tirsdag 3. mai 2011

To svar. Og fremmedord.

Dere gjettet altså ikke Doble Sensuelle Massasjeenheter. Det hadde vel ikke jeg gjettet heller. Jeg ante ikke at Philips hadde noe sånt. Spenstig og småfrekt, må jeg si. Men det var altså ikke noe sånt jeg fikk.

Dere var flinke til å gjette.

Jeg fikk en tannbørste. En sonisk tannbørste, faktisk.
Jeg elsker produkter med beskrivelser ingen skjønner.
For denne soniske tannbørsten har faktisk en quadpacer intervalltimer!
Slå den du!

Halsen er dessuten vinklet og den dynamiske pussebevegelsen fører faktisk væske mellom tennene.
Og det er veldig bra, for jeg har veldig trang tannstilling.
Snasent, elegant design, pusser hvitt og lett - hva mer kan man kreve av en tannbørste?

Jeg fastslår at for meg ble dette en enestående opplevelse. Jeg har faktisk hatt elektrisk tannbørste for lenge siden, men den ble en gang ryddet bort og barnas elektriske børster kom fram. Etter en periode med First Price tannbørster vil vel det meste føles fantastisk. Men tannbørsten er jeg meget fornøyd med. Har veldig lyst til å si "Thank you Thorn", for det liker jeg så godt å si, men det passer jo ikke akkurat inn her.

Jeg merker at jeg legger opp til kommende innlegg ala "Pia pusser tenner", men det får være grenser. Jeg viser ikke tenner i bloggen. Jeg kan til nød skrive et innlegg om tannkjøtt.


Produkt nummer to gjettet mange av dere også: En epilator. Det står at SatinPerfect har et bredt hode. Den har opti light og hele pakka. Den har visst også en vibrerende massasjestav, og igjen synes jeg at Philips beveger seg inn på småfrekke soner. (Den massasjestaven skal visst berolige huden før epileringsprosessen. Eller før hårene røskes ut, som jeg ville sagt, men det høres mer brutalt ut, og egner seg vel ikke i en sånn reklame)
Jeg skal absolutt teste ut epilatoren. Etter å ha lest produktomtalen føler jeg ikke lenger frykt. Men bør man ikke fjerne håret FØR man  pynter seg?

Produkt nummer tre gir jeg bort til en av dere. I morra.

Ha en enestående kveld, med opti light og quadpacer og epilering og det som verre er!

15 kommentarer:

 1. Når det kommer til epilatoren.... Det GJØR vondt første gang, men hvis du bruker den med relativt korte mellomrom så gjør det langt mindre vondt.

  Altså bruke den oftere enn det bruksanvisningen sier, men sjeldnere enn du ville barbert.

  Ja, og du har nok rett. Fjerne først, kjole etterpå! :D

  SÅ spent på hva den tredje er! :)

  SvarSlett
 2. Epilator er greit. Etter en stund blir man litt nummen, så kommer du deg over den første smerten så går det bra. Tenk at du har jo tross alt hatt 4 fødsel så litt røsking av hår bør vel gå bra ;)

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Ha ha, hadde jo vært morsomt om du hadde fått den doble sensuelle massasjeenheten. Ja, jeg sjekka linken....skal begge enhetene brukes samtidig, tror du? Ja, det kunne jo du svart på
  andre tips om det var det du hadde fått. Men tannbørste og epilator var jo flott det også. La deg ikke lure av den massasjeenheten heller, har aldri hørt om en epilator som ikke gjorde vondt. Om du har funnet den, kan du jo skrive utfyllende om det og da begynner vel Phillips å få valuta for gavene, vel?

  SvarSlett
 5. Hehehe, jeg trodde først det var massasjeenhetene du skulle gi bort jeg nå. Så tenkte jeg skulle si at den må du jo beholde selv ;)
  Epilatoren er super! Jeg har en av de første utgavene som kom ut, og jeg overlever den også. Gjør vondt med en gang, men ikke verre enn at man tåler det..

  SvarSlett
 6. Epilator har jeg aldri hørt om, her går det i barberskum og høvel:) Føler meg plutselig så udelikat når jeg skriver dette:)

  Lykken til med "epileringen":)

  Trine:)

  SvarSlett
 7. Igjen - et par dager på vakt og man går glipp av mye her. Dæven , slikt strøkent hus vil jeg også ha !

  Epilator er ukjent. Hva med voksing? Bare litt ugunstig i disse (snart) bikinitider at det lønner seg å ha litt for å vokse , ikke fult så vakkert å være vandrendre gorilla i bikini?

  SvarSlett
 8. Tror ikke jeg ville stått i finkjolen og fjernet hår, nei...
  Har dårlige epilatorerfaringer. Vondt, verre, verst! Går heller til hudpleieren for voksing.
  Skal du legge ut bilde av resultatet, eller?

  SvarSlett
 9. Tannbørsten er faktisk kjempegod. Braunbørstene ble parkert for godt da vi fikk Philipsbørstene i hus.
  Hetty

  SvarSlett
 10. JEsus Kraist, jeg fikk VONDT bare av å se på det bildet der hun har en epilator under armen!! Jeg eier en sånn maskin, har hatt den sikkert 14 år - en Phillips, faktisk. Funker som fjell, og ikke vondt, når man har brukt den et par ganger. Men IKKE under armen! IIIK!!

  SvarSlett
 11. Aaaah, gleder meg til å motta produkt nr. 3 - hohoooi :)

  SvarSlett
 12. Så fjongt å få så flotte produkter ramlende ned i postkassen.
  Skal bli spennende å se hva mer du fikk

  Fiiin dag til deg

  SvarSlett
 13. Tannbørsten hørstes nesten litt for avansert ut! Sikker på at den er trygg å bruke?
  Epilator er jo et lite prosjekt i selvtortur! Uansett hvor mye fansy de putter på den skal den nappe hår ut med rot! Men blir nok bra resultat da!!

  Spennende å se hva siste er!!

  SvarSlett
 14. Yeey, pick me..! Hihihi:)

  haugland_marit@hotmail.com

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails