torsdag 18. november 2010

På`n igjen. Og hvem vant?

Nå er ho på`n igjen!
Fotograf Trine Bjervig, altså. Nok en gang kjører hun en giveaway der du kan vinne en gratis fotografering.

Hun har tatt nydelige bilder av denne enestående familien. Her hun har virkelig fått fram godheten, kjærligheten og klokskapen som formelig lyser ut fra morens øyne. (Ja, da, det lyser mye godt ut av de andres øyne der også.)

Forrige giveaway var det denne familien som vant. Og sannelig tok Trine flotte bilder av dem også. Den heldige familien der trodde visst at kost og losji liksom var inkludert i giveawayen, og det måtte liksom jeg stå for da. Men et dypt og varig vennskap har oppstått. Vi har ihvertfall vært venner fram til nå.

Jeg tør ikke å bli helt i ekstase over visse giveaways, for da tenker jeg at jeg for skams skyld aldri vil bli trukket ut - du lar liksom ikke en "sucker for giveaways" stikke av med premien. Eller?

Det er flere kule blogglotterier rundt omkring nå.

Dill og dall-Nina gir bort en kul julestrømpe, og jeg tar gjerne den røde. Eller den nederst til venstre der. Eller den med grønne innslag? Eller...

Elisabeth innerst i veien overgår seg selv med noe hjemmsydd! Hva blir det neste? At jeg gir bort noe jeg har brodert selv?
Elisabeth har jo faktisk blitt flink, og jeg kan gjerne tenke meg en sånn brødkurv.

Silje er super når det gjelder tegning, og hun har mekka et kult handlenett som du kan vinne her.

MammaMy tenker på våre skjøre ankler, omtenksom og godhjertet som hun jo er, og gir bort leggvarmere. Eller leg warmers, som vi sikkert bør si.

Siwan er gira på jul, og hun gir selvfølgelig bort noe julete. Som jeg også godt kan vinne.


Og så har du Shy Bee som hun for evig og alltid kalles her hos oss. Hun gir bort antirynkekrem, og er det noe jeg IKKE trenger, så er det antirynkekrem. Herregud, lissom! Men hun gir også bort noe sånn Green Gate-greier, og det er nok mer sikta på de yngre leserne, sånne som meg, som er i trettiåra, lissom.

Passelig dose feirer åpning av epla-butikk og gir bort et flott valgfritt bilde!

Og når jeg er i gang med dette her, skjønner jeg nok en gang hvorfor jeg egentlig ikke gidder å fylle opp bloggen med linker til diverse gi-borter.
1) Det tar tid.
2) Det er ikke superinspirerende å skrive om. (Det er supre ting dere gir bort! Og det er supert å vinne! Men det er akk, så kjedelig å skrive sånne innlegg. Jeg gjesper her jeg sitter mens fingrene går på autopilot og skriver lissom og hellooo og sånne ord som jeg liker å skrive og nå har jeg rota meg bort igjen)

Og som en avslutning til dette innlegget, trekker jeg en vinner av mitt blogglotteri. Jeg kunne ha sagt at du har vunnet et avbrekk i en hektisk hverdag. Men det passer seg ikke helt når det er et års medlemskap i Norsk Luftambulanse du har vunnet. Og du, ja, det er deg, det, Eple. Så gratulerer til deg! Send meg en mail:)

Ha en flotters dag, med eller uten hell og lykke!

17 kommentarer:

 1. En stund siden jeg har vært innom her, har ikke helt vært dager med tid for mor i sofaen med pcen og fred og ro. Men nå er det det, en liten stund iallefall!! Og da er det lite som slår å bli muntret opp av dine innlegg! Takk for nok en morsom stund på bloggen din!! Digger den! Og likte det innlegget om julekalender. Jeg slår et slag for viskelær og småsjokolader og annet småtteri! Små gleder er også gleder. Wooow som jeg skriver her, litt mye sykt barn og litt lite sosialt liv kanskje.....Ha en strålende dag!

  SvarSlett
 2. Gratulerer til Eple og takk for positiv omtale. Du har vel forresten lagt merke til hvordan godisen matcher inn med resten på det bildet? ☺

  SvarSlett
 3. hehe :D Ett "kjedeli" innlegg me en go dose humor :D Like gøy hver gang å lese innleggan dine!
  Ork aldri å reklamere førr give aways foruten bilde me link.. Men takk førr tipsan :)

  ha en super dag!

  SvarSlett
 4. Enig med deg, koselig at folk gir bort, men litt pes med all denne linkinga!

  SvarSlett
 5. Jepp,linking er fryktelig kjedelig. Awardsinnlegg er skikkelig pyton... Uff, håper ikke noen blir støtt nå. Men tusen takk for gode give awaytips - et par jeg ikke har fått med meg ser jeg...

  SvarSlett
 6. *puster lettet ut*
  Hei.
  Jeg har vært fast leser her en stund nå. Synes bloggen din er kjempemorsom, så er livredd for å fremstå som en copy-cat. Jeg fikk derfor litt angst da jeg så at du hadde skrevet om fotografering, men det gikk jo bra :)

  Ha en fin dag! :)

  SvarSlett
 7. Åhå! Ser jeg må hive meg rundt for å skaffe meg noen lodd her! Takk for nyttig guide.

  SvarSlett
 8. Thanks for sharing all those links Pia!
  Your family portrait is beautiful!

  SvarSlett
 9. Gratulerer til heldiggrisen! Og takk for omtale. Selv om det kanskje ikke er de morsomste innleggene å lage, er det veldig koselig for oss som blir nevnt da!

  SvarSlett
 10. Du får allikevel frem smilet ;-)

  ... inspirert av gårsdagens innlegg, har jeg dedikert dagens tema. Tusen takk for inspirasjon!

  SvarSlett
 11. Fantastisk bilde av dere. Jeg synes nok alle virker harmoniske.

  Jeg henger nok langt etter når det gjelder give aways og mye annet, men jeg kommer aldri i mål hvis jeg skal lese alt som er skrevet og gjort siden sist jeg blogget. Får ta tingene i tur og orden.

  Klem

  SvarSlett
 12. Hehe! Jammen vart det litt humørstigning denne ettermiddagen også ;) Takkar for PR!
  - Og du har hermed dobla vinnarsjansane dine hos meg:)
  Gratulerer også Eple med vinnerlykke!

  SvarSlett
 13. Hei, mange fine ting å vinne ja, men... ;-) Har lest meg gjennom innleggene dine om livet i Tanzania nå, herlig :-) Kjenner meg godt igjen i beskrivelse av såkalt "tradisjonell figur"... Yngvildm, you are soooooo fat, what do you eat? Oh yes..gotta love Africa.. ;)

  SvarSlett
 14. Mye kjekke lotteri rundt forbi, og jeg har ikke fått med meg halvparten engang..
  God kveld.
  :)

  SvarSlett
 15. Er en stund siden jeg har rukket innom nå, og falt jo helt bort med en merkelig rynke mellom øynene. Skriver Pia om en hel masse gi-borter..? Pia?? Snerten var så absolutt tilstede, men jeg ser deg jo stadig sveipe innom med "ett lodd takk!", og svupp- så er du borte igjen. Mektig bra snurpet inn, og rynken min er fullstendig smuuud igjen. ;)

  Nå må jeg oppdateres i mer av Pialevenet. :)

  SvarSlett
 16. Var ikkje kost og losji ein del av premien????? Uffda...og eg som trudde det...ja, ja, det var jo kjekt at du lot oss slippe inn. Til slutt! Og det djupe og varige vennskapet er der fortsatt ja :)

  Forresten bra at du nevnte denne misforståelsen, for nå holdte eg nesten på å nevne denne overnattingen når eg skreiv om lotteriet til Trine. Det skal altså IKKJE stå noko om gratis overnatting hos Pia da? ;)
  (eg tør forresten ikkje eingang melde meg på i konkurransen - redd for å vinne enda ein gang. Hadde sjølvsagt vært kjekt å tatt enda fleire bilder! Kunne jo tatt utebilder denne gangen..men eg syns at andre kan få lov til å vinne.)

  SvarSlett
 17. Jiiiippiiiiii!!!!

  Eple er nå et stk. gladfrukt!!! :-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails