onsdag 27. april 2011

Olay!! Ikke oil!

Snakk om blemme! Snakk om å dumme seg loddrett ut! Ved en nærmere titt på produktene, oppdager jeg at det overhode ikke er snakk om noe oil! Kun Olay!

Hvordan kunne jeg!?! Hvor fikk jeg ordet oil fra, egentlig?


Men til mitt forsvar - det het da Oil of Olay tidligere? Eller er dette jeg har mottatt noe helt annet? Er jeg ubevisst trukket inn i en Olay-kampanje der de febrilsk prøver å kvitte seg med et oily image, og så kommer jeg og spolerer hele greia?

Sorry, Olay, dette tar jeg på min kappe. Jeg er jo faktisk lesekyndig, og burde ha sett at det ikke sto noe Oil på disse produktene.

For å rette opp forrige innlegg får jeg si: Oil of Olay suger! New Olay ruler! (Eller gjør jeg bare vondt verre nå?)

Og, nei, jeg har overhode ikke blitt noen Olay-kvinne, og dobbelt-nei, jeg stiller ikke opp på noen før/etter-bilder. Med mindre jeg plutselig våkner opp en dag og har fått et dramatisk yngre utseende. Noe vi jo alle tror vil skje. Not.

Håper dere ikke føler dere har blitt ført bak lyset, og alt i forrige innlegg gjelder fortsatt. Bortsett fra at det ikke er noen oils jeg har å gi bort. Kun Olays.

Ha en skamfull kveld, med eller uten olje!

23 kommentarer:

 1. Joda , du har heilt rett- det heitte Oil of Olay før, så vidt eg hugsar. ;)

  SvarSlett
 2. Hehe, godt eksempel på at reklamen deres funka, jeg tenker fortsatt "oilovjulei" iallefall!

  SvarSlett
 3. Helt sikker på at det het Oil of Olay før:-)

  SvarSlett
 4. jeg ler og ler:) Lurer på om Olay visste hva de gjorde da de sendte produktene til deg, Pia, men god reklame får de da:)
  Det het Oil of Olay før, la ikke merke til det heller jeg:)
  Du er bare så morsom og god:)
  Trine:)

  SvarSlett
 5. jajaja det heter da oil of ulay.. de sa det på Ellen-show. I dag faktisk.

  SvarSlett
 6. Whitebite: Ja, men det står da ikke OIL OF på disse pakkene? Overhode ikke! De må ha bytta navn. For det må jo være samme produkt/firma/whatever.

  SvarSlett
 7. På det glade 90-tall er jeg bombesikker på at det het Oil of Olay!

  SvarSlett
 8. Jeg reagerte ikke på "feiltagelsen" så her er du nok ganske trygg.

  Blir spennende med "etter" bilde da! ;)

  SvarSlett
 9. hahaha,herlig!!
  Men hvor mange av oss andre merket egentlig at det ikke sto der?? Ikke jeg i allefall..haha

  SvarSlett
 10. Heter det ikke oil of..ennå da? Gjorde det jaffal før! :-)

  SvarSlett
 11. Kari Anne: Ja, så hvis Olay faktisk ønsker å kvitte seg med Oilen, må de tydeligvis jobbe hardt. Men jeg begynner å mistenke at det er det de driver med akkurat nå - får oss til å skrive det og gruble...Men, pytt sann:)

  SvarSlett
 12. Frk Virrum: Sjekk bildene jeg har tatt, da! Ikke noe OIL!

  SvarSlett
 13. Tipper de er mer enn fornøyd, jeg, her legges det jo flerfoldige hoder i bløt, og tankene gjør ikke annet enn å kretse rundt deres edle produkter! Så det så. :D

  SvarSlett
 14. Haha, hadde du ikke skrevet dette innlegget her hadde jeg aldri oppdaget at de har fjernet de to første ordene. Tror de skal slite godt med å få innprenta det nye navnet hos befolkningen! (hvertfall blant oss som var teens på 90-tallet)

  Synes forresten de kunne ha piffa opp designen før navnet. er det bare meg eller ser den ikke fryktelig... gammel... ut? Ligner jo på noe av det farmor brukte å ha i badeskapet sitt.

  SvarSlett
 15. Oil of Olay, rosa flaske. Husker den godt jeg. Fant bilde av den til og med, men jeg tror jammen meg det bare sto Olay på den også...

  SvarSlett
 16. Ikke barebare å holde orden på alt..

  SvarSlett
 17. He,he! Reklame har de fått anyway! :) Men dersom jeg er med i trekningen så blir jeg glad for hva som helst. Jeg har lite greie på sånn, og bruker kun fuktighetskrem (og sminke)! Så alt vil fortone seg som rene luxusen i heimen her. :)
  Ha en super and oily dag!

  SvarSlett
 18. Oi Oil of Olay, de liker jeg. Likte dem enda bedre da de kom i rosa flasker. Det var helt klart noe med det der rosa.. Er de like gode? Jeg vil gjerne vinne en flaske eller kanskje 2 også om jeg fortsatt har sjans! Jeg har oppdaget et par rynker og de må jobbes med fra den spede start! :D God kveld til deg fra meg.

  SvarSlett
 19. Den heitte oil of Ulay før! Dersom du googlar, så finn du bilde av gamle, gode OIL of ULAY!

  SvarSlett
 20. Nemlig, det het det før ja.
  Men Pia, jeg er sikker på at de synes dette er helt greit. Her er det jo reklame i flust.

  Apropos noe helt annet :) Jeg har fått hentelapp i posten, så i morgen går turen til postkontoret. Jeg har en følelse av at en grønn ku venter på meg...tra-la-la!

  SvarSlett
 21. He,he,he,he,he! Du må være den dårligste til å reklamerer for produktene du får! Og det synes jeg er helt herlig!!!!!!!!! Og jeg vil ikke være med i trekningen av produktene:) Ha en fin dag uten promotering!!!!!!

  SvarSlett
 22. Det het Oil of Olay før, ja. Hvis det da ikke het Oil of Ulay, slik noen er inne på over her - det het i alle fall bare Ulay - med U - en stund også, det er jeg 80% sikker på! Så det er ikke rart en stakkar blir litt forvirra! :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails