onsdag 23. mars 2011

Trutmunn. Og helskjønne bilder!

Jeg utforsker stadig bloggverdenen, og har funnet ut at i den ultimate blogg bør bloggeren stå fram.
Relativt hyppig.
Bildene skal tas foran speilet med en mobil, og man må lage trutmunn.
Sjøl har jeg vært tilbakeholden på selvportrettsfronten.
Men ser jo at man bare må trå til.
Bryte noen grenser.
Dette med trutmunn er jo faktisk genialt, særlig for de av oss med flere haker (eller eventuelt de av oss som ikke har en markert hals og haka går i ett med overkroppen).
Kraftig trutmunn og innsuging av kinn gir deg et ganske snasent utseende.

Jeg har nok litt igjen før trutmunnen min framstår som naturlig.
Men øvelse gjør mester.
Jeg ser jo at hvis man for eksempel fokuserer veldig på det å holde øynene åpne, kan man få et litt uheldig utseende.
Mannen min synes jeg ser gal ut på disse bildene.
Jeg synes ikke at jeg ser så verst ut.
Og det sier vel mest om hvordan jeg egentlig ser ut på andre bilder.

Elsker du å ta bilder av deg sjøl?

Ha en normal dag, med eller uten munn!

46 kommentarer:

 1. Helskjønne bilder! Du glemte bilde i helfigur, med en søt liten bøy i nakken slik at du ser sånn halvveis ned i bakken, den ene hånda på hofta og den ene beinet foran det andre. Passe avslappet posering for å vise dagens outfit.

  Det er ikke noe jeg liker bedre enn å ta bilder av meg selv.

  SvarSlett
 2. Herre min å jeg ler, du er nå herlig!
  Jeg HATER å bli tatt bilde av, jeg klarer ikke å smile naturlig. Må MANGE forsøk til, kan du si..
  Kan ikke skjønne at mannen syns du ser gal ut, jeg mener du ser helt fantastisk ut!! :-)

  Ha en flott dag og klem fra meg

  SvarSlett
 3. Du har skjønt det, trutmunn er absolutt det som skal til! ...ser gal ut...???..skjønner overhode ikke hva mannen din mener!?? ;-)

  Nop, liker ikke ta bilde av meg selv, eller for den saks skyld bli tatt bilde av heller... Å ta bilder er en ting jeg forbeholder meg å gjøre selv,- av andre. Uten at det gir meg det spøtt dårlig samvittighet. Noen gjør seg best bak kamera. Med eller uten trutmunn!

  SvarSlett
 4. Høytrykk: Helfigur? Jeg klarer ikke å få hele meg med på et bilde. Men takk for gode tips.

  SvarSlett
 5. Haha! No, taking pictures of myself is not one of my favorite things to do.:) But see, if I could just think up the great poses you do, I might be more inclined to.;)

  SvarSlett
 6. Herlige bilder, fikk meg en god latter:))
  Du er jo storskjønn med trutmunn! :) Veldig bra!

  SvarSlett
 7. Herlig!!!
  Bloggen din er en favoritt, takk for dagens latter!!!

  Jo bilder i profil og helfigur er et must, gleder meg til å se ;)

  SvarSlett
 8. Fantastiske bilder!
  Og nå fikk jeg gode ideer til poseringer som trolig vil fungere her også. Endelig! TAKK!

  Unngår meg selv på bilder så langt det lar seg gjøre, trives mye bedre bak kamera. Men hvis jeg får knekt "the pose code" så skal du se at bildene går som en lek!

  Og tips til profil og helfigur tas i mot med STOR takk :)

  SvarSlett
 9. Det er ikke bare trutmunn... Du skal stå, med rompa mot kamera og knekk i hoften, snu deg lekent mot kamera og se alvorlig ut... Gjerne ute på gaten, foran Gina Tricot eller noe...
  Ellers - bra trutmunn!

  SvarSlett
 10. N Y D E L I G!! Du tar deg fantastisk bra ut, Pia! All ære! Kanskje jeg skal legge ut ett sjæææl. Det ser jo fristende ut med litt profilering av seg sjæl på bloggen! ;)

  SvarSlett
 11. Hahahaha, helt fantastisk :)
  Du ser skikkelig smashing ut
  Og takk for gode tips!!

  SvarSlett
 12. Ha ha ha:-D Veldig bra, Pia! Du er den fødte trutmunnblogger!

  Og , nei, jeg liker ikke å ta bilder av meg selv (selv om det har blitt gjort...) :-)

  Fin onsdag til deg!

  SvarSlett
 13. He he, nydelig! Legger merke til at du har huska lipglossen. Det er bra!

  Når du går videre til helfigutbilder av dagens outfit må du huse på at det er et viktig skille i hvordan du plasserer tærne. Er du rosamoteblogger går du for stjernepose med høye hæler, om du vil ha mer kred må du ha flatere sko og tærne litt inn. Da er du kul, liksom. Sikker på du får dreisen på det!

  -Stina

  SvarSlett
 14. Ubetalelig Pia :) Så fyldige lepper du har!

  SvarSlett
 15. Fantastisk trutmunn! Og slettes ikke gal :-)

  SvarSlett
 16. Hihi - er ikke lenge til outfitinleggene kommer her nå da?

  Og hvis du skal ha bilde i helfigur har jeg sett at de mest seriøse tar to av samme bildet ved siden av hverandre og så speilvender de det ene - hvorfor vet jeg ikke helt, men dette er jenter med en seriøs tlhengerskare så det er nok sånn det skal være!

  Håper dagen din blir fin:)

  SvarSlett
 17. rett og slett E L S K E R å ta bilder av meg selv!! jeg tar som regel et par bilder rett før leggetid kun iført mine franske blonder. Har faktisk en hemmelig blogg som kun består av outfits.Derfor er den åpne bloggen min fri for bilder av meg. Gi beskjed hvis du ønsker tilgang til min hemmelige blogg.

  SvarSlett
 18. ....eh, er det lov å si seg enig med Mannen, eller blir man bannlyst for ever?

  SvarSlett
 19. Jeg tror faktisk de tar bilde litt sånn ovenfra fra siden og ned... Ikke nedenfra... Mulig det har noe med nesen å gjøre? (ellers - hahaha you made my day:-) )

  SvarSlett
 20. Nydelige bilder, Pia!
  Trutmunn gjør seg :)

  SvarSlett
 21. Du er akkurat passe gæren - sånn at vi andre kan humre over både tekst og bilder - iallfall sjølportrettene dine!

  Tar fælt lite bilder av meg selv, og synes vel ikke alltid det er kjekt med bildene andre tar heller - har sett noen særdeles uheldige. Har et fra en påske vi holdt på å kløyve ved, der ser det ut som bilde fra en verna bedrift...

  SvarSlett
 22. Herlig, dette fikser du bra. Jeg liker å ta bilde av meg selv (her hadde jeg lyst til å skrive helst naken, men det gjorde jeg ikke). Da tar jeg 1000 stk. og hvis jeg er heldig kan jeg bruke 1 - på en god dag. Jeg skal faktisk ta 1000 stk. i dag, med et fint lilla skjerf rundt halsen (og ingenting mer).

  SvarSlett
 23. Det er vel ikke et bilde jeg ville lagt ved en CV, men nå har du vel jobb, så da er det vel ikke så farlig... Jeg tar veldig få bilder av meg selv, og er vi ute på tur tar jeg gjerne et bilde av skyggen min bare for å bevise at jeg også var der liksom. Bustemannen tar aldri kameraet i sin hånd. På Bustebloggen er det også få bilder av meg; de kan vel telles på én hånd. Ikke fordi jeg er så sky, men jeg syns liksom det er litt enklere med katten og blomstene...

  SvarSlett
 24. Det blir nok ingen trutmunnbilder herfra, og jeg tar aldri bilder av meg selv. Det får andre gjøre.

  Klem

  SvarSlett
 25. Så bra at jeg kan inspirere andre!
  Og takk for mange gode poseringstips!

  Elisabeth: Du skal nå alltid ta mannens parti..

  Bthorn: Gleder meg til å se det ene bildet - du legger det vel ut i bloggen sånn som du pleier?;)

  Whitebite: Gidder ikke å komme inn i noen hemmelig blogg før du avslører svarene på den quizen din - jeg blir gal av å ikke få det til!

  SvarSlett
 26. Ha, ha! Dei galne har det godt!!
  Hater å ta bilder av meg sjølv...Det er nok ein sak eg må øve på :)

  SvarSlett
 27. Si meg en ting, er det min blogg du harselerer med her? Har du noe i mot trutmunnen min, eller??? :D
  Kan ikke si jeg elsker å ta bilder av meg selv. Men det jeg driver med fordrer ofte en modell. Klær og sånt ser best ut på mennesker. Når jeg er i tipptopp humør er det greit å være modell selv. Da kan jeg til og med synes det er gøy. Andre ganger bruker jeg sømbysten min. Ikke alltid et godt alternativ, for den bysten ser ikke helt ut som meg, for å si det sånn. Puppene mine henger litt lavere rett og slett. Jadda, har nådd den alderen...
  Ellers synes jeg det er artig å se andre i bloggene demses. Som deg nå, herlig!
  Ellen:)

  SvarSlett
 28. Ellen: He he, nei, jeg sikter nok heller mot de litt yngre. Som poserer med trutmunn seriøst, lissom.
  Du er jo snasen i kroppen, så du kan jo posere sånn på ekte. Verre med oss andre...;)

  SvarSlett
 29. Berre lekkert! Takk for tips - jeg stiller i kategori med dem uten markert hals, og skjønner nå at jeg kan klare å få mindre kinn på en smart måte også...
  You just made my day!

  SvarSlett
 30. Takk for tips om hvordan man kan unngå dobbelthake på bilder! Det skal jeg bruke uhemmet heretter. Det kommer til å bli lett og naturlig posering med trutmunn og oppsperrede øyne på samtlige bilder fra nå av!

  SvarSlett
 31. Jeg må si meg litt enig med Elisabeth, som har sagt seg litt enig med din mann;-) Jeg har ikke tenkt å trutemunne på internetten, da får jo alle se snurperynkene rundt munnen min. Huff huff.

  SvarSlett
 32. Haha, du er ikke sann! Men veldig herlig! :D

  SvarSlett
 33. Hehe! Tusen takk for gode tips, skjønar no at ein anonym blogg har ei utfordring med å skaffa lesarar om det er dette som skal til. Eller heldt det med ein anonym trutmunn?

  SvarSlett
 34. Guuud, så lekkert! Men du bare måååå skrive hvilken lipgloss det er du har på disse bildene, ass. Sååå naturlig lissom bare!!!

  SvarSlett
 35. Hot lips! =D

  Tar heller bilder av meg selv enn å la andre knipse vilt. Hater bilder som dukker opp på feks fjesboka som jeg ikke har godkjent først. Hvorfor? Fordi jeg som oftest ikke egner meg foran kameraet, men bak. Det er faktisk en real utfordring for noen å takle offentlige bilder av seg selv, og jeg er en av de. Kontrollfrik, som selv velger halspositur, trutmunn, glossy blikk, eller annet. ;)

  SvarSlett
 36. off nei nei nei, jeg liker ikke å ta bilder av meg selv, men jeg kan godt bli tatt bilde av.
  Liker å kunne se tilbake på hvordan jeg så ut :P

  SvarSlett
 37. haha, flotte bilder! Det er ellers som å høre Laika, min kravstore gjesteblogger; "du må by på deg selv" sier hun, "vis dem hva du har" bjeffer hun mens hun ligger drapert utover stuegulvet. Og jeg tenker at om jeg bød på meg selv slik hun gjør, ville a. bloggen få seere av sorten jeg ikke trakter veldig etter eller b. bloggen ville blitt stengt.

  SvarSlett
 38. Rett og slett LEKKER... du har full kontroll på stilen, og bloggerne under 15 kommer heretter å VALFARTE inn i Pias verden... Du har snart verdensherredømme du Pia, nå gjenstår bare de over 75... hvordan skal du få tak i dem???
  (Forresten, dersom jeg skal gi deg et lite tips... Den trutmunnen din burde du farget litt sånn likaktig HVIT med dekkstift eller hvadetnåer de bruker...)DET ER HOT... har jeg forstått!

  SvarSlett
 39. Når jeg er innom pcn tenker jeg at jeg må gå innom Pias blogg for å se hva den "gale dama" har skrevet i dag. Hehe - og det er virkelig treffende :-) Herlig !

  Jeg hater bilder av meg selv, ser vel faktisk best ut på de jeg er tatt uten å være oppmerksom på det. En gang fant jeg et bilde av meg hengt opp på arbeidsplassen, det var fra vg nett, jeg hadde ræva rett opp i været ( var på jobb og det ble tatt under behandling) Det var ikke den oppvendte kroppsdelen som gjorde at jeg var lettkjennelig, men det blonde håret mitt. Som sagt, jeg liker ikke bilder. Takk for at du profilerer de sidene av deg andre bare tør å tenke :-)

  SvarSlett
 40. Når man ser på responsen her, så skriker vel dette innlegget etter en oppfølger? Nå som du har fått så mange gode tips, må vi få se helfigurposing og "dagens outfit" i praksis. :)

  SvarSlett
 41. Hahaha! Artig artig!
  Som du har sett på bloggen min, simpelthen eeelsker jeg også å ta bilder av meg selv. Ingen dag uten dagens outfit, helst den usminkede morgenvarianten, chic på kontoret, med forkle før middag, og med den lille sorte på kvelden. Hver dag.

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 42. Hihi..rosablogg neste..? :-D

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails