onsdag 27. april 2011

Vil du ha en Oil? Fra selveste Olay?

Hvis jeg får noen henvendelser om å motta produkter, blir jeg jo i ekstase. Bring it on! hyler jeg ofte i svarmailen. Produktpakker i posten liver opp en ellers grå hverdag.

Jeg fikk en henvendelse fra selveste Oil of Olay. Og jeg sa, som sant var, at jeg gjerne tok imot noen oils eller hva de nå hadde å gi bort, men jeg var kanskje ikke den ultimate makeupproduktbloggeren?

Uansett, jeg fikk flere Oil of Olay-produkter. Faktisk hele sju stykker! Og det blir nesten litt for mye for meg. Jeg har aldri eid mer enn circa to produkter i samme serie.

Men kjære Oil of Olay - hva skal jeg skrive? Hva skal jeg linke til? Jeg fikk kun produkter, intet infoskriv! Skal jeg liksom bare finne på noe selv? Det beste jeg fant på nettet var denne sajten, men den er jo på engelsk. Men linker dit, da, så har jeg gjort litt, lissom.

Ja, ja, jeg får skrive at produktene ser delikate ut. Jeg har bare turt å åpne en av kremene.

Du loves ikke bare en endring av utseende, men en dramatisk endring, faktisk! Huden din skal liksom bli dramatisk mye yngre. Det er jo enestående! Jeg satser på at jeg vil se ut som en trettiåtteåring innen utgangen av juni.
Her har jeg lagt til en retroeffekt, sånn for å piffe opp bildene.
Det er begrensa hvor artig det er å se på bilder av hudkrem, lissom.

Disse sju produktene kommer jeg aldri til å klare å konsumere før de går ut på dato, så jeg får gi bort et par. Aner ikke hvilke, for jeg vil jo helst ha alle sjøl.

Tenkte jeg kjapt kunne trekke blant en av mine fiffige følgere, men så kom jeg på at følgere som Steffen eller Gro kanskje avskyr både Oil og Olay, og det vil jo være dumt å prakke på folk produkter de absolutt ikke vil ha.

Derfor spør jeg: Vil du ha et Oil of Olay-produkt eller to? Hvilke vil du ha?
Du får uansett den foundationen, den blir for avansert for meg. Kan ikke begynne med en tøtsj av foundation i min alder. Du får ikke serumet, det har jeg lagt min elsk på.

Og JA, det er ekte saker, altså. Ikke noe skvip jeg har handla på gata i Egypt. (Sånn som de derre "silke"skjerfene jeg så raust ga bort forrige gang)

Trekker i morra, orker ikke å telle så mange kommentarer.

Ha en fresh dag, med eller uten hudpleie!

50 kommentarer:

 1. LOOOOOVER du foryngelse, hopper jeg på med liv og lyst (i den grad det fortsatt er liv i denne gamle skrotten)

  Jeg skulle selvfølgelig hatt det serumet, men jeg forstår godt du vil ha det selv .. ikke at DU trenger det... kremt... men altså, det er sikkert dyrt og eksklusivt og du vil kanskje muligens få bruk for det SEINERE en gang, men altså ikke ENNÅ ... (ro,ro til fiskeskjær ...)

  .. men om du har noe som jeg blir bittelitt yngre av ...? ;)

  SvarSlett
 2. Berit: Jeg lover ingenting - det er OIL of OLAY som lover;)

  SvarSlett
 3. ja da jeg er en ældre tøs, kunne jeg godt trænge til en foryngelseskur, så den er jeg med på:)

  SvarSlett
 4. Det er forresten to typer serum jeg har fått, så jeg kan gjerne gi bort det ene serumet. Let`s face it - hvor mange serumer trenger man, lissom?

  SvarSlett
 5. Jeg prøver gjerne nye kremer, jeg. Hvis ikke jeg også kommer til å se ut som en 38-åring da. Siden jeg bare er 34 i utgangspunktet altså. Men å ha blitt 3-barnsmamma har tydeligvis hatt stor innvirkning på huden, for den nærmer seg 38 nå, føler jeg...

  SvarSlett
 6. Åh, Wake Up Wonder, høres jo ut som om det kan gjøre hverdagen adskillig enklere da??!! :D

  SvarSlett
 7. Oj flaks at eg endleg fekk tid å logge meg på frå Island. Og du er den fyrste eg sjekkar, smisk, smisk!! Det er samma for meg kva eg vinn. Eg har jo bada i den Blå Lagune så eg er allereie 10 år yngre :)

  SvarSlett
 8. Jeg trenger også litt fornying:) :) :)

  SvarSlett
 9. Haha, vil gjerne ha en krem! Hvis jeg vinner, foreslår jeg noe med antialdring siden jeg har mange våkenetter i vente;)

  Karianne

  SvarSlett
 10. Jeg trenger enkel hudpleie. Den cleanseren kunne jeg kanskje rekke å få brugt både morgen og kveld?

  SvarSlett
 11. I'm in. Ønsker meg mer enn gjerne et oljeprodukt. Spesielt et fra Olay.

  SvarSlett
 12. hadde du sett meg så hadde du stumt sendt meg kremer, serum, dekk og felg. Skriv meg opp! Sukk. . .

  SvarSlett
 13. Jeg tar rett og slett det jeg får jeg! Noe er bedre enn ingenting!!! Tenk det gitt:-) Ha en strålende hudvakker dag! Klem Kristin

  SvarSlett
 14. Jeg også! Passert 40 vettu, prøver det meste av kremer da.

  Hehe Pia, godt et ikke bare er jeg som ler idiotisk av meg selv. Utsagnet var liksom så gjenkjennende at jeg begynte å le idiotisk for meg selv av det.

  SvarSlett
 15. Gratis mulighet til å stoppe rynkene? ja takk! Og siden ingen sender meg gratis ting i posten er dette verdt et forsøk. Visaen går nemlig varm for tiden, siden jeg er nødt for å handle alt selv. Skammelig! Krysser fingrene for at noen snart sender meg støvesugere, hagemøbler og ja you name it for testing og den slags ;-)

  SvarSlett
 16. Sidan eg er 30 år (eller faktisk 29!) er eg ung nok til å hive meg på foundation-bølga som eg har sniffa på i ei årrekke, men ikkje gidda å kjøpe noko i tilfelle det berre blir teit. Her ser eg ein moglegheit til å prøve - for free!!! Er eg heldig? Er eg?

  SvarSlett
 17. Du eller OIL of OLAY går nesten ut på ett.. Etter denne give-awayen er det "Pia, det er hun OIL of OLAY-dama" ;)

  SvarSlett
 18. Siden jeg antagelig er den eldste av alle sammen her trenger jeg vel Wake up wonder??? Lover at hvis jeg vinner skal jeg ha et speil ved nattbordslampa - og kamera. Kanskje.

  SvarSlett
 19. Serum eller en krem - bring it over to me!:)

  SvarSlett
 20. Hahaha, du får sagt det, Pia. Jeg ønsker meg den kremen som lover DRAMATICALLY YOUNGER LOOKING SKIN. Høres nesten skummelt ut...
  Serumet skal du få ha for deg selv;)

  Marthe

  SvarSlett
 21. Klart jeg vil ha en OIL! Nærmer meg drastisk førti.. så kunne vel strengt tatt trengt både det ene og det andre.. En krem, et serum, hva som helst! Nå skal jeg krysse fingrene :)
  Ha en fin dag, Pia!

  SvarSlett
 22. 3 point treatment kremen så fin ut, el hva het den? Den røde.. og foundation kunne jeg jo ha prøvd meg på;)
  Sliten etter all oppussing nå,så noen kremer og flotte seg på kunne jeg jo ha trengt ;)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 23. Holy Crap, Kvinne !! Her trengs både Oil & Olay og God knows what !!! Hiv`an over !! Foundation e GOILL !

  Klæm

  SvarSlett
 24. Ja takk, jeg prøver gjerne nye kremer!
  Hvem sier vel nei takk til å se yngre ut! ;)

  SvarSlett
 25. Nok en gusten kvinne kaster seg over muligheten til å bli et par år yngre i et jafs...
  Alt som lover at den inneholder 7 ting som skal stoppe aldring er velkommen, og jeg tar også gjerne imot serum og foundation og ... ja- jeg sier vel jatakk til det meste jeg, men sånn cleansing - det suger jeg på, så det kan du jo gi til en annen medgusten kvinne.

  Ikke dårlig at du får sånne kremgreier i posten, og bare tenk når Jotun oppdager at du skal bygge hus..

  SvarSlett
 26. Et vidunderprodukt sier man da sjelden nei til? Ikke mye foundation som er i bruk her, men jeg er lykkelig uansett hva som eventuelt måtte dukke opp i postkassa :) Hæppi skvett!

  Det er ikke en vidunderkrem for forslåtte knær der? Fikk et hardt og ublidt møte med skogens steiner i går, og det merkes... (hint hint - stakkars meg... *ler* )

  SvarSlett
 27. ville hatt et før og etter bilde av deg jeg, Pia, men det er det vel ikke noe vits i å ønske seg;)
  Da jeg ikke ser for meg ingen bruk før de går ut på dato, trekker jeg meg fra trekkinga:) Kjenner meg så raus idag;)
  Trine:)

  SvarSlett
 28. Siden jeg har en mann som er yngre enn meg, så trenger jeg alt som kan være med på å gjøre at jeg ser yngre ut enn han...

  SvarSlett
 29. Dette er jo midt i blinken for meg!!:) 36 år - bruker null sminke... Da trenger man noen kremer/serumer som kan fikse litt ;)

  SvarSlett
 30. Ooh... Jeg tar absolutt gjerne litt foundation! Og en god nattkrem, er heller ikke å forakte :)

  ;)

  SvarSlett
 31. Niks, jeg er så ungdommelig og ung til sinns, at jeg trenger overhodet ingen hjelpemidler.
  (det er ihvertfall det jeg selv tror)

  Men jeg vet om et triks Pia: du må bruke deg selv når du skal reklamere.. Slik som Kim Catrall (hun reklamerer for Oil of Ulay, i disse dager og hun er 54..) Det er jo en grunn til at akkurat du er blitt plukket ut..
  Ta det til deg.

  SvarSlett
 32. Takk for kommentar i min blogg. Måtte jo inn og sjekke din og rett på giveaway da gitt:) er med jeg ! Å se frisk og fresh ut med nattevåk og ammetåke sier jeg ikke nei til:)

  SvarSlett
 33. Aner ikke jeg Pia, ser så dårlig, selv med briller at jeg ikke klarer å skille produktene fra hverandre;)

  SvarSlett
 34. Hvis den foundation-saken dekker blå ringer rundt øynene og får poser til å forsvinne (ikke handleposer, Pia, poser under øynene), da sier jeg takk og amen. Og halleluja!
  Ellen :D

  SvarSlett
 35. ja takk skal du ha!! Forsyn meg gjerne med både det ene og andre- du kan velge helt selv!! :-)

  Lykke til med flytting og husbygging! Du går en slitsom tid i møte, men det er visst verdt det når man engang kommer ut i andre enden. Jeg vet ikke, for jeg virrer fortsatt ganske fortapt inne i den mørke tunnellen... Håper vårsola snart bringer med seg overskudd til å ta malekostene fatt igjen!!

  Eirin :D

  SvarSlett
 36. Ble vist en del kommentarer å telle på deg allikevel :-P Ja takk sier jeg, her er alt av interesse! Elsker kremer og slikt jeg :-)

  SvarSlett
 37. Henger meg på jeg også :-) Om jeg får ønske, så skulle jeg kanskje hatt behov for litt wake up...eller kanskje den som gir yngre hud??

  Uansett - ha en fin kveld, Pia

  SvarSlett
 38. Hvem sier vel nei til slikt? En må jo prøve. Tar gjerne litt dekking og litt rensing jeg. Eller 3 punkt noe?

  TRENGER det sikker uansett. ;)

  Hvordan får en slike gratisting egentlig?

  SvarSlett
 39. Vil GJERNE ha noe som kan gjøre utsendet foryngra... Med 2 små barn, 1 hund og 1 mann blir ikke utseendet akkurat bedre med åra.. Enda jeg bare er 23 år... *skammer seg over å ha latt forfalle*

  SvarSlett
 40. Serum? Det hørtes flott ut. Om det er sånn sannhetsserum, er jeg i hvertfall interessert! Ja, takk.

  SvarSlett
 41. Det var det jeg visste, du har gått veien fra scrappeblogg til mammablogg til makeupblogg. Aiaiai!

  Er litt usikker på om jeg skal melde meg på, men spilte Alias i ferien og mannen bare lo da jeg prøvde å forklare hudkrem som: "noe det hender jeg har i ansiktet hvis jeg har tørr hud"... Han gjetta hudkrem, men klappa seg på låret og lo og mente at den måtte vel ha gått ut for noen år siden. Og det har den antagelig.

  Konklusjon 1: Dette ble mer et blogginnlegg enn en kommentar.
  Konklusjon 2: Jeg hiver meg med og ønsker meg det som ligner mest på en vanlig ansiktskrem. Hvis ikke jeg får ønsket mitt oppfylt kan du trekke i blinde og overraske meg.

  SvarSlett
 42. jeg er veldig glad i all slags kremer som lover meg fantastisk hud og serum er bare ja takk, eller kanskje en nattkrem hadde vært tingen. Det har jeg faktisk aldri hatt. og du har rett, det het oil of olay for mange mange år siden og jeg har ikke eid ett eneste produkt fra dem siden det het det for lenge siden tilbake i ungdommen min.

  SvarSlett
 43. Det hadde you ikke gjort noe med en Wake Up Wonder - høres fantastisk ut, tenk noe som kan vekke meg på morgenen. Tone

  SvarSlett
 44. Hei!
  Jeg har bare et par dråper med ansiktskrem igjen, så du må gjerne putte noe som kan brukes til det formålet i poskassen min en dag du er på vei for å befare grunnmuren deres! Jeg snakket med mannen din i går, og han sa han skjønte det var meg som var den fremtidige blogger-naboen deres:-)

  SvarSlett
 45. I´m in!!!! Jeg elsker alt anti-age og foryngende!!! Ja, takk!!!! :-)

  SvarSlett
 46. jeg er avhengig av foundation, så jatakk vil gjerne være med på trekning! Av OLAY foundation! hehe!

  SvarSlett
 47. Jeg er også med. Snek meg til å lese i går, midt i arbeidstida, og måtte da le lydløst. Utrolig hvordan du kan skrive om alle slags tema.

  SvarSlett
 48. Om Olay gjør deg årevis yngre vet jeg ikke men det er et godt produkt :-) Det viser flere uavhengige tester - de hevder seg godt i test sammen med langt dyrere kremer. Lykke til

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails