tirsdag 18. januar 2011

Badedrakt. Og gretten gubbe

For å vise at jeg er en så utrolig morsom mammablogger, måtte jeg jo prøve å finne på et eller annet veldig sånn mammamorsomt.

Jeg synes det hadde vært megamorsomt hvis ungene og mannen kunne hatt på seg sånne Borat-badedrakter og så kunne jeg lagt ut noen bilder her i bloggen. Det hadde jo vært skikkelig gøy! Helt lættis, lissom!

Men så kommer mannen og sier at det ikke ville vært en god idè, og babler om krenking av integritet og utdriting og sånn!
Herregud, snakk om å ta seg sjøl høytidelig, a`!
Plutselig skal han bli prippen, nå som det virkelig gjelder!
Her har jeg stilt opp i åresvis og kledd meg ut som julenisse (for kidsa) og fransk stuepike (for mannen), men når jeg ber om en gjenytelse, DA skal de liksom sette seg på bakbeina..... Makan!

Dette er ikke meg. Da hadde jeg nok mer havna i kategorien Årets Mammablogger. Men jeg hadde unektelig sett ganske morsom ut med et sånt småfrekt kostyme.
Bildet er herfra.

Ja, ja, jeg får prøve å tenke litt utenfor boksen, og se om jeg kan klare å komme opp med noe annet morsomt. Har dere noen tips? Rorbuer og sånt, er vel ganske artig? Bilde av meg sjøl som rekker tunge og drar i ørene mine sånn at de står sånn ut hadde jo vært kult? Men kanskje litt på kanten?

Ha en megamorsom dag, med eller uten badedrakt!

31 kommentarer:

 1. Støtter forslaget om småfrekt kostyme....eller det er kanskje mest morsomt til husbruk. Ha en fin tirsdag i passende outfit.

  SvarSlett
 2. Ja,skikkelig prippen mann...he he ;)
  God tirsdag til dere .

  Klem Martha

  SvarSlett
 3. He he! Du sliter nå ja, må liksom vera krampemorsom fram til avstemmingen er avsluttet ;)
  Andre morsomme ting å skrive om enn rorbuer: viskelær, asfalt, persienner..?

  SvarSlett
 4. Hva med "dagens grovis", eller noen skikkelig gode svenskevitser?

  Klem fra Mims som syns du skal fortsette akkurat som før, du får meg til å le som ingen annen :D

  SvarSlett
 5. Jeg skjønner mannens motvilje mot Boratdrakt. da Woody så dette avbildet ble han stor i øynene og lurte på om det ikke gjorde vondt...Hvis du fortsetter i omtrent samme baner som før, så ligger du vel godt an? Det er jo en grunn til at du,veldig velfortjent, ble nominert!

  SvarSlett
 6. Hæhæhæ! den kommentaren din under bildet traff spikeren på hodet ;)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 7. Han ser jo så snill ut, han mannen din. Og jeg har sett hvordan han hele tiden beundrer deg med ømt blikk. Dette kom nesten som et sjokk, assa.... at han ikke stiller opp, mener jeg. Han kainn jo ikkje bække ut no - når det virkelig gjeild!!!!

  SvarSlett
 8. Ha, ha, hva med å låne sykepleieruniformen min, eller skjelettdrakten??

  SvarSlett
 9. Fy søren, her jobbet du mildt sagt r..va av deg for å tilfredstille vårt behov for stadig mer og så er han den pingla?? Nei, det er nok på tide at du slår i bordet og forlanger at han drar sin del av lasset;-D

  Ha en fin dag!

  Klem fra Grete

  SvarSlett
 10. Haha du traff der ja ;)

  Jeg er med på at Boratdrakten kan ødelegge helt. Da kan du fremstå som manne- og barnemishandler, og det er nok ikke så populært i mammabloggeland. Så hav med isbading i sånne stripete badedrakter som når til knærne? Da tenker jeg du og mannen, så kan guttene stå klar med varme håndklær, og lillemor ta bilde ;)

  Da tenker jeg du treffer. Blir det ikke morsomt, så kanskje du nærmer deg estetisk? Kanskje ikke inspirerende...

  SvarSlett
 11. He he he, vel her går mini tupp rundt i badedrakt, så jeg er vel en av de få som kommer til å ha en fin dag med badedrakt ;)

  SvarSlett
 12. Ta det bare helt med ro, du vinner nok uansett, hehe! :)

  SvarSlett
 13. Min svigerbror stilte i borat badedrakt og tok i mot en hel buss med nykommere til hotell i Bulgaria da vi var der for noen år siden. Vi var nemlig en uke og uken etter kom resten av vennegjengen. Det var NOEN som fikk en latter og knipset bilder. Må legge til at han fikk noen øl og goder ( i form av drikke ) før han gjorde dette.

  Menn ha generelt en lav terskel for kropp, sjel og manndom - er vel best å la være å pirke i et vepsebol?

  Tips har jeg ikke, men går spent innom bloggen :-)

  SvarSlett
 14. Forresten - du Pia, jeg har lest fødselsinnleggene din (skrekk og gru og jeg kjente meg igjen på Aker)

  Men når får vi lese om neste fødselsopplevelse? Du har vel ikke tenkt å gi deg allerede nå?

  SvarSlett
 15. Snakk om å være vanskelig gubbe! Skjønner ikke hvorfor han ikke vil stille opp i Borat...det er jo bære lekkert!!
  Du får hilse han å si at MIN mann stilte opp i ull-undertøy, høyst frivillig!! Uten synlig ansikt vel å merke, men allikevel....hehe

  Ha en flott dag videre og klem fra meg

  SvarSlett
 16. Vær deg selv, du, og ikke prøv for hardt, så går det nok bra, skal du se! :-))

  SvarSlett
 17. He he, jeg liker den Borat-ideen jeg.Ellers hadde det jo vært artig å sett deg i den snasne outfiten over her.På den måten vil du i hvert fall sanke mannlige stemmer, hvis det finnes noe sånt da. Alternativt kan du jo spraymale deg selv?Spraymaling er jo så stort blant interiørbloggerne om dagen.

  SvarSlett
 18. Du er morsom uansett!
  ...og den mammablogger-kommentaren din traff spikeren...

  Lykke til!

  SvarSlett
 19. det ene syke bildet etter det andre raser rundt i hodet mitt mens jeg ler en syyyk latter:)

  Klemmer fra Trine, heia, heia!

  SvarSlett
 20. Takk for hilsen inne hos meg, Pia!

  HEIER på deg som årets morsomste mammablogger :)

  Nina

  SvarSlett
 21. Andregasellen: Jeg tror faktisk jeg har noen mannlige lesere. Men nei, tror ikke det ville vært særlig snasent med meg selv i en sånn drakt..
  Alle oss: Jeg gir meg nok nå...En gang må man jo stoppe.
  Ellers: takk for gode forslag - jeg har da litt på lager. Men poenget er vel å vinne pga blogginga, ikke fordi man klarer å sanke mest stemmer. Eller, man må jo klare å sanke stemmer. Men får tro det holder, dette jeg skriver her i bloggen. (Og noen ganger er jeg klønete til å uttrykke meg..) (

  SvarSlett
 22. Makan... stiller han ikke opp???
  ;) ha ha ha, er vel grenser for hvor hengiven disse kjære mennene våres kan bli.
  Ha en herrrlig dag, med eller uten badedrakt!

  SvarSlett
 23. Gubben må strammes opp, ingen tvil om det.

  Du vant i fjor, og jeg synes du ligger svært godt ann til å stikke av med prisen i år også.

  Klem

  SvarSlett
 24. fin sosial gjeng i innlegget under her ;) måtte flire.... et skikkelig blinkskudd, altså.

  SvarSlett
 25. Hva med alternativ barnemat, alternativ bruk av bleier og annet barneutstyr,kreative barnevaktmodeller (for dem som ikke har besteforeldre og familie i nærheten). Jeg gleder meg til å se hva du kommer med ;)

  Hils din gretne gubbbe :)

  SvarSlett
 26. Du kan jo spørre om HAN heller vil ha stuepikeuniform ;-)

  SvarSlett
 27. Hei Pia!

  Jeg fant bloggen din gjennom Bergliot, og synes den er vanvittig kul! Jeg har lest gjennom flere maaneder av ditt liv i löpet av den siste uka. Familien din virker helt fantastisk og jeg haaper aa en dag kunne faa noe lignende :)

  MEN - etter det jeg har skjönt begynte du med blogging for aa forstaa sosiale medier og slikt. Og naa har du jo holdt paa en stund. Jeg vil da oppfordre deg til aa begynne aa bruke kildereferanser, ettersom "hentet fra google" ikke sier et stöv om hvor bilder og slikt kommer fra. Og du vil vel ikke bli sett paa som en TYV naa midt i valgkampen?

  Vennlig hilsen en (ny og fast) leser som mener det godt.

  SvarSlett
 28. Ingrid B: Vet du hva? Tusen takk for påminnelse. Du har helt rett! Da jeg begynte å blogge, hadde jeg angst for å bruke bilder fra google (for er det egentlig lov?...), men nå har jeg begynt å bli slapp. Til mitt forsvar må jeg si at jeg faktisk har vært flink til å linke, og jeg knabber aldri noe fra andres blogger. De aller fleste bilder tar jeg sjøl.
  Men i noen av de siste innleggene har jeg syndet. Har retta opp stuepiken;)

  SvarSlett
 29. Ingrid B: Og nå linka jeg det japanske bildet:)

  SvarSlett
 30. Kult! Naa har jeg stemt paa deg i tillegg til Bergliot (men det hadde jeg nok gjort uansett) :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails