mandag 4. april 2011

Gjenferd. Og Jo

Blogginga tar TV-tittingtid. Greit nok.
Blogginga tar lesetid. Ikke så ålreit.

Snart kommer Jo Nesbøs nye bok, og den skal jeg kaste meg over umiddelbart.
Mange har forhåndsbestilt boka, uten at noen egentlig vet hva boka handler om.
Jeg veit bare at den heter "Gjenferd".
Og at man kan få den hjem i postkassa i juni.
Jeg liker denne mannen.
Bilde fra dagsavisen

Jeg er sikker på at Jo leverer. Det gjør han alltid. Noen kan du bare stole på.

Digger du Jo?

Ha en spennende dag, med eller uten Harry Hole!

40 kommentarer:

 1. Sist jeg forhåndsbestilte Jo Nesbø-bok var postgangen så sen at de hadde den på bokhandelen her før jeg fikk den i posten. Så tror jeg dropper det denne gangen.

  Joda, digger Jo, og skal selvsagt kjøpe boka uten å vite hva den handler om. Jeg synes egentlig ikke Snømannen var best, da var Frelseren bedre. Og selvsagt Rødstrupe.

  SvarSlett
 2. Er ikke så flink til å lese bøker jeg Pia . Men har fått med meg, at det er Jo jeg skal lese hvis jeg vil ha krim . Kanskje jeg skal kjøpe en Jo til påsken ? ;) Jeg liker musikken hans - jenter som kommer og jenter som går, er en glad låt :)
  Shallabais ;)

  SvarSlett
 3. Ikke akkurat digger,men han er helt ok.
  Så den nye boka hans kommer nok også inn i bokhylla

  Ønsker deg en fiin uke

  SvarSlett
 4. Han er ihvertfall pen å se på ;-)
  Aldri lest ei bok av han..et eller annet med meg og norske forfattere...

  ha en flott dag og klem fra meg

  SvarSlett
 5. Liker Jo? Nei, jeg ELSKER Jo. Jo pleier å bli med deg på ferie, og denne gangen drar vi til de varmere strøk, der han nok en gang skal få opp pulsen min under skyggen av et palmetre.

  SvarSlett
 6. JA, Jo er en av favorittene! Har en fin ordning, svigerfar kjøper boka og leser den (som regel i løpet av et par dager), så kan Hege overta den. Helt supert! :D
  Gleder meg til det kommer ny Jo-bok!

  SvarSlett
 7. jeps jeg DIGGER JO!!
  Spesielt bøkene hans!!

  SvarSlett
 8. Foretrekker helt klart forfatteren fremfor musikeren! Bøkene hans får meg til å grøsse, måten han tar livet av folk på overrasker meg hver gang:) Gleder meg til neste bok!

  SvarSlett
 9. Jeg digger Jo! Jo er snasen, Jo er sjarmerende, Jo skriver gode bøker, Jo er intelligent, Jo kunne fått bli med meg på en øde øy (om vi var ledige begge to).

  Veldig enig i de to første linjene i innlegget ditt. Jeg har jo ikke en gang lest Panserhjerte ennå, uææææ.

  SvarSlett
 10. Jeg digger Jo. Men digger Anna Gavalda bedre...
  Men av norske forfattere er Jo et godt stykke oppe på listen, ja :)

  SvarSlett
 11. Jo er ålreit han, men jeg har aldri tenkt på at han kanskje er litt snasen også. Ikke før nå. Det bildet var ganske flatterende, jeg tror han er en sånn mann som blir penere med alderen jeg. Når man i tillegg har i bakhodet at han er et kreativt multitalent så blir han enda mer attraktiv. Det er i hvert fall min mening da. Jeg må nok lese den boken ja. Synes Snømannen var best jeg! Etter den var jeg redd for snømenn i tre år.

  SvarSlett
 12. liker definitivt Jo Nesbø, både som forfatter og musiker:) Men snasen.....? grei nok:)
  Trine:)

  SvarSlett
 13. JA,jeg digger Jo, såpass at jeg skrev særemne om ham og har i tillegg tilpasset oppussingen så vi er ferdige til boka kommer ut!

  (det siste var løgn, med fy søren det passet bra-får ikke gjort mye annet når man har begynt på en ny bok med selveste- Harry Hole!!)

  Men gisper fortsatt etter luft fra forrige- den følelsen av å være innesperret på en hytte fylt av snø-ææææ..han skriver så jeg lever meg inn i alt! ÅÅÅ som jeg gleder meg!!

  SvarSlett
 14. Digger bøkene til Jo!
  Gleder meg,
  men har ikke forhåndsbestilt.
  Får nok tak i den allikevel.

  SvarSlett
 15. YES! Jeg digger den mannen. Har forhåndsbestilt boka og gleder meg veldig. Resten av familien gruer seg, for da blir jeg temmelig fraværende noen dager.
  Ellen :)

  SvarSlett
 16. Forstår at han er genial, på mange måtar. Men eg er altfor pysete til å lesa krim.... :)

  SvarSlett
 17. Jeg digger definitivt JO. Både som forfatter og musiker. Ikke er han gæærn å se på heller.
  Og jeg digger Harry Hole!
  Jeg har ikke fårhåndsbestilt, men skal vel vite å få sikra meg en utgave uansett :)

  Ha en alletiders mandag!

  SvarSlett
 18. Wiiiii... Gleder meg masse til den nye boka! Jo Nesbø leverer ALLTID!!
  Har slukt de andre bøkene, så dette blir nok super sommerlektyre!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 19. Sikkert en spennende bok:)

  Ønsker deg en flott mandag:)

  SvarSlett
 20. Digger, digger, digger Jo! Og Harry. Digger Harry!!! ;-)

  SvarSlett
 21. Gha, jeg leser altfor altfor lite bøker. Det HAR nok med bloggen å gjøre, hehe. Jeg har ikke lest noenting av Jo, jeg. Jeg får stole på din vurdering!:D

  SvarSlett
 22. Jeg leser ikke noe før jeg er ferdig med studiene - garantert! Det blir som for en narkoman å begynne med bare liiitt narkotika - rett på kjøret!! Jeg digger Jo, han er kjempeflink!! :)

  SvarSlett
 23. Har hivd meg på lydbøker jeg! Genialt. Kan jeg gjøre to ting samtidig. Vanskelig å holde strikketøy og bok samtidig ;)

  Kos deg med jo! Han er flink!! :)

  SvarSlett
 24. Jeg har ikke lest noen av bøkene om Harry Hole. Men er anbefalt å lese de ettersom de skal være bra. Fyren er bra snasig å se på da :-)Krim har ikke vært min sterke (lese)side, kanskje på tide å bli kjent med krimverdenen !

  SvarSlett
 25. Jo er bare fantastisk. ja skal lese boka og.

  SvarSlett
 26. Jo er mannen, til tross for at jeg ikke digger Harry Hole! Men barnebøkene hans om Doktor Proktor, de er fantastiske! Endelig en norsk forfatter som skriver bra bøker som bare er morsomme!

  SvarSlett
 27. Jeg har lest veldig mye, men faktisk ikke noe særlig av Joe Nesbø utenom Doktor Proktor :)
  En gang skal jeg bla meg gjennom samlingen hans
  Kos deg med boka når den kommer. Kjekt om du vil dele litt om den med oss :)

  SvarSlett
 28. Jeg er ikke særlig glad i å lese krim, men gjør det fra tid til annen for å henge litt med. -Kanskje jeg skulle ha gitt Jo en sjanse? Det er jo snart påske, og da bør man ifølge hovedstadsavisene lese krim.

  SvarSlett
 29. Åh jeg digger bøkene hans. Spesielt de om Harry Hole! De er så spennende at jeg ikke klarer å legge de fra meg. Går hardt ut over nattesøvnen, men absolutt verdt det!

  SvarSlett
 30. Aldri lest ham! Jeg er visst en av de få tydeligvis... :D

  Og - ja, våren er ankommet sørlandet. Men fortvil ikke - den holder på å spre seg nordover! :)

  SvarSlett
 31. Jeg er forelska i Jo. Helt sant. Jeg sier ikke mer....

  SvarSlett
 32. Jeg har ikke lest så mange av Jo Nesbø sine bøker. Ettersom jeg er veldig opptatt av det overnaturlige skal jeg nok lese Gjenferd når den kommer. For øvrig er min yndlingsforfatter Unni Lindell. Jeg ambefaler på det sterkeste Sukkerdøden som kom ut i høst.

  SvarSlett
 33. Jo er sexy. Skulle gjerne lest alle bøkene hans. Har hatt sperre på lesing sidan eg skada nakken for 3 år sidan. Kunne jo ha kjøpt/lånt lydbøker? Hmmm... Det skal eg jammen gjere.

  Og så til første april-inlegga dine; eg er så glad for at du tok til deg tipsa om å skape ein header som representerer deg! Takk for at eg lo høgt, har hatt ein dag med smerter, og det gjer SÅ godt å le!

  Stå på dama; og ha endeleg nok skjerf og slikt på barna, vårlufta er skummel ;)

  E

  SvarSlett
 34. Oiii jeg har ikke begynt på Jo ennå jeg, av innleggene over ser jeg at jeg har MYE å glede meg til. Takk for at du minte meg på han, Harry Hole står i bokhylla allerede, men IKKE nr 1, og da begynner ikke jeg i feil ende altså... Etter at jeg har gjort meg ferdig med Kanusgård som jeg jobber med nå... (om jeg blir ferdig noengang) skal jeg ta for meg Harry Hole... -og JO :) Gleder meg!

  SvarSlett
 35. Ja, jeg digger Jo!! Eller rettere sagt bøkene hans. Jeg kjenner jo ikke Jo, selv om jeg har prata så vidt m han i en ballbinge...Husker ikke hva vi prata om, var nok litt star struck...:-)

  SvarSlett
 36. Hos meg er det strikking og hekling som stjeler lesetida. Det er litt krise faktisk:o( Men Jo Nesbøs neste blir garantert lest! Den siste boka jeg leste ferdig var vel hans óg, når jeg tenker meg om - den siste Doktor Proktor-boka;o)

  SvarSlett
 37. Så dersom du forsvinner noen dager i juni så vet vi hvorfor .

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails