søndag 6. februar 2011

To timer. Og strandklining

På TV så jeg plutselig en reklame.
Fra Star Tour.
Som kunne lokke med sydenturer og hoteller der barna kan være i bamseklubb to timer på dagen.
Og mor og far får litt tid til seg selv.
På skjermen ser du et vakkert par som velter seg i strandkanten og rett og slett spiser av hverandre.

Vel, vi var jo på et sånt hotell i jula. Og skulle ungene mine blitt med i en Bamseklubb, tror jeg neppe at jeg og min kjære hadde beinflydd ned til stranda, lagt oss ned der vann møter sand, og så begynt å rulle rundt mens vi kliner.
Herregud, lissom.
Foran alle folk og kameler.
Det hadde tatt seg ut.

Nei, hadde jeg fått to timer i fred, skulle jeg ha tilbragt dem på ei solseng. Jeg skulle ha skrellet en appelsin og spist hele sjøl. Og jeg skulle ha lest mer enn to avsnitt i ei bok.

Hva hadde du gjort hvis du hadde hatt to timer for deg selv i et varmt land?

Ha en avslappende dag, med eller uten romantikk!

36 kommentarer:

 1. Jeg er mildt sagt overrasket over at dere ikke løper ned til stranden og gjør som på reklamen!!
  Tenk, alle de som kunne tatt bilder, filme...for så å bli arrestert...Kanskje best å ligge for seg selv og lese ja..

  Hadde jeg hadd småtasser og fikk 2 timer for meg selv...hadde antakeligvis lagt meg for å sove litt.. Er SÅ spennende jeg, skjønner du, hehe

  Ha en superduper søndag og klem fra meg

  SvarSlett
 2. He, he - er nok like nøktern som deg:-D
  Og SØVN er også sterkt undervurdert til tider..!
  Mannen får klare seg selv noen timer ja!
  Ha en hyggelig søndag,
  klem Hege.

  SvarSlett
 3. Jeg skulle nok slikket mere sol enn mann hi hi. Ha en flott søndag. Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 4. Sier som Elin: hadde nok slikket mer sol enn mann ;-)

  Tenk for en luksus da. To timer for seg selv i sydlige strøk. Da skulle jeg ligget på en solseng ved bassengkanten (jeg foretrekker bassengkanten foran stranda, mindre sand rett og slett) og lest ei god bok. Tenk å kunne gjort det uten avbrytelser! Og så skulle jeg drukket Cola med sitron i, uten å måtte dele med noen!

  SvarSlett
 5. Jeg hadde nok slengt meg ned på en solseng og slikket sol i fred og ro i et par timer. Ikke umulig at jeg hadde sovnet heller. ;)

  SvarSlett
 6. Me-time i to timer! Fantastisk! (Mannen kan jeg kysse på en annen gang.) Tror nok det hadde blitt en bok på meg også - strekk ut på solsenga;-))

  SvarSlett
 7. Selvfølgelig rulla rundt i sanda og niklint med gubben. Garantert!

  SvarSlett
 8. Å da skulle jeg ha kost meg, Alene!!!

  SvarSlett
 9. det samme som deg, bare at jeg hadde bytta ut appelsin med stratos. luksus.

  SvarSlett
 10. Solsenga hadde nok fått min oppmerksomhet de to timene, ja... og ei god bok. Jeg skulle slurpet i meg vannmelon og ananas... NYTELSE! Mannen kunne gjerne fått smurt meg inn på ryggen ;)
  Ha en fin søndag!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 11. Med småbarn så hadde jeg nok funnet ei solseng i skyggen og tatt meg to timers god søvn mens mannen passet på meg;-D

  Ha en herlig dag!
  Klem fra Grete

  SvarSlett
 12. Hadde nok gjort noko liknande som deg. Ligge på ei solseng og gjere ingenting. To timar, det er lenge det.

  Ein avslappande båttur hadde vore kjekt og, då kunne mannen få vere med. Berre nyte sola og vatnet. Sukk...

  SvarSlett
 13. Elin: Ha ha ha! Dagens kommentar!!
  Heidi: selvfølgelig ville jeg og mannen også benyttet enhver anledning til å rulle rundt på stranda - hva tar du meg for?? Måtte jo bare holde på mitt kule(?) image i bloggen...;)

  SvarSlett
 14. Flat som en flyndre i solen!
  Och tack för kommentar hos mig - jag är chockad själv!

  SvarSlett
 15. Med barn? Solseng og bok, eller en rusletur i den lokale gamlebyen

  Kamelryttersken om voksenopplæring Man kødder ikke med damer nordfra

  SvarSlett
 16. Jeg hadde lagt meg på en solseng og sovet.
  Akkurat det hørtes særdeles fristende ut nå:-)

  SvarSlett
 17. Med dette får du deg en ny følger. Fantastisk bra du skriver! Jeg har også fnist litt av den reklamen... For det første hadde jeg ikke sendt ungen i Bamseklubb for å kline med mannfolket, og for det andre reiser jeg på ferie med familien for å være sammen med FAMILIEN:-) Meeeen... Med to timer fri hadde jeg også lagt meg på en solseng og SOVET i solen. Halleluja!

  SvarSlett
 18. Om jeg skal tenke tilbake til da ungene var små, og Bamseklubb hadde vært aktuelt - hmm jeg ville nok benytta tida til å lese i fred, men da veldig gjerne med gemalen på solsenga ved siden av slik at jeg hadde nådd hånda hans med mi - så kunne vi titta opp fra hver vår bok med jevne mellomrom og smilt til hverandre (og tenkt at innimellom er det godt å være uten unger) :-D

  Ha en trivelig søndag - klem Siv

  SvarSlett
 19. Helt klart solseng og bok! Sånne bamseklubber er visst skummelt, en kollega av meg fikk en attpåklatt 9 mnd. senere...

  SvarSlett
 20. Hadde nok prioritert å ligge rolig på ei solseng, ja:-) og kanskje rukket å lese mer enn en kvart artikkel i Foreldre og barn, for eksempel opptil flere kapittel i en god bok! ( og muligens lurt meg til et iskaldt glass hvitvin:-))

  SvarSlett
 21. Både meg og mann hadde vore på stranda. Han på fototur, eg ute i bølgene og på solsenga.

  SvarSlett
 22. Men - du må jo følge oppskriften - du kan ikke levere i bamseklubben om du ikke egner deg til strandklining kan du skjønne... He he he!

  To timer alene? Definitivt et stille sted - massasje - lese noen sider i en god bok... Mmmmm

  Ser frem til flere krumsprell i kommende uke!
  Klem Hilde

  SvarSlett
 23. nå har jo jeg hverken mann eller barn- men det beste med syden er jo slumring i sommervarmen og lese bok på bok.... så tror nok jeg ville brukt tiden på det!

  SvarSlett
 24. Hadde selvfølgelig slengt meg i bølgene med mann og klining mens jeg ble solt og helst massert.
  Eller spist et måltid alene og fullstendig.
  Eller blitt ferdig med boka jeg har holdt på med de siste månedene.

  SvarSlett
 25. Akkurat det der drømmer jeg om nå for tiden. ikke denne rullinga, men solseng og bok. og null ansvar for annet enn å ikke bli solbrent...

  håper du har hatt en fin helg!

  SvarSlett
 26. Ha, den reklamen ja, den kan vel kanskje være reell for de som evt kun har med seg ett barn (minus kliningen i vannkanten, men heller inkl. litt avslapning i solen med den boka man håpefullt pakket ned før avreise). "Problemet" oppstår nemlig når man har med seg 2 stk til, som er for små til Bamseklubben. For en på 2,5 år og 9 mndr er definitivt ikke mer positivt innstilt til å la mor ligge i fred og ro på en solseng å lese en god bok, enn det 5-åringen er. Snarere tvert i mot...

  SvarSlett
 27. Ikke rullet rundt, klinende på stranda i hvertfall. Det måtte i så fall vært å kline på seg solkrem, vælva seg ut på ei solseng og sovna. Alene, uten barnearmer og barnebein og barnepust i nesa. Helt klart :-)

  SvarSlett
 28. Rullet litt og så lest:-)
  Ja,hytta...:-) Vi kjøpte tomt i mars, og synes det har gått veldig fort. Uvirkelig er det nesten...men så LYKKELIG jeg er nå..har jobbet masse der i helgen for å komme i orden,men allikevel føles det som vi bare har kost oss!!
  klemmer♥

  SvarSlett
 29. Vi er alene hele tiden og sover alle nettene uten å bli forstyrret av andre enn hunden vår. Og vi leser og spiser i fred hele tiden. Likevel etter over 21 år sammen så blir det nok solen mer enn sandrulling.

  SvarSlett
 30. He he He... Får jeg to timer alene på forestående sydentur skal jeg strekke meg godt ut i en solseng. Jeg skal spise sydenchips og lese i en god bok:)

  SvarSlett
 31. Lese bok... sove... ligge strekk ut i varmen, ohhh lykke!
  Klining hadde vert totalt uaktuelt, hallooo liksom!
  Forresten gratulerer jeg med morsomste mammablogg... har ikke fått med meg at kåringen er over jeg, men vel fortjent er det :)))
  Ha en super uke!

  SvarSlett
 32. Det blir nok meg og guttene i syden neste gang:-) Har en mann som ikke er særlig glad i varmen.
  Noen som har tips for å lokke ham?

  SvarSlett
 33. Du skriver så morrsomt du, Pia! Hahaaa :)

  SvarSlett
 34. Jeg har alltid to timer for meg selv, rettere sagt 24 timer for meg selv, hvert døgn. Bortsett fra når jeg er på jobben eller gjør andre ting da. To timer for meg selv i et varmt land? Funnet en god massasje, aromaterapi, hudpleie osv.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails