torsdag 11. november 2010

Norsk Luftambulanse. Og blogglotteri!

Jeg og familien min er friske.

Når man er friske og alt er bra, tenker man ikke over at noe galt kan skje.
Man tar det for gitt at man skal ha det bra akkurat slik man har det akkurat nå.

Jeg har fått tilbud om medlemskap i Norsk Luftambulanse, og jeg har også fått muligheten til å gi bort et medlemskap til en av mine lesere.

Når jeg fortalte dette til gutta, sa en av dem "Ja, men, vi er jo aldri syke!"
Nei.
Og derfor tenker man ikke over det at man kanskje, jeg sier kanskje en dag ville hatt bruk for å tilkalle hjelp fra Norsk Luftambulanse.

En bilulykke.
Man blir alvorlig syk i utlandet.
Plutselig en dag har du behov for rask og akutt hjelp.

Og har ikke akkurat du behov for hjelp, så er det dessverre garantert andre som har. For ved å bli medlem i Norsk Luftambulanse, er det ikke bare deg og dine du gir en ekstra trygghet - du bidrar også til å hjelpe andre.

Et par år nå har det jo vært så trendy å gi bort en bestemor i Botswana eller ei høne i Honduras. Og det er kjekt det. Fortsett gjerne med det - både vi og ikke minst ungene våre har så det holder.

I år kunne et medlemskap i Norsk Luftambulanse kanskje vært en gave som kunne ligge under juletreet?

Så kjedelig med en gave du sannsynligvis aldri vil benytte deg av, tenker du.

Men som medlem i Norsk Luftambulanse får du også muligheten til medisinsk rådgivning før og under utenlandsopphold. Du får tilgang til egen alarmsentral med helsepersonell døgnet rundt. Noe som slett ikke er så dumt for oss foreldre som er mye på farten med barna våre.

Førstehjelpsbok får du også.

Har du lyst til å få et års medlemskap i Norsk Luftambulanse?
Legg igjen en kommentar her, og jeg trekker en vinner torsdag 18.november.

Ha en skadefri dag, med eller uten julegavetips!

59 kommentarer:

 1. Sant som du sier, man er jo som regel frisk. Men plutselig så er man ikke det lenger, og da er det jo for sent å fikse slike medlemskap. Jeg blir gjerne med på lotteriet ditt:)

  Ha en flott dag.

  SvarSlett
 2. Dette er en veldig godt ting, Pia. Jeg er selv medlem av Luftambulansen og skal alltid være det. De færreste av oss er oppdatert på førstehjelpskurs og dette tilbyr de - i tillegg til huskelapp i hvert medlemsblad. Husker du om det er 2/15 eller 1/30 - eller hvordan var nå det der...?

  SvarSlett
 3. For en fin gi-bort du har da! Prøver lykken, jeg! :)

  SvarSlett
 4. Glemte jeg å si at jeg håper jeg vinner og aldri får bruk for gaven? ;)

  SvarSlett
 5. Flott gave som er veldig kjekk å ha, selv om man håper at man ikke får bruk for den...

  SvarSlett
 6. Veldig flott gave, og ikke minst bra publisitet om en veldig fin organisasjon. Ellers vil jeg takke for en jordnær, herlig og morsom blogg! Jeg har ikke barn selv enda, men jeg merker at jeg nå er godt forberedt til den dagen kommer:)

  Tonje

  SvarSlett
 7. Hmmm...jeg er nok en av de egoistene som elsker jula for da får jeg PAKKEEEE!! Geiter og fadderbarn blir like godt mottatt som av en 7-åring. Men da tar jeg heller imot et medlemskap på denne måten. Ikke under juletreet altså.. ;)

  SvarSlett
 8. Ja!
  Jeg er med!
  Aldri godt å vite hva som kan skje, og da er det godt å være forberedt.
  :)
  Ha en fiiin dag videre.
  (bra gavetips også!)

  SvarSlett
 9. Jeg vil gjerne være med! Og håper jeg aldri får bruk for det...
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 10. Jeg blir med og trekker vinnerloddet! ;)

  SvarSlett
 11. Veldig bra med medlemskap, fin-fin julegave også. De arrangerer førstehjelpskurs, det burde vi alle hatt. Hvordan var det nå igjen....30-2, var det?

  SvarSlett
 12. Hei!!
  Takk for en bra blogg! Den er ikke "bare" morsom men også hjertelig og varm på en fin måte.
  Jeg håper å vinne et medlemskap som jeg skal gi til mamma og pappa. Selv bor jeg og mine (snart er de 2) barn i Sverige så jeg vet ikke om et medlemskap vil gjelde for oss men mamma og pappa kan trenge litt ekstra trygghet!

  Klem fra Gro

  SvarSlett
 13. For en flott gave! Håper jeg vinner. :-)

  SvarSlett
 14. Jeg vil gjerne være med på trekning!

  SvarSlett
 15. Jeg vil gjerne vinne et medlemskap;)
  Jeg og samboeren min har ikke råd til å gi julegaver til hverandre i år, så hadde vært morsomt å overraska han med noe sånt :)

  SvarSlett
 16. Fint lotteri. Og jeg går selvfølgelig for vinnerloddet!

  SvarSlett
 17. Helt enig Pia. Dette er noe vi ale burde støtte.
  Et medlemskap som alle bør ha, men som jeg håper jeg aldri vil trenge.....

  Klem Lykkeliten

  SvarSlett
 18. Jeg vil være med. En fornuftig gave å gi bort til noen som har alt?

  SvarSlett
 19. Er (igjen) så enig så enig med deg Pia! Jeg har selv både gitt og ønsket meg gaver til Plan/ Unicef og lignende organisasjoner til jul og bursdager i årevis, og er veldig fornøyd med det. Tenker at når jeg må vri hjernen i timesvis for å komme på et gaveønske fra noen som spør meg hva jeg ønsker meg, da trenger jeg virkelig ingenting. Men det er alltid noen andre som trenger :)

  SvarSlett
 20. Jeg vil gjerne vinne, men håper jeg og mine ikke trenger hjelpen!

  SvarSlett
 21. Det er jo et veldig bra julegavetips. Vi er allerede medlemmer, men jeg vet om flere jeg kunne tenke meg å gi dette i gave til! :)

  SvarSlett
 22. Dette er en kjempefin trygghet!
  Håper jeg for en gangs skyld har vinnerlykke :)

  Hanne-Heidi

  SvarSlett
 23. Eg er med! Seinast for ei veke sidan, fekk vi bruk for Luftambulansen her i nabolaget. Ein kamerat av Konfirmanten min skada seg stygt i ei sparkesykkelulukke. Han ligg forsatt på sjukehus. Prognosar for han ser bra ut hittil.

  SvarSlett
 24. Prøver lykken jeg og. Etter plutselig å ha opplevd å bli akutt syk selv i høst, har helsepersonell en ny stjerne hos meg!

  SvarSlett
 25. Jeg blir gjerne med! Sånne premier som dette er gullverdt.
  Om jeg vinner skal jeg gi den bort til mamma og pappa.

  ps: ang fuglemateren. Fikk beskjed om at den ikke kom i butikk før i desember.
  Men sa skal jeg søren meg kjøre ned til Vika rett etter jobb.
  Takk for tips :)

  SvarSlett
 26. Så flott å få mulighet til å vinne en så flott gave. Jeg er med :)

  SvarSlett
 27. Jeg vil også være med! Flott tiltak!

  SvarSlett
 28. Og jeg vil være med! Bra gi-bort! Jeg er (dessverre?) blant dem som tenker at det ikke skjer meg. Får kjeft av gubben, a.k.a. Tussi.

  SvarSlett
 29. Jeg vil gjerne ta lodd!! Og om jeg ikke vinner, ja så kanskje jeg melder meg inn likevel!

  SvarSlett
 30. FOr en fin ting å gi bort! Jeg er med!

  SvarSlett
 31. Superduper giveaway! Jeg er med! :)

  SvarSlett
 32. Dette var en av de flotteste giveawayene jeg har snublet over. Selvsakt er jeg med *jupp*

  Søvn ja...
  Før eller siden må jeg jo få sove litt. I dag pakka jeg ungen i vogna etter ei søvnløs natt, og en søvnløs formiddag. Han sov i 10 minutter, så var det pinadø på`n igjen *meditere*
  Takker de høyere makter for at han er så glad og blid som han er. Det er bare det at nå er han 5 måneder, og jeg kunne virkelig ha tenkt meg å kunne lagt han fra meg når han skal sove *sukker dramatisk*

  SvarSlett
 33. Da pröver jeg lykken her hos deg:)
  Tvi, tvi og maatte det bli meg denne gangen.
  Heidi.

  SvarSlett
 34. Dette er jo en helt fantastisk ting å gi bort egentlig! Dette har jeg ikke tenkt på før, men det hadde vært en perfekt julegave til min mor "som har alt" :) - men ikke dette...

  Krysser fingrene for at jeg vinner! :)

  Ha en superflott dag!

  SvarSlett
 35. Jeg blir veldig gjerne med i dette lotteriet!
  Gjennom jobben min møter jeg av og til de dyktige menneskene i luftambulansen. De jobber døgnet rundt, i høytider og ferier. De har en livsviktig kompetanse. De hjelper små og store pasienter når det haster. Alltid imøtekommende. Alltid positive. De gjør en stor forskjell. Så støtt deres arbeid, for deg selv og andre.

  SvarSlett
 36. Jeg kunne tenkt med medlemskap :) Vinner jeg ikke så har du inspirert mange (inkl meg) til å melde seg inn og å gi bort ...takk :)

  SvarSlett
 37. Etter "alltid" å ha vært frisk, fikk jeg virkelig øyene opp for hvor galt ting kan gå da jeg på ferie i Sverige fikk blodpropp og rett på sykehus. Jeg vil derfor gjerne være med i konkurransen, om jeg ikke skulle vinne. Skal jeg selv melde meg inn. Men flott om jeg hadde hatt litt flaks her. Hilsen Mammaen til Sigurd, du treffer meg på 92889004

  SvarSlett
 38. Tusen takk for et flott gavvetips til de som har alt. Og jeg vil veldig gjerne være med på trekningen din for min egen del også for jeg har ikke en familie som "alltid" har vært friske. Klem fra Katrine

  SvarSlett
 39. Eg vil vera med på lotteri! Kan vel gi den videre hvis eg vinner? Eg er nemlig medlem allerede :)

  SvarSlett
 40. Dette kunne jeg gjerne tenke meg å være med på! Veldig god idè til julegave! Jeg liker veldig godt tanken på å gi bort noe meningsfylt, spesielt i de tilfellene hvor det er umulig å finne på en passende julegave og man bare ender opp med å kjøpe noe bare for å ha noe å gi.. For sånn blir det av og til..

  SvarSlett
 41. Jeg har hatt medlemskap i NLA så lenge jeg kan huske...
  Først som barn i familie (med familiemedlemskap, regner jeg med), så som enslig med enkeltpersonsmedlemskap, så med parmedlemskap og nå igjen med familiemedlemskap.
  Så egentlig trenger jeg ikke det medlemskapet... Selv.

  Men jeg lurer på... Sånn før jeg evt melder meg på... Kan jeg gi det videre dersom jeg skulle være heldig og vinne?
  Dersom ikke, så overse denne kommentaren i trekninga, du ;)

  Uansett! Fantastisk gave - og uvurderlig dersom ulykken først skulle være ute og man trenger hjelp. Og det ofte i utlandet hvor man kanskje ikke skjønner hva helsepersonalet sier (eller de ikke skjønner deg)... Da er NLA-medlemskap supert, for da sender de en norsk (hvertfall norsktalende) sykepleier til sykehuset - eller henter deg hjem til Norge.

  Så uansett om man alltid er friske eller ei... En god sak er det!
  Så kan man sitte der friske med et "bortkasta" årsmedlemskap og vite at man har hjulpet andre som har hatt behov for det.

  Og som Elisabeth innerst i den berømmelige veien sier...: De tilbyr førstehjelpskurs. Gratis. Både "allmenn" førstehjelp og egne kurs for de som har ansvar for barn. SUPERT! :D
  Prisen for medlemskap hjelper mennesker som trenger det, går til driften av luftambulansen og til å arrangere førstehjelpskurs over hele Norge :D

  Såh! Uansett om dere ikke vinner - for alle unntatt én her vil "tape": Meld dere inn! Støtt en god sak! Eller gi medlemskap til hele familien din, til kjæresten din, moren/faren din, venninna di, whoever!


  ...Okei! Da tror jeg at jeg har sagt mitt og messet nok om det flotte med et NLA-medlemskap for i kveld ;)

  Ha en fortsatt god helg, Pia :)

  SvarSlett
 42. Du vinner et medlemskap, men jeg er rimelig sikker på at du kan velge hvem som skal føres opp som medlem. Så ja, du kan vinne her og gi medlemskapet i gave;)

  SvarSlett
 43. Herlig!! Dette er jeg med på:)

  SvarSlett
 44. Jeg er også med - litt sånn nesten i siste liten... ;)

  SvarSlett
 45. Oi, det var litt av en premie! Fantastisk! Jeg er veldig gjerne med på denne!

  SvarSlett
 46. du får virkelig sagt det, elsker måten du skriver på. KLART jeg ønsker medlemskap hos dem, om jeg ikke husker feil så får man gratis eller rimeligere førstehjelpskurs hos dem også=)

  takk for muligheten=)

  SvarSlett
 47. Veldig fin give-away! Jeg er med :))

  SvarSlett
 48. Vi er allerede medlem, men om jeg vinner blir dette en super julegave, så jeg blir gjerne med i trekningen ♥

  Hilde :)

  SvarSlett
 49. Du er en stoooooooor inspirator Pia, for ett flott gavetips :))

  SvarSlett
 50. Fiiine premien :)
  Jeg er selvsagt med - og innser at jeg kort og godt må bestille et om jeg ikke vinner :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails