fredag 27. mai 2011

Cakepops! Og konkurranse!

Jeg har tidligere nevnt at noen av henvendelsene jeg får ikke akkurat treffer midt i blinken, for å si det sånn.

Nå har jeg fått en hyggelig mail. Og jeg skal ikke dizze den. Jeg sprer den videre. For innholdet er kanskje interessant for andre enn meg.
Opplysningskontoret for brød og korn er på utkikk etter Norges flotteste og beste cakepops! Og siden de ser at jeg er en sånn aktiv mat- og kakeblogger, lurer de på om jeg vil bli med!

Nei, det vil jeg ikke.

Her er mailen.
Det er jeg som har uthevet med gult, og skrevet på med rødt.
(Og det står ikke jævel.)


De lurer også på om jeg kan informere og inspirere folk til å bli med på cakepopskonkurransen, og det er vel mer det de er ute etter, tenker jeg.  Men greit nok - herved vil jeg inspirere og informere dere alle. Om dette cake pops-greiene. Sleng dere med! Cake pops ruler! Pop til you drop! Ingen cake pop, ingen kos. Og så videre.

Og siden jeg selv en gang i mitt liv faktisk har lagd cake pops, benytter jeg også sjansen til nok en gang å vise fram de lekre cakepopsa jeg lagde, og så regner jeg med at dere alle kaster dere over cake smulene og butteret og alt sånt, og smeller i stand de lekreste cake pops i helgen. Det skal ihvertfall jeg!
Not.


Cakepops slo faktisk an.
Men det tok lang tid å lage!
Hmm, kanskje jeg skulle prøve en gang til?....

Skal du lage cake pops i helga? Og bør vi skrive cakepops i et eller to ord?

Ha en super fredag, med eller uten kakekuler!
Det var mange flotte kommentarer til gårsdagens innlegg. Og litt av intensjonen min var å få fram at vi er mange i samme båt. Og også at barn er ulike. For meg er det viktig å tenke at sånn er det bare, og så gjør man det beste ut av det, og så går det seg til:)
Jeg leser alle kommentarer, og jeg er innom mange blogger, men det er tider der jeg ikke får svart og kommentert:)
God helg!

26 kommentarer:

 1. Det var en gang i fortiden jeg drev med slikt..

  http://kjernesunn-nordkvinne.blogspot.com/2011/03/det-er-det-indre-som-teller.html

  Men ikke nå lenger.. For mye tid, for mye sukker (gikk opp vekt - så en lite gunstig hobby for sukker-elskere..) hehe

  SvarSlett
 2. Nix, definitivt ikke. Men kanskje litt rabarbrapai:-)

  Hva med pinnekake?

  SvarSlett
 3. hmmmm de så veldig gode ut, kjønner de ble poppis i huset.

  Klem

  SvarSlett
 4. Nå er jeg veldig spent om jeg får kommentert, er dritt lei av alle bloggerproblemene, grrr.

  Veldig viktig spørsmål du reiser der,Pia, cake pops eller cakepops. Jeg føler vi bør skrive det i to ord, det er jo tross alt English or what?

  Og klart jeg skal bake cp (hey, forkortelser er kult)hele 7 slag tenkte jeg.

  SvarSlett
 5. åh! Endeleg dagens latter, "der står ikkje jævel", ho,ho!
  Eg skal iallefall ikkje vere med i konkurranse, eg vil ikkje ha noko kake kurs, vil ikkje lære å lage kake. Mannen som lagar kake her i huset, og det skal han få gjere i fred.
  Om det skal vere i eitt eller to ord? Nei, det er ikkje eg den rette til å svare på, med mine dyslektiske tendensar...

  SvarSlett
 6. Midt i blinken for meg!! Juhu! Nå skal det blir keikpops!

  SvarSlett
 7. jeg mener cakepops i ett ord. jeger tross alt engelskmesteren her.
  Har forøvrig aldri hørt om fenomenet.

  SvarSlett
 8. jeger ja. eller jeg er.. (kanskje best i to ord)

  SvarSlett
 9. Ingen cakepops (ett ord, tror jeg) i helga på oss. Jeg har imidlertid planer om å lage det senere, men det blir nok ingen konkurranse.
  Ha ei flott helg :)

  SvarSlett
 10. pssssst.... jeg LAGER aldri cackepops.. men jeg har det ofte :) Jeg baker skuffekake og sjokoladekake til alle bursdager og markeringer... så skjærer jeg kantene bort fra begge kakene, for de er så harde og det blir grunnlaget for mine cakepops... så smelter jeg sjokolade, smør, melis, kaffe og vanilje og så blander jeg det inn i smulene... og blander godt... ja, jeg har forresten i et par SS syltetøy av ønsket smak også... og POFF... så er de ferdige... men jeg gidder ikke å sette pinner på dem så hos oss så heter de: Trollmor`s KULEkaker ;) Så kan man velge om det da er KULE kaker eller KULEKAKER :)

  Poff... for en lang kommentar... men etter din kjærlighetserklæring inne hos meg følte jeg at jeg var skyldig litt å da sjø.... ;) hihi

  Klem(z) <-- skriver den egentlig ikke altså... bare en helt vanlig klem...

  (Forøvrig, sånn for å lage denne kommentaren helt unødvendig lang så er det fullt ut mulig å gjøre end på et forhold fordi noen skriver Klemz og Koz... og om de da legger til Scnhuppzi etter det så er det faktisk lov å gjøre det ganske fort... jeg vet...)

  SvarSlett
 11. Yummi <3 Dette så godt ut <3

  SV: Tusen takk, Pia :) For en herlig kommentar <3 Den varmet mitt hjerte. Følte virkelig omsorgen i det du skrev <3

  SvarSlett
 12. Har aldri laget cakepops - tror ikke jeg kommer til å gjøre det heller:)..ser jo veldig godt ut da;)

  Men ville bare få nevnt at jeg går for ettordsvarianten.

  God helg!

  SvarSlett
 13. Tenkte jeg skulle ønske deg Fin-Fredag i gledesrus over å ha kontroll over blogger igjen!

  Og nei, ingen kake-på-pinne her. Vi holder oss til KIMS-kos på fredager.

  SvarSlett
 14. Frem for kulekaker! Norsk er ikke så dumt i Norge! Jeg er også programforpliktet til å si det, siden jeg har vært norsklærer!

  SvarSlett
 15. Jeg har allerede lagd en mislykket kake i dag, så jeg tror jeg må pleie selvtilliten min før jeg begir meg ut på nye kakeområder.
  Ellen :D

  SvarSlett
 16. Litt harselas med mailen var det vel, eller........... Tror vi avstår fra å hive oss på herfra, men man kan jo ønske alle andre lykke til med bakingen. He,he

  SvarSlett
 17. Føler liksom at Cake Pops mer blir en setning.
  Aller best med kakekuler!
  (Men så vet du jo at jeg er motstander av å dele opp ord unødig..)

  Jeg har også lagd kakekuler en gang.

  Nei!
  2 ganger!!!
  Jeg vinner!!!

  SvarSlett
 18. Hmmm...er ikke det ille mye jobb a?? Og for en sukkerfri familie...nei tror ikke det;) alle vil bruke bloggene for reklamen sin;)

  Fint innlegg under, du treffer nok de fleste der:)
  Ammer du enda? Ble overrasket.. ikke negativt altså!:) men jenta mi er 15 md, og syns hun er såå stor, kunne aldri ammet henne enda... men det som er moro med foreldrerollen, at vi alle er så forskjellige:) og barna også:)

  God helg, klem:)

  SvarSlett
 19. Trollmora: klemz tilbake

  fru-jansen: ja, ikke sant det er herlig når man endelig får logget seg inn? Får håpe bloggtrøbbelet er over nå.

  LiseB: norsk er absolutt ålreit i Norge, ja! Men jeg merker at engelsken sniker seg mer og mer innpå....

  Lykkelise: Jeg har lite erfaring mad cakepops, har laget det en gang. Og da tok det lang tid, ja.
  Jeps, fortsatt amming;)

  SvarSlett
 20. Hmm, dette har eg faktisk aldri hørt om......Må sjekkes ut ;)

  SvarSlett
 21. Hehe.. Eg hadde ikkje høyrt om det der cakepops-greiene eg, så grønn er eg. Men så har eg heller ikkje fått mail av det opplysningskontoren heller. Synest dine såg gode ut;) God laurdagskveld!! (....eller natt?)

  SvarSlett
 22. Kul blogg, besøke miin?? <3

  SvarSlett
 23. Skrives i to ord? Sånn in English?

  Ingen fare for at denne frøkna skal hive seg med i konkurransen heller, hehe.

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 24. Det ble ingen cake pops weekend (skal det være i tre ord når man skriver det sånn??) her i huset. Jeg prøvde meg på det en gang i november i fjor. Prosessen endte når jeg hadde ørten kuler liggende i kjøleskapet. Da var jeg møkklei og de ble liggende helt til de forsvant i søppelposen :) Jeg har lovt meg selv at jeg skal prøve på nytt til Almas neste bursdag.

  Kakekulebildet med Henny er forresten my all time favourite Henny picture!! (nå ble jeg plutselig engelsk)
  Hun er så henrykt over søtsaken i hendene sine at de lyser pur glede av henne :)Fantastisk bilde! (og der ble jeg nesten en pastellblogger også...)

  God siste rest av helgen!

  SvarSlett
 25. Blir dessverre ingen cakepops her i helga, men tipper de hadde slått godt an hos småjentene. Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 26. Cakepops. Cake pops. Jeg liker det i ett ord jeg..Og de må vel være veldig ok å servere i barnebursdager..? Spare på oppvasken, høhø.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails