lørdag 4. desember 2010

Prinsessekjoler og sånt.

Veldig mange bloggere er kreative.

 Min kjære bloggvenninne Trine er intet unntak. Akkurat nå er hun opptatt med fotostudier. Men før det var hun opptatt med å sy. Og du verden som hun har sydd!


Plagg som kommer fra Trines hender er nå plassert på manges kropper.
Både små og store prinsesser er lykkelige bærere av Trineplagg.

Trine har ikke så mye tid til å sy akkurat nå. Men utafor syrommet hennes står et helt stativ med kjoler og skjørt fra tidligere kolleksjoner. Mye av det som er igjen, er i små størrelser. Men det finnes kanskje noen nette kvinner der ute?

Hun sa hun skulle åpne en kjolebutikk på Epla. Det har ikke skjedd. Men hun har putebutikk der.

Så hvis du vil skaffe deg en kjole, for eksempel en eventyrkjole lik den som selveste Märtha har, bør du hinte om det inne i Trines blogg. Eller inne i kjolebloggen hennes.  Eller så kan du ta deg en tur på Designernes eget julemarket nå i helga. For der står Trine både med kjoler og puter og vakkert smil.

Skal du på julemarked i helga?

Ha en kjolefin dag, med eller uten butikk!

9 kommentarer:

 1. Ja, de kjolene skulle jeg gjerne tenkt meg å fått kloa i ... en nette størrelser passer ikke meg - om jeg ikke kjøper to og syr dem sammen :P

  Jeg har tipset min kjære søster (som bor i nærheten av Trine)om julemarkedet, for når man bor laaaangt ute på landet, ja i selveste GOKK, er det ikke lett å få med seg det som skjer i de mer urbane strøk :) .... men så skjer det da litt her også, selv om jeg må stå for den kreative biten selv :)

  Her er det ting som "ut og finne juletre i skogen" som er av de store happeninge her ..og det er jo noe byfolk misunner oss - så hver sin greie, eller hva? :)

  Nå snør det store filler her - og jeg har utefotografering om noen timer ... *hjelp!!* ... wish me luck! :)

  Ha en deilig lørdag!

  SvarSlett
 2. Heisann :-)
  Måtte bare innom og ønske deg en flott helg!
  Vi må vel til byen og se om vi kan bli ferdige med julegaveshoppingen...det hadde vært deilig å bli ferdig!
  Maaange år siden vi i det hele tatt hadde begynt på denne tida, men orker ikke "stress"..Stresser jo egentlig ikke, skal kun kjøpe til ungene våre og foreldre...verre å finne på til hverandre...

  Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Trine lager mykje fint! Synst eigentleg ho skulle hatt seg ein salgsturne litt nordover her i landet. Kjoler kan eg ikkje kjøpe utan å ha prøvd dei. Min smerkre kropp går dessverre ikkje rett inn i str 38, 40, 42 eller 44, men heller ei salig blandig av desse....

  SvarSlett
 4. Nydelige kjoler! Trine er dyktig, rett og slett :-)
  Ønsker deg en riktig fortryllende helg :-)

  SvarSlett
 5. Skulle gjerne vært der å sett på både kjoler og puter. :)

  SvarSlett
 6. Her er helga fylt opp med barnebursdag, familieselksap og gudstjeneste! (4-åringen skal få fireårsbok, men er redd han skal gifte seg..) Lite som minner om julemarked denne helga, men nå kan den hardt arbeidene Husbonden melde om snø og det gir iallefall litt julestemning:-)

  SvarSlett
 7. Sukk. Den som hadde råd til kjole. Men nå er alle penga brukt opp til gaver i øst og i vest. Slik er det hvert år, og når januar kommer, er det bare å finne frem havregryna! Så vi står over julemarkedet, men vi fikk jo med oss juleverksted i dag. Så vi er glade!

  SvarSlett
 8. Akk, ja, den som var liten og nett... Trine lager utrolig mye flott! Hadde ikke vært meg imot og hatt en designerkjole til. Er jo så heldig at jeg har en fra Ellen da:-)

  SvarSlett
 9. Takk fine. Og takk for kaffestunda idag! Og jeg skal lage epla-butikk snart. Snart!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails