søndag 27. februar 2011

Se min kjele...

...den er gul som sola!
Nå kunne jeg egentlig ha avslutta blogginnlegget her.

For i blogger er det faktisk helt greit å legge ut et bilde av en kjele.  (oh, yeah, den er retro så det holder! Og oh, yeah, selv jeg har slikt! Og oh, yeah, kjelen er formgitt av finske Kaj Franck!)

Og så kunne jeg fått massevis av kommentarer som "Herlig kjele!" og "Den var kul, snuppa!".


Men nå var ikke poenget her kun å briefe med den kjelen.


Jeg har tidligere fortalt om veslas mellomleggspapirinteresse.

Og da jeg skulle koke vann for å sende med en av gutta noe varmt å drikke på turdag, gjorde jeg et interessant funn.

Regner ikke med at det er noen over to år som har gjort dette.
Og ikke skjønner jeg hvordan ettåringen har fått det til.
Jeg som passer på hele tida, lissom.

Ha en observant dag, med eller uten papir!

33 kommentarer:

 1. Hærlig kjele.
  Den var kul snuppa!

  ;o)

  SvarSlett
 2. Minner meg om da jeg trodde jeg kunne trylle frem en kanin...
  Skjønte ikke hvorfor jeg ikke fikk det til..jeg sa ABRA KADABRA så mange ganger, men allikevel så var det kun papir da jeg tok av lokket...

  fin søndag og klem fra meg

  SvarSlett
 3. Kjelen var flott den, men er nok en smule mer imponert over mengden papir oppi, ja.
  Du må ha et enormt forbruk av mellomleggspapir?!?

  SvarSlett
 4. Jaja, det går jo an å koka suppe på ein spiker, så kvifor ikkje prøva litt papirsuppe?

  SvarSlett
 5. He he - moro med slike oppfinnsomme småfrøkner:) Har kosa meg med innleggene dine fra den siste uken. Takk for at du får frem smilet hos meg:)

  SvarSlett
 6. Bondekona: Jeg har også reagert på det - mellomleggspapiret forsvinner rimelig fort! Nå ble det meste av dette papiret på bildet puttet tilbake i skuffen, da. Og jeg skal vokte mellomleggspapiret bedre fra nå av.

  SvarSlett
 7. Ha ha, det er utrolig hva de ungene får til så fort vi snur ryggen til. Ingvar fant nettopp en agurk under et bokskap i stua. Den savna vi fredagskvelden da vi skulle lage taco. Vi konkluderte med at mannen antagelig hadde glemt den på butikken. Nå konkluderer vi med at Eimund nok en gang har rukket å gjøre noe vi ikke har klart å se. Skal tro om små unger rett og slett klarer å gjøre seg usynlig....
  Ellen :)

  SvarSlett
 8. For en skjønn designerkjele du har, snuppa ;-P
  Herlig med slike morsome unger som tror de har gjemt "gullet" sitt på et sikkert sted!

  Ha en flott dag med orden på mellomlegget!

  Klem fra Grete

  PS. Det har kommet masse rart av ymse kvalitet fra mine 4 i løpet av årene, men innimellom kommer det noe som imponerer og finner sin plass i heimen for evig tid;-)

  SvarSlett
 9. For det første; Kjelen er sååå fin. For det andre; Vesla di er bare sååå søt. Hun jobber og jobber, kommer til å bli en flink liten frøken det der asså. Klemmer Wilhelmine

  SvarSlett
 10. He he he he - utrolig hva en smårolling rekker bare man snur seg noen få minutter... Og så stille og rolig de leker når de utfører sine små stunts! Ble litt nostalgisk av den kjelen - vokste opp med en oranj i samme stil...
  Nyt vinterferien!
  HIlde

  SvarSlett
 11. Gult er kult Snuppa! Vesla di er enda kulere! Herlig innlegg! Jeg reagerte også på mengde mellomleggspapir, har ikke sett de har solgt dem i storpakninger. Må sjekkes neste Harry-tur! (Men.. nå er vel kanskje den store matpakkesmøringsepoken over her i huset da...)

  SvarSlett
 12. Hehe, mellomlagpapir i kjelen va et godt påfunn! Kvifor skal det vere i pakken heile tida? :P

  SvarSlett
 13. Herlig kjele :-)

  Kjekt gjemmested for papir. Litt kjipt at det bare var mellomleggspapir du ramlet over liksom. Tenk om det hadde vært tusenlapper!

  SvarSlett
 14. Haha! Jepp, du fekk mange: herlig kjele!
  Eg er so gammal at eg ikkje dåner av slike kjeler. Men eg kan dåne av søte 1 åringar med artige påfunn :)

  SvarSlett
 15. He he, du kunne nok bøyd deg med å vise fram den glade kjelen din ja. Jeg har nettopp blogga om bakebollene mine. Til mitt forsvar, jeg følte meg litt dum, men fargene er så fine og morsomme å ta bilde av. Det kan nok hende jeg skulle latt minien min få frislepp et ørlite øyeblikk, så tenker jeg hun hadde vært behjelpelig med å fylle bollene mine med noe nyttig hun også. I det suste har favoritten vært nøkkelknipper på festlige steder.

  Hilsen Stina

  SvarSlett
 16. WOW PIA !!! så utrolig kult å bruke retrokjele til
  oppbevaring av mellomleggspapir!!!! Denne var ny,
  selv her i blogglandia!!
  Du er bare såååå oppfinnsom assa ;)

  Ha en knitrende dag!!

  -maren-

  SvarSlett
 17. KUUUUL kjele ass :) Den var jo helt retro rå ;) Jeg vet hva den lille snuppa di ønsker seg til bursdagen , en hel haug med mellomlegspapir !

  Ha en super søndag videre :)
  Klemmer fra Janne

  SvarSlett
 18. Min tanke da jeg leste innlegget var at jenta har fått med seg at NIB hadde oppbevaring som tema, så kanskje hun håpa å komme med blant vinnerne! ;-)

  SvarSlett
 19. Flott kjele! Har en likedan kasserolle og i den er det avkuttede sytråder ;)

  SvarSlett
 20. Hehe! Herlig. Finner stadig noe rundtomkring og oppi ting jeg også :)
  Søt retrokanne, forresten :)
  Klem Tonje

  SvarSlett
 21. Hehe, herlig!
  Nydelig kanne da!

  SvarSlett
 22. Imponerende samling mellomleggspapir!

  SvarSlett
 23. Hehe, de er lynraske, ingen tvil om det!

  SvarSlett
 24. D va finfin kjele! Den sku æ gjerne hatt! Æ har nemlig ei lik gryte og den e bare sååå herlig å se på :)

  SvarSlett
 25. Kan aldri få nok mellomlegspapir! Vi hadde sånn kjele i orange. Og jeg tror den eksisterer ennå, på hytta!

  SvarSlett
 26. Herlig og humoristisk innlegg. Godt vi mødre i blant kan snu oss litt bort slik at de små kan finne på slike artige sprell. Flott kjele forresten! Jeg har en lignende gryte og jeg blir i godt humør hver gang jeg ser det artige mønsteret.

  SvarSlett
 27. Nåååååå; klart du vil vise frem kjelen:)

  Jenta de er kul! Endelig en orginal måte å oppbevare mellomleggspapir på:) Kanskje den må kopieres;)

  SvarSlett
 28. Jeg sier nå herlig kjele , jeg!!!! Og oversskende vending i blogginnlegget! (Ha ha)

  SvarSlett
 29. Hehe, sånt skjer!
  Vi fant mannens ullgenser i skuffen med kjøkkenkluter et par dager etter at den ble savnet. ;)
  Håper helga har vært fin!

  SvarSlett
 30. Men vi som ikke har noen barn som leker med mellomleggspapir kan fortsatt skrive om kjelene våre?

  Jeg trodde vel at jeg helt ferdig med 1970-tallets farger og mønstre, men jeg må innrømme - det er faktisk litt fint.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails