lørdag 12. mars 2011

Supertruser! Og uker.

I havet av interessant informasjon i gårsdagens papir-VG, falt mine øyne helt tilfeldig på denne lille godsaken. En sval truse i kløfri ull.
Ifølge annonsen, kan den brukes i ukesvis uten å vaskes.
Nå tviler ikke jeg på at visse menn mer enn gjerne ville beholdt sine svale truser på i et par uker.
Men er dette virkelig heldig? Burde ikke selv en mann skifte truser litt oftere enn, la meg si, to ganger i måneden?
Skjer den samme fantastiske kjemiske reasksjonen her, som vi blindt stoler på med sånne skinnfeller og ullpysjer og sånt til baby, at urin liksom brått forvandles til såpe?

Ha en renslig dag, med eller uten truse!

37 kommentarer:

 1. pampasen...er det det nye inordet for de edlere deler+

  SvarSlett
 2. Tusen takk for tipset! Går skikkelig trått med strikkingen min for tiden, helt tom for ideer! Så dette var jo en super ide som jeg jammen skal få på pinnene med en gang! Tusler til garnlageret mitt og finner den fineste merinoullen......
  God kløfri helg!
  ;)

  SvarSlett
 3. ææææææææææææææææææsjjjjjjjjjjjjjjjj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  greit når man er på skitur, men tror ikke det er noe å hige etter at menn skal skifte underbukser en pr ganger i mnd . . Tenker trusene står av seg selv da . . .. Heldigvis er smaken som baken DELT !!!!

  Ha en truseløs dag, Pia ;))

  -Mk-

  SvarSlett
 4. Jeg tror faktisk at det skjer. Jeg brukte tøybleier til de to eldste med ulltruser utenpå. Helt magisk. De var våte av tiss og lukta bare deilig lanolin. Men jeg kommer ikke til å kjøpe sånn truse til kjæresten!
  Polfarere, derimot, de bruker sikkert sånne truser.
  Ellen :)

  SvarSlett
 5. fru Storlien: Nå ler jeg så jeg griner! Et glimrende eksempel på hvordan en tekst kan leses på ulike måter! "Trusen føles sval, selv på den varme pampasen" - her tenkte jo jeg på de argentinske sletteområdene. Men man kan kanskje omtale menns edlere deler som pampas også, og da gir jo setningen en annen mening...

  SvarSlett
 6. Personlig har jeg vel en følelse av at alt som kommer fra babyer er mer hygienisk enn det som kommer fra menn. Tror ikke dette blir gave til mannen sånn i første omgang i alle fall. Kanskje Nøstebarn kunne begynne med Nøstemann?

  SvarSlett
 7. Dette mååååååå jo bli årets hit. Slippe å krangle om truseskifting.
  Og husmødrene sparer flere timers arbeid med å plukke opp truser slengt overalt.

  Genialt.

  SvarSlett
 8. Marit: Nøstemann burde jo bli en hit! At ingen har tenkt på det før!

  SvarSlett
 9. haha, nei sånne får ikke mannen. Isåfall er det for å bruke på turer år det er kaldt ute:)

  SvarSlett
 10. HERLIG! lenge leve ull (på svette mannfolk)!

  SvarSlett
 11. Hos oss er det jeg som står for klesvasken, men det sier jeg bare, at skal Mannen bruke trusene sine i to uker i slengen, så får han også ta vasken. For mine fingre skal ikke borti dem, selv ikke bare fra kurven og inn i maskina! Nei takk! Synes det er helt greit å vaske masse en-dags-brukt-undertøy egentlig.

  SvarSlett
 12. Morsomt:) "Ull er gull," det finne jo visse grenser her også?? Eller?? ;)

  Men ja, sikkert genialt på tur i skag og mark, det reduserer jo kiloene i sekken når en skal pakke for et par uker... :) "Men, men.."

  God helg Pia!

  *Cathrine*

  SvarSlett
 13. Sikkert greit når en ska gå på ski te Nordpolen elle nåke da...

  SvarSlett
 14. Fantastisk! Da trenger mannen bare én undikk - så praktisk!

  SvarSlett
 15. Grøss sier jeg bare!
  Hadde gubben brukt slike i to uker så hjelper det lite at de varmer på "pampasen" eller ikke, han hadde nok måtte ta av seg og kaste de før han fikk komme inn døra. Antagelig hadde han blitt spylt en runde eller to med hageslangen/steameren i garasjen også før han fikk komme inn!
  MEN, de fleste menn flyr vel ikke rundt på steppene i Argentina i hytt å gevær vel, eller er jeg dum nå!?

  Ha en deilig nyvasket dag!

  Klem fra Grete

  SvarSlett
 16. Jo, det er sant dette om ullen. Men akkurat i trusene.... nei takk!
  I andre plagg er ull helt fortreffelig. Sokker i ren ull blir ikke sure av tåfis på samme måte som sokker med innslag av kunstige fibre. Men 100% ull betyr oftest at man må strikke selv... Og desverre så slites de fort, uten nylon.

  Ha en strålende lørdag, med eller uten (ull)truser :-)

  SvarSlett
 17. Det var litt eeerk.. :-S Det går vel bra med bebbiser, men voksne mannfolk..neeeh.

  SvarSlett
 18. Æsj!!! Babytiss kan overhodet ikke sammenlignnes med mannebremsespor, altså!!!!Æsj, æsj, æsj, æsj!!! men litt morsomt, da!

  SvarSlett
 19. Nok en ting jeg ikke gidder å tipse min mann om. God helg!

  SvarSlett
 20. Ha, ha, ha! Dette er noko for husets 4 mannfolk, ehh, NOT, NOT! Men kanskje for Lars Monsson og Trine Rein.
  Ull skal jo ikkje vaskast på meir enn 30 grader og då er den liksom rein?? Usj..!

  SvarSlett
 21. Det er sjelden jeg ler høyt når jeg sitter alene foran pc'en. Føles litt som å drikke alene, det er en liten sperre der. Men fy søøren så deilig det er! Ble vel varmet opp av pampaskonseptet, litt sånn: "De trange ulltrusene overlot ikke mye av pampasen til fantasien.." eller "Kom, skal jeg ta deg litt på pampasen! -Du får vente til freddan'".
  Men det var faktisk "nøstemann" som vippet meg av pinnen og fikk meg til å sjenke meg selv med en ensom lattershot! Hehe

  SvarSlett
 22. huff så grusomt, da at menn ikke bytter truse vær dag. alle må jo gjøre det!

  som en jente sier her oppe, det er bare for Lars monsson osv...

  ha en god lørdag.

  SvarSlett
 23. Ulltøyet du nevner i forbindelse med småbarn er virkelig effektivt, men en voksen mann (eller dame) skal skifte truse hver dag, eller jeg helt bak mål?

  Klem

  SvarSlett
 24. Hi,hi...enig med Namaste...sikkert kjekt å ha for de som er på vei til Nordpolen...ha en fin helg, klemmer fra Wilhelmine

  SvarSlett
 25. Hjelp ! Min mann skal aldri få en sånn av meg !!!;)

  Ønsker deg ei fin helg PIA :)
  Klemmer fra Janne

  SvarSlett
 26. Det er sikkert veldig greit om man skal på tur, det er ikke tvil om at ull tåler mer før det lukter vondt. Menneh... delikat er det jo ikke, uansett! :)

  SvarSlett
 27. Æsj, fyttigrisen, seier eg berre! Og det der med tiss som på magisk vis blir til såpe, det trur eg berre ikkje på. Slik er det med en saken. ;)

  SvarSlett
 28. Hvis jeg helt tilfeldigvis var mann, og skulle krysse alskens poler og arktiske strøk på kryss og tvers:kanskje jeg hadde vurdert en, iallefall siden den varmer så godt på pampasen! (huske å gjøre før jeg drar på jobb, google pampasen!"

  SvarSlett
 29. -å pokker...argentinsk slette...ja, ja...ikke så gæli å sammenligne dingledangel med pampas, og argentinske sletter og vidder...eller??" litt delvis dekning, litt grøderikt område, ofte gressrikt..." ja, ja...husmorhumor sånn helt for seg selv...

  SvarSlett
 30. *ler som bare det av sure, men varma, pampaser*

  SvarSlett
 31. Siden Revisoren ofte - i tide og utide - befinner seg på den varme pampasen i Argentina tror jeg jammen at jeg sporenstreks skal gå til anskaffelse av en slik vidunderbokser! Jeg kjøper bare en, så kan han heller lufte utstyret litt den dagen i måneden bokseren er til vask. Sikkert bra å lufte litt innimellom.

  SvarSlett
 32. Niiiice... Tror jammen jeg må kjøpe en sånn til min kjære.......... :p

  SvarSlett
 33. Høres ikke bra ut:)
  ha en fin lørdag..
  klemklem

  SvarSlett
 34. Huff.
  Måtte flire litt av fru Storlien her oppe, men det må jo være samme trikset som skjer med ull på babykropp, ja,:at urin forvandles til såpe sånn på magisk vis..

  SvarSlett
 35. Nå hadde ikke jeg tenkt å sende Mannen til noe pampas, men for 349 kroner vurderer jeg å endre mening. Dette MÅ jo testes ut.

  Nei, den der må du lenger ut på pampasen med.

  SvarSlett
 36. Yikes! Det blir garantert ikke årets julegave her i heimen, for å si det sånn!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails