mandag 1. november 2010

Oppspinn? Fjesbok? Og vinner av Staycation!

Med forundring leste jeg at flere av dere hadde klikket dere inn i fjesboka for å lete etter Pias Verden. Dere altså! (Eller dere, assa!) Dere går på limpinnen gang på gang.

Dere burde snart begynne å skjønne at noe av det jeg skriver er tull. FJAS! Oppspinn! Overdrivelser!
Jeg prøver å merke innlegg med fjas, og jeg har skrevet i profilen at jeg liker ironi og fantasi.
But still....
I rest my case. (Dette siste her skriver jeg bare fordi jeg egentlig ikke helt vet hva jeg skal skrive videre.)

Dere må ikke tro på absolutt alt jeg skriver!

Altså, når jeg for eksempel skriver om ....ja, la oss ta et helt tilfeldig valgt tema, som Staycation. Når jeg skriver at det er et herlig pusterom i en hektisk hverdag - ja, så er det sant. Det kan dere jo bare sjekke her.

Men alt det derre ungegreiene, for eksempel, tror dere på det?  Eller tror dere at jeg virkelig har sinkhus?

Kanskje jeg bare sitter og googler "beautiful baby with designer dress made by talented younglooking mother" eller "delicious turkey arranged with beautiful zinc house" og så får jeg fram noen herlige bilder som jeg knabber, og smeller inn i bloggen og får blogginnlegg som dette. Og dette.

Dere må ikke ta alt for full fisk, som vi sier på Østlandet!

Men over til det jeg skulle spørre om - seriøst: Dette med blogger på Facebook. Hva er poenget? Jeg spør ikke for å være spydig - jeg bare lurer, helt sånn oppriktig? Hvis du har noe du lager og selger, skjønner jeg greia. Men sånn ellers?

Ha en trøtt mandagskveld, med eller uten Facebook!

Ooops, hold visst nesten på å glemme det blogglotteriet - har jo ikke skrevet så mye om det, så det holdt nesten på å gå i glemmeboka, gitt!
Uansett, random.org har tilfeldig plukket ut en som får en herlig Staycation, et herlig avbrekk i en hektisk hverdag (her finner fingrene mine veldig lett sine vante ord, merker jeg).
Og denne ene, som får ta med seg sin kjære og nyte denne miniferien på hjemmebane, eller rettere sagt på et Scandic hotell, er Snedig Snelle! Grattis! Kos dere!

25 kommentarer:

 1. Jeg som har brukt hele kvelden på å leite etter deg, eller bloggen din, på fjesboka;) Eller? Litt usikker på hva som er vitsen jeg og, så venter spent på svar.

  Og det med syinga skjønte jeg at du ikke hadde googla. Det ante meg nemlig at du satt på så store syferdigheter at du kunne smelle sammen en kjole på 1-2-3! Nå skal jeg svelge skuffelsen over at jeg ikke vant.. God kveld!

  SvarSlett
 2. Når jeg legger ut noe jeg synes virker som bevingete og kloke ord, så lenker jeg til FB. Men å lage egen liker-side... vet ikke. De fleste følger vel eller følger ikke. Så...

  Ellers synes jeg de beste innleggene dine av kategori fjas, blir ekstra festlige når noen tar det på alvor... *fnis*

  SvarSlett
 3. Gratulerer til Snedig snelle! Og litt letta for at eg ikkje vant, for nå syns eg andre skal få lov til å vinne litt her inne ;)

  Har DU sinkhus!?

  SvarSlett
 4. Jeg bryr meg ikke en døyt om at jeg ikke vant, for jeg har nettopp fått, ja riktig: et herlig avbrekk i en hektisk hverdag!! Herre- jeg lo når jeg så innlegget ditt om kjolen!! Og det toppet seg når jeg så det estetsike bildet ditt!! Død fugl og sinkhus- det blir ikke bedre!!! Ha-ha-ha. Fikk lyst å kjøre det bildet som årets julekort :-D

  Tuuusen takk!! *tørker lattertårer*

  SvarSlett
 5. Har stilt det samme spørsmålet sjøl: Hvorfor skal bloggere også være på facebook? Resultatet er at leserne må inn der hvis man skal ha håp om å vinne noe. Jeg er ikke på facebook selv, har ikke planer om å være der heller. Det er mange grunner til det, men en av de viktigste er at jeg har nok "tidstyver".

  SvarSlett
 6. Jeg regnet ærlig talt med at alt du skrev var bare fjas. Men litt imponert over at du får de ungene til å stille opp på bilder gang på gang! For de er vel heller ikke dine? ;)

  SvarSlett
 7. Gratulerer til den heldige vinneren! Vi andre får gjøre det beste ut av det i egen seng.

  Det med blogg på fb har jeg ikke skjønt...det brukes vel til å trekke folk inn på bloggen, men....ja ja, har man blogg på face så er man seriøs..
  Håper noen av de som har bloggene sine der, kan kommeneter her, så vi uvitende blir opplyst.

  SvarSlett
 8. Gratulerer til vinneren av Staycation :-)
  Jeg skal selv være ledsager på et slikt opphold til helgen. Herlig! Blir vel å henge på en sliten pub, til krampa tar oss :-))
  Facebook ja, jeg er der. Ble en litt lang påske, og vips så hadde jeg klart å smelle sammen en liten side.
  Litt koselig, på en måde. Synes nå jeg, enfoldig som jeg er :-))
  Klem fra Liv

  SvarSlett
 9. Å, jeg så nettopp kommentaren til Elisabeth :-)
  Seriøs... JEPP! He-he
  Nei, nå skal jeg ikke plage dere mere. Jeg får synke sammen og skjemmes sakte over at jeg ikke har blogget det spøtt om jul i år.

  SvarSlett
 10. Ja kva er vitsen? Får jo oppdateringane likevel visst eg legg meg til som følgar.

  Er ikkje i bloggemodus for tida og har ikkje fått med meg alle innlegga dine, eller andre sine for den slags skuld. Det er ikkje så mykje å blogge om når ein jobbar, kjem heim, gjer husarbeid og ser tv..

  Ha en fin kveld :-)

  SvarSlett
 11. Gratulerer så mye til Snedig Snelle! Heldiggris!

  Synes oppriktig talt du skal legge bloggen din ut på Fjesboka - alle kule bloggedamer gjør jo det:-) Blogg på facebook er god markedsføring, som igjen betyr flere lesere, som igjen fører til listeklatring... Jeg regner ihvertfall med at det er grunnen for å ha bloggen på Facebook. Har vel egentlig ikke noen motforestillinger mot det, men jeg tror ikke jeg kommer til å gjøre det:-)

  SvarSlett
 12. Enig med Barbro - ut på fjesboka med deg så flere kan nyte godt av alt det morsomme du skriver!! du vet - en god latter forlenger livet - og jeg har tenkt å leve leeeenge... og med all latteren du har skaffet meg, regner jeg med at jeg gjør det!!

  SvarSlett
 13. og gratulerer til den heldige vinneren!! ikke misunnelig i det hele tatt....

  SvarSlett
 14. Grattis til den heldige vinner(hulk..!)!
  Tror hver og en må velge hva man har lyst til av facebook twitter etc.
  Og jeg har ikke tenkt å ha bloggen på facebook - syns igrunnen bloggen tar nok tid som det er....!
  - og koser meg med min "enkle" form:-D
  Ha en fin kveld,
  klem Hege.

  SvarSlett
 15. Æsj. Og jeg som hadde lovet bort ungen og begynt å pakke kofferten. Jeg var sikker på jeg skulle vinne denne gang!
  Nei, jeg kikka ikke på fb. Såpass har jeg da fått med meg.

  SvarSlett
 16. Aiaiai! Du er bare hærlig, ler meg skakk!!!

  SvarSlett
 17. Heldige vinneren. Grattis!
  Og jeg må flire av Elisabeth, som mener vi andre bør gjøre det beste ut av det i egen seng :) JADDA!

  Jeg har nesten slutta å tro på noe av det du skriver. Bortsett fra det med bestemor/oldemorkommentarene fra gæmlisen. Det tror jeg var sant.

  Nei, jeg tuller med deg, Piamor. Jeg tror jeg kjenner deg såpass nå, at jeg skjønner tull/alvor fra deg. Og du har da fin blanding av alt :)

  SvarSlett
 18. Grattis til den heldige vinneren!! Jeg har ingen planer om å legge bloggen på fb. Skjønner ikke helt den jeg heller. men men... noe godt er det vel for, ellers hadde ikke folk giddet.

  Ha en super kveld:) klem

  SvarSlett
 19. Facebook har eg etter nøye vurdering bestemt meg for ikkje å vera på ja, hverken eg eller bloggen.;) Litt sær må ein jo få lov til å vera?

  SvarSlett
 20. Hi, hi! Jeg har ikke lett etter deg, men tror vel at meningen må være å trekke flere lesere. Altså reklame for egen blogg?

  SvarSlett
 21. Grattis til Snedige Snelle! Ingen behersker ironi bedre enn deg,Pia, så vi tar ingen ting av det du skriver for feit fisk. Ingenting. Og det med å krøsspubblisere bloggen til fjasboka er bare en greie for oss med mindre leserskare enn ego. Etterhvert som man blir tungt etablert i bloggermiljøet trenker jeg det skal bli deilig å avvikle fjasbokfolket, som aldri gidder å lese mer enn 300 tegn uansett. Hmff.

  SvarSlett
 22. Blogg på Facebook er superstas, man får ENDA bedre og mer kontakt med medbloggere og andre lesere! Dessuten er det jo gøy å maxe sosiale medier når man først er i gang. PIA på Facebook!!! Heia!:) Klem

  SvarSlett
 23. Vant ikke jeg?
  :(
  Ikke engang en liten 2.plass; å få sitte i baren en fredagskveld?
  Nei, nei...
  Bedre lykke neste gang.

  Hadde aldri kommet på å lete etter deg på FB!
  Fjas er fjas.
  Selv er jeg på facebook som person, men ikke som blogg...er nok mest for de som selger noe, ja. Er nok der poenget er.
  :)

  SvarSlett
 24. Hva!?? Er ikke alt du skriver seriøst ment??? Tuller du med meg!??!?! Hihihi :)
  Digger den kule bloggen din, syns du kombinerer fjas og tull med litt mer seriøse ting en gang i blant på en utmerket måte :)
  Nattahilsen fra Barbro

  SvarSlett
 25. Her er innlegget jeg laget da jeg la bloggen på Facebook:

  http://vigdisalbum.blogspot.com/2010/08/pa-facebook.html

  I tillegg til fordelene jeg nevner der, har jeg i ettertid fått høre fra familie og venner som ikke blogger selv at det er fint å kunne følge bloggen på fb. Linker til nye innlegg kommer automatisk, så ikke tar det ekstra tid heller...

  Innrømmer at jeg IKKE bladde gjennom FB på jakt etter Pias verden, ettersom det ikke var en link å spore i innlegget.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails