi også sier. Den ser veldig fin ut, jeg må si det. Den er rosa. Og den har gummihåndtak for enkel salongytelse. Og turmalinbelagte keramiske plater. (What the **** is turmalin??)

Den har også en EHD+-teknologi og det sier meg også lite. Men jeg måtte sjekke det, og dette EHD+-greiene betyr visst at varmen blir fordelt jevnt - du svir liksom ikke av deg håret, hvis du skjønner hva jeg mener.

Jeg gir denne snasne tanga bort til en av dere.
Ikke fordi jeg mistror denne dingsen, og det kan godt være at du faktisk får en vakker, skinnende og rett frisyre.
Men jeg bruker minimalt tid på hårstyling.
Hvis jeg tidligere har nevnt at jeg bruker lite tid på make up og lotions og sånt, så kan jeg si at jeg bruker enda mindre tid på hårstyling.
Og jeg synes det ville vært bortkasta at jeg leker meg med denne en gang, skriver om det i bloggen, og siden stuer den bort i en skuff.


Jeg vil tippe at jeg har lesere som har litt mer bruk for denne enn meg.
For alle kan faktisk bruke en sånn tang.
Har du for eksempel kort, rett, tynt og skjørt hår?  Rettetang er noe for deg!


Skriv en kommentar under her, og du er med i trekning. Fortell gjerne når du ville ha brukt en slik fantastisk rettetang. Du trenger ikke å ha egen blogg. Sprer du ryktet på bloggen din eller på Facebook eller i butikken, så får du et ekstra lodd.

Vi får trekke den 12.mai, sånn at du har sjansen til å framstå som en vakker modell på selveste nasjonaldagen.

Ha en hårfin dag, med eller uten hell!

116 kommentarer:

 1. Ja, vil veldig gjerne være med i trekningen :) Håper jeg vinner slik at håret blir rett og vakkert til 17. mai, hihi :)

  SvarSlett
 2. Siden jeg drømte om deg i natt (jeps, en morsom drøm selvfølgelig, og herlighet for et flott hus du hadde, en gjestfri mann og vakre barn..og blablabla -ja,i drømmen min altså) så avstår jeg. Jeg har så utrooolig vakkert hår,so no need;o)

  SvarSlett
 3. Jeg er gjerne med i trekningen :) Kunne trengt en slik de gangene man skal ut, og føler at det er "bad hair day" som det som oftest er :) Klem Beppe

  SvarSlett
 4. Jeg prøver gjerne jeg, men vinner sjeldent-men OM jeg hadde vunnet,så fikk jeg vel slå til med sveisen sveis for første gang på selveste dagen!
  Hipp hurra!! Sprer ordet på den lokale sjappa seinere ;)

  SvarSlett
 5. Siden jeg alltid leser det med liten skrift. Leste jeg og det du har skrevet med liten skrift. Turmalin er en type smykkesten. Som også fås i smykkesteinskvalitet. Da som fasettslipte skjønnheter i smykker.

  Jeg blir gjerne med i trekningen. Ikke for at jeg trenger rettetang. Men for at min datter er totalt avhengig av rettetang. Og mangler en på hytta.

  SvarSlett
 6. Jeg har en sånn. Dog ikke rosa. Har jeg brukt den? Nope. Prøvd den? Kanskje. Lykke til med gi-borten din :)

  SvarSlett
 7. Jeg blir gjerne med på trekningen!
  Når man har teit hår som krøller seg der det ikke skal, er en sånn genial. Og å få en for meg selv ville vært luksus, siden den vi har i huset stort sett er okkupert av jentene hele tiden. ;)

  SvarSlett
 8. Jeg vil gjerne vinne en slik en, men ikke for min egen del, men gjerne for å gi bort til min søster som har bursdag snart, og ønsker seg en slik en, men som fattig student, så strekker nok ikke økonomien heeelt til.

  Tvinner totter og håper jeg vinner :D

  SvarSlett
 9. Jeg vil gjerne vinne hos deg, og burde vinne slik at jeg kan pynte meg litt slik at jeg ikke skremmer folk når jeg er ute ;)

  Klem

  SvarSlett
 10. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 11. ups, jeg mente ikke at du ikke har dette i virkeligheten altså! hørtes nesten slik ut..

  SvarSlett
 12. Det er helt riktig at de med helt rett hår kan bruke en sånn :-) Jeg har det man kaller fritt fall, ikke en verv engang. Men en gang jeg var hos frisøren, brukte hun rettetang på håret mitt. Og det ble jammen meg fasong og fall. Forstå det den som kan;-)

  SvarSlett
 13. Jeg kan bruke den 18.mai for da blir denne damen et helt år eldre! jeiii. Det må jo virkelig være den perfekte dagen.
  Man kan faktisk krølle håret med rettetang også;)
  Det visste du ikke eller?

  SvarSlett
 14. Jippi, jeg hadde rett! :) Skjønner virkelig ikke hvorfor du vil gi bort en sånn snasen dings, men... Jeg er da med, jeg!

  SvarSlett
 15. Oh, denne kunne jeg tenke meg! Jeg har rett, tynt og skjørt hår...spesielt etter jeg fikk barn, og ammingen laget seg noen flotte viker. FLOTT DET!!!

  Så i bunn og grunn, håret trenger V.O.L.U.M!

  Krysser fingra

  SvarSlett
 16. Åh, er det noe jeg virkelig ønsker meg så er det rettetang <3 jeg vil gjerne være med:D

  SvarSlett
 17. Jeg trenger en sånn. Da jeg var på jentetur på Norefjell fikset jeg håret og sminket med på det sedvanlige kvarteret, og så satt jeg i to timer og ventet på de andre. Da de var ferdige og skulle gå, grep de tak i meg, og utbrøt: Åh, vi har jo ikke fiksa deg! (Nei, jeg har jo gjort det sjøl?.. Eller?..)Og så dro de meg inn på badet og brukte en slik en som du viser her. Og så ble jeg også fin.

  SvarSlett
 18. Vil gjerne vinne denne. Sist jeg klipte meg brukte frisøren rettetang på meg, men jeg har jo ikke det hjemme. Hmmm, ønsker meg en og den rosa var jo så fin :-)

  SvarSlett
 19. Har spredd ryktet på bloggen min;)

  SvarSlett
 20. plutselig skjønner jeg at dette instrumentet er noe for meg:) Jeg har kort, tynt babyhår, det er skjørt, rett og garantert krøllfritt, det klistrer seg helt inntil hjernen faktisk:) Vil bli en enorm sier for dette produktet om jeg blir fin på håret av å bruke den, ok den er rosa..., men det får gå for denne gangen:)Er jo egentlig mere av den oransje typen jeg da, vettu:)
  Trine

  SvarSlett
 21. Jeg har hår av typen bølgete og middels langt, som jeg ofte skulle ønske var enten helt slett eller (helst) krøllete. Krølltang har jeg skaffet meg, men kan godt tenke meg å prøve rettetang. Så svaret er: I'm in!
  :o)

  SvarSlett
 22. Skal si du gir bort produkter for tiden.. :D Rettetang ville nok ikke blitt brukt her i heimen, heller samlet støv på hylla tenker jeg ;) Har lissom ikke tid til sånt...

  SvarSlett
 23. Juhuu! Eg prøve lykken igjen, trenge litt rosa glam i heimen for tiå når alt eg føle meg som e ein flodhest med hofteproblemer... :-)

  SvarSlett
 24. Jeg er med for vi trenger virkelig en ny rettetang her i huset. Den forrige gikk i stykker i forrige uke, noe som er fullstendig krise for oss. Jeg og min datter på 8 år deler nemlig rettetang. Hun har store kjempefine korketrekkerkrøller, som hun absolutt ikke har lyst å ha. Så våres avtale er at hun kan leve med sine fine krøller i hverdagene hvis mamma retter de ut på spesielle dager som bursdager, 17.mai osv. Med andre ord har jeg ett stort problem nå, for med en mildt sagt veldig slunken økonomi for øyeblikket er det umulig å få kjøpt inn en ny før 17.mai :)Og rosa er jo aldri feil for små jenter..eller store for den saks skyld :)

  s_nilsrud@hotmail.com

  SvarSlett
 25. Frisøren min brukte rettetang for å lage krøller i håret mitt. Det har jeg lyst å lære, så derfor prøver jeg lykken :)

  SvarSlett
 26. Å, en sånn en kunne jeg tenkt meg altså! Jeg skal i 2 bryllup denne sommeren og er håpløs med å fikse hår (jeg kan strekke meg til en hestehale), men med et slikt flott redskap kunne jeg kanskje få sånn glatt, fjongt og lekkert hår til de store dagene!
  I'm in :o)

  SvarSlett
 27. Jeg er også av typen som bruker minimal tid på håret mitt, men de få gangene jeg gjør et forsøk på annet enn en hestehale med gummiløse strikker, kunne kanskje rosa rettetang være tingen?? Jeg ville iallefall brukt det på 17.mai;-)

  Lykke til med gibortgreia di.

  SvarSlett
 28. Man ønsker seg vel alltid det man ikke har, så min drøm har alltid vært skikkelig monsunhår (altså, rett-ned-hår...) i stedet for det kråkereiret som jeg faktisk har. Kanskje en rettetang er tingen?

  SvarSlett
 29. Jeg ville brukt en slik rettetang til å gjøre noe med de tykke og uregjerlige krøllene mine som snart tar over hele hodet mitt!

  SvarSlett
 30. Jeg håper lykken står meg bi og lar meg vinne rettetanga inne hos deg, Pia. Jeg klipte håret etter at mini ble født for at det skulle bli mer lettstelt, men jeg hadde glemt at jeg har ufint fall som kommer frem. Rettetanga mi duger ikke til noe, så jeg håper på en ny! Takk for at du gir oss muligheten til å vinne :)

  SvarSlett
 31. Jeg trenger den til å temme villstyrlige krøller -både til nasjonaldagen og til 40 års dagen - og forsåvidt resten av året:-)

  SvarSlett
 32. Jubalong! Jeg er med!
  Hipp hipp hipp! Og jeg sprer ordet selvom jeg egentlig vil være den eneste deltakeren.
  Rettetanga er nemlig min beste venn. Når det kommer til utseende altså, ikke ellers i livet.

  SvarSlett
 33. Jeg vil være med og tar 3 lodd.

  Sprer ryktet på både min blogg og facebook.

  Nå skal jeg snart på en nabofest og vil jo da kunne fjonge meg extra opp med et slikt flott redskap. :))

  SvarSlett
 34. Den reklamen traff meg rett i det tynne, rette og halvlange håret mitt. Er det verkeleg håp for mitt hår? Dersom reklamen ikkje held det den lover for mitt hår, så vil nok jenta i huset like å dille med denne.
  2 lodd. Har linka

  SvarSlett
 35. Jeg har ett hår som en kaktus, og det trengs å roe seg ned noen hakk:)
  tar 1 lodd og håper lykken smiler på en ellers kjedelig dag...

  SvarSlett
 36. denne vil jeg gjerne være med i trekningen av, ikke bare kan jeg lage meg krøller, den er også genial til å feste navnelapper i klær med:)

  SvarSlett
 37. Jeg er veldig gjerne med i trekningen. Håret har nettopp nådd "middels svensk bustetroll"-lengden. Krøllene går feil vei. Mao er jeg tilbake i glattetangmodus. Og den jeg har kjøpte jeg for gudene vet hvor mange år siden. Så en ny hadde nok gjort seg!

  SvarSlett
 38. Jeg prøver lykken! Jeg har ønsket meg rettetang leeenge! Med en rettetang kan jeg endelig klippe pannelugg :) Og den der ser da veldig ordentlig ut. Hadde en til 50 kr fra europris som svidde av alle hårene jeg prøvde å rette ut nemlig :)
  great suksess? nopes :)

  *krysser fingrene*

  SvarSlett
 39. Hei, jeg er en av de som ikke har blogg - er ikke flink til å skrive flott eller lurt eller morsomt - men veldig glad i å lese blogger!

  Blir gjerne med i trekningen - har stort og villt hår som blir så fin hos frisøren med rettetang...

  Hilsen Hilde

  SvarSlett
 40. Herlig:) En sånn en vil jeg ha, Og siden det er trekning på selveste ett års dagen til lillesnupp, så krysser jeg fingra for at jeg kan rette ut både mitt og hennes hår på 17mai :);P

  Ha en flotters dag :)

  SvarSlett
 41. ville gerne kunne rette krøllet lidt ud:)

  SvarSlett
 42. Siden jeg ikke har blogg, stilte jeg meg utenfor Kiwi'n her og annonserte gi-borten din, det ble stor ståhei! Og ja, jeg trenger rettetang, hvertfall en rosa en!

  SvarSlett
 43. Silje: Ha ha, tviler ikke! Og hvem trenger ikke en rosa rettetang?

  SvarSlett
 44. Helga: Seriøst? Kan man feste navnelapper med den? Flate, det sto det ikke noe om i produktomtalen - hadde jeg visst det, hadde jeg ikke gitt den bort! Seriøst!

  SvarSlett
 45. Gina fra Askim4. mai 2011 kl. 15:11

  Jaaa, jeg vil være med i trekningen! Den passer nok midt i blinken for mitt krøllete, skjøre, lange og tynne hår. Ihvertfall siden den er ROSA! Jeg krysser fingrene og sier tvi tvi!

  SvarSlett
 46. Whitebite: Mannen ER gjestfri, og kidsa har du jo sett bilder av;)

  SvarSlett
 47. ja, jeg er med jeg! Jeg er ikke så veldig flink å bruke sånt, men greit når man skal ut, for har et skikkelig brusehår. Frisøren må bruke rettetang før hun begynner å klippe, for å si det sånn. Så burde brukt det hver dag egentlig.....

  Pia, du er snill og gavmild! Det må jeg bare si!


  Ha en fin maidag videre!

  SvarSlett
 48. Jeg har jo i mitt enfold tenkt at rettetang - det er for folk med krøller, som av en eller annen mystisk grunn ikke har lyst til å ha krøller (sier hun med det strie håret...).
  Nå ser jeg jo at rettetang er for absolutt alle med hår! Overraskende!
  Jeg er bare skuffet over at det ikke var den massasjeenheten du fikk. Pinglete av Phillips å ikke sende den, syns jeg.

  SvarSlett
 49. Jeg vil gjerne være med i trekningen - rettetang hadde absolutt vært flott å ha!!

  Ha en flott dag videre!

  SvarSlett
 50. Åh, denne konkurransen hiver jeg meg på :) Bruker stort sett rettetang hver dag.. Har mye fall her og der i håret så bruker å fikse litt på det. Rettetangen jeg har nå er mildt sgat utslitt, så dette hadde vært gøy å vinne. :)

  Hilsen Stine R
  tyvenlia@live.no

  SvarSlett
 51. Skal fortelle dette til alle vennene mine som ønsker seg rettetang! c:
  Jeg har en rettetang, men det er dårlig, det retter ikke ut håret mitt! Og jeg har veldig krøllete og kort hår, men når jeg retter det ut blir det langt å pent! c:

  Katrine_Donal@Hotmail.com

  SvarSlett
 52. Rettetang er fint å ha. En venninne/kollega har store krøller. Av og til kommer hun på jobb med håret glatt og stylet, fresh og sminket ! Lekker er hun. Må legge til at hun er singel og uten barn da. Rettetang er fint å bruke uansett lengde egentlig :-)

  SvarSlett
 53. Jeg har delt videre- og denne skulle jeg gjerne hatt. Jeg har krusete hår- og har gått med håret i en knute sånn ca hver dag de siste årene. Jeg vet at jeg får fint hår når jeg retter det- men hittil er det bare frisøren som har gjort dette- jeg har ikke kjøpt en egen tang- så kanskje jeg vinner en nå :)

  SvarSlett
 54. Jeg kunne gjerne tenkt meg denne!
  Når jeg har en bad hair day nesten hver dag uke etter uke, kan man fort bli litt lei håret sitt.
  Hadde vært supert å vinne denne rettetanga.

  Jeg krysser fingrene og håper jeg har litt mer flaks nå enn med alle andre konkurransene jeg har vært med på :)

  Hilsen Heidi.

  SvarSlett
 55. Jeg ville ha brukt denne nesten daglig ;)
  Jeg linker på FB.
  sorgenfri2(ætt)hotmail.com

  SvarSlett
 56. Ja- dette ville vært den perfekte gaven til min søster som faktisk bruker penger på å få dette gjort i salong!
  Ole-Martin
  olemartinjensen@live.no

  deler forresten på facebook!

  SvarSlett
 57. JA! Just what I need! Har anskaffet meg en snasen bobfrisyre som trenger kustus. Har tykt og rufsete hår... så her vil jeg tro den rettetanga blir satt på prøve. I tillegg vil jo jentene i huset også kunne ha gleden av en slik sak. Men, ingen vits i å prøve overtale deg hehe... får stille meg i trekkekøen som alle andre og håpe på vinnerlykke :) God klem!

  SvarSlett
 58. Det hadde vært midt i blinken for meg, da vi skal ha konfirmasjon 22.mai, og jeg sikkert trenger å rette ut de "halv" krøllene jeg har i bakhuet, kan jo ikke være for fancy når man skal ha bunad på, men rett hår passer jo bra ;)

  Jeg sprer ryktet på bloggen min selv om jeg aller helst ville hatt denne for meg selv, så da blir det 2 lodd på meg :)

  SvarSlett
 59. Det mest fantastiske med disse keramiske platene - er den gode evnen til å ikke sette fyr på omgivelsene, hår og annet. Brukte en slik på et bryllup på Thorskog slott i Sverige (måtte jo jåle meg litt ekstra, siden det var kjole-og-hvitt og slott og sånn). Siden det lå langt ute på landet hadde vi tatt et rom på slottet. Å krølle håret med rettetang var (pussig nok mtp navnet?) betydelig vanskeligere selv, enn da frisøren viste meg det enkle håndgrepet. Det ble stress, og vi rakk såvidt vielsen. Da jeg fin, full og krøllete falt ned i sengen sammen med min kjære etter endte festiviteter var det ikke rettetangen jeg tenkte på.. Neste morgen luktet det lett svidd. Jada. Tangen sto fortsatt på og lå lett henslengt på en fløyelspute i en liten sofa. Det var svidd ørlitegranne brunt på puta.
  Unødvendig å si at min mann ble sint, og jeg følte at vi var elsket av gudene. Kunne jo fint brent ned hele slottet, brudeparet, alle gjestene og ikke minst oss selv, tungt sovende som vi var. Fiiiine keramiske, idiotsikre, slurveproofe tangen sier nå jeg. Glaaad i rettetangen min, jeg.

  Men kan jo godt få en å gi bort..

  Klem fra Barbarella

  SvarSlett
 60. Den der vil jeg gjerne ha! Jeg kommer til å bruke den hver dag for å se fresh og velstelt ut (det var optimisten), eventuelt når jeg skal pynte meg litt ekstra en gang av og til(det var realisten). Tar et lodd!

  SvarSlett
 61. Og du, turmalin er forresten en stensort som brukes til alt fra smykker til hustak. Men om man tror på at stener og krystaller har visse egenskaper, så virker turmalin veldig healende og balanserende, bl a. Går også på overskudd og energi, så her kan man jammen få en skikkelig bra godmorgen-opplevelse! Energi OG bra hårdag! :D Legger ved en liten link for morro skyld, hilsen meg som er "steingal" hehe... http://www.larsrolle.net/Steinbeskrivelser/Turmalin.htm

  SvarSlett
 62. Jeg vil gjerne ha ei rettetang! Jeg hadde ei for en del år siden når jeg var sammen med exen. Men når det ble slutt fikk jeg aldri tilbake rettetanga... Så ei ny ei hadde vært herlig! Til og med med turmalin (wow, later som om jeg kan mer enn jeg kan).. Og med 2 barn i huset blir dessverre lønna prioritert på andre ting enn ting til MEG;)Så å faktisk få noe slikt hadde vært luksus ;)
  Har delt på facebook ;)

  SvarSlett
 63. For en flott premie, jeg er med :-)
  line.strandli@gmail.com
  Hilsen Line S.

  SvarSlett
 64. Flott premie, som jeg virkelig har behov for.
  1 lodd påmeg
  Mari johanne

  SvarSlett
 65. Hei Pia mi:-) Ha! Den var ny!! Jeg vil faktisk gi bort rettetanga til verdens beste venninne jeg!! Hun er en straightener som bare MÅ rette håret- no matter what.... til og med før hun skal på jobb på sikkerhetsanstalten med de farlige fangene...Da synes jeg hun fortjener en gave fra ei god venninne.... er ikke det ergumentet sitt.. ja så vet ikke jeg..haha! Klem Kristin

  SvarSlett
 66. Jeg bruker allerede rettetang hver dag jeg. Overlever ikke uten når en har krøller i bunnen og på toppen, men ikke i mellom.

  Min må skiftes ut snart.

  Er gjerne med jeg altså, men ser ut som om det er mange som fortjener den mer enn meg. Nærer et lite håp uansett. ;)

  SvarSlett
 67. Oioi! Jeg deltar gjerne i trekningen! Jeg ville brukt den HVER dag, rett og slett fordi jeg har anskaffet meg LUGG. også har jeg funnet ut at den luggen lever sitt eget liv, og min billige rettetang klarer altså ikke å levere.

  Ellers ville jeg brukt krølleegenskapene når jeg skal være ekstra fin! :D

  SvarSlett
 68. Jeg vil veldig gjerne vinne! Jeg er avhengig av rettetang fra før av. Håret mitt klarer nemlig ikke å oppføre seg i det hele tatt! Et nytt og rosa (til)skudd ville vært perfekt:)

  SvarSlett
 69. Jeg slenger meg på jeg også. Ikke for min egen del, men for fireåringen som nesten daglig fortviler over det krøllete håret sitt... Hadde du sett henne ville du sett at det bare var spikerkrøller det var snakk om, men på ene siden av hodet vil bare håret bue seg utover og det gjør henne helt sprø. En glattetang ville ha fikset problemet på no time og vi ville hatt englesang og jubelbrus på morgene istedet for det vi har nå som absolutt ikke er i nærheten av å høres ut som englesang....

  SvarSlett
 70. Er med :) Aldri hatt sånn...alltid tenkt eg skulle hatt ;)

  SvarSlett
 71. Jeg blir med!!! Kunne virkelig trengt en ny! Delte på facebook også jeg :)

  SvarSlett
 72. En sånn kunne jeg ha trengt. Så kunne jeg ha sett litt fjong ut fredager på jobb, når jeg skulle svinge meg med barnløse, fjonge venninner eller for Far sjøl...

  SvarSlett
 73. Å ja, en slik har jeg lyst på. Har sååå bølgete og krusete hår. Har ikke kjøpt en selv siden jeg er litt skeptisk til en slik tang og de koster jo litt, men kan jeg vinne en helt gratis så vil jeg gjerne det :-)) Deler på Facebook så 2 lodd til meg. Klem fra Thora.

  SvarSlett
 74. Juhu! Kanskje du kan redde 17.mai håret mitt?

  SvarSlett
 75. Blir gjerne med i konkurranse! Min gamle rettetang får jeg aldri brukt siden den ødelegger håret!

  SvarSlett
 76. den hadde vert perfekt for mitt hår!, har veldig tynt hår, som ikke ligger rett -.-
  så en rettetang hadde passet perfekt! .d

  SvarSlett
 77. hei Pia! Jeg har lenge tenkt at jeg burde prøve rettetang på håret mitt, til tross for at det er ganske rett fra før :) Har hørt at den kan gjøre underverker for slett hår som mitt. Ser på dette som en fantastisk mulighet til å prøve en, hvis du trekker meg som vinner på din giveaway.
  Legger ut en link til deg på bloggen min :)

  SvarSlett
 78. Jeg er med! Og deler på facebook:)Vil bruke den når jeg en sjelden gang har badet for meg selv!

  SvarSlett
 79. Håret mitt er ekstremt krøllete og for hver gang etter jeg har vært i dusjen slenger jeg mye rart i håret for å få det "ned". I dag har jeg en rettetang, men er IKKE fornøyd med den!

  SvarSlett
 80. uuuu. rettetang....jeg melder meg på :) (Gratis)Lotteri er artig!

  SvarSlett
 81. Jeg er som deg. Bruker ikke tid på hårstyling. Får det rett og slett ikke til. Så her går det på 'vask og tørk naturlig' metoden. Har prøvd rettetang en gang og fikk det overhodet ikke til. Jeg går heller til frisøren og koser meg, særlig hvis jeg skal noe spesielt. Jeg elsker å gå til frisøren. Hodemassasje er så utrolig godt. Hadde jeg hatt god råd, skulle jeg gått til frisøren hver uke.
  Ellen :)

  SvarSlett
 82. Jeg var hos frisøren senest i dag. Greit å få bukt med 3 cm lang ettervekst! Da kom det fra dama: "Så mange kvervler du har under her da!!". Baaah, jeg vet vel det! Skrekkelig irriterende. En rettetang til å få bukt med kvervlene, det hadde vært noe det! Melder meg herved på gi bort-en din :-)

  SvarSlett
 83. Åååå, så spennende!! Om jeg skulle være den heldige vil jeg gi den til datteren min. Hun er straks tenåring og glattetanga mi forsvinner i tide og utide, på tide hun får sin egen. ; )

  mari_gull(ætt)yahoo.no

  SvarSlett
 84. Seier gjerne takk for ei gåve i posten. Dette passa bra med at eg hadde nydikta ein song til deg.. Berre sjekk bloggen min;)

  SvarSlett
 85. Krysser fingrene for meg selv da...!:)

  Jeg skal bruke rettetanga til å få litt kontroll på det krøllete/brusete håret mitt så jeg kan se liiiitt stili ut avogtiliallefall. Avogtil knæsjer jeg på med å lage Hållywuuudd krøller med rettetanga oxo, det har søstersen lært meg..!
  Min nuværende rettetang bør skiftes ut da den IKKE har skjønnt det der med å fordele varmen ass... auch... rød flekk i hårfeste kan man si...
  Jaja, man må jo som kjennt liiiide for skjønnheten....

  Mailen min er forresten: haugland_marit@hotmail.com

  God natt Pia:)

  SvarSlett
 86. Heisann :-)

  ✿Tusen takk for titten i en koselig blogg ✿
  Hadde vært drømmen se ut som en vakker modell 17 mai, men da har jeg stort behos for rettetanga du er snill å gir bort.

  Ønsker deg en fin dag!

  Mvh Merete(m-korsg@online.no)

  SvarSlett
 87. Jeg er med :D
  May B
  (mabbit87@hotmail.com) :)

  SvarSlett
 88. Dette er den eneste kommentaren jeg klarer å skrive idag. Ble syk i natt, svimmel som et uvær! Klarer ikke gå..dritafull på danskebåten x 10...kaster opp osv.. legevakta trodde det var virus på balansenerva og måtte bare gå over av seg selv.
  Og jeg som skulle på Ekeberg med bloggvenninner på lørdag, begynne i ny jobb på mandag...nå er alt usikkert:(
  Rettetanga mi er ødelagt og jeg har masse krøller.. ikke råd til en ny nå..
  Håper jeg blir frisk til nasjonaldagen, og kan komme med flott Jennifer Aniston frisyre:)

  Ønsker deg en flott dag.

  Klem Lise

  SvarSlett
 89. 90 kommentarer ja ;). Vildemin - selv fjorstisen - som snart blir femtenis - ville blitt veldig glad for en slik rosa rettetang. Så jeg kommenterer på hennes vegne - og krysser alt vi har ;).

  SvarSlett
 90. Jeg vil gjerne være med! Men noen begrunnelse får du ikke, for jeg vinner aldri, så da gidder jeg ikke bruke tid på å lage "velg-meg" fraser! :-) Men den er rosa, og fin... Ha en fin dag!

  SvarSlett
 91. Hei og hupp!
  Sier ikke nei takk til en rosa rettetang :) Har fall og krøller, men til nå har jeg brukt føneren til å rette ut fjone-hår og krølltupper på avveie. Så; jeg ville brukt den de dagene jeg har tid til å style meg litt ekstra og for å rette ut hår som hopper i alle retninger. (Mulig du har lest noen av mine bad hair days-innlegg?)

  Ellers må jeg si lykke til med hussalget! Sender deg en sympatisk "hold ut, sterke quinde"-klem en solrik torsdagsklem som denne!

  Hilsen Amélie

  SvarSlett
 92. Torsdags-KVELD, skulle det stå :)

  SvarSlett
 93. JAAAAAA!!! Jeg vil haaaaa :) Jeg ville brukt den til å rette ut panneluggen min HVER morgen, den står nemlig alltid rett opp-og jeg har hørt rykter om at en rettetang er super til det! I tillegg ville jeg brukt den før en bytur, tenk å stasje seg hjemme før vors, og ikke være avhengig av å vorse hos venninner med rettegang i hus?! Har ikke blogg, og skjønner ikke heeelt hvordan jeg skal få dette på facebook.. men jeg kan jo linke bloggen? KLEM fra Lise <3

  SvarSlett
 94. Så fin! Også rosa også, som passer meg perfekt! :)
  Jeg må innrømme at jeg bruker rettetang hver dag, både til krølling, bølging og retting av håret mitt.

  Så denne hadde vært perfekt for meg siden den andre min begynner å bli ganske så slitt etter alt for mye bruk.

  mariell_f(at)hotmail.com

  SvarSlett
 95. du er heldig som har et slikt hår! jeg har nemmelig krøller, og liker det IKKE, derfor hadde jeg kunnet trenge denne her slik jeg kan "fjerne" krøllene og få håret slik jeg vil ha det:) Hadde blitt superglad! Ha en god helg.Jeg skal krysse både fingrer og tær :)
  Hilsen meg (sandra_h1@hotmail.com)

  SvarSlett
 96. Jeg har et brusete hår som er noget ødelagt av 2 tette svangersakp, og jeg kunne virkelig ønske jeg vant denne nå som ungene er så store at jeg faktisk får med enn 3 minutter på badet.

  Hadde vært godt å føle seg fjong :)

  SvarSlett
 97. Jeg vil gjerne være med i trekningen! Jeg vil først bruke den til å sette fast strykemerker på klærne til unga - for jeg har hørt at rettetanger er fine til det. Så, når jeg endelig har spart langt hår igjen, kan jeg jo prøve å få glatt hår. Jeg har sånn merkelig hår jeg.. glatt ytterst, krøllete innerst.

  SvarSlett
 98. Celine.topper@hotmail.com7. mai 2011 kl. 01:43

  haha, digger humoren din forresten :)
  Jeg skal nok fp brukt de til 17.maik om jeg vinner :)

  SvarSlett
 99. Hoho i dag har jeg faktisk sittet i frisør stolen i 3 timer og fått rettet ut håret mitt med både varm hårføner, rettetang og jeg vet ikke hva! Og alt jeg egentlig skulle var å klippe tuppene! Gått litt opp for meg at jeg ikke er en spesiellt vanskelig person å overtale.. dyrt ble det plutselig og.. isjhh... Men jeg ble HELT anderledes, plutselig har jeg langt hår og jeg liker feelingen. jess, det innrømmes gladelig. Derfor MÅ jeg nå benytte meg av sjansen på å vinne en slik en rettetang.
  Rettheten gav mersmak..

  :D

  Hilner fra Med et lekent sinn

  SvarSlett
 100. Åååååå!!!! Den nåværende slettetangen min er blitt noe slitt, og tar evigheter før den blir varm. Dessuten går det ikke an å lage krøller med den. Så jeg har faktisk vurdert å skaffe meg ny rettetang for å lage krøller!!!!! Jeg er med. To lodd. Skal spre dette på facebook! :-)

  SvarSlett
 101. Iiiiiiih. For en flott premie! Klart jeg frister lykken :)
  Ett lodd til meg.
  Ha en fin, fin dag!

  SvarSlett
 102. Ååh, så fin. Jeg ville brukt den hver eneste dag, nettopp fordi viss ikke står håret mitt ut ril sidene, hehe. Ikke særlig pen

  Ha en fin dag!

  Mvh Laila

  SvarSlett
 103. Jeg har forferdelig krusete hår, og må style det ellers ser det ikke ut! margrethekarijord@gmail.com

  SvarSlett
 104. Jeg vil gjerne delta! :) Jeg ville brukt den til å krølle håret mitt til en fest!

  SvarSlett
 105. Jeg har lyst på denne av ulike grunner. For det første blir håret mitt mer livlig, og får mer glas av en eller annen grunn når jeg bruker rettetang enten til retting eller krøller. For det andre er jeg glad i å ordne venner på håret slik at de blir førnøyd, og da blir vi jo flere som nyter goder av det :) Har forresten fortalt venninnen min om konkurransen !

  SvarSlett
 106. Hei! Jeg skal gifte meg om to maaneder ute paa en utenlandsk landsbygd uten frisör. Jeg kommer fra en familie med MANGE fotoapparater. Jeg eier en haarbörste og en haug svarte strikker, men er redd for at det ikke kommer til aa gjöre susen og jeg vurderer aa bare gaa med haaret utslaatt, men da stikker det liksom litt saann halvveis til siden og halvveis paa skraa. Jeg er sikker paa at et par tak med rettetang ville hjulpet et godt stykke paa vei! Jeg har fortalt om konkurransen til et par venninner, mest for aa hinte om at jeg önsker meg en slik i bryllupspresang slik at jeg slipper aa sette det paa den (hersens vanskelige) bryllupsönskelista og slik provosere fletta av min ellers ganske liberale mor. Hvis jeg vinner sender jeg glatt (!) et takkekort med hele brudestasen paa!
  Ha en god og kröllfri kveld!

  SvarSlett
 107. hei og hopp :)
  Må jo bare prøve lykken.. Rettetang er vel alle jenters beste venn :D Å man har jo alltid nå krøll i håret som man ikke e så særlig fan av.. så æ å mine (uønska) krølla prøve lykken vi :)

  SvarSlett
 108. Jeg har spart til nestenlangt hår, og bruker min arvede rettetang når jeg skal fjonge meg. Hadde sikkert blitt enda fjongere med rosa rettetang!

  SvarSlett
 109. 110 kommentarer til nå!! Hællemåne.. jeg får legge inn jeg også, så blir det 111.
  Trenger ikke rettetang til mitt korte hår med naturlig fall, men kjenner veldig godt noen som trenger i nærmeste familie. NEI - jeg snakker ikke om barnebarn i Tuvauniverset! Ho skal få ha krøllene sine i fred :)

  SvarSlett
 110. Cool! En slik en trenger jeg faktisk... Jeg har nemlig brukt opp den (sorte) jeg allerede har. Nå har den begynt å lugge og klype meg i stedet for å rette ut håret. I tillegg til ammerøyting og en baby som river av meg siste rest med bare hendene, blir det mye løse hår. En slik rosa sak ville altså hindret skallethet? Kanskje:)
  jeg ville brukt den ofte. Hele hodet mitt er nemig ffer for en stor, skjev verv. Rettetangen retter sliktno.


  (Mannen i huset håper nok ikke at jeg vinner. For jeg har det med å legge tangen fra meg, glemme den en bitteliten stund, for så å etterlate svispor på våre møbler. Sjarmerende synes jeg. Nei, sier han).

  SvarSlett
 111. Jeg vil gjerne delta i konkurransen din, for jeg har så innmari lyst til å prøve å bruke rettetang på mitt lange bølgete hår. Liker bølgene, men blir ofte så innmari lei av akkurat samme stil hver eneste dag. Tenk så spennende å kunne ha det helt stritt/slett av og til. Tror dette ville fått det til å virke end alengre også.

  Mvh
  Beate M B

  SvarSlett
 112. Ps: jeg har forresten spredt ryktet på bloggen min. Riktignok en blogg som stort sett bare jeg leser (også innimellom han som ikke ønsker at jeg skal vinne da). Men ryktet er spredt;)

  SvarSlett
 113. Jeg har veldig lyst på denne, da min har gått i stykker. :( Jeg vil bli fiiin til 17. mai!! ;)

  Anita Halvorsrød
  anitahalvorsrod@hotmail.com

  SvarSlett
 114. God kveld! Jeg har nå fått tak i en krølltang faktisk. Så da melder jeg meg av konkurransen, for rett hår det har jeg uansett;)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails