mandag 24. januar 2011

Fire ganger fire.

Jeg fikk en utfordring fra ei snerten snelle, og finner ut at jeg må få denne unna før valgkampanjen kan fortsette.

4 tv-program jeg ser på
 1. Drømmehagen
 2. Superkviss
 3. Grey's Anatomy
 4. Nytt på Nytt
4 ting jeg har gjort i dag
 1. Sett på Drømmehagen
 2. Bygd med sju klosser
 3. Dramatisert "Ludde får vondt"
 4. Tatt opp en pakke karbonader fra fryseren.

4 ting på min ønskeliste
 1. At ettåringen skal bli hekta på noe annet enn Drømmehagen.
 2. At vi kommer oss raskt og smidig gjennom skisesongen.
 3. En natt i fred og ro
 4. Et fyldig gavekort fra Star Tour, SAS, IKEA, Skeidar, Elkjøp, Kiwi...fra hvor som helst, egentlig, bare det er fyldig.
4 ting jeg liker dårlig
 1. Drømmehagen
 2. Når ettåringen skal ha meg til å smake på hennes egenkomponerte brødskive med makrell-i-tomat og servelat.
 3. Urettferdighet
 4. Sånne store bokstaver i sink som skal henge på veggen. Hva er greia der, liksom?

Disse frekke små gladguttene(eller gladjentene?) gjør enhver småbarnsmors dag til en gledens dag!
Bilde fra Aftenposten.


Og denne utfordringen sender jeg videre til fire flotte mammabloggere som fortjener en liten award i en ellers så traurig hverdag: Ingrid, Homla, Glam-Hilde og Bondekona .

Tusen takk også til Kathrine og Ingrid for awards;)

Ha en givende mandag, med eller uten Drømmehagen!

27 kommentarer:

 1. Enig.. Drømmehagen er ganske tragisk.. Vesla mi ser og på det.. Dessverre..

  Ha ein fin dag:)

  SvarSlett
 2. Jeg er sjeleglad for at Minstemann ikke bryr seg om Drømmehagen! :-D Men det var en periode hvor Frøkna ville se på det, men det er heldigvis lenge sida det også.
  I går satte Minstemann på Viasat Motor og stod dønn stille i (røfflig regna) 20 minutter og så på formel 1. Så sånn har vi det!
  Men bytter vi da ut Drømmehagen med Formel 1, så er våre se-på-TV-lister temmelig like :p
  Ha en trivelig dag :)

  SvarSlett
 3. Takk, satser på at det blir en dag uten Drømmehagen...

  SvarSlett
 4. Utfordring fra sjølvsate Pia! Takk! (men mammablogger?)

  (Og nå måtte eg sjekke om eg hadde gitt deg noen awarder i det siste. Kunne ikkje huske det - kan egentlig ikkje huske å ha delt ut awarder på ei stund -ei heller mottat, men fant ut at det finnes fleire der ute som heiter Ingrid.)

  Ha ein fin drømmedag!

  SvarSlett
 5. Så tidlig og så har du allerede dramatisert "Ludde får vondt".. Jeg er imponert!!! :)

  SvarSlett
 6. Kjenner til Drømmehagen marerittet. Min yngste er hektet på det. Min største var hektet på Teletubbies i sin tid. Tror BBC lager seriene for å knekke oss foreldre helt. Vi mister til og med språket vårt. Går bare rundt og sier: aoooo, lala, poo etc.

  Gry:-)

  SvarSlett
 7. Drømmehagen er jeg ikke veldig kjent med, men jeg har fått med meg at det er en som ALDRI går og legger seg når det er slutt. Morra hans burde ta et oppgjør me'n snart syns jeg...

  SvarSlett
 8. Inger-Lise: Dagen starter tidlig...
  Bustenellik: I Drømmehagen råder anarki, og Hinkel Pinkel og gjengen gjør akkurat som de vil. Til tider er de jo helt gærne. Nå kjører de i full fart rundt i et tog, som jeg vil tro ingen styrer. Dette må jo gå galt. Ingen foreldre med i bildet der.

  SvarSlett
 9. Jeg må si jeg ser lite på tv,og med en 16 åring kan jeg vel ikke spørre henne om Drømmehagen. Mine to gutter er Ferrari inspirert, de lever og ånder for Ferrari. Jeg spurte husets minste og ubestridte sjef hva Drømmehagen er og om han ser på det. Da sier han (5 år) : Drømmehagen er patetisk ! Case closed..

  SvarSlett
 10. He, he, er glad vi har kommet oss over Drømmehagen - stadiet:-)

  SvarSlett
 11. Drømmehagen er hat, og jeg er så glad for at Tilde ikke lengre ser på det.
  Men i grunn så er Postman Pat også blitt ganske hat, for det er det eneste vi ser i disse dager.
  Bortsett fra at vi får bare til å se den svenske versjonen. Altså, Postis Per, eller Pææær.

  SvarSlett
 12. Drømmehagen er da vel moro?? Hehe..aldri sett en episode, siden min tid som småbarnsmor er over for en mannsalder siden, og jeg har ikke barnebarn riktig ennå ;-)
  Men moro å lese alt dette om deg da, alltid gøy å "snoke" i andres liv littegranne ;-)

  Ha en fin dag videre og klem fra meg

  SvarSlett
 13. Jeg bukker, nikker og neier for utfordringen.
  ;)
  -Og forstår heller ikke meningen med de bokstavene som skal henge på veggen/stå på hyllene. Jeg liker nok best ting som kan brukes til noe..er enkel sånn.
  Ha en finfin dag.

  SvarSlett
 14. Deilig å være ferdig med mye av dette. Det opplever du dessverre ikke før barna omtrent er voksne.

  Godt å lese at noen av dere unge heller ikke skjønner dette med bokstaver. Jeg har lenge lurt på om det var alderen som gjorde at jeg ristet på hode av det, men nå føler jeg meg ung igjen. Takk skal du ha.

  Klem

  SvarSlett
 15. Hyggelig at du tok deg tid til dette i en hektisk valgkamp :-D Drømmehagen står høyt i kurs, skjønner jeg ;-) Jeg har fått med meg såpass at jeg er glad mine unger er så store at de ikke ser Drømmehagen :-)

  Ha en trivelig dag - klem Siv

  SvarSlett
 16. He he, jeg har hatt et inbitt hat mpt Drømmehagen en stund jeg og :) Med det resultatet at drømmehagen dvdene (på mystisk vis) forsvant i november, etterfulgt av at poden "tilfeldigvis" fikk ole brum og sauen shawn i stedet for... Når sant skal sies begynner de også å bli relativt tragiske..

  SvarSlett
 17. Gah, Drømmehagen ja... vi var lenge forskånet for uvesenet og 2,5 åringen er hedigvis bare sånn måtelig fan nå og. Men hun elsker derimot Teletubbies! Så er det ikke det ene, så er det det andre ;o)

  SvarSlett
 18. Tusen takk for utfordring, Pia. Den er tatt og tygd og spyttet ut igjen. Tenk, den gang for lenge siden da jeg hadde barn gikk Drømmehagen bare på TV, og det bare 1/2 time hver dag. I svart hvitt. Har virkelig vont av dere som kom først i DVD-æraen.

  SvarSlett
 19. Drømmehagen er visst ganske sentral i ditt liv ;)

  SvarSlett
 20. får en følelse av at du ikke liker drømmehagen. eller forresten du sier det jo rett ut.
  for å si det slik;glad for at min minste er 5 år! og han gikk raskt over fra drømmehagen til starwars. og det er bedre.
  Men introen til drømmehagen er litt fin da. (Litt) - til du har hørt og sett den et par tusen ganger.

  SvarSlett
 21. "Tatt opp en pakke karbonader fra fryseren"
  Hihihi. Fantastisk gjøremål.
  Her er det Drømmehagen og Thomas toget som er det store. Thomas toget er jo en drøm å se på i forhold.

  SvarSlett
 22. Hehe, glad drømmehagen ble kjedelig til slutt ;)

  Hørte forresten på et foredrag om kvinner og ledelse på jobben her om dagen. Og midt inni presentasjonen var det bilde av en søt liten jente - også kjent som din lille frøken. Visste du at det blir brukt et bilde av henne?

  SvarSlett
 23. Syns du skal kjøpe noen store sinkbokstaver med bokstavene D - R - Ø - M - M - E - H - A - G - E - N eg! Trur snuppa di hadde blitt fornøyd med altså :D

  SvarSlett
 24. her i huset elsker vi Drømmehagen!
  Så høyt at de vanlige nattasangene er byttet ut med: lala Hinkelpinkel Marius, hopsideisi hinkelpinkel Marius.....osv. osv;)
  Så lenge guttungen sovner så er jeg ukritisk!
  Har faktisk lagt ut noen bilder før idag om akkurat drømmehagen!

  SvarSlett
 25. Uff. Min dypeste medfølelse, den der Drømemhage-epoken er lei altså.

  SvarSlett
 26. Ja, det var jo noen som protesterte i Stortinget på at Drammehagen ble tatt av plakaten. Voksne. De sliter nok mer enn deg. Man måste jamføra.

  SvarSlett
 27. Det jeg elsker aller mest er når Vottene og Konglene er med i samme episode. De fantastiske lydene som absolutt ikke gneldrer langt inni hjernebarken. Dét elsker jeg!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails