lørdag 15. januar 2011

Keramikk. Og tvillingfortæring.

Det var denne statistikken igjen, da. Og disse søkeordene. Det er virkelig interessant lesning. I går hadde noen søkt på keramikk hund - og havnet i min blogg. Jeg må presisere at jeg aldri har eid, ønsket meg eller skrevet om en hund i keramikk.
Og jeg ville aldri ha skrevet keramikk hund.
Det er ett ord, for svingende!

Nydelig keramikkhund! Den er dessverre ikke min, men tror den kan bli din inne på gibud.no.

Og du som er på utkikk etter info om å fortære sin egen tvilling...Dette har jeg aldri skrevet om, og forstår ikke helt hvorfor du havnet her inne. Men let videre, du, så finner du nok det du søker etter. (Prøv søkeord som freak, abnormal, big belly... ) (Flate! Det er sikkert nettopp det vedkommende har søkt etter! ....) (Klasker seg selv i panna og logger av....)

Ha en fortærende lørdag, med eller uten hund!

19 kommentarer:

 1. Haha! De fikk nok hva de søkte! God helg!

  SvarSlett
 2. Herlig, folk er sprø! Vittig å sjekke ut hvordan folk havner på bloggen, bruker du Google analytics til det? God helg!:)

  SvarSlett
 3. Haha - jeg har et liknende innlegg i tankene etter jeg sjekket søkeordene mine i går...og vedkommende som søkte fant ikke akkurat det h*n lette etter hos meg heller:-)

  God lørdag - akkurat nå sover ei, en i bursdag & to i Hafjell. Mor er alene med stillheten -->nyyyydelig!

  SvarSlett
 4. haha, en kom til meg etter å ha googlet "esben esther pirelli benestad + fastlege"...da jeg skrev om det fikk jeg jammen av meg svar fra vedkommende, som var mer fornøyd med å lese bloggen enn å ha fått tildlet h*n som fastlege.

  SvarSlett
 5. Fru Storlien: Ha ha, herlig! Jeg har nok også opplevd at folk har googla etter noe helt annet, havna inne hos meg, og blitt her. Mens andre ganger er jeg stygt redd det har blitt bomturer...

  SvarSlett
 6. Næmmen, den bikkja var jaggu sjarmerende du... Du la ikke inn bud alstå? Så det er fremdeles sjans? "løper og kjøper..."

  Ellers ble jeg ganske nyskjerrig på mine søkeord altså... Hvordan finner man ut det da?

  SvarSlett
 7. og jeg fikk opp noen som har søkt på Alexander Rybak og turndrakter for barn...tror de gikk raskt videre, hehe

  SvarSlett
 8. Fantastisk, jeg ler og ler:-).
  Du er bare kanonflink å skrive innlegg, takk for en god latter:-).
  Syns nå hunden var ganske så søt:-).
  Ha en fin lørdag
  Klem Hilde

  SvarSlett
 9. Ha ha, og et søk på gassmaske leder en også inn til Pia..."Hårete legger" har jeg fått besøk på.....men stadig "sparkstøtting" som leder.

  Ha en flott helg.

  SvarSlett
 10. Fortære sin egen tvilling!??? Herremin!
  Stadig folk innom meg for å lære å sy, hahahaha!

  SvarSlett
 11. Det er morsomt å se den statistikken, god underholdning ;-) Hos meg kommer alle som er ute etter marengs. Alt de finner er et bilde, men jeg gjetter på at de er ute etter oppskrift. Dessuten er det veldig mange som søker på ekteskapsråd og som kommer til meg. Kanskje jeg skulle begynne i rådgivningsbransjen?

  SvarSlett
 12. Hihi ;) Jeg *plages* med at folk søker på barstoler og havner på bloggen min ;)

  SvarSlett
 13. Statistikk er ikke bare tørre greier - det kan faktisk være ganske underholdende, hi, hi:-)

  Det gikk en krimserie i går på tv der en tvilling hadde fortært den andre. Tipper det er noen som har gjort søket etter det for å finne ut om det virkelig var mulig. Men litt snålt at de har havnet hos deg...

  SvarSlett
 14. Hos meg er det Musevisa som er søkt mest etter.
  Stakkar. Ikke helt den musev isa de ville ha, tenker jeg...og segst. Hva i all verden er segst??!? Mange søk der, gitt..

  SvarSlett
 15. Du får ihvertfall mange forskjellige henvendelser.

  Jeg skal IKKE gi bud på hunden.

  Klem

  SvarSlett
 16. Astronomert mot orddeling. Hettys sønn er medlem (sjef).

  http://www.astro.uio.no/~tfredvik/amo/

  Hetty

  SvarSlett
 17. Jeg tenkte da jeg så det om å fortære sin egen tvilling; Hjelp dette hørtes kjent ut!!!! takk for kommentar om at det var på krimserie igår. Det var der jeg hadde det fra. Pussig at de kom til deg da. Skjønner ikke hvordan dere finner ut dette med søke ord og statistikk... hvordan gjør man det? Ha en fin kveld!!

  SvarSlett
 18. By Beatell og Eirin: Klikk øverst i bloggen din på "utforming". Så klikker du på "statistikk". Så klikker du på "trafikkilder" og ser helt nederst på siden.

  SvarSlett
 19. Hihi, statistikk er artig. I alle fall bloggstatistikk. Sånn ellers? Not so much!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails