tirsdag 10. mai 2011

Hvem vinner?

Noe av det jeg ikke liker ved sånne gi-borter, er alle kommentarene.
Altså, det er veldig hyggelig med kommentarer.

Men når en har kommentert, tenker jeg at "Du må nesten få den rettetanga!"
Men så kommer en ny flott kommentar, etterfulgt av enda en.

Og jeg skulle så gjerne ha sendt ei rettetang til madebyjulia som har hår som en kaktus, eller til Silje-uten-blogg som skrev at hun sto utenfor Kiwi og fortalte alle hun så om blogglotteriet, eller til Whitebite som ikke trenger rettetang, eller til Kathrine som skal i to bryllup, eller til Lissie eller Gunhild, som faktisk visste hva turmalin var (takk for forklaring!), eller til Røsslyng som faktisk laget en hel sang til meg! Og sånn kan jeg fortsette i evigheter.

Men det gjør jeg ikke, og jeg kommer til å trekke på kjedelig vis 12.mai. For bare en kan vinne. Drømmen er å en gang få gjøre som Oprah eller Ellen eller de andre store damene, og bare kunne få si at "Alle får!".

Vinner du ikke inne hos meg, får du prøve lykken inne hos EllenSand.

Hun har mange ting på gang, blant annet kan du vinne en valgfri kjole.

Har du noen gang vunnet noe i en blogg?

Ha en herlig kveld, med eller uten hell!

22 kommentarer:

 1. Førstemann til mølla? :)

  SvarSlett
 2. Skjønner, men samtidig er det jo rettferdig som det er- å trekke :) Var superheldig å vinne genser inne hos Lille Plutt, så lever lenge på den! Ellers kan jeg huske å ha vunnet en Hunter kniv som liten unge, det var også stas. Selv om den lå godt gjemt og innpakket i mange år, hehe. Nei, venter i spenning jeg som alle de mange andre :D

  SvarSlett
 3. Jepp, jeg har vært veldig heldig. I fjor sommer, mens jeg var bortreist på ferie og dermed forhindra fra å takke, vant jeg hele 3 lotterier i en svusj, blant annet en herlig EllenSand-kjole.

  SvarSlett
 4. Vinner aldri noe jeg. Har egentlig både ulykke i "spill" og kjærlighet. Unntaket som bekrefter regelen? ;)

  Nå var ikke det ment som en sympatikommentar altså! Livet er er ikke så verst selv om.

  Trekking er nok det tryggeste.

  SvarSlett
 5. Jeg,-som aldri vinner noenting som helst,
  har faktisk vunnet flere blogglotteri i det siste,
  og det er jo supert.
  Ville veldig gjerne vunnet den kjolen!
  Den var super!

  SvarSlett
 6. Jeg har allerede en rettetang, så jeg trenger ingen flere, men har moret meg med å lese alle de herlige kommentarene du har fått:-)

  Har vunnet endel giveaways, og det kommer alltid i en klynge. Rart det der;-)
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 7. Jeg har faktisk vunnet blomsterløk og frø. Så nå blir det en fin hage kan du tru!!! (spesielt siden jeg tar livet av alle blomstene)

  SvarSlett
 8. Har faktisk vunnet to blogglotteri :)
  Men rettetang er bortkasta tid og krefter på meg ;)

  SvarSlett
 9. Niks, jeg vinner jo aldri..
  Men målet mitt er å vinne alles hjerter♥
  (ååå..søtt?)

  SvarSlett
 10. Tenkte du satt og var kjempespent og storkoste deg med Grand Prix-semifinalen når jeg leste tittelen på innlegget:-D

  SvarSlett
 11. Det blir som det blir uansett ;)

  SvarSlett
 12. Jeg er ikke med på så mange Give Aways, og er jeg med er det stort sett kun hos blogger jeg følger. Så det sier jo seg selv at det ikke blir så mange premier heller. Jeg har vunnet en t-skjorte, og den har jeg faktisk nevnt i et innlegg i dag også.

  Lykke til, til de som kjemper om rettetang hos deg, jeg "låner" datteren sin så jeg trenger ikke;-)

  SvarSlett
 13. Jeg har aldri vunnet noe..kan ikke komme på noe som helst!
  Men rettetang har jeg, så det er ikke så farlig denne gangen! :-)

  SvarSlett
 14. Jeg er sjelden med på sånt, men jeg fikk en veske en gang, som en jeg leser bloggen til har strikket. Den er kjempekul! :) Rettetang trenger jeg imidlertid ikke, jeg har GHD :)

  //Rhododhendron er for øvrig genialt, krever ingen stell og ser imponerende ut! :)

  SvarSlett
 15. Jeg har vunnet rotkniver og potetskreller.
  Er det Ellen Degenreres du snakker om? Hun er så morsom. Og hun gir bort masse!!! Det må være så gøy.
  Ellen :D

  SvarSlett
 16. Slapp av, trur ikkje du får så alt for mange på nakken når du gjer det på denne måten;) Og eg har bursdag den 13., så om nokon hugsar å gje meg litt pakker, sit nok ikkje skuffelsen i så lenge:P

  SvarSlett
 17. Kjenner jeg begynner å bli litt lei av sånne GiBorter.. men det kan bare være fordi jeg ikke vinner noe..(?) :D (Og - det er ikke personlig ment til deg!! Dette er jo en trend som florerer i bloggverdenen..) :)

  SvarSlett
 18. Takk for sist og for flott oppvartning! Det var veldig koselig!
  Kjekt å få hilse på mannen i huset og:-)
  Vi kom hjem i går til hus invadert av maur, så det er litt amper
  stemning her på morgenkvisten:-) Følte liksom vi hadde nok prosjekter på gang, om vi ikke skal drive med utryddelse av maur i tillegg...

  Klem

  SvarSlett
 19. Skjønner at det kan være vanskelig å velge ja, så trekning er det enkleste.
  Jeg har faktisk vunnet på blogglotteri noen ganger, og det er like stor stas hver gang. Nå har jeg mistet vinnerlykken jeg hadde på vinlotteriet på jobb i hele høst, så nå er det bare blogglotteriene igjen... Satser alt der!
  Har en finfin dag. Nå skal jeg se nærmere på lekestueinnlegget igjen...

  SvarSlett
 20. Hihi, jeg har vunnet ÉN gang. Og det var hos deg, Pia.

  SvarSlett
 21. Har aldri vunnet noe på blogglotteri - enda! Men det er veldig spennende å delta :)

  SvarSlett
 22. Jeg har faktisk vunnet både parfyme og babyramme + forskjellig små-stæsj.. Moromoro å vinne synes jeg!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails