torsdag 17. februar 2011

Doktor Greve-kvinnen. Og reklameoppdrag.

Endelig fikk jeg et reklameoppdrag. Det skulle bare mangle. Jeg har tryglet og bedt om reklameoppdrag i hele mitt liv, og endelig gikk min store drøm i oppfyllelse.

Som dere helt sikkert ville ha gjettet, var det Dr. Greve Pharma som grep tak i meg.

Jeg grublet, skrev og filosoferte i dagesvis, helt til jeg kom fram til dette geniale slagordet.

Doktor Greve - hei hei hei!
Det er greve som har vaska seg!
Jeeee!!

Og så la jeg ved et bilde av meg selv med sånne heiadusker, sånne som enhver kvinne har slengende i en eller annen skuff. Jeg skrev at jeg måtte få copyrighten på det geniale verset, men bildet kunne de bruke som de ønsket.

Dr. Greve-damen ringte meg og sa at det var nok ikke et vers de hadde sett for seg, men mer noen spørsmål som de ville jeg skulle besvare og...BRING THEM ON! skrek jeg i røret, helt i ekstase.

Spørsmålene kom, og jeg forfattet det ene småfrekke svaret etter det andre.

Hvordan unngå sprukne negler, ble jeg spurt om, og jeg skrev "Jeg trekker alle negler ut ved roten!" og synes jeg var forferdelig morsom.

Hvordan skåner du barnas hud om vinteren, var et annet spørsmål og jeg svarte at "Jeg slenger ungene jevnlig i fryseren, så litt kulde er de vant til. Klemz" mens jeg vred meg av latter og klasket meg på lårene av min egen fortreffelighet.

Så var det spørsmål om underlivssopp, og der skrev jeg så intet øye ville holde seg tørt, la ved noen forklarende bilder som jeg tok med mobilen (la på en litt sånn retro-effekt, da, det synes jeg gjør seg på den type bilder).

Jeg kom også med et fiffig forslag om at jeg godt kunne stå fram som Doktor Greve-kvinnen, en mer voksen variant av Lano-ungen, lissom.

Dessverre ble ingen av mine innspill godt mottatt, og nok en gang er jeg skuffa over denne fullstendige mangel på humor.

Så skulle det altså bli temaet "Barn og håndvask" som skulle bli min store debut i reklameverdenen.
Hvem hadde trodd det?

Ha en rein dag, med eller uten håndskum!

Og til eventuelle nye lesere, arbeidsgiver og foreldre på skolen : Jeg svarte kun på det jeg ble bedt om. Og jeg tok oppgaven seriøst. Og jeg har aldri uttalt meg om underlivssopp.
Beviset finner dere her.

35 kommentarer:

 1. Haha, jeg måtte jo såklart inn å sjekke om du hadde svart på sopptemaet :)
  Men siden du har så gode kontakter innen Dr.Greveimperiet, hva i all verden mener de med "hold underlivsområdet avkjølt, særlig om natten" når det gjelder soppen? Hvordan holder man det området avkjølt, og særlig om natten, skal man liksom ligge med to dyner, en fra magen og opp og en fra lårene og ned? I'm very confused...

  SvarSlett
 2. Kan ikke begripe at du ikke fikk jobben!!
  Humørløse mennesker...men bare vent, du blir nok snart headhunta!!

  Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Er glad for å kunne kose meg med bloggen din igjen..sammen med morgenkaffen!!! Morsomt;)
  Ha en super torsdag!!

  Klem Martha.

  SvarSlett
 4. Pia, du er ubetalelig!(Eller fikk du betalt?) Jeg kommer ikke til å slutte å le før i morgen. MEn jeg kommer tilå slutte å kjøpe dr Greve. For jeg er bitter. Her sitter pharma-folka med hygieneproduktet med størst humorpotensiale + hyrer inn norges morsomste mammablogger, og så publiserer de bare de tilsynelatende seriøse skriverier. Bortkastet. Trist. Aiai.

  SvarSlett
 5. Haha, skal seriøst vurdere å kjøpe noe dr Greve nå.

  SvarSlett
 6. Herlig innlegg nok en gang Pia:-)

  Moro å bli publisert tross alt da, og håndhygiene er SUPERVIKTIG i skole og barnehage. Der er jeg SUPERSTRENG med mine elever, der er det håndvask etter alle friminutt og før maten. Tror det har skånet iallefall noen for omgangssyken (Spesielt redd for å få det selv, hehe:-)!

  Ha en herlig dag Dr. Greve kvinnen:)!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 7. får vel bare fortsette å bruke Palmolove naturals til håndvask vi da:) Dette synes jeg er urettferdig av dr. Greve, både slagord og intervju ville ha gjort meg til kunde:) Bruker dog dr. Greves intimvask da;)

  Ha en fin dag, Pia:)

  klemmer i bøtter og spann fra Trine(hvis du vil ha da, valgfritt. Er ingen klemmer selv jeg)

  SvarSlett
 8. Du galne kvinnfolk! Her sitter jeg og nyter god, varm kaffi, og skal lese bloggen din! Men jeg ler så jeg holder på å tippe kaffien i fanget, og min gedigne 27"iMac hadde nesten fått seg en kaffisprut i skjermhøyde! :) Ja,ja, du forlenget livet mitt - igjen! :)

  Jeg måtte selvfølgelig inn på Dr.Greves side, og lese det seriøse innlegget. De burde heller skrevet: "Vi fikk det svaret VI ønsket, men les her hva hun EGENTLIG svarte!!" - og så en link til bloggen din! :)

  Ha en super dag, husk å ta ongene ut av fryseren etter en stund da! :)

  SvarSlett
 9. Guro: Jeg ble da IKKE spurt om sopp. Og jeg har ingen spesielle kontakter der inne, men har oppdaga at de har en Facebook-side! Så der kan du sikkert spørre om alt mulig:)

  Frøydis: Jeg fikk jo en liten jobb der. Men den var litt mer seriøs enn min versjon her...

  Martha: kos deg med kaffen! Og god torsdag!

  Glam-Hilde: Jeg fikk betalt!! Ikke for å skrive dette i bloggen, men for å svare på de spørsmålene! Derfor er jeg i ekstase - første betalte oppdrag! Jeg måtte jo svare seriøst, da, og jeg trengte ikke å skrive noe spesifikt om Dr Greve, og da synes jeg det var helt greit. Men måtte jo bare få lage min egen lille versjon her i bloggen:)

  Marit: Selv jeg vurderer å kjøpe noe av Dr Greve! Blir nok håndskummet, tror jeg.

  Størstepia: Spørsmålet om håndvask var nok det som var enklest å svare på ja. Både som firebarnsmor og lærer veit man at det er rimelig viktig....Særlig i omgsnassyketider...

  Trine: Jo, da, kan ta en klem sånn på nett, det er helt greit. Men er ingen stor klemmer sjøl;)

  SvarSlett
 10. He he;-) Takk for at du får meg til å le - igjen. Nå har jeg mange rare bilder inni hodet mitt - bilder av Doktor Greve-kvinnen med skum både her og der. Må vel inn og lese hva du egentlig sa også...

  Hilsen Bergljot

  SvarSlett
 11. Er personlig litt fornærmet over at de ikke kan spørre tannlegebloggerne om slike alvorlige tema. Hendene vasker vi 143 ganger om dagen så det er vi knallgode på, og hva sopp og den slags uhumskheter angår så ordner vi opp med det rett som det er..kanskje ikke underlivssopp riktignok, men..
  Netty

  SvarSlett
 12. Ja, nå sitter jeg her da, ler og gliser med min nyfiksa fremtann! Ikke mer hakk i tanna!! Heldigvis har jeg kunnet le med alle tenna hver gang jeg er her inne, for det er som regel ingen som ser meg.

  Well done reklame mission altså! må jeg si...

  SvarSlett
 13. Nå har jeg klaska meg på låra - og milde tordagssepe - SOM jeg ser for meg deg som "Greveungen" - ja du er et muntert innslag - oioioi - *kneggler*
  Ha en herlig uke!!
  Varm klem Lokki

  SvarSlett
 14. Bra at noen tar et tak for å minne oss på å vaske hendene i disse bakterie- og virustider:-)

  Setter pris på at du deltar på lotteriet hos Skolelyst.
  Takk for at du delte det flotte skoleminnet.
  Lykke til!

  SvarSlett
 15. Jeg begriper ikke hva som er i veien med sepebransjen for tida. Hvordan kan de LA VÆRE å bruke dine innspill, Pia????
  Ellen :D

  SvarSlett
 16. Underlivssopp med retroeffekt....Ho,ho, ho!

  SvarSlett
 17. Jeg kommer ganske bestemt til å leve veldig lenge, for jeg lo så jeg skrek av dette innlegget. De vet ikke hva de har gått glipp av ved ikke å ansette deg.

  Ellers har jeg nå bestemt farge(r) til smykket ditt og venter på noe småstæsj i posten. Håper det kommer før helgen slik at jeg kan boltre meg i min kunsneriske frihet - ha, ha...

  Klem

  SvarSlett
 18. Weee, oppdrag høres gøy ut! Syntes du gjør en glimrende jobb! Dr. Greve er greie de, god såpe :D
  Elsker bildene fra ditt nye kamera, jeg ønsker meg og HTC!

  God dag videre, her er det rein dag på gang MED håndskum for nå ventes svigermor på besøk!

  SvarSlett
 19. Kan ikke si annet enn at vi som følger bloggen din har det morsommere enn andre mennesker! :D

  SvarSlett
 20. Jeg tror nesten jeg begynner å bli litt forelska i deg, ass.

  SvarSlett
 21. Gratulerer! Fint at du begynner å få betalte oppdrag pga bloggen. Da kan du vel snart bli heildagsblogger!? Og slipper å gå tilbake til jobben din?

  SvarSlett
 22. He he he he - så fornuftige og veloverveide dyptpløyende svar - en kvinne som åpenbart er ekspert på rene hender og barneoppgragelse...
  Knis
  Hilde

  SvarSlett
 23. Du er den fødte markedsfører, Pia! Kan ikke skjønne at de ikke ansatte deg på flekken??! Ja ja, all PR er god PR, er det noe som heter. De burde strengt tatt slenge en fet sjekk din vei for dette innlegget :-)

  SvarSlett
 24. Hehe - herlige svar, synd de ikke aksepterte dem :)
  Klem

  SvarSlett
 25. Fy fader du er rååå, ler meg skakk, hvor tar du det fra!!! :)

  ha en fin helg.

  klem

  SvarSlett
 26. Måtte le godt her, sopp eller ikkje sopp, humoren er på plass i alle fall :P God (og forhåpentlegvis soppfri) helg til deg:)

  SvarSlett
 27. Ingrid: Må bare understreke at dette har vært mitt første og eneste betalte oppdrag. (Altså ikke dette jeg skrive i bloggen, men de tre spørsmålene jeg svarte på - og som jeg har prøvd å linke til)
  Så jeg mangler nok litt før jeg kan bli proffblogger.

  SvarSlett
 28. Røsslyng: Det var jo heldigvis en annen blogger som måtte ta seg av soppspørsmålet.

  SvarSlett
 29. Moaahhhh ha ha ha.... hehhe hehh hihihihiiiii, noe annet er det vel ikke å siiii?
  Thanks again Pia, OG NÅR FÅR VI SE DE RETROBILDENE I BLOGGEN???

  SvarSlett
 30. Et vaskemiddel som heter Dr. Greve er det god grunn til å være skeptisk til for å si det sånn. Jeg vil ikke ha noen doktor GREVE i mitt skritt!!

  SvarSlett
 31. Det dukker opp fine rim på Greve og skrevet mens eg sitter her med dusker og venter i spenning.

  Super innsats, Pia. Dette kan ta helt av, synes Greve-folka burde satse på en spenstigere markedsføring og sette deg i sjefsstolen, jepp.

  SvarSlett
 32. Haha, dette var festlig! Hmmm, mye som rimer på Greve da. Jeg VET jeg kunne rimet godt i reklame for soppsåpen deres :)

  SvarSlett
 33. Hysterisk morsomt! :-) må nok se skikkelig over det du drev med før jeg ble blogger, skjønner jeg. Det andre har jeg en ganske god oversikt over.. ;-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails