lørdag 20. november 2010

Statistikk. Og Mortens burkabursdag.

Inne på bloggen deres har dere ei fane som heter Statistikk. Den er interessant. Der finner dere ut hvor mange som har vært innom bloggen, når på døgnet de er innom, og hvor de kommer fra. (Nei, ikke sånn Prøysenvegen 18,  4251 Nedre Bergåsen, men mer sånn at de kommer via Susan, eller Mammamy, for eksempel)

Men her kommer det interessante: Helt nederst på statistikksiden finner du noe som kalles søkeord. Altså hva har folk egentlig søkt på og dermed havna inne hos deg?

Selvfølgelig vil de som skriver inn ordene pias og verden og klikker søk, havne i min blogg.
Men jeg ser at mange som søker på burka, også havner inne hos meg. Der har jeg nok drevet villedende blogging, og regner vel ikke med at akkurat burkasøkerne finner svar inne hos meg.

Folk som nettleter etter bursdagstips og Morten Harket, havner også inne hos meg. Det forstår jeg.

Amming og reise til Thailand med barn er også ord som leder deg inn til meg. Her i bloggen min finnes svar. Men jeg skriver vel egentlig lite om burka og politikk og fred og sånn.

Noe som overrasker meg er selveste Dotterud Teddy. Her har vi elleve stakkarer rundt om i verden som søker etter Dotterud Teddy. Og så havner de inne hos meg.

Ha en søkende dag, med eller uten statistikk!

26 kommentarer:

 1. hehe... morsomt. Jeg skal inn å se på min statestikk nå :)

  SvarSlett
 2. Oi, det viste jeg ikke!!! Da må jeg løpe inn å sjekke på min blogg...
  God helg :)

  SvarSlett
 3. He, he, artig. Er ikke så avansert av meg at jeg har funnet så mye ut av statistikken på bloggen, men siden jeg ikke har holdt på så lenge heller så er ikke aktiviteten akkurat så stor heller;) Ha en fin lørdag!

  SvarSlett
 4. Hehe, artig! Og en ting jeg ikke visste fra før av, så dette må sjekkes ut asap!

  SvarSlett
 5. :)
  Hos meg har hele 3 stakkarer havnet, som søkte på "alpacca society henrietta" og noen "gips or krykker"-jeg har aldri skrevet om noen av delene.
  Men jeg heter Henriette, da..
  Festlig.

  SvarSlett
 6. Festlig statistikk. Jeg tenkte også å legge inn et innlegg om disse søkeorda i dag, men så ser jeg at både du og Elisabeth har tenkt likt, men er så mye kjappere i vendinga enn meg. Jeg får vente litt tenker jeg. Har noen godord å by på og skal samle flere ;)
  Ps: Den herlige bagasjelappen har entret mitt hjem. Tusen hjertelig takk!

  SvarSlett
 7. Hahaha, morsomt. Jeg var inne å så hos meg selv, ikke like morsomme søke ord der gitt ;)

  Ha en fin dag Pia!

  SvarSlett
 8. Ja, der kan du se - ikke alltid det er helt samsvar mellom søkeord og faktisk nettsted :-) Du kan jo tenke deg de treffene jeg fikk da jeg prøvde meg frem for å finne navn på bloggen min (tenker da på første del av navnet). Må sannelig se om jeg finner den der statistikken min.

  Ha en fin burkabursdag da :-)

  SvarSlett
 9. Hehe :) Tror jeg har nevnt det før, men jeg fant bloggen din da jeg søkte på "baby" "åtte måneder" + "søvn" i google. Fant jo egentlig fort ut at jeg ikke ville finne svaret på søvngåten hos deg, men jeg fant så mye mer! Så takk lille S, for at du sover så dårlig om natten at jeg fant veien inn til Pia :D

  SvarSlett
 10. Et morsomt innlegg som vanlig. Må nok prøve å "finne meg sjæl", men kanskje det kan dukke opp noen merkelige viderverdigheter.

  En liten opplysning:

  Jeg har faktisk burka, så kanskje jeg skal gjøre en innsats for å komme inn under noe der?

  Klem

  SvarSlett
 11. He, he, statistikk kan faktisk være morsomt:-) Selv om jeg neppe tror at min gir så festlige resultater.

  SvarSlett
 12. He he, ser vi har delt hjerne i dag. :-)
  Jeg har en del treff på sparkstøtting f.eks. Morsomt det der med søkeord. Dotterud Teddy er jo en flott hingst da, så ikke det verste man kan forbindes med.

  SvarSlett
 13. Hahaha! Hos meg er det søkt på lær å sy, og det er jo berre kjempemorsomt, og verkeleg heilt feil!
  Men bitch er også eit søkeord, haha, så finn dei meg i den sexy ullbuksa!! :)

  SvarSlett
 14. Hahaha, fantastisk!
  Jeg har ikke sjekket ut min statistikk,
  men det må jo jeg nå gjøre skjønner jeg :)

  Ha en festlig lørdag!

  SvarSlett
 15. Hahaha! Jeg sjekker statistikken titt og ofte, men har ikke sett noen søkeord. Det må jeg finne ut av!

  God lørdag :)

  SvarSlett
 16. Det er med glede jeg ser at navnet mitt engasjerer. Det er på sin plass med litt utfyllende informasjon om meg selv. Jeg er en kaldblodstraver på 3 år av den rette sorten. Jeg liker å løpe fort og løper faktisk fortere enn de fleste. Jeg er kåret for avlsbruk og gleder meg til neste vår.
  Det har seg slik at hester skriver navnet sitt med etternavnet først. Så hadde jeg vært menneske... Teddy Dotterud. Det er vel ikke så rart!
  Jeg liker å være i fokus og håper jeg kan fortsette å være et tema her på "husmorbloggen";)

  SvarSlett
 17. Fantastisk! ;-))) Disse søkeordene må jeg sjekke op ;-)))

  ... og her kom jo et fint svar på hvem Teddy Dotterud er eller Dotterud Teddy. Nå kommer hestefolket i hvert fall til å besøke deg ;-)))

  SvarSlett
 18. I was actually thinking about this the other day!! Some of mine are great. Like the most common search words for my blog are "disregard for authority" HAHA!!!:) I'm serious, that is number one, searched many times and I'm thinking what's going on, I'm just a goody two shoes Catholic girl...how in the world do they find me by typing in "disregard for authority"...and why?!:)
  The other common search word for me is "beach bum". So yeah, that's me covered alright.

  SvarSlett
 19. hehe!
  har vært inne og sett hos emg selv, og leopard kostyme og kronemal er søkeord som er de mest populære:)
  artig!

  ha en herlig kveld!
  klem ellemell

  SvarSlett
 20. Åhhh! Nå fikk jeg selvsagt grådig lyst å se hvilken søkeod som leder inn til meg, men bloggen nekter å vise meg statisitkken min. Det har den gjort i hele dag, faktisk. Er det for å skåne meg?? Nå blir jeg veldig mistenksom her.

  Burka, altså? Hm! ;)

  SvarSlett
 21. He he, takk for opplysning, Teddy! Lykke til med avl, og fantastisk at du får meg til å sitte å skrive svar til en hest;)

  SvarSlett
 22. Utrolig gøy med disse statistikkene og søkeordene. Tror jeg må sjekke på min blogg oggså nå:-)

  SvarSlett
 23. Dette var nytt for meg... Og spennende lesning var det også! Tror jeg må inn å sjekke med en gang...

  Ha en fortsatt fin helg!!!

  SvarSlett
 24. haha, så morsomt. Kjekt med besøkende da :)

  Ha en fin søndag.

  klem

  SvarSlett
 25. Du, så spennende! Visste ikke om denne finessen så det var jammen artig å lese for en nysgjerrig sjel som meg. Her gikk det mye i Erik Bye, gitt. Og "enkel pastaus" hehe.

  SvarSlett
 26. Måtte jo sprette inn og se, men fant ikke det med søkeordene gitt. Sidevisninger, trafikkkilder og publikum, men søkeord? Er ikke like stø alltid, og ble litt mindre stø da jeg så at jeg faktisk har blitt lest i både Japan og Usa. Trodde jeg holdt meg i lille norge, så det var litt sånn storøyd skremmende og morsomt.

  Er forresten veldig glad for at Ed skjorten mest sannsynlig er fake. Det er ikke merket som skal koste, men kvaliteten. Hadde faktisk sammen tanken allerede i Ball, Poco Loco og Busnell årene, og har klort meg fast til den. Lilla er herlig, og fingrene er stort krysset over vinnerlykke hos hviit. Takk for støtten! =D

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails