tirsdag 11. januar 2011

Viltre bryn. Et purt innlegg om skjønnhet.

Jeg ser det jo selvfølgelig sånn i ettertid.
At jeg har hatt noen hårreisende hårete øyenbryn.
Ja, panna mi har vel knapt vært synlig.
Jeg har aldri følt noe behov for øyenbrynsnapping, men har i løpet av ferien lært at de brynene burde ha vært renska opp i for lengst.
Dere har nok alle tenkt det, de få gangene jeg har lagt ut bilder av meg sjøl : "Djiiises, den dama burde tatt seg en titt i speilet. Sjekk DE bryna!" mens dere har hevet deres egne tynne, velnappede bryn.
Sikkert unødvendig å nevne dette, men : Mine skammelige bryn FØR napping

Og jeg lot meg overtale. En dame med sjal og tanntråd gikk løs på mitt øvre ansikt. Det var voldsomt som hun nappet og rykket. (Med den tanntråden - sjalet hadde hun på hodet.) Det tok flere minutter. Men det var sannelig verdt det. For en forandring! Jeg kjente nesten ikke igjen den smalbrynede kvinnen som senere myste mot meg i speilet.
Her poserer lykkelig kvinne MED nappede bryn, MED all-inclusive-armbånd, MED Trine-kjole, MED sløve øyne og MED fotogene sønner.
Sjekk de lekre bryna jeg har nå da! Utrolig, ikke sant?!
Er så overveldet og fornøyd at jeg vurderer å ta neste steg - nappe av absolutt alt og deretter tegne en tynn-tynn-tynn buet linje sånn midt i panna.
(Eller rettere sagt to sånne tynne buer - ønsker jo ikke å se HELT idiot ut!)
Ka du trur?

Ha en skjønn dag, med eller uten ansiktshår!

38 kommentarer:

 1. Synes du var kjempefin. Og helt ærlig og med hånden på hjertet? Jeg la ikke merke til noe monobryn tidligere. Helt sikkert. Men sånn ser man best selv, inkludert forandringen. Jeg fikk skåret øyebryn jeg, da jeg skulle gifte meg - og så veldig stor forskjell og ingen andre så noe som helst. Hmm... kanskje fordi jeg var en ualminnelig vakker brud... hehe

  SvarSlett
 2. Ja eg har jo alltid tenkt det - FOR NOEN BRYN HO HAR!!! Men er jo altfor høflig å nevne det.
  Godt du tok til vett, endelig!
  ;)

  SvarSlett
 3. Hahaha...
  Aldri tenkt over.
  Godt du ble så fornøyd da Pia! :)

  SvarSlett
 4. har alltid omtalt deg som øyenbryn-dama ;) Malte øyenbryn-rett-på-panna er noe av det styggeste jeg vet. Står øverst på "skal ikke anskaffes lista" mi.

  koose deg i sola :)

  ps så koselig å se bilde av deg, nydelig er du :)

  SvarSlett
 5. Siri: He he, jeg ser heller ikke den helt store forskjellen...

  SvarSlett
 6. Hehe... øyenbryna dine har ikke plaget meg veldig akkurat.. :)
  Men fin var du blitt, selvom jeg i grunn tror at det er noe annet enn øyenbrynene som er hovedgrunn til de kule bildene!! ;)
  Ha en finfin dag!

  SvarSlett
 7. Wehey, smukka! Ja det skal veldig lite til før oss allerede smukke (om mulig) blir ENDA smukkere :-D

  SvarSlett
 8. Heisann :-))
  SÅ fin du ble! Og ja, jeg legger merke til om folk napper/vokser bryna sine...Men, det er vel fordi jeg gjør det selv, annenhver uke! Jeg må..fordi jeg har skikkelig mannebryn hvis ikke.
  Jeg har jo jobbet i "bransjen" og da måtte vi være velstelte til enhver tid. Full sminke, hele pakka, hver eneste dag..
  Er litt glad den tida er forbi, nå er det så som så med sminken hver eneste dag. Litt pudder og mascara, vips, så er jeg ferdig..Men bryna, de MÅ jeg ha styr på...og klørne...

  Ha en fantastisk dag og klem fra meg :-))

  SvarSlett
 9. Ja, jammen var det på tide du tok ansvar altså:) jeg napper litt i ny og ne,senest i går for da hadde jeg så mye annet jeg burde gjort. Men forskjellen er ikke stor, og at perfekte bryn skal gjøre oss flerfoldige år yngre, det er jeg ikke helt sikker på.

  SvarSlett
 10. Synes du var fin både før og etter:-)
  Men dropp påmalte øyenbryn, er du snill!

  SvarSlett
 11. You look great! And I really love your dress, it is so pretty! :)

  SvarSlett
 12. Søta, det skal jaggu ikke være lett å være dame asså...så mye vi må gjøre hele tiden, sminke oss, håret er en evig kamp, klær som skal matche etc etc etc...nei, fy fasan asså...så søte barn du har også da lille mor, håper du får en fin dag, med de fineste øyenbryna ever...men du MÅ aldri ta sånn strek greier asså...det er IKKE pent, dermed basta!!!!

  SvarSlett
 13. Enig med Barbro - du var fin både før og etter, og sånne tynne-strek-øyebryn må du ikke en gang tenke på.
  Ha en fin dag! Klem!

  SvarSlett
 14. ser ærlig talt ingen forskjell, du er like vakker på alle bildene:)
  Jeg traff en bekjent som hadde vært og tatovert begge øyebrynene:) Hadde regelrett barbert bort de hårete først og fått tatovert to tynne streker etterpå! Hun så ut som en KLOVN, og hun angra selv også;)
  Pleier å få øyebrynene nappa hos frisøren innimellom jeg, men ser vel egentlig ikke nødvendigheten av det??:)
  Fin kjole forresten, hvor har du kjøpt den?

  Klem fra Trine på en tirsdag:)

  SvarSlett
 15. Hi, hi, så herlig! Men jeg tror du bør stoppe der, tegnede bryn er ikke så veldig fine akkurat!

  Og tenkt at en tanntråd og en dame med sjal kunne gjøre deg så glad:)

  SvarSlett
 16. Gult hus-Trine: Kjoeln er fra en annen Trine, nemlig Bonka Rakka-Trine. Ligger link der det står Trine-kjole, under bildet;)

  SvarSlett
 17. For noen herlige fotogene sønner!!
  - og mht øyebryn; tror du må fjerne alt og tegne opp for at jeg skal se den store forskjellen;o)Du er fin uansett du Pia!
  Jeg liker dårlig å nappe øyebryna!! men litt må til, men gud bedre det verste jeg ser er overnappa eller feilnappa øyebryn!!!

  SvarSlett
 18. Vacker före og vacker etter syntes jeg :o)
  Klem

  SvarSlett
 19. Så fin du ble;-) Men det var du før også.

  SvarSlett
 20. Ha ha haaaaaa kaller du DE pinglebryna buskete ????? Ja ja du skulle sett mine, de kan skremme selv den barskeste sjimpanse!!!! Ooooog man skulle tro de hadde sett det meste ;))

  Du ser virkelig flott ut,sååååå brun og fin !!!!

  Ha en flott tirsdag med eller uten pinglebryn (",)

  -maren-

  SvarSlett
 21. Smæshing! Jeg er dødsmisunnelig på brynene dine, både "før" og "etter". Selv har jeg så få og lyse at hvis jeg ikke farger og/eller fyller inn med en sånn blyantting så ser jeg ut som et spøkels. Helt sant.

  Fin dag til deg! :)

  SvarSlett
 22. Det gjør alltid godt å få litt sjønnhetsbehandling:-)
  Fint formede bryn kan gjøre mye for uttrykket i ansiktet.

  SvarSlett
 23. Nydelige bryn, altså! (Nå er det du som bærer brynene, og ikke omvendt... Neida - synes ikke før-bildet var så forferdelig og overgrodd, jeg. Poenget er vel å ikke ta for mye av dem, slik som jeg gjorde for leeenge siden, noe jeg lider litt unna fremdeles.. Litt sånn nakenrottefølelse uten litt farge på dem. Deilig og kledelig...)
  Kjolen er jo rett og slett superfin! Må sjekke ut designeren;-))

  SvarSlett
 24. Du er en fin dame - både med og uten monobryn!
  - men selvfølelsen pleier å stige noen hakk hos meg også når jeg tar liitt bedre vare på meg selv:-D
  Kjolen er bare skjønn!
  Ha en fin dag,
  klem Hege(som har fri idag-juhuu!):-D

  SvarSlett
 25. Så bra du er kvitt skogen ;)
  Så nå er det bare å fortsette, av med bryna!!

  :)

  SvarSlett
 26. WOW!
  Forstår at gutta gjør seg rare-de kjenner deg nok ikke igjen..

  SvarSlett
 27. Og jeg ELSKER nettopp FJASinnleggene dine!!!!!!
  Ha en strålende dag du også, du er virkelig GULL VERDT!!!! (med eller uten staila bryn:)

  SvarSlett
 28. Det ER vondt å rydde skogen for trær (og bryn for hår) men det ser mer ryddig og pent ut.. Og nå tittet jeg akkurat i speilet - say no more! Handling trengs..

  Flotte bilder av dere, gøy å "se" deg også. Fin kjole :-)

  SvarSlett
 29. Så fin du ble da! Jeg syns ikke du så så ille ut før heller da, men...! :D

  Jeg har motsatt problem. Jeg HAR ikke bryn, hvis jeg ikke farger hårene i panna på et passende sted. Jeg har noe som likner øyebryn helt nærmest neseroten, en ganske kort, litt avlang firkant av hår som er litt lenger enn resten. For å kompensere for manglende lengderetning, er den ganske bred. I sin naturlige form er altså mine bryn nokså... mangelfulle. Det er deilig å få dem fikset - jeg gjør det sjøl, da, jeg er jo ikke millionær heller - man føler seg straks mer våken! :)

  SvarSlett
 30. Har lissom tenkt på Rybak hver gang jeg har vært innom bloggen din... Neida, synes du var like fin før og etter.

  Nappet også øyenbrynene for et par år siden. "Wow, for en forskjell, " tenkte jeg og bestemte meg for å opprettholde looken. Som du ser av bildene av meg på bloggen, skled det ut. Sånt et tiltak å nappe bryn, mye mer moro å gjøre annet. Men får ta meg en tur til sånn nappings igjen snart. ..

  Ha en finfin uke!

  SvarSlett
 31. Jeg går for napping. Sånne streker virker litt slitsomt og er vel strengt tatt hakket mer unaturlig. Har ikke lagt merke til øyenbrynene dine før altså. Men her er det napping. Av og til hos en sånn skjønn hudpliedame. Har gjort meg noen omprioriteringer dette året. Sluttet med frisør. Klipper og farger selv. Og inn med hudpleieren. Minimal klesshopping. Ja til trening. Startet i dag for første gang etter kollapsen min i november. Wish me luck på AFROMOVES i mårra! Må le litt her, hehehehe!

  SvarSlett
 32. Tatovering er jo også et alternativ. Tror jeg. Man kan visst nok tatover på seg det meste i ansiktet. Øyebryn, leppestift, øyeskygge...
  Tror jeg...
  Hva med rouge. Tror du det går ann?
  Ellen :)

  SvarSlett
 33. HAHAHA! Du greide å få meg til å gapskratte av noe så hårete og hverdagslig som to små (i allefall nå, hehe) øyenbryn! Fantastiske dame :-)

  Men jeg måtte sporenstreks teste selv, og jeg ikke ikke fjerna et eneste hår ved hjelp av TANNTRÅD - kanskje du må lage en instruksjonsvideo og blogge den? :D

  Det forkleet kunne kanskje vært noe for salg ja, men trykket er ikke av aller beste sort så da vil jeg ikke. Men det ville ikke blitt sååå dyrt, trehundredekroner kanskje...

  SvarSlett
 34. Ja, verden er utrolig! Jeg klarer faktisk å karre meg til en hudpleier sånn ca alt for sjeldent for å farge (!) og nappe bryn. Sist jeg var innom en av de brunbeige sparklede damene, foreslo hun nonchalant at hun skulle ta barten i samme slengen. BARTEN!!!

  Heldigvis hadde jeg litt skralt med cash så jeg avslo høflig. Men der fikk jeg jammen meg enda en ting å bekymre meg over på min vei inn i middelalderen...

  Moralen er: se opp for damer med voks, tanntråd (og/eller sjal). Plutselig sitter du der med perfekte øyebryn og barten i postkassa...

  SvarSlett
 35. "Ka du trur?" hehe. Da svare vi på nord-norsk: Fine øyenbryna! Men må innrømme at æ ikke har sett etter om du hadde nappa dæm før... Tøff du e da, som tørr å la ei dame gå laus på dæ med tanntråd!! Trur ikke æ hadde tort det, uansett sjal eller ikke.

  Kos dæ med nye øyenbryn!! ;)

  SvarSlett
 36. GOSH....du er bare herrrrrrrrrrlig!!!! Klem

  SvarSlett
 37. Hehe. Farlig det der med sånn spaaaa. Og damer - med eller uten sjal - som har innspill til hva man bør gjøre og ikke gjøre med eksteriøret. "Hvaaa? Gir du virkelig ikke deg selv gjørmeinnpakninger på bryst og rygg jevnlig? Det mååå du bare. Jeg legger med en dose gjørme til fjortenhundreogfemti kroner, jeg". Synes du har sluppet billig, i og med at man egentlig ikke trenger sjaldamer og tanntråd til bryna. Bare en pinsett til fjorten femti. Pent var det både før og etter, men forandring fryder jo uansett!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails