søndag 5. desember 2010

Jakten på julestemninga. Luke 5

Innpakking av gaver hører med i desember.

Jeg ble ufrivillig kastet inn i et pakkeinferno.

Jeg, som nå hele tiden må lyde det pinlige navnet Juleugla Julia ble brått og brutalt forvandlet til Mumien Umulia der jeg ble rullet inn i en rull med gavebånd. Båndet strammet over bryst og nebb, og mitt elendige syn ble om mulig enda verre. Jeg slet med pusten og fryktet at jeg hadde fått astma. Hva må en stakkars ugle gjennom i disse dystre desemberdager, tenkte jeg i mitt stille sinn.

Etter å ha vært bastet og bundet i timesvis, kom jeg meg endelig løs. Og i lykkerus fikk jeg lyst til å gi bort et par gaver til et par av dere. Disse lappene er noe dere kanskje kan trenge nå i førjulsstria?
Jeg trekker en vinner med mitt nebb i morgen, så gi beskjed om du vil være med på trekning.
P.S: Gavene blir ikke pakket inn. Jeg blir uvel og begynner å hyperventilere bare ved tanken på mere gaveinnpakking.

Elsker du å pakke inn gaver?

Klemz, Julia


Denne julekalenderen går hver dag fram til julaften vekselsvis her og hos Elisabeth, innerst i veien. Alle som legger igjen en kommentar er med i den store trekninga 24. desember hvor det hele avgjøres. Hvem får gi Juleugla Julia et nytt hjem?

48 kommentarer:

 1. Haha, stakkars deg Julia, jeg føler med deg! Og skjønner at en uke på østlandet og borte fra PC'en har gjort sitt til at jeg har gått glipp av mye på bloggen din Pia! Må sette meg ned og oppdatere meg straks :D

  SvarSlett
 2. Glemte visst å svare på spørsmålet ditt, jeg elsker å pakke inn julegaver!

  SvarSlett
 3. He he, bra juleugla kom seg løs da :)
  Jeg er glad i å pakke inn gaver, jeg. Men liker best å fordele det litt utover. Ikke moro å pakke inn 100 stk på en gang liksom..

  SvarSlett
 4. Det såg verkelig kvelande ut ja!
  Godt du kom deg laus og kunne frista med ein sånn givekk :o)

  Digge dei der altså! Huska du viste dei tidligare, men kan ikkje huska kor du fekk tak i de. E det verdensveven mon tru? Kanskje du kan linka i tilfelle?
  For dei som ikkje e så heldige å vinna tenke eg.

  SvarSlett
 5. Huffameg, tilværelse som mummie så ikke spesielt kjekt ut, nei.

  Jeg liker å pakke inn julegaver. I vettuge mengder. Enig med Lillis verden. Å pakke inn alle på en gang er ikke noe stas. Da er det bare et stress og mas for å bli ferdig.

  Blir gjerne med i trekninga av de spennende lappene dine, Julia :-)

  SvarSlett
 6. Hvor i all verden er det du handler, du finner jo alltid så kule ting! :) De blå lappene er jo mildt sagt den perfekte julegave til alle menn ;) Jeg liker forøvrig ikke å pakke inn gaver, heldigvis tar de fleste butikkene seg av det problemet :)

  SvarSlett
 7. Jeg kaster meg inni kampen om de flotte lappene. Har heller ikke sett noe sånt før.

  Hilsen Åshild

  SvarSlett
 8. Jeg elsker å pakke inn gaver. Syns det er så koselig.
  Kule lapper, er med i kampen :)

  SvarSlett
 9. Artige lapper, jeg er med:)
  Jeg liker godt å pakke inn gaver, men julegavene har en tendens til å unslippe gavepapir helt til lille julaften hjemme hos meg. Og da må alle pakkes inn på en gang og det blir bare stress - det liker jeg IKKE.
  Ha en fin andre søndag i advent:)

  SvarSlett
 10. Hei...jeg er med...ha en fin søndag, klem Wilhelmine.

  SvarSlett
 11. Stakkars juleugle som må gjennom slike lidelser. Godt du kom deg løs Julia!

  Slike lapper er høyt ønsket her i huset og jeg melder meg herved til overtakelse :-)

  SvarSlett
 12. Eg og ELSKER å pakke pakker!!
  På samme måte som eg elsker å rydde, vaske osv.

  Er inne i ein god stim, så eg tar lodd på lappene! (har eit stykke igjen før eg når igjen din vinnerlykke da - du som har vunnet 16 giveawayer!!) (...og bolignytt..? - hadde du sagt Hjemmet, eller Vårt Land e.l ville troverdigheten vært litt større) ;)

  SvarSlett
 13. Tja, julegaveinnpakking er greit, kalendergaver derimot... ;o)

  SvarSlett
 14. Elsker og elsker... det er sjelden jeg gjør meg meget flid. På pakke nummer én kanskje, og muligens nummer to, men derfra og ut er det bare å få tingene inn i papiret. Og slike lapper? De måtte jo være geniale til å kommandere mannfolk med ;-)

  SvarSlett
 15. Tja, jeg kan vel ikke si at jeg elsker å pakke inn julegaver. Med litt julemusikk, gløgg i koppen og lukten av kongerøkelse er nok de første 7 pakkene koselig. Meeen, de siste 35 er ikke like kule. Og når det til slutt ligger 48 kalendergaver der å venter, ja da har jeg gått fra elsk, til noe som minner om hat *knegg*

  SvarSlett
 16. Stakkars deg Julia, godt du kom deg løs. Jeg er ikke noe glad i å pakke inn gaver, synes det er noe styr...ingen lekre gaver med salvlaga kort, sløyfer og kanelstang herfra.

  SvarSlett
 17. Du må komme hit til oss du, Julia!! Du trenger å komme til noen som KAN pakke inn gaver slik at dine fantastiske former ivaretas og du ikke kveles av for mye bånd!! Her hos oss pakkes alle gaver inn med kjærlig og nennsom hånd i de mest vidunderlige gavepapir og med de flotteste fløyelsbånd :D

  Ugleklem (i motsetning til bamse-)
  Merete U

  PS! Digget gaven du har tenkt å gi bort. Kommer den evt ferdig innpakket??

  SvarSlett
 18. Juleugla Julia blei kasta inn i umulia. Pakke gaver, en grusom idé, en oppgave helst, for folk og fe. Pakke, sløyfer, gavebånd. Da gjelder helst den rette ånd. Men lapper vil vi gjerne ha, for da blir husmora så glad!

  SvarSlett
 19. Jeg elsker å pakke inn gaver, sålenge jeg husker å spre dem litt utover, sånn 5 annenhver dag hadde vært kos. Også siden jeg vil gjøre pakkene så fiiine...
  Men det skjer aldri.
  Vil gjerne være med i trekningen!
  :)

  SvarSlett
 20. Lappene er kjøpt hos svenske http://www.bluebox.se/index.asp
  Men de leverer ikke til Norge...

  SvarSlett
 21. Blir gjerne med på trekningen av de kule lappene der ja :)))
  Jeg elsker å pakke inn gaver, uansett hvor mange, men jeg tar det over flere dager :)))

  SvarSlett
 22. Eg ser av kommentarer at det er fleire her som ikkje har julegåveinnpakking som liker nr1. Og eg kjenner meg i selskap med dei. Trudde nesten alle i blogglandia koste seg med innpakking.....
  MEN, eg velger å pakke inn dei fleste gåver sjølv, i staden for å vente på dei i butikken, det er endå verre.
  Og kule lapper vil eg gjerne ha!

  SvarSlett
 23. Er så glad i pakke inn gaver!!-men skal erlig innrømme at de siste pakkene ikke blir paakket inn med like stor entusiasme som de første ;)
  -synnøve-

  SvarSlett
 24. Jeg er glad i pakke inn gaver som jeg tror gleder mottakeren. Og så vil jeg gjerne stille meg i kø for de stilige merkelappene. :)

  SvarSlett
 25. Ja! Jeg elsker å pakke inn gaver! :)

  SvarSlett
 26. Jeg liker å pakke inn gaver.
  Og ja, jeg vil være med i trekningen av de kule lappene!
  Ha en flott søndag! :)

  SvarSlett
 27. Hei hei
  Jeg tror hvert år at jeg liker å pakke inn julegaver.. Jeg setter på julemusikk og hiver meg i gang med pakkingen.. Mun huff og huff ! Etter 3 pakker er jeg dritt lei og prøver å overtale resten av familien til å pakke de inn, men det er ikke alltid like greit å få til.. Så da må jeg bare bite i det sure eple og pakke inn alle gavene selv..( ps i år har jeg fått disse koselige kassadamene til å pakke inn nesten alle gavene for meg!! Det lønnet seg å være tidlig ut, da slipper man å bli henvist til pakkebordet med evighets kø!!!)
  Jeg hiver meg på trekningen om de stilige lappene!!
  Ha en strålende søndag med gavepakking eller ei!!
  Klem fra Monica fra Bergen

  SvarSlett
 28. Er vel egentlig ganske nøytral til denne innpakkinga. Har aldri tenkt på om det er noe jeg liker eller ikke - det MÅ jo gjøres... I år har jeg enda ikke noen pakker å pakke inn, så det blir vel et innpakkingshelvete tre dager som jul - som vanlig:-D
  Er gjerne med i trekninga også.

  SvarSlett
 29. Juleugla Julia må gjerne få komme hjem til oss! :) Jeg liker å pakke inn julegaver (og andre gaver) så da kan Julia få lov til å læks'en i god(gynge)stolen ved varmovnen og nyte synet av borettslagets utejuletre som lyser opp tilværelsen (omgivelsene) utenfor terrassen (balkong-klumpen) vår. Her er det pepperkaker fra Rimi, julebrus fra Hamar og "Tre Nøtter til Askepott" på DVD (eller frister det kanskje mer å se på den barske Arkimedes, ugla fra "Sverdet i stenen"?). ;)

  SvarSlett
 30. Tho ho ! Æ å vill vårrå me :) Kule lapper ,jeg synes det å pakke inn gaver er kos jeg da ;)

  Ha en fin fin søndag :)
  Klemmer fra Janne

  SvarSlett
 31. I'm in, og ja, jeg liker å pakke inn gaver :)

  Ha en fin kveld, Pia :)

  SvarSlett
 32. eeeelsker å pakke inn gaver♥
  det beste med hele jula!

  SvarSlett
 33. De gangene jeg er ute i god tid, så er det artig å pakke inn gaver :-) Men så hender det seg at man ikke alltid er ute i god tid, og da liker jeg det slett ikke så godt ;-)

  SvarSlett
 34. Hehe...
  Ja, jeg liker å pakke inn gaver :)
  Og ja, jeg vil veldig gjerne være med i trekningen om de kule lappene :)
  Ha en fin kveld
  Klem Tonje

  SvarSlett
 35. Jeg henger meg på. Elsker å pakke inn julegaver :P

  SvarSlett
 36. hi hi det var morsomme lapper! Kan de settes på pc skjerm? Men sikkert ikke morsomt å bli surret inn i bånd, men hva må man ikke stille opp på i blogglandia ;)

  SvarSlett
 37. Oioi. Geniale lapper. SÅnne bare må jeg ha! Og søt kalender =)

  SvarSlett
 38. hehe.. stakkars liten.. Er ikke greit å være ugle i disse innpakningstider.
  Jeg koser meg alltid med de første pakkene som skal pakkes inn. Men nå etter 48 pakker til kalenderen og en haug flere så er det liksom ikke såååå sjarm lenger!! :)

  SvarSlett
 39. Her må jeg være med. Kunne tenkt meg de lappene der.

  Om jeg liker å pakke inn julegaver????

  Det varierer faktisk. Tar som regel den typen ting etter innfallsmetoden. Noen ganger gjør jeg meg ekstra flid, mens andre ganger blir det i full fart.

  Klem

  SvarSlett
 40. Jeg vil selvfølgelig være med :)

  SvarSlett
 41. jeg vet ikke om jeg elsker å pakke inn pakker like mye som jeg elsker å få pakker :) men koselig er det og jeg skal til med det i morgen faktisk! Blir gjerne med i trekningen om lappene :)

  SvarSlett
 42. Jeg hater å pakke inn gaver, men elsker å sette på bånd.
  Synd man ikke kan sette på bånd uten å ha pakket gaven inn i papir først.
  Eller, man kan jo... Hmm... må vurderes.

  By the way; nå har ikke jeg noe førbilde for hånden å sammenligne med, men du var skikkelig snasen på håret blitt!

  SvarSlett
 43. Hei!
  Så kjekt at du vil vere med på gje vekk`en min:)
  Slenger meg gjerne med på trekninga di, eg.

  SvarSlett
 44. Hi, hi, stort sett synes jeg det er koselig å pakke inn gaver - med unntak av kalendergaver...
  Kule lapper!

  SvarSlett
 45. Kule lapper!!! Jeg lker å pakke inn gaver, Julia. Og om du kommer til meg skal du slippe å pakke inn en eneste julegave til:-)

  SvarSlett
 46. Jeg elsker å pakke inn gaver :)
  Hvert år gleder jeg meg til å sette meg ned en kveld og kose meg med å pakke inn alle gavene kreativt og nydelig, og hvert år blir de første to pakkene passe grei pga jeg blir lei halvveis inn i den første gava! Haha!

  Men de lappene husker jeg, morsomme som jeg har veldig lyst på ;)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails