torsdag 23. desember 2010

Jakten på julestemninga. Luke 23

Jeg begynner å føle meg uvel.
Oppblåst.
Småkvalm.


Kvinnen jeg er hos, plasserte meg inni ei bleie.
Hun frykter søl på sitt ulne teppe.
Jeg føler meg bastet og bundet.
 Noe er i gjære.
 Har jeg spist for mye julemat?
Tåler jeg ikke fjorten poser marsipan?
 Burde jeg ha gitt meg etter den første literen med gløgg?

Hva tror du er i ferd med å skje?

Denne julekalenderen går hver dag fram til julaften vekselsvis her og hos Elisabeth, innerst i veien. Alle som legger igjen en kommentar er med i den store trekninga 24. desember hvor det hele avgjøres. Hvem får gi Juleugla Julia et nytt hjem?

19 kommentarer:

 1. stakkars liten.. gleder ugla seg sånn til jul kanskje?
  He he, tenker det er mange små (og store) barn rundt om som begynner og få litt vondt i magen nå ja ;)

  SvarSlett
 2. Hmmm, kan du kanskje værr gravid, så det plutselig blir 2 lekre ugler te jul??? ;o)

  Skikkelig god jul te deg og dine snuppa!!!

  SvarSlett
 3. Tror rett og slett den har begynnende forstoppelse, så har du tatt på bleia så hun kan slappe av og ikke være redd for å gjøre fra seg på teppet!!

  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Matmor har nok glemt å kjøpe samarin til jul -noe alle vet bør stå øverst på handlelisten. Og medalt du har vært gjennom denne adventstiden så er dte ikke rart at maven reageer. God jul,Julia :-)

  SvarSlett
 5. Julia har nok smugspist pepperkaker.

  Hilsen Åshild

  SvarSlett
 6. Oj, jeg tror det har rablet for damen du bor hos. Tror julestresset har tatt henne. Tipper hun skulle ta nisselue på deg, og bleie på datteren, men så gikk det galt. Løper det en naken unge rundt med nisselue på, så har jeg rett.

  SvarSlett
 7. Spørs om det ikke er en kombinasjon av masse god marsipan, litervis med gløgg og skikkelig spente nerver! Hører jo rykter om at du skal flytte, Juleugla Julia, og det kan alle og enhver få vondt i magen av...

  *trøster litt*

  SvarSlett
 8. Restar etter 40 års kalas?

  SvarSlett
 9. Tror du er uvel pga mangel på frisk luft. Hvis matmor har puttet deg ned i en bleie som dekker nebbet, slik at det eneste du puster inn er din egen ånde og bleiedamp, da skjønner jeg følelsen av oppblåsthet og kvalme Julia ;)

  SvarSlett
 10. Trolig bare en hårball eller to som må opp...

  SvarSlett
 11. Nei - hvem skulle tro at for mye av det gode - faktisk kan bli for mye av det gode...! :))
  Kos deg Pia - ønsker deg en Vidunderlig Jul!!
  Varm juleklem fra Lokki

  SvarSlett
 12. Stakkars lille ugle :)

  Ønsker deg og dine en riktig god jul, Pia
  Klem Tonje

  SvarSlett
 13. SPREKKEFERDIG AV FORVENTNING!
  Selvfølgelig.
  :)

  SvarSlett
 14. Julegodter og gløgg har ingen tatt skade av. (trur eg?)
  God jul uglemor og Pia og resten av fam'en! :)

  SvarSlett
 15. Julegodter må man ha i denne søte juletid! Men det er mulig at det er ugler i mosen her... Hva som er på gang? Løpetid? Hunder jeg kjenner får up-and-go på seg når de har løpetid, ser du. (Og apropos løpetid- kjekk uglemann av porselen i sin beste alder venter i denne stua, og han bryr seg ikke om oppblåste mager!)

  SvarSlett
 16. Ha,ha! Hun der Pia har nok noe på gang!! :)

  PIA: Takk for den flotte bloggen din, jeg har ledd meg skakk mer enn en gang! Så takk for din herlige humor!
  Takk for koselgie kommentarer på bloggen min også! Vi sees nok igjen i den nye året!
  God jul til deg og dine! :)

  SvarSlett
 17. Julia: Er redd dette kan bli eksplosivt!!!

  Pia: Ønsker deg og dine en fantastisk jul! Stor klem!!!!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails