torsdag 5. mai 2011

Skuffelse. Men i det store og hele?

De siste ukene har mannen og jeg holdt på som villmenn. Et døgn sendte vi bort alle ungene, og da var vi ustoppelige. Tok ingen pauser. Stupte utkjørt til sengs, og fortsatte støle neste morgen.

Og all rydding ga jo resultater. Vår nåværende bolig framstår som riktig så lekker. Jeg har vært sånn "Yeah! og "Yuhuu!" og "Go go go!" og "Ya Riba!" og virkelig i siget. Skikkelig gira. Så kom visning, greit nok, og dagen etter var jeg helt uvel av nervøsitet. Tenk om ingen ville by? Tenk om vi ikke fikk solgt? Megler ringte, sa han hadde ringt rundt til alle på lista - og ingen ville by.


Da blei jeg deppa. Altså sånn at det kanskje kom en tåre, og selv ikke dataen kunne bringe fram noen glede hos meg.

Men jeg skriver ikke noe medynk-eller-medlidenhetsinnlegg. For i det store og hele er det faktisk ikke synd på meg. Og i det store og hele har jeg absolutt ingen grunn til å være deppa. Det var bare at man girer seg sånn opp, har store forventninger, drømmer om leikestuer og fancy baderomsinnredning og ville budrunder, og så      POFF      . Lufta ut av ballongen.

Fra Vol25

Jeg veit at jeg burde våkne opp hver morgen og prise alt og alle og juble "Yuhuu, jeg har ikke kreft!" eller "Tjohei, jeg er ikke en gravid kvinne i Afghanistan!". (Og selv om jeg nå skriver dette veldig flåsete, så MENER jeg det. De aller fleste av oss har det så utrolig godt. Men vi er dårlige til å skjønne det. Vi kan henge oss opp i uvesentlige bagateller, og så lar vi det forsure hverdagen).


Fra ilustris

Så jeg har tenkt, grublet, psyket meg opp, og funnet ut at livet selvfølgelig er bra. Og så er jeg litt irritert over at det som kun er småtterier kan få en person til å miste humør og mot.

At jeg er så heldig at jeg bor i verdens beste mammaland er noe jeg kan fokusere på i dag. Så tar man bagateller som hussalg etterhvert. For selvfølgelig får vi solgt! Ikke sant?


Og når man først er i det takknemlige hjørnet - tusen takk for alle hyggelige kommentarer! Jeg har for lengst gitt opp å prøve å holde tritt med kommentering inne hos alle, men takk for at dere er så greie. Og klemz, ja.
Fra Holli

Blir du noen ganger satt ut av det som egentlig bare er en liten bagatell?


Ha en ålreit dag med eller uten stå-på-vilje!

61 kommentarer:

 1. Å ja. For å si det mildt. Går nok av skaftet også, jeg. Men det er spesielle typer bagateller, med spesialiteten - å ikke finne igjen noe som burde ligge der det SKAL LIGGE. Og folk som utviser dårlig moral i forhold til fellesskapet. Eller setter voksenlivet sitt foran barnas.

  Men jeg forstår skuffelsen din. Jeg strevde en stund med å få solgt en leilighet, men hadde jo ikke barn som rotet den gangen.

  Håper det går unna på neste visning! (Alt blir jo solgt til slutt, om enn ikke til den prisen man håper på i første runde...)

  SvarSlett
 2. Ja, Pia, eg kan bli satt ut av ei bagatell.
  Hussalget ditt vil ordne seg!
  Men du! Eg kom innom for å sei at du må ta deg ein tur
  innom bloggen Røsslyng !

  SvarSlett
 3. Åjada, det skjer. Vi hadde akkurat samme opplevelse da vi solgte for noen år siden. Ingen bød på vårt hus selv om det tidligere hadde blitt solgt flere tilsvarende hus i samme område til godt over takst. Det var en stor endtur, og det hjalp heller ikke at visning nummer to hadde like nedslående resultat. jeg var skitlei av å rydde, sette bort barn, fjerne fingermerker og slitne sko ( takk gud for at vi i det minste ikke hadde bikkja på den tiden) og hadde mest lyst til å heve kjøpet på nyhuset. Uvisst av hvilke årsaker tok det seg kraftig opp på tredje forsøk, og det ble solgt til en god pris. Og det er egentlig derfor jeg skriver, for det blir solgt. Og det kan godt gå over takst og prisvurdering selv om det ikke blir solgt det første døgnet. Lykke til!

  SvarSlett
 4. Klart vi kan bli satt ut av bagateller. Og sjøl har jeg en tendens til å feste meg ved det negative, men jeg jobber med saken! Men det er lov å bli skuffa en stund og så jobbe videre mot målet. Jeg har også blitt skuffa denne uka. Men, etter å ha deppa noen dager har jeg bestemt meg for å finne andre løsninger på problemet! Det er klart at dere får solgt. Huset så jo kjempefint ut. Hadde jeg ikke bodd såpass langt unna, hadde jeg lagt inn bud, jeg!
  Dette ordner seg!!!! KLEMZ ;_)

  SvarSlett
 5. Det hjelper å sette ting i perspektiv når vi går i kjelleren av og til.
  Klart dere får solgt - Det er vel bare noen som prøver å psyke deg ut for å få en bedre pris:)
  Lykke til!

  SvarSlett
 6. Kjære dere, nå sprekker snart Kule-Pia-imaget - tusen takk for oppmuntringer! Jeg veit jo at det er latterlig å bli lei seg fordi huset ikke ble solgt i en fei, men jeg hadde så store forhåpninger. Minuset med vårt hus er at det er en tomannsbolig, og at det ikke er så mye plass ute. Vi har det stort og flott og super beliggenhet, men konkurrerer da med eneboliger.

  Shy B: Har vært inne hos Røsslyng;)

  SvarSlett
 7. Det er lov å bli lei seg..og de fleste av oss damer er vel litt sånn at vi "tar litt av"...
  Og ja vi er heldige som er friske,har friske barn og bor i bra land:)
  Ha en flott dag :)
  klem.

  SvarSlett
 8. Hihi, kjekt å ha deg innom, og velkomen som fylgjar, endeleg!! Håpar at songen min gjorde dagen litt betre;) Eg hadde forresten skrive den heilt ferdig før eg såg den der rettetang-konkurransen, så det var ikkje berre smisk.. Men du kan no få tru det for at du ikkje skal bli for flau av all rosen :P

  SvarSlett
 9. Gjenkjennelig gjenkjennelig. Hilsen sliten doktordame som har kort lunte og få krefter om dagen. Lykke til. Det går jo bra. Men det blir mere slit og vasking. Og en orker ikke være glad og takknemlig hele tida, selv om en prøver.

  SvarSlett
 10. Pia, what a fabulous post! I mean, I am sorry about your house but your attitude and your words really speak to me! How right you are. I think the majority of us in wealthy societies have very little idea of what real suffering is (myself included here:) so smaller things become immense worries. Just reading this amazing book...Mornings in Jenin...I'm not sure why but I think you'd like it. Maybe not but it's worth checking out.:)

  Anyway thank you for the positive vibes this morning! We do have so much to be grateful for! And good luck with your place...I know it will sell!

  SvarSlett
 11. Everything is OK in the end. And if it`s not OK- it`s not the end. :)
  Å ha kjipe dager og dårlige opplevelser rammer nok alle, og ja, det som kan anses som bagateller og som jeg nesten blir skamfull over å deppe for når jeg setter det hele i perspektiv. Men der og da... så er det jo bare kjipt! Og jeg tenker også at det er greit, og lov. Så kommer heldigvis takknemligheten og perspektivet på plass ganske fort, da. Dette ordner seg nok! God klem til deg :)

  SvarSlett
 12. Colleen: I have read it! (The baby with the scar, stolen, etc?) Great book!

  SvarSlett
 13. OH YES! henger meg opp i bagateller heeele tiden. Og må av og til (ok,ofte da)klype meg selv i nakken og si waky waky.
  Det ordner seg Pia, det gjør det alltid..
  klemzzz

  SvarSlett
 14. Ja, klart dere får solgt. Det får dere helt sikkert.
  Men det er klart du ville at det skulle skje snart. Særlig når man girer seg opp og ser ting for seg, da vil man bare det skal skje fort.

  Jeg er helt enig med deg i at mange henger seg veldig opp i bagateller, jeg kan også være flink til det, men i det store og hele så er jeg bare glad helsen er god på store og små :)
  Det er i grunn det viktigste, men selvfølgelig lov å bli skuffet over andre ting også.
  Vi er bare mennesker, og det at vi kan føle skuffelse over forskjellige ting er kanskje fordi vi har det bra sånn ellers?

  Jeg ble skuffet da skoene jeg skulle kjøpe meg forrige uke var utsolgt i min størrelse.
  Og jeg mener, skikkelig skuffa.

  ;-)

  SvarSlett
 15. Heisan!
  Selvfølgelig blir jeg av og til slått ut av bagateller, og JA jeg brulker masse energi på å overbevise meg selv om at det er dumt.

  Vi er nå slik skapt at vi reagerer ut i fra det livet vi lever, ikke det livet vi ser andre har, og det er vanskelig å tenke på "sultne barn i Afrika" hele tiden.

  Man kan lett bli etterpåklok, men det er lov å bli skuffet når en drøm ikke blir oppfylt.

  Lykke til videre med hussalg.

  Klem

  SvarSlett
 16. klart dere får solgt, Pia:) Rette ånden det, å ikke gi opp....
  Selv om vi bor i verdens beste land,må det være lov å være ute av fokus innimellom:) Synes jeg har hatt en del motgang gjennom livet, men har da ikke følt meg bedre fordi noen andre har hatt det verre:) Akkurat der og da er det det verste som kan skje deg, også henter man seg inn og ser lysere på det:)
  Triveligere å bo i huset nå når det er ryddig også, er det ikke? Du vet, aldri så galt at det ikke er godt for noe:)
  Ha en aldeles strålende dag, Pia:)

  Trine:)

  SvarSlett
 17. Jada, jeg klarer fint å henge meg opp i bagateller....Boligsalg er tilfeldigheter. På neste visning duker det opp to superinteresserte som byr over hverandre, sant!

  Da jeg solgte leiligheten min i 98 var jeg i samme situasjon, men plutselig kom en som tidligere hadde takka nei på banen igjen. Vips.

  Lykke til, og jeg trår til med en klem også. :-)

  SvarSlett
 18. Jeg skjønner deg SÅ godt! Og SOM dere har stått på. Klart men blir skuffa! Jeg er også oppriktig takknemlig og til og med lykkelig for at jeg er født der jeg er født og har fått all verdens goder servert på et fat. Men man må få lov å bli skuffa og lei seg likevel, ellers blir det et veldig rart liv. Klem til deg - håper ting ordner seg fort:o)

  SvarSlett
 19. Åja, jeg blir satt ut av bagateller stadig vekk, og bruker altfor mye tid på å henge meg opp i det! Til tross for at vi har lite å klage på sånn egentlig, så er vi vel bare sånn laga at vi ikke ser det hele tiden... Og selv om man har det godt, så er det jo lov å bli litt skuffet når noe ikke går slik man hadde sett for seg - så lenge man ikke bare gir opp alt etter ett forsøk. Og det gjør vel neppe du? De fleste bruker vel litt mer tid på boligsalg. Lykke til med neste visning :)

  SvarSlett
 20. Huff, jeg skjønner deg godt jeg! Man har forespeilet seg noe og så raser det liksom sammen... det er jo ikke akkurat det heteste boligmarkedet i Norge for tiden da.... så det kan kanskje ta noen uker før det blir solgt? Men som jeg forsto så ligger huset ikke langt fra skoler og lekeplasser... og da skulle det vel være rart om det ikke ble solgt relativt raskt. Men for å si det sånn, da vi kjøpte dette huset, som er en enebolig i rekke (jeg ville ha sagt 2 etasjes rekkehus, men men....), da hadde det vært annonsert på Finn i over 6 mnd og ingen hadde kjøpt det.... det hadde kommet inn 2 skambud da.. og dette huset er rett og slett perfekt for barnefamilier... med lekeplassen rett utenfor ytterdøra, fotballbane og idrettshall 100 meter unna osv... men noen ganger står ting fast.
  Hva med å dra seg nytte av blogglandia og be noen av de flotte interiørbloggerne som driver med styling om å komme å style huset og ta nye bilder? Jeg vet det er flere som har hatt suksess med dette altså... men det var bare en idè jeg slengte på her på tampen bare for å prøve å bidra :) hihi...
  Det går nok bra skal du se... ikke la dette ta piffen fra deg med nyhuset da :)

  SvarSlett
 21. Selvfølgelig får dere solgt. Og så utrolig bra at du klarer å ta det på denne måten. Jeg har solgt MANGE leiligheter i mitt liv, så jeg vet hvordan det føles når det ikke kommer bud. Våren er her, og med våren kommer det folk ut av mørke kriker og kroker for å kjøpe boliger. Hold motet oppe, dette kommer til å gå bra. Det er jo det med forventninger, at når de ikke innfrir så fyker vi ned i humørkjelleren. Jeg synes det flott at du velger å sette det i perspektiv på den måten du gjør. Jeg krysser fingre og tær for dere, og ønsker masse lykke til med neste visning.

  SvarSlett
 22. Klart dere får solgt, av og til må man bare inn med litt ekstra tid til visning osv. I disse dager selges alt :-) Men det er lov å bli lei seg, for man har tross alt forventninger og håp :-)

  Du vet å fokusere på det positive og det er en flott egenskap. Etter en dag på jobben ser jeg hvor heldig jeg er. Det er min måte å se det positive.

  SvarSlett
 23. Å, ja, jeg blir ofte satt ut av bagateller:-)
  Kjedelig at det ikke kom noen bud, men selvfølgelig får dere solgt huset!

  Nå har dere det vel så reint og ryddig at dere gladelig tar imot en snarvisitt av bergensere (og nordlending) som passerer Kongsberg i løpet av lørdag formiddag??

  SvarSlett
 24. Klart du har lov å bli skuffet og deppa over manglende budrunde. Vi kan jo ikke alltid sammenligne oss med f.eks. vanskligstilte mødre i Afganistan. Vi må ha lov å ha følelser rundt vårt liv. Jeg også kan bli satt ut av bagateller, men klarer vel som du å komme meg fort opp igjen.
  Det ordner seg nok med hussalget!:)

  SvarSlett
 25. Sender bare en klem jeg og med utsagn: det kommer alltids en ny dag med nye muligheter:)
  Falt forøvrig for ideen med å innvitere noen av de flinke interiørbloggerene å komme å style huset - det måtte da ha vært en morsom utfordring for dem!!!
  Når det gjelder å bli satt ut av bagteller - så skjer det i grunnen stort sett hver dag siden jeg er utviklet med et STORT bekymringsgen!!

  SvarSlett
 26. Jeg er BEST på å la meg vippe av pinnen. For bagateller. Og Piamor - klart dere får solgt! Men alt skjer ikke på en gang. Og du har vært HØY på alle hus-greiene nå..... mye å tenke på på en gang..... Så det skal nok ikke mye til for å psyke deg ut. Men JODA - alt ordner seg til slutt. Helt sant! Klemzzzzzz

  SvarSlett
 27. For et flott innlegg! Det er så sant, det du sier der. Likevel - ja, jeg lar meg sette ut. F.eks er jeg nå ganske PIZZED fordi jeg ikke fikk til kaken jeg prøvde på i går! Men livet går videre, tross alt, hehe.

  Klart dere får solgt!! :)

  SvarSlett
 28. Jeg blir satt ut av bagateller hver eneste dag, men blir irritert på meg selv for vi har det f***s så godt her i dette landet! Og jeg har så fine barn og fint hus og fin mann -
  absolutt ingen grunn til å klage!

  Men jeg har ikke oppvaskmaskin, så det klager jeg endel over <--- bagatell!

  SvarSlett
 29. Skjønner godt at du blir deppa, skuffet og lei deg når en sånn arbeidsinnsats ikke gir ønskede resultater. For å ikke snakke om at dere jo må få solgt for å klare alt sammen (i hvert fall må vi det), og det er stressende å vente sånn. Ja, det er jo alltid noen som sliter med større ting i livet. Og det å sette det i perspektiv kan være godt, men det er lov å deppe litt også! Håååper dere får solgt snart!:)

  SvarSlett
 30. Hei Pia :). Bagateller kan føles utrolig store iblant og jeg kjenner meg veldig igjen i reaksjonen din! Vi måtte ha tre visningsgrunder på leiligheten vi solgte for noen år siden. Svingte mellom håp, skuffelse, irritasjon, (forøvrig ekstrem irritasjon på mannen som nektet å akseptere det ene budet som endelig kom på visning 2 - men det viste det seg senere at vi tjente tohundretusen på - hurra for han! Sånn i ettertid ;)) - og voldsom glede den dagen salget var i boks. Dette ordner seg for dere til slutt :)!
  Kjøp og salg og budrunder er jammen noe av det jeg er glad jeg slipper å gjøre så ofte! Men - så var det dette med at vi i det hele tatt er heldige som har et hus å bo i. Viktig perspektiv du er inne på, og vi vet det jo innerst inne selv om vi tar bagatellene innover oss.
  Jeg har klart å overse en kommentar fra deg inne hos meg - på Isa Form-bildene. Så moro at du også har oppdaget henne! Og ikke minst så koselig at du oppdaget bloggen min! Jeg legger meg sporenstreks til som følger her, digger hverdagsberetningene, humoren og den uhøytidlige stilen din. Go Pia! :)

  SvarSlett
 31. *klappe på ryggen* såså, det skal gå bra ♥ jeg har jo flyttet 29 ganger (snart blir det 30) og solgt og kjøpt endel leiligheter og hus, og noen ganger tar det bare litt tid før det skjer, men det er litt som når man går høygravid og venter og tror aldri babyen kommer ut. Før eller siden så skjer det! ;) Hva med å sette i gang et aldri så lite garasjesalg og samtidig opplyse om at huset også er til salgs?? Jo flere som vet om at huset skal selges, jo større sjanse for å få solgt. *♥*

  SvarSlett
 32. Klart dere får solgt!
  Kjenner følelsen veldig godt. Vi hadde ingen (INGEN!!!) på den første visninge... Og det rant ikke akkurat inn dørene på de neste heller, men plutselig var det vår tur!
  Det slitsomme er jo å holde huset visningsklart i lengre tid...

  Forøvrig et fint innlegg!
  Det er viktig å tenke litt større og faktisk se hvor godt vi har det her! :)

  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 33. Selvfølgelig får dere solgt! Plutselig, før du aner det!
  Det er lov å bli deppa av sånne ting og andre "småting", ihvertfall når man kan tenke som deg allikevel!

  Ha en fin torsdag!

  SvarSlett
 34. Det er klart det er lov å bli skuffa (og til og med produsere en liten tåre) selv om vi er så heldige at vi bor i landet som gang på gang kåres til Verdens beste land å bo i!

  Hussalg er ofte veldig tilfeldig, et av hovedargumentene til hun som kjøpte huset vårt var at det var gjerde rundt hele tomta så hunden hennes kunne løpe fritt ute. Flaks for oss at vi hadde akkurat det hun bare MÅTTE ha.

  Lykke til med neste visning!

  SvarSlett
 35. Det ordner seg alltid for snille jenter!! Det er klart dere får solgt :)
  Jeg kan også bli skikkelig deppa for små "idiot-ting" innimellom. Så prøver jeg å sette ting litt i perspektiv, sånn som deg. Vi har da et fantastisk bra liv!!! Bare ikke alltid så lett å tenke det når skuffelsen er som størst ;) Så snart dere har solgt kan du le av det hele. Dessuten kan du jo se det positive i at dere må holde huset rent og ryddig en stund fremover, hihi..

  SvarSlett
 36. Lykke til med neste visning forresten!

  SvarSlett
 37. Nei men Pia da . Du får solgt til slutt, plutselig kommer det et bud og da ordner alt seg skal du se ;) Med tipp topp "sjainet" hus så er jo alt så mye bedre :)
  Hilsen Janne

  SvarSlett
 38. Kjenner meg igjen, og ja, det er som regel bagateller som kan ødelegge hele dager-IDIOTISK!

  Nå skal jeg være gla for at vi har mulighet til å pusse opp alt istedet for å irritere meg over at det ENDA ikke er ferdig!! Takk :)

  Lykke til videre!! Det er et hardkjør uten like, umulig å vite på forhånd at det er SÅ mye jobb som skal til..men alt ordner seg til slutt:)
  (bare vent til alle valgene ingen ende tar..mohaha..neida,det var slemt.. :p )

  SvarSlett
 39. "Everything will be ok in the end. If its not ok, its not the end" - Unknown

  SvarSlett
 40. Klart en tar på vei. Det er nå en gang sånn at hvis en gleder seg til noe så er fallhøyden tilstede.

  Det viktigeste er jo ikke om en snubler eller ikke, men om en kommer opp igjen etter rimelig tid og innser realitetene og at verden går videre.

  Det har du jo allerede gjort så da er du jo trygg! ;)

  SvarSlett
 41. Skjønner det så inderlig supergodt!!! Vi har hatt maaaaange visninger! Og andre hus i området har gått unna i en fei tidligere! Og med stor tomt, stor utleie med god inntekt og finfin beliggenhet, så burde det jo nærmest selge seg SELV, ikke sant?? Men nei...

  Så vi endte opp med å trekke det tilbake, starte hele prosessen på nytt med ny megler, og etter to visninger ble det solgt. ENDELIG!!!!!

  Men jammen har vi hatt nedturer. Og tanker om å tenne på hele dritten! :P

  Masse lykke til, Pia! Jeg krysser fingrene!!!

  SvarSlett
 42. Klart det er lov til å synes at livet er kjipt noen ganger! De som bor i u-land og har det "fælest" (teit skrevet, men du skjønner hva jeg mener) har ikke enerett på å synes at noe er kjipt.

  Selv om vi lever i verdens beste land så har vi lov til å grave oss ned og få medlidenhet vi også. Poenget er at vi etter ei lita (eller litt lenger enn lita for noen) stund setter alt i perspekiv og skjønner at vi egentlig har det ganske ålreit. Jeg har ikke på følelsen av at du er en person som går rundt og klager å syter over alt og ingenting. Tvert imot. Så bare samle all den medfølelsen du kan få på visningsskuffelsen, fordi du fortjener det!
  Så kan du tenke på at vi bor i verdens beste mammaland osv om en dag eller to :)
  God helg!

  SvarSlett
 43. Oh, yes baby. Kan bli satt ut av veldig rare ting. Den stakkars mannen min syntes nok jeg var noe uforståelig i begynnelsen av forholdet vårt. Men han holdt ut. Og det er en av de viktigste grunnene jeg har til å smile :D
  Jeg kjenner meg veldig godt igjen i det med forventninger som ikke blir innfridd. Kanskje den hyptigste grunnen min til å sippe. Men jeg er blitt flinkere med åra til å hente meg inn. Synes jeg selv i hvert fall :D

  Forøvrig tenker jeg mye på de damene i Afghanistan. Kjipt.

  Klem Ellen:)

  SvarSlett
 44. Alt ordner seg nok skal du se. Jeg har virkelig fått perspektiv på livet de siste dagene i den nye jobben min der jeg ser dødssyke mennesker hver dag. Mennesker som var på jobben for 2 dager siden og sitter nå og helt hjelpeløse etter hjerneslag i en rullestol

  SvarSlett
 45. Skjønner veldig godt at du ble skuffa, men dere får nok solgt skal du se :-)

  Oppmuntringsklem fra Siv

  SvarSlett
 46. Klart dere snart får solgt! (men det blir sikkert gørr å shine huset til neste visning..)

  Jeg er superflink til å bli satt ut av bagateller og jobber stadig med å prøve og ikke irritere over ting jeg ikke har kontroll over. -Og selvsagt er det alltid noen som har det værre, men det kan man ikke tenke på hele tiden. Det kan sant og si være godt å deppe litt av og til, så lenge det går over innen rimelighetens tid, eller hur?

  Lykke til med hussalg. Ting går seg til, er det ikke det en vis blogger pleier å skrive?

  SvarSlett
 47. Jeg blir satt ut av bagateller STADIG VEKK, jeg! Det er jo bare det at akkurat DA er de jo liksom ikke bagateller....det er jo først når man setter ting inn i litt større perspektiv man finner ut at de faktisk ER det!

  Jeg har vært i mange dype daler i løpet av mine SEKS ÅR i kjelleren hos SVIGERS (!!!!), de fire siste med ETT barn, det siste med TO!! Det er ikke alltid jeg har klart å se at det å sove fire på ett soverom er bagateller i det store og hele, for å si det sånn :) Derfor har også jeg lært meg å fokusere på de positive tingene i livet når dalene virker dypest; vi er friske, og vi bor billig i kjelleren mens drømmehuset blir til!

  Du får helt sikkert solgt - alle får det i disse dager!

  SvarSlett
 48. Ingen dager er like - så bagateller kan bli ganske enorme til tider ja ;)

  Fikk en del bilder i hodet mitt av starten på innlegget ditt......, men de hoppet som kaniner ut igjen etter en stund ;)

  Klæm Guri ;)

  SvarSlett
 49. Så mange fine ord til deg Pia:) Jeg kjenner meg sånn igjen. Det fins alltid noe å bekymre seg for, være skuffet over osv. Særlig når man har sterke følelser knyttet til det og det har man til sitt hjem. "Luksus"-problemer eller ei, det er lov å bli skuffa når man har jobba hardt. Gleder meg veldig til du skriver, nå har vi solgt- for det får dere:)

  SvarSlett
 50. Sjølvsagt! Det tek berre litt tid! :) (sa brura...) Eg kryssar fingrane, og tærne (eg er mjuk i tillerot osv...) og håper at alt ordnar seg SNART!

  God klem!
  E

  SvarSlett
 51. Vil ikkje akkurat kalle det ein bagatell, men eg forstår ka du meine...
  Blir satt ut av "små" ting rett som det e eg :o)

  Eg står på for tida eg ja, og det gjørr jammen meg du og ser eg! Kjekt å følla med på husprosjektet dåkkas.

  Klemz

  SvarSlett
 52. Dette ordnar seg. Reknar med meklaren seier noko om utsiktene til salg, gir tips osv. Lykke til!

  SvarSlett
 53. Jepp, blir satt ut rett som det er jeg.

  Men har lært meg å si at "det ordner seg alltid!"

  for det gjør det faktisk!

  går seg til dette her, men tvi tvi uansett!

  SvarSlett
 54. Djisøss, jeg holder jo på scrolle meg i hjel for å få kommentere! 54 kommentarer da eller? :-D

  Ja, det er dattera til morra si, det der se. But why roll -just ROCK!

  Hussalg er ingen bagatell i mine øyne. Joda, det er en grusom verden vi lever i, men å ha dårlig samvittighet for at man er nervøs når man skal selge huset, det kan vi ikke ha.

  Og om du er nervevrak eller likegyldig, hjelper ikke de kreftsyke eller de gravide i Afghanistan. Noen ganger må vi faktisk bry oss om det som er viktig for oss selv også, SELV om det i det store og det hele er uviktig for mange (alle) andre.

  Og det var ikke meningen å gi deg flere nerver nå, for SELVFØLGELIG FÅR DERE SOLGT HUSET! :-D

  Ha en fin kveld.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 55. Dere får solgt - snart!

  Vi flytter siste helga i mai. Har fått 1 jobbtilbud, på Skinnarberga, og venter på svar fra ortopedisk avdeling på sykehuset!
  Spennende!

  SvarSlett
 56. Åhhh, selv om det i den store sammenhengen er en bagatell så er det fryktelig skuffende de første dagene. Jeg har vært der 2 ganger den siste måneden. Jobba intenst, rydda, flytta ut ting, vaska og gnukka som aldri før. Og for å få skikkelig "visningsstandard" her tar det nesten to dager med god innsats (det er jo leiker og altfor mange ting overalt til vanlig). Første gang kom det 5-6 og ingen var interessert i å by, andre gang kom det 1! Gjett om jeg følte at det hadde vært en meningsløs og slitsom fridag da! Man legger jo inn betydelig innsats i å gjøre det fint, og selv synes jeg jo det er det beste huset/leil. jeg har hatt. Og helst ville jeg aldri flytta herfra, men med to barn og større og større sprellende mage så blir det desverre for liten plass. Det er nesten litt vanskelig å skjønne at ingen andre ser hvor fint det vil være å bo her...

  Men når den verste skuffelsen har lagt seg så er dagene like lykkelige eller hverdagslige som før, og man hadde jo et reint og fint hjem til neste dag iallfall!
  Så er det "på an igjen" en annen dag og bedre lykke neste gang - erfaringsmessig så ordner de fleste ting seg heldigvis etterhvert.

  Lykke til videre med hussalget!

  SvarSlett
 57. Lykke til med salg!
  Det er alltid spennende med visning og interessentlister osv... uansett så er jo forventningene der, sånn er det bare.
  Det er ikke så lett å ha is i magen hele tida selv om du vet at du skal ha det. Kanskje får du full klaff på neste visning?
  Jeg har kjøpt og solgt hus siden nittitallet, begynte som fattig ung student og jobbet meg oppover. Det er nesten for spennende iblant, men utrolig lærerikt og. Du trenger bare en som er interessert vet du (helst to som kan by oppover da...) men en holder!
  Husk det og ha is i magen!
  Jeg krysser fingrene for dere!
  Tenk så godt det blir når dere har solgt :)

  SvarSlett
 58. Been there, done that! Vi har solgt to boliger de siste årene. Den første var en drøm. Fem par involvert i budkrig. Vi fikk 265 000 over takst! Lykken! Men da vi solgte neste bolig fire år senere var det en annen historie. Visning etter visning, ingen bud. På noen visninger kom det til og med ingen! Nedtur! Men vi fikk solgt! Det ordner seg skal du se, Pia!

  Klem :-)

  SvarSlett
 59. Jeg vet akkurat hvordan du har det, det er en "crap" følelse, og selv om andre har det verre så hjelper ikke det så mye der og da.

  Men om man har evne til å koste av seg og gå videre så spiller det vel ikke noen rolle om man innimellom lar det som er bagateller i den store helheten vippe seg av pinnen. Det er ingen som takler motgang på samme måten som medgang, vi er bare mennesker alle sammen. Og ja - jeg blir helt klart satt ut av bagateller, men jeg har blitt flinkere til å la det ligge når jeg har fått summe meg:)

  Lykke til videre, vi fikk solgt og det gjør dere også!

  SvarSlett
 60. GRATULERER MED SALG!!! :D

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails