mandag 13. desember 2010

Jakten på julestemninga. Luke 13. Og hvem får høne?

I dag har de løpt etter meg med fyrstikker, og jeg har fløyet som en gal fra rom til rom.
De har prøvd å henge glitter rundt halsen min, og stukket stjerner i hodet mitt.
De dytter snegleformede rosinboller som tydeligvis har gulnet av alderdom inn i nebbet mitt.
Jeg klarer snart ikke mer!
En ugle er ikke egnet til å være en lysfontene.
 En ugle er ikke egnet til å danderes med glitter og stas.
Og en ugle er absolutt ikke egnet til å gå rundt hvitkledd med lys i hår.
Jeg har ikke hår!
Snart har jeg ikke fjær heller - dette stresset gjør at jeg er i ferd med å pådra meg alopecia areata.


Ja, ja, jeg får pense dette over til noe positivt:  En vakker, hvitfjæret skapning er snart på vei til deg, Eirin!Send adressen din til Elisabeth, så kommer høneputa hjem til deg.

Dagens spørsmål er: Mister du mye hår i julestria?

Denne julekalenderen går hver dag fram til julaften vekselsvis her og hos Elisabeth, innerst i veien. Alle som legger igjen en kommentar er med i den store trekninga 24. desember hvor det hele avgjøres. Hvem får gi Juleugla Julia et nytt hjem?

17 kommentarer:

 1. Har ikke mistet et eneste hårstrå...ihvertfall ikke pga stress i denne juletida :-)
  Er vel flink til å ta ting med ro nå som ungene er voksne og har flyttet ut..
  Minsten kommer og hjelper til med baksten denne uka, blir bra :-))
  Ha en flott dag videre og klem fra meg

  SvarSlett
 2. Jeg har mistet en del hår i forkant av julestria - av naturlige grunner i forbindelse med fødsel - så nå går jeg rundt og ser en smule pussig ut, kan man si... Piggsveis foran og langt hår bak - det blir en slags hockey, det... Trenger en ugle å trøste meg med!

  SvarSlett
 3. Skulle ønske jeg mistet de grå hårene, men de holder stand...

  Juletreet er bare pyntet fordi Steinar har reist i Nordsjøen og kanskje ikke kommer hjem før jul. Så det er IKKE fordi jeg har ting på stell.

  SvarSlett
 4. Stakkars lille Julia- når du kommer hjem til meg skal jeg stelle så aldeles fint med deg... Ingen hårtapt i eplehuset, nemlig :-)

  (Har hørt at man skal sende ut sine ønsker i universet og de skal komme i oppfyllelse. Har derfor et lite "Prosjekt vinn Julia" på gang her- siden jeg er høneløs (Hmmm? Kan det stå slik? Høres veldig lite bra ut..)

  Ha en fin Lucia!!

  SvarSlett
 5. Åh, tusen takk!!! Så overraskende og hyggelig!!! jeg har god erfaringer i å passe på høner, så puta skal få det fint i sofaen hos meg:-)

  SvarSlett
 6. Å nei du, eg passar på håret mitt! Eg har "7 hår i 11 rader", så eg har oppetelling kvar dag ;)
  Haha!

  SvarSlett
 7. Akk, dessverre lite håravfall her gitt. Har tjukt hår så det holder, så skulle gjerne ha mistet et par kilo! Kunne evt. laget en parykk til deg, hvis det skulle bli nødvendig.

  SvarSlett
 8. Ikke så mye håravfall her heller, men synes det har blitt skremmende mye grått etterhvert... Tar på med juleinnspurten!

  SvarSlett
 9. Ikkenoe hårtap her. Mitt holder på å vokse ut etter amming. Så jeg har masse halvlangt babyhår langs hårfeste. Hihi. Ha en fin Luciakveld :-)

  SvarSlett
 10. ååååh, for en søøøøøøt ugle :D den likte jeg!

  SvarSlett
 11. Egentlig veldig fint at noen åpner for dette med hårtap, og jeg leser med interesse svarene. Jeg føler nemlig at jeg mister ganske mye hår, og blir nesten litt bekymret når jeg titter ned i sluken etter dusjen. Men det kommer tydeligvis nytt hele tiden, får hårstatusen er merkelig nok den samme. Men da må jo kroppen min bruker enorme mengder energi på å produsere hår, hvis den skal holde tritt med tapet?
  Akk ja, slikt kan man lett bli sittende å filosofere pinlig mye over i eksamenstider. Mulige hårtap vinner over pensum, alltid. Men nå er det over, hurramegrundt! Nå venter slappe juledager med GilmoreGirls kl 11 hver enda dag. Hurra igjen!

  Etter å ha skummet de andre kommentarene, er det ikke mange av oss som plages med hårtap, ser jeg. Jaja, i dag var jeg tydeligvis i dele-hjørnet ;)

  Nok om hår. Fin kveld til deg!

  SvarSlett
 12. Miste hår? Nja, nei, men jeg leste et eller annet sted det var like vanlig med full brasisliansk til julebordsesongen som til sommerferien...

  SvarSlett
 13. jada. Jeg mister hår. Og det er 2 fødsler på 22 mnd sin skyld. Holder på à stagnere nå og bra er det. Har hår ned til midjet nesten men med masse kort hår som en glorie rundt ansiktet må jeg klippe meg nå. Helst i går egentlig. Hmmm. . . Må bestille time. . . Takk for påminnelsen!

  SvarSlett
 14. hehe, det er ikke greit å være ugle i julestria!
  hvis jeg ikke får ut fingern snart og får gjort mer av det jeg skal så spørs det om det ryker noen tuster snart ja!!!!

  SvarSlett
 15. Håret er på plass. Uten glitter :-) Men moder er jo lysfontenen i ethvert hjem... så....

  SvarSlett
 16. Stakkars Julia, må si jeg kvekker litt til da jeg leser innlegg fra deg nå.. Knis
  Kom til Julia så skal du få stell Julia.
  Min mor er uglegal, så tror Julia har havnet hos henne i alle fall. Der vet jeg alle Juliaer får det godt!!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails