lørdag 2. april 2011

Aprilsnarr! Og back to normal

De fleste av dere skjønte det vel, men - FOR GUDS SKYLD- alt jeg serverte dere i går var oppspinn, mikkmakk og bullshit! Bare så det er skrevet.

Jeg skal ikke endre noe på bloggen, jeg sikter ikke mot noen topp og det blir ingen sinkhus til folket. Djises! Hva tar dere meg for?!
Let`s face it.
Det er neppe denne kvinnen som er best egna til å pushe make up og outfits på kidsa.
Her er jeg strålende opplagt som vanlig tidlig en lørdags morgen.

Jeg liker å tulle, samtidig som jeg ikke liker å lure noen trill rundt. Så jeg ble litt usikker utover dagen i går om dere virkelig trodde på meg eller ei. Og så håper jeg jo inderlig at de som ga seg ende over i går, stikker innom i dag og leser dette.

De reklamegreiene har jeg styrt på med lenge - drømmen var jo å ha mote og makeup flæsjende over hele bloggen på selveste 1.april. Jeg har øvd meg ved å gradvis legge inn annonsebannere på siden min. Og i går toppet jeg det ved å pøse på med så mye jeg klarte.

Jeg hadde mange ideer før gårsdagens innlegg.
Jeg er ganske god når det gjelder å komme med gode rare ideer, men å sette alle ideene ut i praksis sliter jeg noen ganger med. Jeg må ha hjelp til utforming.

Jeg kan vite inni meg hvordan et kult hus skulle vært innredet, men jeg klarer ikke å få det til i praksis.
Jeg kan ha ideer til morsomme tegninger, men klarer ikke å tegne.
Og jeg kan ha tanker om hvordan den ideelle rosabloggen burde sett ut, men klarer ikke å fikse det sjøl.

Derfor måtte jeg ty til eksperthjelp. Så jeg må få takke Siwan som laget den mildt sagt smæsjinge headeren for meg. Oppgaven hennes ble å lage en header som var minst mulig meg. Det fikset hun flott. Tusen takk, Siwan! Du kan noe jeg ikke kan!

Så må jeg få takke Kristin for kroppen. Den var ikke min. Den var vel forsåvidt ikke Kristins heller, men hun fant den til meg. Både Siwan og Kristin er damer som kan dette med foto og fotoredigering - besøk bloggene deres og bli imponert!

Så får jeg avslutte med mannens oppgitte ord, etter at jeg sitter og hikster hysterisk over noen patetiske sinkhusbilder: "Pia! Du er voksen!". Jepp. Jeg er jo det. Jeg får komme med et eller annet seriøst en eller annen dag.

Ble du lurt i går?

Ha en lur lørdag, med eller uten tull!

45 kommentarer:

 1. Jeg ble lurt av noen av elevene mine allerede før skoledagen hadde begynt. Når hun satt der, gråtende med våt bukse og vondt ben slo ikke tanken meg på at det var en spøk en gang. de klarte søren meg å holde seg i 5 min før jeg ba de hinke bort til kontoret. Det begynte de med, og jeg hørte de litt borti gangen si: "Du Silje, når vi kommer bort dit, kan vi rope aprilsnarr da?" Ble passe irritert, men mest imponert over at de klarte å lage en så finurlig spøk. Flinke barna!

  Men du lurte meg ikke altså! Men tipper det var en del som gikk 5 på! For du gjennomførte med stil!

  SvarSlett
 2. GOd morgen :-)
  Nei, jeg ble ikke lurt igår, heldigvis! :-) Ikke av deg heller..bortsett fra at jeg ikke helt trodde på det der med at du skal begynne å annonsere her inne! Impressed :-)
  Ha en flott lørdag og klem fra meg

  SvarSlett
 3. Leste først gårdagens innlegg i dag morrest, og gjennomskua deg lett på giveaway-innlegget. Men må innrømme at du hadde meg undrende ett godt stykke ned i det første innlegget. Selv om jeg visste at dette er da bare svada, så må jeg si jeg er imponert over din overbevisningsevne! Hadde jeg lest det først, hadde du nok klart å så en liten spire tvil... he he.
  Ikke tenkte jeg over at det var 1. april heller.(før jeg så etiketten)Hatten av til deg!

  Ellers var det ingen som lurte meg, nei!
  Voksen...?? Aldri hørt om!
  Riktig god helg!
  Hilsen Tone

  SvarSlett
 4. Innlegget ditt i går var supert og så overdrevet at de fleste skjønte vel at det var tull. Men, er ikke det fint at vi kan forskjellige ting? Sånn kan vi hjelpe hverandre og stadig lære seg noe nytt.Den som spør får også mye kunnskap.

  Ha en fin lørdag.

  SvarSlett
 5. Fantastiske innlegg i går, Pia! Fikk meg mang en god latter, både av innleggene og kommentarene. Herlig!

  SvarSlett
 6. Blei ikkje lurt igår, ikkje som eg veit iallefall :-) Likar bloggen og deg som du er, synest det er oppmuntrande med bilete av husmødre tidleg ein laurdagsmorgon. You are not alone!

  SvarSlett
 7. Jeg bleikke lurt i går, til min sjefs store fortvilelse. Han brukte derfor resten av dafen på å fortelle alle andre hvor mye jeg hadde blitt lurt. *ler*

  Jeg skjønte din spøk, Pia. Men må innrømme jeg var bittelittegrann nervøs for at du kanskje fikk litt mersmak på glasur etter en hel dag on the pink side of life... hehe

  SvarSlett
 8. Herlige innlegg i går, men nei, jeg ble gikk ikke på. Tror vel ikke jeg ble lurt av noen i går - ikke som jeg vet i hvert fall. Siden vi har bursdag i huset 1.april, så blir den luringa liksom litt avglemt. Prinsessa lurte alle ved å komme til verden 1.april da :o)
  Ha ei flott helg!

  SvarSlett
 9. Hi,hi...jeg ble nesten litt lurt jeg, men så skjønte jeg det etterhvert og da lo jeg godt. Godt du er tilbake til normalen igjen, for denne bloggen er så morsom og fin, trenger ingen rosa make over her asså;) Klem Wilhelmine

  SvarSlett
 10. Jeg ble lurt!! Men til mitt forsvar - jeg har akkurat funnet bloggen din, så jeg kjenner deg jo ikke i det hele tatt.... :D

  SvarSlett
 11. Takk for link og hyggelig omtale!! Nei, kan love at det der var ikke min kropp heller, nei! : ) Headeren Siwan laget var kjempekul - glad du fikk hjelp av henne!
  Jeg ble jo ikke lurt, men tror faktisk noen ble det. Satt og undret meg litt på enkelte av kommentarene i går. Synd det er lenge til neste 1. april - men det er vel ikke lenge til neste fjase-innlegg?!
  KLEM!

  SvarSlett
 12. Ble ikke lurt! Blir aldri lurt! (som en følge av å nesten ha blitt født som en aprilsnarr, rett før midnatt ti 1.april..)

  Men DU lurte meg nesten, bare nesten..
  Det var de der reklame-greiene (Nelly og det der..) som nesten lurte meg.. Og jeg tenkte et øyeblikk, å neii...

  Det verste jeg vet er nemlig reklame på blogger.
  Men jeg vet jo at det er fristende..

  Vel utført, og godt gjennomført spøk Pia!
  You naughty girl.

  SvarSlett
 13. Ingen lurte meg nei! Tar av meg hatten (hvis jeg hadde hatt en) for dine fantastiske innlegg i går!
  Og skjønner at jeg har mye å lære når det gjelder utseende på blogg og headere og alt det der... Har Norges kjedeligste utseende på bloggen min. Fåkke hjælpe! Jeg skal nok lære litt om litt!
  Go' hælj!

  SvarSlett
 14. Du har det gøy du, Pia hehe!
  Må innrømme at jeg stusset voldsomt da jeg åpnet bloggen din; reklame smørt ut over hele dritten liksom. Men så leste jeg, og det hørtes ikke helt ut som deg, og så var jeg faktisk veldig klar over hvilken dag det var igår, og kom til at det å lure hele blogglandia trill rundt _det_ høres _veldig_ ut som deg! Bra stunt, du var veldig overbevisende!

  SvarSlett
 15. Jeg ble ikke lurt her i går, og håper du skjønte det av kommentaren min, og etter å ha lest dette innlegget her så håper jeg de andre som var innom og leste min kommentar skjønte at jeg tulla!! hvis ikke så har jeg vel kanskje mistet noen lesere, haha! Jeg lurte sønnen min i går, men ble ikke selv lurt såvidt jeg vet om, men kan jo hende at noen av nyhetene jeg leste var aprilsnarr da, men i dagens samfunn kan man jo ikke vite om nyheter er aprilsnarr uansett, hehe ;D *♥*

  SvarSlett
 16. Nå har jeg lest om alle viderverdigheter du har styrt med de siste par dagene, og jeg fikk meg ihvertfall en kjempegod latter. Ingen skal si at du ikke legger sjela di i å få ting skrevet og med talende bilder.

  Blomstene ble sendt i går formiddag, og det er ingen forsinket aprilsnarr.

  Klem

  SvarSlett
 17. Jeg gikk nok litt på, er jo vant til at du finner på mye rart. Ellers ble jeg lurt av egen sønn.

  Vel Pia - du viser at du er vanlig dødelig som alle oss andre :-)

  SvarSlett
 18. LOL; LOL Du fikk jammen lurt meg:)))

  Ha en flott helg:)

  W

  SvarSlett
 19. Håper ikke voksenheten+ gå+r+ deg helt til hodet.
  Godt gjennomført spøk,- all ære til deg for tidenes beste aprilsnarr, selvom jeg ikke gikk fem på.
  Ha en fin lørdag!

  SvarSlett
 20. Jeg hadde det kjempegøy her inne hos deg i går jeg :)

  SvarSlett
 21. Hei!
  Må jo innrømme at jeg ble lurt, men er jo nettopp begynt å følge deg og kjenner deg derfor ikke så godt! hi hi. Men utifra kommentarene så skjønte jeg fort at dette var en spøk:)
  Ellers ble jeg lurt av en venninne:)
  Ha en flott lørdag!

  SvarSlett
 22. Hadde jeg ikke kjent deg, så hadde jeg nok kanskje latt meg lure:-)
  Synes absolutt du burde vurdere den nye headeren, hi, hi.

  SvarSlett
 23. he he, fikk ikke lest blogger i går, var på reise mellom to land, så da gikk jeg glipp av muligheten til å bite på...
  Riktig god og narrefri lørdag :)
  Hilde Iren

  SvarSlett
 24. Ikke av deg - med leste avisa i full fart før jeg skulle på jobb, og der sto det at de tok imot vanlige lyspærer og at du fikk sparepærer tilbake - gratis... jeg gikk 5 på... sa til mannen "sjekk dette da - det var jo super lurt, prøv å se om du kan få byttet noen etter jobben..." han hørte heldigvis ikke så godt etter, og husket ikke at jeg hadde foreslått det... hehe :)

  SvarSlett
 25. Vart ikkje lurt av nokon!
  Men når eg las her inne med deg, så vart eg fyrst ganske forvirra. Kva i hel...er det so skjer her??? Var det virus på mi maskin? Det dukka jo opp reklame overalt. Slik skal det IKKJE sjå ut inne med deg. Det var jo heilt fantastisk gjennomført alt, og veldig overbevisande. Eg las nokre setningar før eg forstod....Eg tenkte også at herremin du er blitt flink, og at du må jo ha jobba i evigheter med dette...Men delegering er jo tingen!

  SvarSlett
 26. Selvsagt var det aprilspøk.

  SvarSlett
 27. DU lurte ikke meg- men veldig veldig bra og morsomt gjennomført aprilspøk!

  Men egentlig kan jeg ikke skjønne hvorfor ikke du burde fått litt belønning for e så innmari bra blogg som du har. Tenker du får noen feite sponsorer etterhvert!

  For øvrig så ja, jeg ble lurt igår......

  SvarSlett
 28. Man er vel først skikkelig voksen når du tør være barnslig ;-)

  Ha ei fin helg - klem Siv

  SvarSlett
 29. Jeg leste så vidt gårsdagens blogg, og trodde det hadde rabla for deg.

  SvarSlett
 30. Jeg ble ikke lurt i går, av noen. Kan det være et alderdomstegn? Av det positive slaget? Jeg er blitt så gammel og klok at ingen kan lure meg???
  Jepp, vi sier det.
  Ellen :)

  SvarSlett
 31. For enn lykke seie bare eg!:)) stokk heilt igår når eg va innom deg altså, for eg har isje vært rundt på någen blogga på leenge... så for min del kunne jo ting ha forandra seg såpass på den tiå, mn eg tog ann itte litt då, å eg e glae for d!! for å sei d rett ud så hadde eg strøge meg av følgerlistå di då;) hehe, d passte så dårligt å va isje deg i d heila nei... mn vel gjennomført aprilspøg aligavel! eg gadd isje någe lureri igår sjøl eg, å isje blei eg lurte helr.. udenom litt her hos deg då;)
  Go lørdagskvell Pia! Stå på:))
  knib:)

  SvarSlett
 32. Føde i fjellveggen altså? Wow!
  Hoho, lurer på om noen gikk på innlegget ditt i går. Tror jeg må skumme gjennom kommentarene av ren, pur og usjarmerende nysgjerrighet!

  SvarSlett
 33. Jeg måtte lese noen setninger før det demret for meg at noe var "feil"... for jeg hadde selvsagt glemt at det var 1.april, men da jeg fikk se den nye headeren, DA smatt det på plass ett og annet i topplokket! :D

  Vel gjennomført!

  SvarSlett
 34. Jeg ble ikke lurt, men jeg begynte å lure;). hihi!
  Men du, det ligger fortsatt reklamer her...? Sånn på siden i menyen. skal den være her, eller har du glemt noe? (ikke at jeg har noe i mot det altså - sånn bare for å ha understreka det da). Det er i allefall ikke snikreklame, for denne er helt tydelig (*fnis*!)

  Finfin lørtdagskveld til deg!

  SvarSlett
 35. Godt bling'en forsvant, men de andre reklamene har kanskje kommet for å bli? Trist at den helcrazy'e headeren var aprilspøk. Den hadde appelert til kidsa, liksom.

  SvarSlett
 36. Hvah??? Var ikke alt du skrev, sant?? Filler'n!

  Men du? Jeg tror det sinkhusprosjektet ditt hadde blitt en GEDIGEN suksess! De var jo superlekre. Jeg hadde glatt kjøpt alle sammen! ;o)

  Ha en fin lørdag!

  SvarSlett
 37. GAAAH! Skrev en kommentar som ble borte!

  Altså: jeg trodde først jeg hadde kommet til en blogg med til forveksling likt navn (det finnes jo en del av dem der ute - med forveksl-bare navn altså), men etter å ha lest litt, og siden jeg for en gangs skyld hadde fått med meg at det var 1.april, skjønte jeg tegninga ;)

  Måtte jo legge inn noen "såre og vonbråtne" kommentarer, alt for kjedelig å bare si "aprilsnarr" :D

  Og du - det er kjedelig nok å være voksen om man ikke skal være alvorlig hele tiden. Takk for en god latter og mye fnising i sofakroken.

  Klem!

  SvarSlett
 38. Til de av dere som faktisk ble lurt: Kan jo skjønne det hvis dere ikke har fulgt med her så lenge:) Men jeg er en normal, kjedelig kvinne innerst inne, så hvis jeg ypper meg i bloggen, er det kun tull!

  Sidsel: Trodde du virkelig at der hadde rabla for meg? Seriøst?!

  Maanebarnet og Baby Lou: To av de reklamene har jeg sagt ja til å ha ut året. De andre kan jeg fjerne hvis jeg vil, men jeg synes det er litt artig å teste dem ut:) Kan skrive et eget innlegg om reklame seinere - jeg tror nemlig ikke på dette med at bloggere tjener så utrolig mye på bloggene sine. Jeg tror at vanlige bloggere, sånn som de fleste av oss er, ikke tjener noen ting.

  SvarSlett
 39. What?? Bare oppspinn?? Jeg som var bombesikker på at jeg skulle vinne fine premier nå som jeg hadde tatt så mange lodd ;)
  Jeg synes forøvrig at du burde beholde den nye headeren, hihi..

  SvarSlett
 40. Å nei, hvordan skal jeg da få med med hvilken neglekakkfarge som er den hotteste hotte til enhver tid?

  SvarSlett
 41. Jeg synes innlegget var helt fantstisk moro. Jeg smilte godt, men trodde ikke helt at det var deg he he. Ha en super helg, Pia. Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 42. Hehehe morro :) Jeg lurte nok ingen, men ble godt lurt på jobben, da en ringte å sa de hadde krasjet trucken i bilen min (som ikke er min, men min kjærestes splitter nye Opel Vectra) IIIIK!! Hehe...

  Har foresten en liten award til deg i bloggen min. Ønsker deg og dine en nydelig søndag!!
  Klem fra Sophie Mari

  SvarSlett
 43. Hæhæ, du lurte meg et lite øyeblikk! Men så dro du den så langt etter hvert at jeg skjønte det måtte være kødd;) Glad du ikke endrer bloggen!!

  SvarSlett
 44. Hehe.. fantastisk morsom lesing. Har vært borte på jobb, så jeg fikk ikke med meg "hæppeningen" din på selveste dagen, men akk og ve så gøy å lese nå, og de kommentarene da! haha...
  Skjønner du har planlagt dette i lang tid. Jeg er skikkelig imponert! Gleder meg allerede til hva du skal finne på neste år.. :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails