onsdag 20. april 2011

En kjapp tur. Og behagelig sofa

Jeg var en kjapp tur innom IKEA.

Jeg skulle egentlig se på så mye at jeg ikke aner hva jeg skulle se på, så jeg løp bare gjennom varehuset. Jeg stoppet litt opp ved noen kommoder som var satt ned med 70%. Det er liksom noe med meg og 70%. Ser jeg 70% blir jeg automatisk veldig glad i det nedsatte produktet. Ja, jeg synes ofte det plutselig blir et nødvendig produkt å ha i hjemmet. Men denne gangen var jeg sterk, og løp videre.

Men jeg prøvesatt noen sofaer.

IKEA har noen sofaer som er snasne å se på, men ikke så snasne å sitte i.
Så oppdaget jeg nyheten Tidafors. Ikke akkurat et futuristisk preg over den grå sofaen, men du verden så deilig den var å sitte i! Jeg sank liksom ned. Ikke så langt ned at jeg måtte ha heisekran for å bli dratt opp. Mer sånn passe. Og den var høy og god i ryggen.
Jeg drømmer jo om en stilren, fancy, gjerne oransje sofa til nyhuset. Men en behagelig, ordinær grå sofa fra IKEA er vel like så greit?

Ha en behagelig kveld, med eller uten sofa!

19 kommentarer:

 1. Absolutt! Jeg foretrekker det behagelige foran det kule. Foran tv har vi en sofa som var veldig "in" da vi kjøpte den for fire år siden, men den er dessverre ikke så god å sitte i. Det er som regel sofagruppa i det andre hjørnet, jeg ender opp i om jeg ikke skal se tv, den er behagelig :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Ja, det er som om ein må stoppe opp, dersom det står 70% på ei vare, he,he!
  Sofaen var fin. Oransje er knas, for deg som vil ha farger. Men grått er meir tidlaust, og så kan du ha oransje puter i den! Du godeste, her kjem det interiørtips frå meg!!

  SvarSlett
 3. En oransje sofa høres kanllstilig ut. :)
  Min favoritt på ikea er karlstad-sofaen med knapper i svart skinn. Dritkul!
  Tidafors var også en stilig sofa. Er nok helt klart bedre å sitte i en karlstad-sofaen.
  Synes forøvrig oransje puter det var et godt tips fra Shy B.
  Ellen :)

  SvarSlett
 4. Ååååå det var en fin sofa, om du velger en grå sofa, kan du jo ha et knalloransje teppe under. Eller kanskje et knalloransje høyglanset salongbord ;) du får det nok til uansett du Pia !!

  Ha en snasen kveld!!

  -maren-

  SvarSlett
 5. Ja, bare tenk så mye penger du kan bruke til andre ting når du har kjøpt noe på 70% salg! Da blir det penger igjen til mye oransje stæsj, da!
  Shy B er jo den interiørdronningen, jo! :D

  SvarSlett
 6. Maren: Hvor har de oransje høyglansede salongborf? Eller er det kanskje noe man spraylakkerer sjøl?

  SvarSlett
 7. ville gått for komfort. Og at den er høy nok i ryggen. viktig. sofa er viktig i grunnen.

  SvarSlett
 8. Du skal ikke skue sofaen på fargen...... Men komfort er alfa og omega :))

  SvarSlett
 9. Det er som boligmarkedet: beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet. Ja, sofamarkedet altså; komfort, komfort, komfort.

  Nei, nå gjentar jeg meg selv igjen. Må være den ammetåken.

  Du kan jo legge masse fargeklatter i den sofaen, da! F.eks et sinkhus i neon.

  Klem B

  SvarSlett
 10. Skulle ønske vi hadde Ikea i nærheten, mannen i huset er veldig glad vi ikke har det...

  SvarSlett
 11. Tipset om orange puter har du allerede fått. Du kan jo ha noen i forskjellige farger og skifte med vær og vind.

  SvarSlett
 12. Du kan få malingen bengalakk blandet i ønsket farge,da får du et superblankt resultat.
  Nesten som pianolakk ...knallkult!
  Kjøp et bord på loppis,og mal i vei.

  SvarSlett
 13. Ha ha, et klart aldringstegn å tenke komfort framfor estetikk. Men jeg er enig i prioriteringen (jeg tilbringer jo tross alt en del tid i sofaen). Men jeg tror faktisk du finner komfortable sofaer som er hakket sprekere enn Tidafors.

  SvarSlett
 14. En ting til: Det gleder meg at du er inne på et oransje spor. Oransje puter? Me fix, vettu. Ja, jeg antar at jeg kan klare å sy en pute selv om jeg foreløpig ikke har prøvd. Jeg har jo fått sånn selvtillit på den syinga så jeg tror jeg mestrer både det ene og det andre. Ha ha ha.

  SvarSlett
 15. Cecilie von der Ohe14. mai 2011 kl. 00:44

  Jeg har en fin og rød sofa. Den er litt hullete og slitt, men det plager ikke meg. Alle sier at jeg må skifte den ut, men jeg hørte i et radioprogram at hvis man hadde vondt i ryggen, skulle man finne seg en gammel og slitt sofa. Jeg har ikke vondt i ryggen, men man kan jo aldri vite. I 2014 har den 20-årsjubileum.

  SvarSlett
 16. Får prøve å gjenskape kommentarer som forsvant i Blogger-rotet:

  Å velge komfort framfor estetikk er et godt aldringstegn. Men jeg er enig. Likevel tror jeg du kan finne en komfortabel sofa som er hakket sprekere enn Tidafors.

  SvarSlett
 17. Og en ting til: Gleder meg at du tenker oransje. Jeg fikser oransje puter! Jeg tror jo jeg kan sy hva som helst jeg nå. ☺

  SvarSlett
 18. Jeg skulle ønske vi hadde Ikea i nærheten, mannen er glad vi ikke har det.

  Hm... Dèja vu...

  SvarSlett
 19. Var innom IKEA i dag, ikke for å kjøpe sofa, men jeg prøvde denne. Ikke spesiellt cool å se på men MAKAN til komfort. Om min kjære får anledning til å prøve denne så hadde han kjøpt den på flekken. Komfort scorer høyt i forhold til utseende. Tror du kommer langt med litt sprekt tilbehør her ... Lykke til, og la oss endelig få vite hvilken sofa dere ender opp med.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails