tirsdag 21. desember 2010

Jakten på julestemninga. Luke 21

Jeg klarer snart ikke mer.
Det har vært baking og rydding.

Det har vært julesang og juledans og julegrøt og juling.

Det har vært lystenning og lek, latter og leven.

Men julestemninga uteblir!
Det er kanskje meg det er noe i veien med?

Her prøver menneskene å rope julens glade budskap inn i mine relativt små ører.
Men det eneste jeg får, er en kraftig hodepine.

Er du klar for julefeiring?

Denne julekalenderen går hver dag fram til julaften vekselsvis her og hos Elisabeth, innerst i veien. Alle som legger igjen en kommentar er med i den store trekninga 24. desember hvor det hele avgjøres. Hvem får gi Juleugla Julia et nytt hjem?

19 kommentarer:

 1. Nå tjuvstartet vi sist søndag. Så det meste er klart her. Når denne dagen er over så er det bare de siste hyggelige tingene igjen; litt pynting, brente mandler og steke ribbe.

  Hilsen Åshild

  SvarSlett
 2. Hehe...tror ikke helt på det der med juling akkurat ;-)
  Her BEGYNNER det så smått å ligne på den såkalte julestemninga..jeg må til byen igjen..har ikke lyst..men må..fordi den forbaskade butikken jeg skulle på igår, ikke åpnet før 10, og da gadd jeg ikke traske mer..gikk på kaffeslabberas i stedet! Mye koseligere! :-))

  Ha en flott dag og klem fra meg som har VELDIG lyst å gi Julia et nytt hjem ;-)

  SvarSlett
 3. Her er det skikkelig julestemning, og alle oppgaver som kan bli småstress er unnagjort. Bare koselige dager! Tenner masse stearinlys, hører på julemusikk, pakker inn de siste gavene, treffer venner og familie og koser meg. Kan anbefales! Og en tur i Domkirka for årets julekonsert er PERFEKT måte å få julestemning på!

  SvarSlett
 4. Jeg e rvel tidvis mer klar for en extra stiv gintonic enn for jul....Men nå gjenstår bare pynting og lett overflatebehandling av gulv og andre støvsoner, og så er det jul. Det blir bra.

  SvarSlett
 5. Tror vi må bo i et av Norges minst julestemnings-pregede hjem om dagen... Får nesten vondt i magen når jeg tenker på det, så vi dytter det bort litt til, og regner med at det blir julestemning i fleng hos muttern i morgen kveld istedenfor:-)

  SvarSlett
 6. Jeg kan godt gi Julia et nytt hjem. Her leker barna rolig og besinnet, de snakker med moderat volum og her finnes ikke roping, skriking og skjenning. Huset er til enhver tid i skjønneste orden med blankpolerte overflater og nystrøkent undertøy i skapene. Hjertelig velkommen Julia!

  SvarSlett
 7. hold ut! Enden er nær! :)

  . er du virkelig sikker på at du vil gi henne vekk?? Tenk for et kultursjokk! ;) ..forresten .. jeg har en rosa venninne til henne her som hun kan søke trøst hos! :)

  SvarSlett
 8. Snart i mål og julestemninga er begynt å komme krypende, deilig!

  Julia er velkommen nordover ;)

  Har ikke lagt igjen så mange kommentarer i det siste, men har fulgt kalenderen ivrig :)

  Ei strålende jul til deg og dine ;)
  Klem fra Metu

  SvarSlett
 9. Her er vi klar for jula :) Stresser ikke i det hele tatt ! jul blir det likevell ;)

  Ha en fin dag :)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 10. Stakkars polkadottjulie! Like god stemmning her. Krangling vert det aldri slutt på, og 4-6 musikkstilar på volum MAX, og ei gneldrete mor! Joda, julestemning er i orden...., og snart har alle fri i 2 veker ;)

  SvarSlett
 11. Haha. stakkars JJ. Håper julestemningen kommer sakte med sikkert inn i de bittesmå ørene!! :)
  Klar? Veeeeel.. kanskje ikke helt. Men stresser ikke så mye. Må bare så de siste pakkene i boks, så kan jula bare komme. Har flere ting på to-do listen, men jula blir nok ikke noe særlig annerledes om jeg ikke rekker det!! Selvpålagt mas og kjas.. haha.. ;)
  KLEM

  SvarSlett
 12. Enig med deg, Julia! Jeg klarer snart ikke mer, jeg heller!

  SvarSlett
 13. Satser på at julestemninga kommer for fullt i morgen, når de to eldste kommer hjem fra skolen (siste skoledag før jul først i morgen her hos oss!).

  Forstår godt du er sliten, Julia! Kom hit, du, så skal du få slappe godt av i armene til den uglemannen jeg har snakket om tidligere.

  SvarSlett
 14. Klar og klar... Innen fredag klokka fem skal jeg nok være klar, ja! ;o)

  SvarSlett
 15. IKKE klar, men GLEDER meg!
  Ugla kan gjerne få flytte inn hos oss...
  Håper julestemninga dukker opp innen fredag :)
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 16. Jepp - nå er jeg klar! Og gleder meg :)

  SvarSlett
 17. Jeg ser at Julia blir godt inkludert i sin nye famile. Det er et godt førjulstegn! Men hvis Julia fler at hun er litt utenfor, ikke helt finner sin plass i kjernefamilen, kan hun godt bo i Iguhuset :-)
  Klem fra Igi

  SvarSlett
 18. Ja, her dukker den opp rett som det er, men ser ikke ut til å finne helt roen.

  Satser på at morgendagen er den stor dagen ;-)

  SvarSlett
 19. Nå er det kun småting som gjenstår i denne heimen, og håper julestemningen kommer til deg også, Uglemor! :) Du får nå si til Pia at hun må la deg feire jul, og ikke pakke deg i en eske i din ferd mot ditt nye hjem!
  Alle gode ønsker til deg og hele "bøtteballetten"! Måtte freden senke seg! :)

  klem

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails